Başak İllallah geliyor. Memnunuyetsiz, armutun sapı üzümün çöpü bir türlü net bir karar alamazlar. Tam oldu dersin dur dur şöýle yap , kapıdan çıkarsın ondanda vazgeçer. Birde Ego 1500 İmdaaaaaaat.
Kesinlikle akrep. Cunku kendine odakli. Butun o karsi koyulamaz halleri, yogun ilgisi ve farkinda oldugu cekimin kuvvetinden kaynakli sergiledigi butun halleri seni kendi fağnusuna koyana kadar. Akli olan fersah fersah kacar ama akil birakmadigida bI gerce:)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başak ve boğa, iğrenç kişiliksiz, pislik, yalancı, numaracı, kaba, konuşmayı bilmeyen, deli deli hareketler yapan, 1 şey sorarsın 40 saatte cevap alamazsın, her şeyi kendi iyi bilir, öyle baş belası mallardır ki. İnanamazsın. Hiç birine bulaştırmasın rabbim
Ya niye ikizler ya. Hayvan burçlarından korkun siz asıl. Balık, koç, boğa, yengeç, aslan, akrep, oğlak. Hayvan sonuçta. Her bok beklenir. Bir de karda yürüseler iz bırakmazlar. O derece sinisiler.
Aslan tabiki. fazla komplexliler. Başak diyenler muhtemelen cekemeyenler 😄 yoksa en insancıl sevimli cana yakın insanlardir. Burçların çoğunluğu başak burclariyla iyi geçinir.
Genel olarak başak diyebilirim geçen bir abimizin telefonda işi vardı yeni almış iPhone x almıs. Bende işini hallederken sigara yaktım ağzımda bekletiyorum. Ağzımdan aldı sigarayı yok benim işimi yaparken başka şeylerle uğraşma bu işi hallet hemen vs gibi sözler söylemişti. Ondan sonra başaklara uyuz olmaya başladım 😂