Astroloji’ye inanırım ve kişileri yansıttığını da düşünürüm ama işi buna göre değerlendirmek pek akıl işi değildir. Burçlar da insanların doğdukları ve yaşadıkları yere göre şekillenir. Örn: yay burcu (kendi burcum bu arada 😅) gezgin ve özgürlükçü bir burç olarak anılır. Ama benim gibi izmir’de yaşan bir yay ile doğuda yay burcu olan bir kızın yansıttıkları aynı değildir, bulunduğu alana göre şekillenir. Dolayısıyla evleneceğiniz ya da hayatınıza dahil edeceğiniz birini burcuna göre değil, yaşadığı, çıktığı ortama göre değerlendirin.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabi ki seçerim sectimde iyi ki öyle yapmışım. İstisnasız anlaşamadığım burçlar hep aynı çıktı ve bende deneyimlerime göre doğru burçtan birini buldum çok şükür mutluyuz. Ve saçma diyenler cidden komiksiniz bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmanız çok saçma. Benim çevremde mutlu ilişkisi olanların hepsi uyumlu burçlar sayesinde. Cevremde burçlar konusunda bilinclendirdigim herkes oha gerçekten öyle demeye başladı. o yüzden on yargıyla yaklaşmayıp burç uyumuna dikkat ederseniz daha az üzülürsünüz diyorum
Çok saçma çnkü hangi burç olursan ol hiçbir insan mükemmel değildir. Ama biz insanlar öyle bi varlığız ki karşımızdaki insan mükemmel olsa herşeye tamam dese bize sıkıcı gelir. Karşındaki insan yeri gelir seni üzer ve hatta kötü huylarıda olur. Ama sen onu bu kötü huylarına rağmen seversin aşk böyle bişey. Zaten dönüp aynaya baksak kendimizde mükemmel değiliz
Burca göre eş seçimi yapmak bana göre mantıklı değil hiç, yani her insan birbirinden farklıdır. Balık burcu birisinin özelliklerini başka bir balık burcu birisi taşımayabilir. Gayette doğal bu, burçlara inanan biriyim ama insan kendi kişilik özelliklerini de kendisi yoğurabilir.
Burçlar falan bahane bence. İnsanlar karaktersizliklerini burçlara bağlıyor. Ama temel insanı anlamında burçlar önemli bence mesela ben duygusalım ve balık burcuyum balık tanıdığım çoğu kişi duygusal. Ikizler mesela ikizler burcu adı altında yapmadığını bırakmayan da var karakterli olan insanlar da var. Evlilik konusuna gelirsek bence burçlara bakılmamalı. Çevresine gösterdiği davranışları evlilikte etkileyicidir.
Geçen meraktan evlilik konusunda bana uygun olan/uygun olmayan burçlara bakmıştım. Akrep ve boğadan uzak durmam gerektiğini, ikizler veya kova erkeğiyle evlenmen gerektiği söyleniyordu. Geçmişteki flört ettiğim erkeklere baktığımda gerçekten hak verdim. :D
Burca göre eş seçilmez, bu birilerinin gereksiz işlerdir. Yok ben yay ile iyi anlaşıyorum, terazi benlik demek gerçekten doğru değildir. Burçlar her ne kadar özelliklerinizi gösterse de aynı değildir o kadar da, her birey farklıdır, aynı burca sahip her birey aynı olmak zorunda değil, farklı burca sahip olan iki ayrı birey de farklı olmak zorunda değildir. Uzun lafın kısası veya kuru fasulyenin faydalarına gelecek olursak, palavra.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğru olabilir aslan burcu olan erkek burclarıyla kısa ilişkilerim oldu hep , balık burcuyum bu arada. Terazi burcu olan iki erkek arkadasm ile biriyle 3 bucuk senelik ilişkim oldu Şu an ki ile 2 seneye gircez. Bnce uyum olabiliyor burclarla ama hepsini aynı kefeye koymak sacma. Karakter olarak öyle düşünürsek adolf hitler de koc burcu herhangi siradan bir insan da koc burcu ee ayni karakteri bekleyemezsiniz. Burc sadece karsı taraf için bir uyum bir cekim olabilir . Karakter olarak sınırlandırmamak lazım
Anasının karnından 1-2dakikayla doğan ikiz çocuklarının bile karakterleri ayrıyken dünyanın farklı yerlerinde, aynı burç takviminde doğan insanların karakteristik özelliklerinin aynı olmasını beklemek bence enayiliktir. Astroloji; astronominin para ve ün uğruna evden kaçıp kötü yola düşmüş kız kardeşidir.
Bence çok yanlış değil, zıt burçlar birbirleriyle belli yere kadar anlaşabiliyor. Ben kesinlikle burçların kişilik üzerinde etkili olduğunu düşünüyorum fakat illa ki şu burçsa görüşmem gibi önyargılar da yapılmamalı, süreç içerisinde sadece farklılıklar büyükse ısrar edilmemeli derim.
