flört ettiğim biri var, daha yeni yeni tanışıyoruz aslında doğum saatimi sordu. ben anlamam burç işlerinden ne için istediğini sordum burcuna bakıcam dedi tam anlamadım ama çok mu önemli bu burç uyumu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAslında burç işin %30'u, asıl önemli olan kısım %70 insanın karakteridir. Dünyanın en iyi burç uyumuna da sahip olsan, karşındaki insan karaktersizse asla mutlu olamazsın. Yani o yüzden bu burç işlerine çok takılmamak gerekir. Burçlara göre göre yaşarsak hiç kimseyle birlikte olamayız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen inanmıyorum böyle şeylere. Bence zaten söylenen şeyler herkese uyabilecek şeyler mesela Yengeç olan birine ondan habersiz Kova'nın burç yorumunu okursan ay bu tamamen beni tarif ediyor diyebilir. Dünyada da zaten senin ile aynı burca sahip milyonlarca insan var. Ama kadınların çoğu için önemli.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
36Cevap
Mantıktan uzak şeyler...
Benim karakterimi 400 ışık yılı uzaklıkta ki bir yıldız mı belirliyor?
Bilimsel bakacak olursak rahimde sperm ile yumurta bir araya geldikten sonra genlerin eşleşmesi sırasında bir ihtimal o eşleşme anında ki kütle çekim ve elektromanyetik alanların şekli hangi genlerin eşleşeceği konusunda rol oynuyordur belki.
Ama karakter denilen şey genetik değil, içinde büyüdüğümüz toplum tarafından belirlenir. Çünkü çocuklar büyürken anne, baba, abla, hala, teyze, dadı vs... bu gibi yakında ki gördükleri kişilerin davranışlarını taklit ederler, adeta kopyalarlar.
Psikoloji ile ilgili ciddi kitaplarda buna örnekler verilmiştir. Mesela anne baba her ikisi de çalışıyorsa çocuğun bakıcıya benzediği gözlemlenmiştir.
Burçlarla karakter oluşması falan hikaye bence.012 Yorumla
Yay+1 yılİii dedin kral
Balık+1 yılValla etkiliyor istemesende. Yapacak bişey yok
Terazi+1 yıl@Pembistann Nasıl etkiliyor?
Şimdi ben terazi burcuyum, bütün terazi burçları aynı karaktere mi sahip?
Bu durumda hepsi aynı mesleğe sahip olup, aynı tip insanlarla evlenip, aynı maddi duruma sahip olması lazım büyün terazi burçlarının değil mi?
Ya da belli burçlar çok yoksul belli burçlar da çok zengin olmalı bu mantığa göre.
Mesela bütün arslan burçları dünyayı yönetirken, bütün oğlaklar köle olmalı :))))
Burçlara göre olacaksa böyle olmaslı. 12 Burç varsa dünyada sadece 12 farklı insan tipi olmalı.
Ama şu ana kadar ki hayat tecrubeme göre pek öyle değil :)
Balık+1 yılDoğum saati bu yüzden soruluyor iste. Nedense burc sormak mantıklı saatini sormak sacma. Asıl sacma olan sadece burç sormak. Doğum haritasi denne bisey var gezegen konumları bulunduklari evler. Bunlara göre yorum yapılır. Daha yükselen burcu ay burcu venus burcu.. hepsini harmanindan analiz edilir yani esas olan doğum saati. Tek Bir burç bisey ifade etmez
Terazi+1 yıl@Pembistann Yanlış anlama, düşüncene saygım var ama bence insanın kim olacağını %10 oranında genetik yapı, %90 oranında da içinde bulunduğu sosyal yapı belirler.
Gezegenlerin kütle çekim alanları, elektormanyatik dalgalar belki %10 u kapsayan genetik yapın nasıl oluşacağını belirler ama pek sanmıyorum, sadece olsa olsa orada olur bir ihtimal diye tahmin ediyorum.
