Kişilik & Karakter Uykuya dalmanız ne kadar sürüyor? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bazen bu şekilde buluyorum kendımı Güncellemeler+1 yıl tam olarak su an 4 mü lan o dedıgım durumdayım Uykuya dalmanız ne kadar sürüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başımı yastığa koymam yeterli anında uyurum. 🙄 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Gamsız Yorumla QUADRATURA +1 yıl Ah keşke... Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Uzanmışsam an meselesi. Ama yataga gitmek zor 😀 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. 1 saat en az 0 0 Yorumla
Abdjkdnnd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Bilmiyorum ama bir dakika bence çünkü saata bakicam dediğimde uyuya kalıyorum sabah oluyor 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Ben cok uyanıyorum Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Çok zor uyuyorum hele bu aralar güneşi karşılıyorum 😂😂 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl işsizlik denıyor ona bılıyorum bır donem bende oyle ıdım :D Yorumla Besara +1 yıl 😂😂 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bazen asla uyuyamıyorum bazen iki dakika sonra yokum 0 0 Yorumla
Çokaci Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Eğer kafanıza bir şey takilmiyorsa 2 veya 3 dk ama takılıyorsa saat surer 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hemen uyuyabiliyorum 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl gamsız Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl olumlama yapıp yatıyorum bu şekilde ajjs 0 3 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl valla ben buhulama yapsam gene olmuyor Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl meditasyonlar gene iyi oluyor 15 dakikada işe yarıyor tavsiye ederim Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl denerım Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bazen yarım saati bile geçiyor 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl kıyamam Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Karikatür=Ben 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl bende oyle ıste Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başımı yastığa koymam yeterli anında uyurum. 🙄
Gamsız
Ah keşke...
Uzanmışsam an meselesi. Ama yataga gitmek zor 😀
1 saat en az
Bilmiyorum ama bir dakika bence çünkü saata bakicam dediğimde uyuya kalıyorum sabah oluyor
Ben cok uyanıyorum
Çok zor uyuyorum hele bu aralar güneşi karşılıyorum 😂😂
işsizlik denıyor ona bılıyorum bır donem bende oyle ıdım :D
😂😂
Bazen asla uyuyamıyorum bazen iki dakika sonra yokum
Eğer kafanıza bir şey takilmiyorsa 2 veya 3 dk ama takılıyorsa saat surer
Hemen uyuyabiliyorum
gamsız
olumlama yapıp yatıyorum bu şekilde ajjs
valla ben buhulama yapsam gene olmuyor
meditasyonlar gene iyi oluyor 15 dakikada işe yarıyor tavsiye ederim
denerım