Ben burç konusuna inanıyorum ve az çok da özelliklerini taşırım. Şu ana kadar ilişkilerimi düşünürsem bir koç olan bir flörtümle hiç anlaşamszdım denedik ama olmamıştı. Ama İkizler olan biri var sadece sesi bile beni delirtiyor ben aslan burcuyum bu arada. Yani etkiliyor bence
Eş seçimi yapmıyorum ama artık konuştuğum insanları seçiyorum. Hep diyorum ki ‘ya olmaz öyle şey bu farklıdır diğerleri gibi değildir’ yok ya bakıyorum sonra aynı çıkıyor. O yüzden artık radikal bir karar aldım ve burca göre samimiyet kuruyorum en temizi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hayır çünkü insanları burcuna göre yargılayamayız. Bende burçları çok severim hatta kendim gibi biri olsun diye sürekli ikizler burcu musun diye sorarım insanlara. Ama bu doğru değil. Çünkü herkesin ruhu, karakteri ve en çokta kalbi farklı. Ama sana şunu söyleyeyim: "Kaderinki kişiyle karşılaştığında hissedersin" o yüzden burcuna çok takılma 🌸
Yakında burçlara göre hayatımızı şekillendirecez. İşte filanca burç yemeği yapmadıysa yemem filanca burç şu elbiseyi satmıyorsa giymem vs vs bunun gibi çok şeyi burca bağlayan insanlar türeyecek milletçe kafayı yemek üzereyiz.
Burcuna bakarak kimseyle sevgili olmadım. Burcuna bakarak da evlilik yapmam diye düşünüyorum ama bazı burçlardan uzak durmamda bence fayda var. Olmuyor yani bir terazi burcuyla ve aslan burcuyla mesela. Arkadaş olurum ama sevgili veya eş olmuyor bizden. Olsa da yürümüyor.
Sağlıklı bir seçim olmaz ki.. Her şey burçla sınırlı değil ki, bunun yükselen burcu da var ve "şu burca mensup olan iyidir, kötüdür"diye genelleme yapmak doğru değil
Bir araba alirken sadece rengine gore almak kadar mantikli. Sen kirmizi sevdigin icin mini cooper alirsin ama mat mavi m3 e 92 orada duruyordur. onun sana verebileceklerini renge bakarak anlayamazsin.
çokta doğru değil çünkü onun burcunu tam mı tutuyor ya da hangi özelliklerini tutuyor hangilerini tutmuyor yükseleni ne yükseleninin hangi özelliklerini tutuyor hangilerinin tutmuyor belli değil ve yükselen burç doğum saatiyle hesaplandığı için herlesde bilmez yani erkeği/kızı iyi tanıman lazım bence...
Şu zamanda bazı insanlar malesef burca göre eş seçimi yapıyor Oysa eş seçimi insanın ahlakına karakterine göre seçilmelidir. genelde bu bayanlarda oluyor. Hayat işte
Yok ya hiç ciddiye almadım eşimide burca göre seçmedim kaldıki din dil ırk bile ayırmam burç nedir Konuşulur anlaşılır sevilirse evlenilir Ha bu arada elbette burçlardan haberim var
Sevgilim aynı burcuz. Ikimiz de inatçı ikimiz de dediğim dedik. Birimiz sinirlenince ötekimiz de parlıyor hemen. Koç burcu olmak cidden zor. Ikimiz de aynı ozellikleri taşıyoruz
Burca göre eş seçme çok yanlıştır. Herkes burcunu tam taşımayabilir burcunun insanı olmayabilir. Taşısa bile bu özellikleri bu karakterini ruhunu %100 göstermez lakin öyle olsaydı sadece 12 çeşit eş adayı olurdu.
ben yengeç burcuyum. sevdiğim erkek kova burcuydu. ben baya duygusal olduğum için kafayı yedi en son çocuk. terk etti beni. başka hiçbir bahane bulamadı. o yüzden yengeç burcu kadınlarından uzak durun üzüyorsunuz.
ya sorma çocukla ciddi düşünüyordum. annemlere falan söyledik. hiçbir sıkıntı yoktu. bir olay yaşandı terk etti beni mal gibi ortada kaldım. geri falan döner mi sence? görülecek bir hesabım var da.
evet, bizim ailede inat genetik en inatçıları benim bi de boğa burcu sevgilim vardı yemin ediyom benim inadımı geçiyor abiside diyordu çok inatçı dik kafalı diye
Bilemiyorum her burç aynı özellikleri göstermiyor ikizler burcu olup çok duygusal olan da var balık burcu olup duygusuz olan da önemli olan yanyanayken eğlenebilmek