Sonuçta psikoloji diye bir bilim dalı var. Sigmund Freud'un kitaplarını okursanız, bunlar dışında da özellikle "Kazanmak İçin Doğarız" isimli kitabu okursanız ki Freud'a göre daha anlaşılır bir dille karakterin nasıl oluştuğunu anlatır, burçların karakter ile hiç bir alakası olmadığını, gerçekte karakterin nasıl meydana geldiğini anlarsınız.
Balık+1 yılÇevre hiç etkilemez demiyorum tabi etkisi var ama burclarin etkisi yadsınamaz. Ne kadar da inkar etsek hep te doğru çıktığını gördüm. Misal haritadaki incelemelerin nerelerden yara aldığına kadar gösteriyor. Bende senin gibiydim işte 2 sene önceye kadar. Yakınlarimin haritasını inceledim hayatta yaşadıkları her zorluk orada vardı. Bir arkadaşım kara ay Lilith haritasında yengeç burcundaydi bu ailede şeytanlık yapabilen manipüle eden entrika gibi şeyler olasılığı veriyordu. Kız annesinden çok çekti hep dayakla hastanelik ederdi zorla istirmarcisiyla evlendirmek istedi kız artık annesinden kaçmak için evlendi. Aynı şekilde saturnu de 7 . evde bu evlilik evi sıkıntı sorun boşanma anlamları taşıyor aslında sorun Satürn gezegeni bulunduğu yerde sıkıntı yaratıyor. Kız şu an mutsuz kocasıyla boşanma aşamasında şiddette gördü. Ablama baktım onunda evlilik evinde Lilith vardı o da boşanmıştı çok kötü bir şekilde. Başka bir arkadaşım da hep işyerinde şikayet ediyordu. Onu aşağı çekmeye çalışanlar ayağını kaydırmaya çalışanlar oluyordu. Haritasına baktım onun da iş hayatında bulunuyor Lilith ve Satürn. Ayni şekilde Michael Jackson in da haritasına baktım plüto sağlık evinde 6 evde. Beyazlamasi melatonin hormonunun ölmesiyle ortaya çıkmış bişey doktoru haklıymış. Daha uzatmayim kime baksam bu şekilde tesadüfte diyemiyorum ama enteresan şekilde gerçek olduğunu gördüm. Keşke gerçek olmasa ben de isterim ama işte hala düşünüyorum bu gezegenler nasıl etkileyebilir insanı. İşte insan böyle bir girdimi çıkamıyor ayrıca vücudumuzdaki her şekil benler bile bir anlam ifade ediyor artık buna inanıyorum. İnanmak zorunda da değilsin benim merakım da bu yönde. Bzim gibi insanları anlamayıp eleştiriyorlar işte ne diyelim onların da merkuru ikizlerde kesin hiçbjseye inanmadıklarına göre😌
Terazi+1 yıl@Pembistann
Yanlış anlama ama bu söylediklerin benim için bir şey ifade etmiyor.
Bana ne olacağını söyleyeceksen ;
şu saatte, şu dakikada şu isimli kişi ile şu konu hakkında konuşacaksın.
Ya da şu gün şu işten şu kadar lira para gelicek, şu isimli kişiyle tanışacaksın gibi bir kesin ve net şeyler söylersen ve çıkarsa inanabilirim.
Yani gezegenmiş, Lilithmiş, satrünmüş değil, dakikası dakikasına söylediğin şey içinde anlam aramadan, ya da bir şeylere benzetmeye çalışmadan aynen olacak, yoksa inanılacak bir şey göremiyorum.
Mesela bana şu şekilde ispatlayabilirsin bu işin doğruluğunu, önümüzde ki yılın piyango sonuçlarını ya da sayısal lotoda çıkacak 6 numarayı söyleyebilirsin.
Yani ben kesin olmayan hiç bir şeye inanmam.
Senin söylediğin şeyler her türlü olaya benzetilip "bak işte çıktı denilebilecek şeyler".
