Oğlak burcu sevgilim oldu asla anlaşamıyoruz ikizler ve kovada oldu onlarla iyi anlaşıyorum başka hangi burçlarla aşk ilişkisi olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen de bir koç burcu olarak seni yorumlamak isterim ama burçlar arasında burçların genel özellikleri ne bayan ve erkekler arasında çeşitli farklılıklar olabiliyor bu yüzden bayan koç burçları genellikle akrep ikizler aslan burçları ile çok iyi uyum sağlayıp çok iyi anlasabiliyorlar bu saymış olduğum burçlarda yüksek enerjisi ile ve yüksek gibi duasıyla bir Koç bayanın hayatına renk yatıp şekillendirebilir yor bir koç burcu olarak sana tavsiyem hayatına selamlar genellikle ikizler Koç aslan ve akrep burçlarını seçmeyi dikkat et
09 Yorumla
Soran+1 yılAkreple anlaşamıyorum aslında ya 🙄teşekkür ederim yorumun için
Koç+1 yılAkrep olmaz baska olur 🤣🤣🤣
Soran+1 yılAslan denk gelsin bana ya 😂😂😂
Koç+1 yılHey toplanin buraya aslan erkekleri bak bir koc kadini aslan erkegi ariyor 🤣🤣🤣
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılBöylede ilan verir gibi 😂😂
Koç+1 yılYa ne guzel iste ilan verir gibi buluruz sen iste yeter
Soran+1 yılHahah tamam
Koç+1 yılNe guzel tkp et gel goy goy yapariz
En İyi Cevaplar
+1 yılBu burçlarla alakası yok insanların hepsi aynı değilken burçların hepsinin aynı olmasını beklemek biraz hatta çok saçma seveceğin adam hangi burçta olursa olsun sorun yine yaşayacaksın bu ilişkinin tuzu biberi sorunsuz ilişki yaşayan yoktur.
035 Yorumla
Oğlak+1 yılİyi o zaman eğer senin düşündüğün gibi olsaydı herkez kendi bucuyla evlenirdi sorunsuz sıkıntısız ilişkilerde olurdu.
Soran+1 yılİnsan kendi burçlarıyla anlaşamaz zaten bu da bi gerçek
Soran+1 yılGenelde uyum oluyo ya öyle deme
Oğlak+1 yılMadem bu kadar bilgilisin hangi burç hangi burçla anlaşıyor benim sevgilimin burcunu yaz haklısın diyim benim burcum oğlak.
Soran+1 yılSenin sevgilinle arandaki uyumu nasıl bilebilirim sizi tanımıyorum belkide toxıc bi ilişkiniz var ama devam ediyosunuz
Oğlak+1 yılDoğru haklısın bilemezsin çünkü benim sevgilim nasıl biri ben nasıl biriyim insandan insana kişiler değişiyor anlayacağın burçlarla Alakası yok inşallah doğru kişiyi bulursun Allah gönlüne göre verir inşallah
Soran+1 yılTatlım burçlar zaten karakteri söylemez taşıdığı özellikleri söyle günlük burçlara falan bende çok bakmıyorum zaten ama kesinlikle özellikleri taşıyolar
Soran+1 yılVe ben oğlak burçlarıyla asla anlaşamam genelde koçlar anlaşamaz ikiside baskın karakter dediğim dedikler
Oğlak+1 yılBu durum seninle alakalı diye düşünüyorum burçları çok kafaya takıyorsun ön yargılarını bi köşeye bastırman lazım mesala ben orda Allah gönlüne göre birini versin yazdım onu görmezden gelip kendi bildiklerini doğru olduğunu ıspatlamaya çalışıyorsun
Soran+1 yılAhh huyum kurusun hep böyleyimdir her zamanda haklıyımdır sende iyi uzatıyosun valla üste çıkacak bak bak 🤪🤪🤪😂
Oğlak+1 yılEeee insan her zaman haklı olamaz ön yargılarını silmen gerekir ben laf uzatmıyorum senin yazdıklarına cevap veriyorum.
Soran+1 yılÖn yargıyla ne alaka ya
Oğlak+1 yılÖn yargı şu şekilde anlatim oğlakla anlaşamadın diye başka oğlaklarında aynı olduğunu düşünüyorsun hatayı hiç kendinde aramıyorsun daima haklıyım diyiyorsun ve bunuda az önce kendin yazdın.
