Hayir hepsini olduğu gibi kabul ediyoruz... öyle şey mi olurmuş... Her burç kendine özeldir, iyi özelliği iyi huyu kötü özelliği kötü huyuyla... Hangimizin kusur yok? Ve inan bana her burç kusurlu huylarıyla daha özel daha güzeldir... misal oğlak; inatçıdır değil mi? Bunu keyfi yapmıyor ama gerçekten bir nedeni oluyor değil mi? Anlatabildim mi 😁☺😉🤜🤛
Akrep mi sevilir yahu çocuk aklı işte 😂🤦♀️ Ben kızım için öldürmüştum, bi köye gezmeye gittik baktım bağırdı koştuğum gibi onu kucagima alıp firlatmam ile akrepin kuyruğuna basip çakıyi açıp batırmam bir olmustu 🙈ve ben hayatta yapamam bunu normal şartlarda herkes şaşırdı en başta ben tabiki. ama kızımı öyle bağırıyor şekilde görünce ey qllahim ya 😂🙈🙈
Soran
+1 yıl
Soğukkanlılık o, yılan bacağımı doluyordu benim de küçükken ninem orakla tek atmıştı hayvana kljghf
Irkçılık olmasa da ötekileştirme tam olarak var diyebiliriz. Mesela ben balık burcuyum bu konu kimle olursa olsun açılır açılmaz hemen çok duygusal çok ağlar diye cevaplar geliyor halbuki böyle bir şey yok aşırı duygusal biri değilim ama o kadar sabit fikir gibi yüklenmiş ki insanlara sürekli aynı muhabbet dönüyor hatta burçlara göre insan seçer var kimisi çok güzel bir ilişki yaşarken ya bu şu burç ilerde beni aldatır diye ilişki bitirenler var.
Kesinlikle öyle. Yaşam tarzı ve tecrübeler kişilik oluşumunda daha etkilidir. Kaldıki sadece güneş burcuna göre de yorumlamak aşırı yanlış. Çünkü haritadaki özellikler güneş burcunu kapatabilir ya da törpülüyebilir.