Mesela yıldız haritası dediğin şeyde "Ahmet Bilmemkim isimli kişi ile şu saatte XXY Kafe'de buluşup şu konuda konuşacaksınız 5 dakika 30 saniye sonra seni Şahin K'ya benzetince bu durumdan hiç hoşlanmayacaksın, 106.23 TL lik hesabı ödeyip 42 saniyede oradan ayrılacaksın"
Demek istediğim bu, bir şey bire bir çıkarsa inanabilirim, yoksa dediğim gibi şu gezegenmiş, bu ihtimalmiş benim için bir anlam ifade etmiyor. 2x2=4 kadar kesin sonuç veren şeyler gerçektir.
Balık+1 yılSenin düşüncen tabi. Bana ne derse çıktı çarşambaya dikkat şuna dikkat etmezseniz şöyle olur dedi ve dediği de oldu😂 açılarla ilgili. Plüton Satürn Venüs Jüpiter gibi gezegen açılarına göre yorum yapılıyor ben de çıkınca inandım zaten😏 can Aydoğmuş dinleyebilirsin😒
Terazi+1 yıl@Pembistann Ben mantık insanıyım, bana kesin veri lazım. Jupiter, Satrün falan demeden, şu saatte şu olacak falan derlerse ve birebir aynısı olursa dikkatimi çekebilir bu iş :)
Balık+1 yılAstroloji bilimdir
Terazi+1 yıl@Pembistann Bilim mi :)))
Bilimde sebep ve sonuç vardır, Astroloji de öyle bir şey yok.
Mesela gezegenler belli bir konuma geldiğinde ve her ne zaman aynı konuma gelirse o gece kesin kuru fasülye yiyeceğiz diye bir kesin sonuç mı var?
Balık+1 yılAstroloji kesin şeyler demez evet olasılıkları söyler ve bu olasılıklar büyük oranda doğru çıkar asıl olan doğum haritasidir ve güneş burcu tek başına bişey ifade etmez dediğim gibi. Terazi de güneş zayıf tembel hareketsiz bilinir ama tabi haritaya göre değişir profesör de olabilir ama neyse kime anlatıyorum ki dinlemeyi bilmek lazım kapasite lazım:) size iyi ve çok bilgili Günler dilerim
Burçlara merakı var.
Burç uyumunu bakacak muhtemelen.
Bazı insanların burçlara inancı yüksek.
Kendini rahat ve mutlu hissediyor olabilir.51 Yorumla
Kova+1 yılAynen
- Astroloji & Burçlar konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi burçlara ilgili birisiyse; evet, bizim için burçlar önemlidir. Elbette dünyadaki milyonlarca insanı 12 karakterle sınırlandıramayız ama burçların, yükselen burcun ve doğrum haritasının insan karakterini ve kaderini etkilediği açık.
Her ne kadar yalanlayanlar bulunsa da burçlar önemlidir. Yaşantımızı, dış görünüşümüzü, karakterimizi, zevklerimizi, yakalanma olasılığımızın yüksek olduğu hastalıkları ve daha bir sürü özelliği büyük oranda etkilemektedir.10 Yorumla Önemli değil aslında ama merak etmiştir. Burç uyumu olarak çok iyi anlaştığın görünen biri, kendini yetiştirme açısından yetersiz olabilir, çevresel şartlar gereği oluşan hiç sevmediğin davranışları olabilir. Astrolojinin doğru olduğunu varsaysak bile, her şey doğumla belirlenemez.
00 YorumlaBurçlar saçmalıktır ve ne yazıkki bir sürü erkek kadınların bu burç dayatmasına karşı koymamaktadır.
Tersleyin. Kendileri aptal diye biz de onlara uymak zorunda değiliz. Ben tersliyorum. Sevgilim olmak istemiyorsa da kendisi bilir. Ben onu kaybediyorsam o da beni kaybediyor.
Dik dur kardeşim!00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de sorarım ama bu takıntılı olduğum anlamına gelmez yani uyumsuz çıkması beni etkilemez ama iyi çıkması olumlu yönde etkiler eğer gerçekten iyi uyum olduğunu da önceden hissetmişsem.. Çünkü burclara merakım var sohbet muhabbet derken de merak edip araştırırsın. Büyütülecek bir şey değil yani. Takıntılı birisi de yapmaz kısaca kadınların çoğu da burclara ilgilir. Çok önemli olduğunu da düşünmeyiz genel olarak.