Soran+1 yılEvet daima haklıyım ve asla oğlaklarla anlaşamıyorum bu ön yargı değil anlaşamıyorum sizin gibilerle ne var bunda
Oğlak+1 yılŞimdi ise seninle anlaşmaya çalıştığımı düşünüyorsun bu ön yargı Benimle anlaşmanı isteyen yok zaten seni rüyamda bile görsem tanımam ama yeri gelir haksızlıklarınla yüzleş.
Soran+1 yılSen kafanda ne kuruyosun seninle anlaşmaya çalıştığımı neden düşünüyüm konuyu saçma sapan yerlere getirdiğinin farkındamısın düşünmeden konuşuyosun sanırım hemen cevaplama biraz düşün tatlım 🤪🤪
Oğlak+1 yılAhahaha kendi yazdıklarını yüzüne vurmaktan başka bir şey yazdığımı düşünmüyorum çünkü (sizin gibilerle anlşamıyorum) yazdın.
Soran+1 yılAcaba bu kişi yüzüme ne vurdu boş yapmaktan başka bişey yaptın mı hayır 😂😂 öpüyorum çokk
Oğlak+1 yılİnsan karşısındaki hakında ne düşünüyorsa aslında kendi öyledir canım böyle yazacağını bildiğim için cevaplarım hazır kurgu yapmama gerek kalmıyor hadi by
Soran+1 yılVaaovv müneccimmisin sen ne yazıcağımı önceden biliyomuş ne zaman boş yapmayı bırakıp bazı şeyleride bu kadar ciddiye almaktan vazgeçecekmişsin onada bak bari 🤪🤪🤪😂😂
Oğlak+1 yılboş yapsaydım bu kadar bana takıntılı kalmazdın ve ikinci defa söylüyorum insan kendi nasıl konusuyorsa karsisindakini öyle görür yani Allah gönlune göre versin bacım hadi selametle
Soran+1 yılCevap veriyoruz diye takıntılı olduk iyimi egoist seni 😂😂😂görüşürüz dayı 💃💃
Oğlak+1 yılSenin soruna ben cevap veriyorum fark edersen senin sorunun başlığı altında konuşuyoruz.
Oğlak+1 yılHem senin kiminle sevgili olacağına ben karışmam buna kesinlikle hakkım yok onun için Allah gönlüne göre versin bu üçüncü yazsım inşallah bunuda görürsün
Oğlak+1 yılTekrar yazım senin aklın yine başka yerde kalır Allah gönlüne göre versin.
Soran+1 yılTatlım demişsin ya bende takıntılı kaldın diye ben herkese cevap veriyorum yorum yapmışsın bende cevabını veriyorum ve sen bana bende takıntılı kaldın diyosun farkındamısın. Allah aşkına
Soran+1 yılBurçdan bahsediyoruz zaten bir insan seçmiyoruz burda
Oğlak+1 yılBen seni anlıyorum ama sen beni anlamamakta ısrar ediyorsun sorundada belirtmissin koç burcu hangi burçlarla anlasır hatta açıklaman oğlak sevgilin olmus anlasamamıssın yani kisi uzerine bu konu açılmış ön yargılısın dememin ıspatı burda normal bi insana Allah gönlüne göre versin dediğim zaman teşekkür ederim seninde Allah gönlüne göre versin der konu kapanır. İlla insan seç demiyorum sana sen öyle algılıyorsun.
Soran+1 yılBen anormal bir insanım
Oğlak+1 yılDurmadan bende ters konusum eee bahanemde burcum oğlak oğlaklarla anlaşamam olsun ben sana olumlu düşüncelerle yaklaşıyorum senin söylediğine bak umarım bu yazdığımı görmezden gelmezsin ALLAH DİLEDİĞİN GİBİ YAŞAMANI NASIP ETSİN büyük yazdımki diğer yazdıklarım yerine o dikkatini çeksin.
Soran+1 yılHa sen şimdi büyük yazdın ki sana teşekkür edeyim 😂😂😂
Oğlak+1 yılBiraz insanlık kalmış olsaydı tesekkur ederdin zaten dalga geçer gibi konuşmazdın ama ben sana teşekkür ederim iyi niyetimi arkadaşım ettiğin için insanlara iyilik yaramıyor bir kez daha anladım bunu haa sana iyilik yapmaya çalışırken üzdüysem kusura bakma hakkını helal et etmesende canın sağolsun bundan sonra cevap yazmayacağım bu yazımı okuduğun içinde tesekkur ederim.
