Astroloji & Burçlar Astrolojide güzellik, kibarlık ve estetik denince aklınıza hangi burçlar geliyor? Şadapmenn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Evet hangileriBen her zamanki gibi sorunun cevabını biliyom Astrolojide güzellik, kibarlık ve estetik denince aklınıza hangi burçlar geliyor? Cevapla Estetik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Myfeelings Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 85% Başak +1 yıl Kaçınılmaz kesimiyle bu Başak olmalı.Çok güzeliz kızlar! 1 0 Yorumla
Soo-jin Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% Kova +1 yıl Balık 2 1 Yorumla Şadapmenn Balık +1 yıl Evet terazi ve balık Yorumla
Arwen0 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Terazi +1 yıl Terazi 😊 Venüs Kadını 1 1 Yorumla Şadapmenn Balık +1 yıl Doğru cevap hayatım Yorumla
xxkvrckxr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% Yay +1 yıl Terazi gelir 1 3 Yorumla Şadapmenn Balık +1 yıl Evet aynen öyle Başka mesela hangisi gelir Yorumla xxkvrckxr Yay +1 yıl Terazi zirvede sonra da yay başak olabilir Yorumla Şadapmenn Balık +1 yıl Balık var , başak var Bunlarda çok kibar Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% Oğlak +1 yıl Akrep kadınları 1 3 Yorumla Şadapmenn Balık +1 yıl Yok o estetikle alakalı gibi görünmüyor pek :dO cazibe, tutku Yorumla Sazimentt12 Oğlak +1 yıl O zaman koç 😅 Yorumla Şadapmenn Balık +1 yıl Terazi ablacım ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayatımda astroloji kadar malca bir şey görmedim 1 3 Yorumla Şadapmenn Balık +1 yıl Ilgilenmesi zevkli oluyo ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dağların ötesindeki tek boynuzlu uçan atlara inanmaktan hiç bir farkı yokmuş gibi geliyor. Yorumla Şadapmenn Balık +1 yıl Zgdjsgsjsbsjsb Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 464 cevap paylaştı. Terazi geliyor 2 0 Yorumla
Kaçın__Kurası Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% Boğa +1 yıl Terazi ve boğa.. 0 1 Yorumla Şadapmenn Balık +1 yıl Boğa değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kaçınılmaz kesimiyle bu Başak olmalı.
Çok güzeliz kızlar!
kuskusuz yenge erkegı
Kibarlığı çıkar ikizler oluyor 😂
Balık
Evet terazi ve balık
Terazi 😊 Venüs Kadını
Doğru cevap hayatım
Terazi gelir
Evet aynen öyle
Başka mesela hangisi gelir
Terazi zirvede sonra da yay başak olabilir
Balık var , başak var
Bunlarda çok kibar
Akrep kadınları
Yok o estetikle alakalı gibi görünmüyor pek :d
O cazibe, tutku
O zaman koç 😅
Terazi ablacım ya
Hayatımda astroloji kadar malca bir şey görmedim
Ilgilenmesi zevkli oluyo ama
Dağların ötesindeki tek boynuzlu uçan atlara inanmaktan hiç bir farkı yokmuş gibi geliyor.
Zgdjsgsjsbsjsb
Terazi geliyor
Başağım ben 😀
Bana terazi burcu geliyor
Terazi
Hiçbiri
Yay ve aslan kadını
İkizler
Başak
Terazi ve boğa..
Boğa değil
Terazi