10 Yorumla
+1 yılÇok önemli olmasa da herkes burcunun en az üç beş özelliğini taşıdığı için ve biraz da doğru çıktığı için önem veriyoruz, bana kalırsa bu %35'lik bir miktar çünkü insanın karakter yapısını yetişme tarzı belirliyor.
11 Yorumla
Yengeç+1 yılİyi dedin 😏😎
Bakmayı seviyordur böyle şeylere benim de ilgim var. Belki inanmasa da öylesine bakmak eğlenceli oluyor karşılaştırma yapıyorsun AA evet o da öyle falan diye. Tamamen eğlencesine
10 Yorumla
+1 yılDoğum saatini sorduğuna göre muhtemelen yükselen burcunuzu öğrenmek istemiştir. Tam emin olmamakla birlikte karaktere yönelik özellikler yükselen burçta çıkıyor diye biliyorum.
20 Yorumla
+1 yılİyi saatle yetinmiş harita eşleştirmeye kalkışıp ilk uyumsuzlukta şaaaak diye ayrılan manyak çıkmadığına şükret😃😃😃
22 Yorumla
Aslan+1 yılBen uyumsuz burcum olan bir burcum ile 5 küsur aydır flörtüm ve burç yorumunda yazan her şeyi yaşadık. Ben her seferinde içimden burçlarımız bizim ilişkimizi engelleyemez, her insan farklı karakterde olur desem de kaderin önüne geçilmiyor. Kesinlikle birisi ile ciddi bir yola çıkmadan önce burç uyumunuzu detaylı bir biçimde inceleyin.
Yengeç+1 yılO direkt öyle olmuyor kader ve haritanın bütünlüğü çok önemli
Nedyon sen kardeşim burcu uyumlu değil diye öz kardeşine kin güdeni gördüm ben.
Bir sevgilim vardı her hareketini gezegen konumlarına göre ayarlıyordu. Dayanamadım terk ettim00 Yorumla
+1 yılHayatımı burçlara ayarlamam ama merak duygum ağır basıyor. Yani önemli olabilir.. Her burcun insanı da aynı özelliklere sahip olmuyor neticesinde
10 Yorumla
+1 yılevet ben de bakarım mesela terazi burcu erkeğinden koşarak uzaklasirim :p
211 Yorumla
Yengeç+1 yılcapkin, flörtüz, karda yürür izini belli etmez, seni kendine bağlar ama asla bağlanmaz, dengesiz eski sevgilisiyle hala kanka kalabilecek potansiyele sahip bir burc, cünkü kavgayı sevmez ve her zaman açık bir kapı bırakır kimseyi tam anlamıyla hayatından çıkarmaz bu sebepten de asla güvenilir gelmez.. ama cok cekici olduğu ve ağzı iyi laf yaptigi icin maalesef kolayca karşı koyamıyor insan..
Yengeç+1 yıl
Terazi+1 yıl@Çiçeklerrr ben hiç söylediklerin gibi degilim capkın degilim swvgilim bile olmadı demekki istisnalar varmış. 🤣
Oğlak+1 yıl@Çiçeklerrr Oglak erkegine ne yaparsin severmisin?
Yengeç+1 yıl@cukur69 ben aslan erkeğini severim :p o yüzden aslan sevgilim olduuu
Balık+1 yılAynen oyle teraziler çok zampara onlardan midem bulanıyor. Yükseleni ve ay burcu olma riski de var Allah karşıma çıkarmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurçlar çok önemli.. İnanmayanlar çok fazla olsa da
Kuran-ı Kerim'de "Buruc" suresinde geçiyor..
Burç her şey olmasa da çok şeyi ifade eder..21 Yorumla
Balık+1 yılKesinlikle. İlk ayet "gökteki burçların zatına andolsun ki" diye başlıyor. Ama Kurana göre burç konuları konuşan yok maalesef.
- 00 Yorumla
+1 yılYouTube da bir Barbaros Bey var 😂 bayağı gerçekçi yorumluyor. Onu izlemişse bayağı merak ediyordur. Burçlarınız ne
01 Yorumla
Yengeç+1 yılKanal adı barbaros bey mi acaba?
