Bir aslan görünce direkt bir kaşıkta, susuz boğma isteğim oluşuyor nedense. Hiç haz etmiyorum. Tamam burçlara fazla inanmam ama "hepsi mi aynı olur abi" dedirtiyor bana. Sizlerin kaşık suda veya susuz kaşık ile boğmak istediğiniz, haz etmediğiniz burç var mı?
Bir kaşık suda boğmak istediğiniz bir burç var mı?
Genel olarak bu sitede ki insanların burçlarla alıp veremediği ne insanları kalıba sokma gayreti neden karakterini sevmezsin dana kötülük etmiştir bir kaşık suda boğmak istersin yağmurlu havada su vermezsin ama diyelim ki balık diyecekler var ben evimde oturmuşum kek yapıyorum ne yaptım da bir kaşık suda boğmak istiyor olsun?
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burçlara genel olarak provakatif bakmak yerine biraz daha eğlenceli bakmak daha iyidir. Bir balık ile kimsenin alıp veremediği olacağını düşünmüyorum :D
Her ne kadar benim pek bir zararını gördüğüm olmasa da ikizler burcunu söyleyeyim diğer insanlar için diğer insanlık için İkizler burcunu yok etmek en iyisi ve doğrusu olacaktır. İkizler burcunu ikiyüzlülüğü artık son bulmalı bu dünya burçlar konfederasyonuna bir çağrıdır. Bir de kova burçları arttırılmalı insanların kova burcu zamanında doğması sağlanmalıdır.
@ödsfmekxnss3406 olabilir ama geneli çok mesafeli bir tane oğlak arkadaşım olmuştu normal konuşurken bile "bu sen misin?" Gibi şüpheci tavırlar takınıyordu kaldı ki en az üç arkadaşım olmuştur ve çoğu böyleydi ama tabiki fabrikadan çıkmış gibi tüüüüm burç üyeleri aynı değil 👻
@Yokkkartıkkkkk iveet orası öyle ama ne yapayım ya sıkılıyorum ben. Ama konuşamayanların sa sabahtan akşama kadar konuşacak değilim. Eğer sohbet ilerlemiyorsa, karşımdaki susuyorsa kalkar giderim. Orada sessizlikle boğuşacağıma kendi kendime konuşurum daha iyi
Duruma göre verdim o cevabı terazi kadını genel olarak iyidir oğlak için ama işler çığrından çıkarsa oğlağın soğutma tarzı umursamazlık olacaktır terziye karşı, teraziler umursanmamaktan nefret ederler.
Terazi kadını oğlak erkeği genel olarak ilk başta aşırı iyi hissettirir iki tarafta birbirine sonra asla anlaşamazlar. Oğlak teraziye umursamaz tavır sergileyip kendinden soğutur veya daha beter şeyler yapabilir fghf
Oğlaklar biraz değişik reaksiyon gösteriyor ilişkilerde, yani böyle muazzam görünen biri duygusallık işe girince kendi olmaktan çıkabiliyor. Tabii hepsi öyle değil, karşısındaki kişiden pay biçerler kendilerine, boğmak gerekiyorsa gerçekten çok sıkıcı ve kısıtlayıcı olabiliyoruz. Ama karşımızdaki kişiye güven konusunda bir problem yaşamazsak asla kısıtlamayız
Yok ben o konuda öyle değilim. Karşımdaki kişiyi yönetmek istemem, karşımdaki kişinin en az benim kadar güçlü durmasını isterim. 1 güçlü 1 ezik anlaşamaz. Anlaşsa da 1,5 kişi olur. 2 kişi olmak varken neden yönetip kafamı yoracağım bir ilişki isteyeyim. Benim dediğim olursa karşımdaki kişiye saygım tükenir. Bu da zamanla sevginin hiçbir anlamını bırakmayacaktır :D