Oğlak+1 yılBen oraya iyi niyetimi p. i. ç ettin yazdım site site benden daha iyi niyetli çıktı arkadaşa çevirdi 🤣🤣🤣
Soran+1 yılHahahha ya dalga geçer gibi niye konuşuyum ben normal konuşmam böyle bende insanlık kalmadı be abim sömürdüler zerresine kadar 😂
Soran+1 yılÜzdün ama bak zaten beni yardımcı olmaya çalışırken gönlümü al hadi 🥺
+1 yılBence benimle çok iyi anlaşırsın senin burcunda bir kız arkadaşım var seviyorum onu bayılıyorum ona kusursuz bir insan değil ama kusursuz diye bir şeyde yoktur benim burcumsa aslan, aslan burçlarını yakaladıysan sakın bırakma sana şans ve ilgi getirir :p bol şans.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet koçla aslan çok iyi anlaşırlar haklısın bulurum inşallah bir ASLAN
Aslan+1 yılİnşallah aslan burcu olan insanlarla tanışırsın sana kolay gelsin.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
14Cevap
+1 yılBurçla alakalı bir durum değil kavun değilki insanlar dibini koklayıp iyisini anlayasın zamanla tecrübe edeede bulursun kafa dengini
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzellik olarak kesinlikle alakası var ya oğlağın enerjisi çok düşük ben ise yani koçlar çok enerjik hayat dolu oluyolar mesela ve anlaşamıyo ayak uyduramıyo mesela
İkizler+1 yılOğlaklar Toprak grubundadır sana hava ve ateş grubları lazım o zaman
Soran+1 yılEvet kesinlikle haklısın
+1 yılBende koç um akrepler le acayip bir çekim enerjisi var ne onlarla nede onlarsiz bı hayat düşünemiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılAksine bende akreple anlaşamıyorum çekim ayrı anlaşmak ayrı gerçide
Koç+1 yılEvet çok aksi huysuz despot gizemli kıskanç daha başka hatırlayamadığım bı sürü özelliği var😅
Soran+1 yılKısıtlanmaktan nefret ederim onlar çok kıskanç çok darlıyolar bence
Soran+1 yılİkimizde baskın karakter olunca anlaşamıyoz 😅😅
Koç+1 yılYa şu ateşi söndürecek yâda ateş suyu kurutacak😂
Soran+1 yılHahahha aynen öyle 😅😅
Akrebim. Koç kadınıyla iyi anlaşsam da güven konusunda hep mesafeli durmuşumdur. Belki mesafeli durmayan bi akreple deneyebilirsin :A
00 Yorumla
+1 yılBen de bir Koç burcu olarak genellikle ateş elementi ve hava elementi burçlar ile daha iyi anlaşıyorum. Ama istisnalar da mevcut tabi.
00 Yorumla
+1 yılKardeş terazi ile anlaşamazsın ben teraziyim ordan biliyorum hatta ben kaçayım en iyisi 👋👋👋
03 Yorumla
Soran+1 yılYükselenim terazi ya anlaşıyorum aynı kafadayız aslında 😂
Terazi+1 yılHa o zaman iyi anlaşırsın ya aslında koçlar iyi sadece teraziler narin olduğu için koçların hareketleri onlara ağır geliyor yoksa koç iyi yanı bakma sen
Soran+1 yılTabi canım koç gibisi var mı 😂 terazilerde çok tatlı 🥰
koçlar koçları sever 😅 bide akrep / aslan / kova / oğlak galiba🤔🙋♂️ Koç iyidir
00 YorumlaKoç hava ve ateş grubuyla anlaşır
Toprakla su elementleri pasif kalır00 Yorumla
+1 yılOğlak burcuyum bende koçlarla anlaşamıyorum kızları neysede erkek 🙄
00 Yorumla
+1 yılYengeç balık akrap aslan yay burçları ile iyi anlasabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYükselenim koç. Uzaktan herkesle mükemmelim ama yakın olunca asla hiçbir burçla anlaşamıyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya neden böyle zor anlaşıyoruz kendi burcun ne
Cevap sahibi+1 yılAkrep
Soran+1 yılZor biri olmalısın
Cevap sahibi+1 yılZor değilim aslında ama şüpheciyim biraz da ketum. Insani ilişkilerimde kavgadan besleniyorum hatta
Soran+1 yılHahahha bende öyleyim sanırım alttan almadığımız için bende aşırıda sinir var sendede öylemi