+1 yılSaatin burçla alakası yok ama bir burcun bitim günü, başka burcun başlangıç günüyse saat önemli, gece 12'den sonra ise diğer burca kaymış olur. 😀
03 Yorumla
Boğa+1 yılŞu yükselen mevzusunu hiç anlayamadım gitti, hocaların yıldıza bakması gibi falan 😀
Balık+1 yılSen doğduğun anda gökyüzünde yükselmekte olan takım yıldızı. Hangi burca aitse o
+1 yılAşkım çok anlayışlısın, çalışkan, dürüst ve ahlaklısın fakat burçlarımız uymuyor malesef"
diyormuş hani00 Yorumla
+1 yılBu özellikler konusunda bilgi sahibi ise burçların özelliğini biliyor ve takip ediyorsa tabiki kısmen önemli.
00 Yorumla
+1 yıl- Hayır, değil. Benim ve çoğu kadın için burçlar önemli değil.
- Burç uyumu çok önemli değil de bununla ilgili okumak eğlenceli.00 Yorumlayükselen burcunuzu sormak için sormuştur ya bunu geçtim bazılarının doğum tarihi bile yanlışmış.
10 YorumlaBazıları gerçekten burçlarla kafayı bozmuş gibiler.
11 Yorumla
Boğa+1 yılNeden kafayı bozsun merak ediyor demek ki.
+1 yılYaa kiyamam yükselenini hesaplicak kizz 😂 haberin olsun
10 YorumlaHer kadın için önemli değil ama kadınlar erkeklere göre daha ilgili burçlar konusuna
10 YorumlaSor öğren aman yaa bir taktılar mı takarlar delidir kadınlar
00 Yorumla
+1 yılBurçlara takıntılı insanlar vardır oyuzden sormuştur
00 Yorumla
+1 yılKimisi için çok önemli kimisi için saçmalıktan ibaret
00 Yorumla
+1 yılBana sorular sorulardan sonra bunları normal görüyorum. Bu kulaklar ne sorular duydu 😂😂
00 Yorumla
+1 yılbn bu konuyla ilgilenmiyorum ama ilgilenen icin onemlidir heralde
00 Yorumla
+1 yılBen inanıyorum ve çok da önem veriyorum mesela akrep ve balık burcu dışında birisiyle evlenemem
05 Yorumla
İkizler+1 yılYa aşık olduğun insan başka burç çıkarsa napacaksın🙄
Terazi+1 yılÖyle birisine aşık olmam zaten mutlu olmayacağımı bildiğim için
İkizler+1 yılNeden akrep?
Balık+1 yılSaçmalama kız djejd tek burç yorumu saçmalık. Kimsenin tek burcu yok. Bunun ay burcu var yükseleni var. Venüs burcu var marsı var ohoo
+1 yılSaçma. Bir insanın karekterini doğum gününe saatine bağlamak çok cahilce
02 Yorumla
Oğlak+1 yıl@Erdander cahil senin gibiler ki bir insanın en çok etkileyen şey ailesi çevresi eğitimi sosyal hayatı vs. Şimdi yeryüzünde on iki çeşit insan mı var. Doğuda yetişmiş bir koç burcu ile batıda yetişmiş koç burcunun huyu tarzı aynı mı doğum saatini bile sorarak karekter öğrenmeye çalışıyorsunuz kuş beyinliler
+1 yılHer kadın için değil fakat bazı kadınlar bunu önemsiyor... ve bu sadece kadında değil erkektede var
00 Yorumla
+1 yılBaşka bir analiz yöntemi. Merakından soruyordur. Hobi olarak burçlarla ilgileniyor olabilir. 😏🤘🦀
00 Yorumla
+1 yılBurç için doğum saati gerekmiyor ki yükselene bakacaktır. Mevzu derin
00 Yorumla
+1 yılÖylesine sormuştur ama ölümüne ciddiye alan da var.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBurçlar kadınlar için önemli bence bir erkek burçlara hakim olmalı
00 Yorumla
+1 yılBiliyorsan söyle, önemli burçlarla ilgilenenler için.
