Astroloji & Burçlar Burcunuza göre uykuya dalma süreniz ne kadar? umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet KS üyeleri diğer sorularımda hep "yalancılar" diyordunuz bakalım bu sefer doğru çıkıcak mı? Burcunuza göre uykuya dalma süreniz ne kadar? Benim ki 10 dakika doğru olabilir sanırım :D Burcunuza göre uykuya dalma süreniz ne kadar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 500 cevap paylaştı. Gerçekten doğru uyumak için sağa dön sola dön sırtı üstü yat anca uykuya dalarım eşim ise 3 dakika da uykuya geçmiş olur 0 0 Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Akrep +1 yıl 1 salise mi saatlerce geçmişi hatırlayım kafa mı vurmadan uyuyamıyorum nan ben :D 0 0 Yorumla
4206931 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% Başak +1 yıl burçlara inananları sonsuz uykuya daldırmak istiyorum 😇👍✔ 0 0 Yorumla
apønia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Balık +1 yıl Balık iki saat mi.. başımı yastığa koymadan uyumaya başlarım. dd 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Uykuya dalma sürem eğer kafamda bişey dusunmuyorsam 15 dakika şimdi cevaba bakayım tutacak mı? 0 2 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Terazi 5 saat hahahah gene tutmadı gene tutmadı Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Bı kerede tutsun aw Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Aslan +1 yıl 3 gün diyor. valla öyle zor uyuyorum. bugün nasıl uyuyacağım mesela merak konusu 0 0 Yorumla
Verda_Şah Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% Kova +1 yıl 25 dk değil bi kere 2 saniye falan 0 0 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl 5 saat demiş ama yalan. Ben anında uyuyakalıyorum. 0 0 Yorumla
lunaapienaa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% Yengeç +1 yıl yalan bilgi 2 saat boyunca uyumaya çalıştığım oldu 0 0 Yorumla
AkıtGelsinn Takip Et Guru Yaş: 30 Başak +1 yıl Telefon olmasa bile yinede çok uzun sürüyor 0 0 Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Oğlak +1 yıl Güneş burcu nerde 0 1 Yorumla umutluolvegülümse Yay +1 yıl Güneş burcu? Yorumla
Havluselpak Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Terazi +1 yıl Kanka basta bosalma suresi diye okudum agahhss 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. İki saat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gerçekten doğru uyumak için sağa dön sola dön sırtı üstü yat anca uykuya dalarım eşim ise 3 dakika da uykuya geçmiş olur
1 salise mi saatlerce geçmişi hatırlayım kafa mı vurmadan uyuyamıyorum nan ben :D
burçlara inananları sonsuz uykuya daldırmak istiyorum 😇👍✔
Balık iki saat mi.. başımı yastığa koymadan uyumaya başlarım. dd
Uykuya dalma sürem eğer kafamda bişey dusunmuyorsam 15 dakika şimdi cevaba bakayım tutacak mı?
Terazi 5 saat hahahah gene tutmadı gene tutmadı
Bı kerede tutsun aw
3 gün diyor. valla öyle zor uyuyorum. bugün nasıl uyuyacağım mesela merak konusu
10 saniye diyor ama yalan
🦁 ve doğru uyuma sorunum vardır.
25 dk değil bi kere 2 saniye falan
5 saat demiş ama yalan. Ben anında uyuyakalıyorum.
yalan bilgi 2 saat boyunca uyumaya çalıştığım oldu
5 saat olduğu süper doğru
Akrep kesinlikle yanlış
Telefon olmasa bile yinede çok uzun sürüyor
Güneş burcu nerde
Güneş burcu?
Başak 😂😂😂
Doğru 5dk da 😄
Kanka basta bosalma suresi diye okudum agahhss
Yalan a q bk 5 dk
İki saat
3 dakika doğrudur başım yastık görmesin 😂