Cevap sahibi+1 yılBen de çok sinirliyim maalesef
Soran+1 yılAkrepte sinirli koçta çok sinirli oluyo benim yükselenim terazi bundan dolayı dengeliyo biraz sanırım ama sen daha fazla sinirli birisindir diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılEvet hem sinirliyim hem de fevriyim. Ama aşırı duygusal hassas bir yanım da var
Soran+1 yılAblamda akrep o da öyle hemen ağlıyo
Cevap sahibi+1 yılBen çok ağlamam ama ince düşünürüm duygularımı yoğun yaşarım aşk sevgi nefret kırgınlık öfke v. b.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de koç burcuyum, sanırım koçlarla anlaşabilirsin :)
09 Yorumla
Soran+1 yılHiç koç denk gelmedi 😂
Cevap sahibi+1 yılŞimdi geldi :) hadi yazar mısın bekliyorum :)
Soran+1 yılNerden yazıyım 😂
Cevap sahibi+1 yılNerden mi :d buradan nereden olacak ki, dm açık zaten lütfennn 🥺😊
Soran+1 yılSen yazsana
Cevap sahibi+1 yılAma gizli sormuşsun profilin gözükmüyor ki, gözükseydi ben yazardım zaten :)
Cevap sahibi+1 yılNerdesinnn :)
Soran+1 yılAhhahah bende yazamıyorum xper puandan dolayı
Soran+1 yılTakip ettim
Koç ve kova ıkısıde dik başlı hayret nasıl anlaştın
02 Yorumla
Soran+1 yılKovada çok eğlenceli bi burç sanırım ondan dolayı
+1 yılKendi ve karşıtın grupla
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılKoç Burcu olarak buralara inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBalıkla iyisiniz diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılYay terazi aslan falan
123 Yorumla
Soran+1 yılSenin ki ne yakışıklı 😂
Yengeç+1 yılİkizler benim😀
Soran+1 yılGüzel 👍😂
Yengeç+1 yıl😉⚘danke
Soran+1 yıl😋😋
Yengeç+1 yılTakipleşelim mi😀
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılattım 😅
Yengeç+1 yılGördüm 😀
Soran+1 yılNe güzel 🤪😅😅😅
Yengeç+1 yılMesajda atamıyoz xper az hahsgw
Soran+1 yılHee yaa
Soran+1 yılBunu xper puanını nasıl yükseltebiliyoruz ya
Yengeç+1 yılOlsun gut
Yengeç+1 yılYorum yapıyoz öyleymiş😀
Soran+1 yılİsmin buysa ekleyim ben diğer uygulamalardan
Yengeç+1 yılNeeein bu değil diğerlerini herkese vermiyom😀
Soran+1 yılAy iyi verme 😂😂😂
Yengeç+1 yıl😀bebeğim sakin😗
Soran+1 yılOlamıyorum 😂😂
Yengeç+1 yıl😉⚘hshsg niye
Soran+1 yılİşte 💃💃
Yengeç+1 yıl😘😘😘
Başak
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya zannetmiyorum 😃
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOtgiller ile
06 Yorumla
Soran+1 yılEtgiller olmazmı
Başak+1 yılOlmuyor
Soran+1 yılSeninki ne
Başak+1 yılBaşak
Soran+1 yılHeeeee
Başak+1 yılHee
Boğa
010 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum ya boğayla koçun anlaşacağını
Soran+1 yılSamimiyet açısı farklı ya çokmu iyi anlaşıyodunuz
Soran+1 yılVaaovv hiç boğaya denk gelmedim olabilir belkide
Soran+1 yıl😅😅😅
Soran+1 yılSeni çapkın koç erkeği senii 😅
Soran+1 yılEn iyisi 💁♀️💁♀️💁♀️
- Astroloji & Burçlar konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yıle oğlak
00 Yorumla Akrep.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ne akrebi zannetmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSus lan boynuzlu
09 Yorumla
Soran+1 yılSenin ki ne acaba 😂
Cevap sahibi+1 yılBalık 🦌🦌
Soran+1 yılSulugöz seni
Cevap sahibi+1 yılBana herkes odun der çünkü hiç duygusal ve romantik değilimdir çunkü burçlar yalan :D
Soran+1 yılRomantik olmadığın için odun diyebilirler balıklar romantik demedim zaten de
Soran+1 yılHe he yalan he
Soran+1 yılYükselenin farklıdır
Cevap sahibi+1 yılMeee 🦌🦌🦌
Soran+1 yıl🤪🤪🤪
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?