00 YorumlaBen kendi doğum saatimi bile bilmiyorum merak bile etmiyorum, başkasınınkini ne yapacağım 😅
00 Yorumla
+1 yılBurç uyumu benim için önemsiz ama özelliklerin çok yakın oluyor. O yüzden bakmış olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBakması için çok önemli olması gerekmiyor. Merak ettiği için bakıyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıluyumlu musunuz diye bakacaktir, uyum kotuyse bile cokta ciddiye alinmaz ama uyumluysaniz bi mutlu olur ozguveni gelir
00 YorumlaValla ben burç için sohbet bile etmeyeni gördüm. Burcun ne, şu evet. Hhıı tamam ben onlar ile asla anlaşamam iyi günler :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de tanıştığım bütün erkekler tam tersi yükselenimi hesaplıyorlar ay burcumu hesaplıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılflörtünüzle ne kadar süredir konuşuyorsunuz
uzun zaman olduysa diye belki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiliyorsan söyle gec haritana bakılacak iste bedava uygulama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet benim ilk tanıdığımda bile ilk sorduğum sorular arasında
00 Yorumla
+1 yılmuhtemelen özelliklerine bakıcaktır bi çoğumuz burcumuzun özelliklerini taşırız. Seni tanımak için küçük analizlerden biri :)
10 Yorumla
+1 yılharitalara bakiyor benee her tanistigim insanla haritama bakarim ne var burda hemen yanlis anliyorsunuz
11 Yorumla
Yengeç+1 yılHeh iyi dedin 😎😏🦀
+1 yılBurç falan bilmem ama...
Flörtün inşallah sana ömürlük biri olur. Darısı da bana. AMİN20 YorumlaÇok üşenirim ben böyle şeylere. Nasıl üşenmiyorsunuz siz!!! Her kadın için önemli değil ama demekki bazıları boş muhabbeti seviyor...
01 YorumlaYaa üfff böyle kadın sıkar seni bu ne biçim sorudur ya biraz samimi davransa knk gibi konuşsa bu neduuurrr loooo
01 Yorumla
+1 yılHsmssbkxbd yükselen burcuna bakmak içindir veya doğum gününü o saatte kutlamak istiyor olabilir. Bu arada kızların çoğu için burç uyumu önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar herşeye önem verir bende önem veriyorum gerçekten sevdiğim adamın nasıl oldğunu bilmek istiyorum ve her kadın ister bu kadar
00 YorumlaBende sorarım , ay burcuna yükselen burcuna bakmak için. Benim için çok önemli diyemem. Ama en azından burcunun özelliklerin öğrenmiş olurum.
00 Yorumla
+1 yılFlörtüm böyle bir şey sorduğu anda muhabbeti keserim. En iyisi. Bence sen de kes.
15 Yorumla
Balık+1 yılBöyle cahiller kessin zaten xjejd
Terazi+1 yılŞimdi buraya güzel cevap yazardım da belli ki kafayı burçlarla bozmuş noksan akıllı kimselersiniz. Zaten anlamazsınız. Haydi kendi yolunuza.
Balık+1 yılNe kafayı burçlarla bozduk ne noksan insanız. O senin aynaya bakıp konuşman. Bilmediği şeyler hakkında peşin hüküm verenden akılsız yoktur nokta
Terazi+1 yıl@Pembistann tamam en çok sensin evet.
+1 yılsanki uyumsuz bi burç olmuş olsa birlikte olmaktan vazgecicez😒
11 Yorumla
Balık+1 yılBelki olur diye 😂
+1 yılMerak edip sormuş işte, ne var ki bunda
40 Yorumla
+1 yılDoğum saatin yükselen burcu gösterir
Ve evet önem taşıyor bir yerde00 YorumlaHemde çok önemli burçlara inanan biriyse her zaman ögrenmeye çalışacaktır zaten
00 Yorumla
+1 yılBen meraktan sorarım aşırı bir önemi yok bence önemli olan kriterler belli.
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Flörtüm doğum saatimi sordu. Burçlar kadınlar için bu kadar önemli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler