Her burcun kendine göre iyi ve kötü yanları vardır. Peki sizin en kötü özelliğiniz ne? Düzensiz oluşunuz, bencilliğiniz, alıngan ya da inatçı oluşunuz olabilir? Öz eleştiri yaptığınızda kendinizin en çok hangi özelliğini eleştiriyorsunuz?
"Burcunuzun yaka silktiren özelliği nedir?" diye sorsak, ne cevap verirdiniz?
Çok kıskanç olmam olurdu sanırım diğer insanlar gibi normal seviyede değil benim kıskançlığım çok aşırı boyutta insanı artık bunalıma derecesine getirir o derece akrep burcu çok zor bir burç ya herkes yapamaz akrep kadınıyla ben bile bazen kendime katlanamıyorum çok çekilmez biri oluyorum kıskanınca Allah benim olana sabır versin gerçekten işi zor
Öncellikle Aslan burcuyum. Burcumun aslında en sevmedigim özelliği değil insanların biz aslanlara söylediği en olumsuz sevmediğim şey maalesef "Aslanlar çok egolu" Veya "Çapkın o Aslanlar yaw." Yani biz size nasıl olduğumuzu sormadık ki yani neden bu lafı söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz bir türlü anlam veremiyorum. 🤷♀️ Her Aslan burcunda olan insan egolu olacak diye birşey yok Mesela bende aslan burcuyum Ama ego yok bende. Bu ego şeysi aslında burçla değilde karakterle bağlantılı bir durum birde 2021 senesindeyiz hatta bitecek hâlâ ego ile özgüveni ayırt edemeyen insanlar var. Birde şu Çapkınlık meselesi var 🤦♀️ Bir insan Aslan burcu olunca derdide bitmiyor ki arkadaş ya. Yazacak çok şey var fakat dar zihniyetli insanlar için kendimi yormak istemiyorum. Nasıl olsa fikirleri değişmeyecek.