Hayır cocuğunuz var ondan cekinin yahu cocuksuz olsanız eyvallah
Giyebilir hakları var
Giyemez hakları yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır cocuğunuz var ondan cekinin yahu cocuksuz olsanız eyvallah
Önemli olan onu giyinen değil, karşıdaki insanların nasıl baktıkları. Offfff şuna baak bee diye bakılırsa bunu düşünenin kalbi pistir zaten. Özgürlük diye bir kavram var son zamanlarda unuttuğumuz. Kapananda, açılanda aynı insandır. Biz güzel bakalım onlara yeter.
Cevap
16Cevap
Dekolte kaşarlık yapmak için kullanılmıyor ki daha şık gözükmek için kullanılıyor
Onu tesettürlülerede yapıyorlar o nasıl olcak
Birşeyi sorarken şunu bir düşünün bence, bu benim annem olsa ne olurdu? diye öyle yorum yapın. Ayrıca isteyen istediğini giyer sizene kardeşim
Bir anne olarak, bence bu düşünce çok saçma.
Giyen giysin oğlu da baka baka bıkıyordur zaten. O değilde bazıları çok seksi oluyor oğlu neler hissediyor acaba?
Ben kadınların hiçbir şekilde dekolte giymesini istemiyorum doğru da bulmuyorum. Çıplaklığı normalleştirmeyelim.
Insanlar özgürdur ne olursa olsun kisi kendinden sorumludur dışardan Her hangi bir kisi buna karışamaz
Usulüne. uygum dekolte her kes tarafından giyilir ancak teşhir amaçlı olanı tasvip edilmez.
Giyerse giysin nolacak ki bekar olunca giyim serbest anne olunca kalıplara mi sokmak lazım
Kim ne gıymek isyorsa gıyebilir. anne olunca ne oluyormuş yani. Saçma
Herkesin doğrusu değişik olunca , kimse kimseyi ikna edemez.
Dekolte saçmalıktır. Giyeni de çok tasvip etmem ki annem de asla giyemez. Giymez
Giyebilir kendi düşüncesi kendi kendine yakistirdiysa sıkıntı yok
Giyerler neden giymesinler. Kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinebilir.
Gerçekten insan ne giyerse giysin o önemli değil ahlaki ve onu nasıl taşıdığı önemli o yüzden anneler çok kıymetli burada annesi olmayan çok arkadaşlar olabilir o yüzden biraz hassas olalım teşekkürler
Kim koyuyor ya bu kuralları. Özellikle de kadınları bir salın artık, herkes etiketlerden korkmadan nasıl istiyorsa öyle giyinsin ve yaşasın
Biz Ailecek Atatürkçü Laik Demokrat olduğumuz için tabikide giyebilir ama göğüs dekoltesi abartı
Şahsi görüşüm giymesinler
Anen giyiyormuki
Annem giyiyor
O.. rsbu olduğu için
Giyebilir.
Senin annen öyle mi giyiniyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?