Benim yükselen burcum akrep. Ama burca göre kimseyi tanımamazlık etmem. Saçma gelir. Karakteri ters gelirse o zaman belki iletişimi devam ettirmem. Bu kişi çok akrep tanımış olabilir. O sebeple ön yargı oluşmuş. 😂Tanıdığım birkaç akrepten yola çıkarak şunu söyleyebilirim. Akrepler çok ince düşünürler, bazen söylenen en ufak şeyleri üzerlerine çekme gibi özellikleri vardır, alınganlıkları aşırı derecedeyse insanları yorar. Kıskanç yapıdadırlar ve kıskançlık kısıtlayıcı, bunaltıcı boyuttadır. Sezgileri kuvvetlidir. Yalanı anında tespit ederler. Hagızalaeı kuvvetlidir yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmazlar. Zor bir burçtur. Ortada değildir. Bir şey ya vardır ya yoktur onlar için. Aşkta karşı taraftan sürekli bir beklenti halindedir. Uyum sağlamaya çalışsmazsa pek orta yolda anlaşılamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgercektende ne alaka burclara hic inanmam burca göre hareketmi edilirmiş sanki gezegenler dunyaya getirdi insanı insan oglunun nasibini Allah verir kaderini de insan cizer belirler bir insanin davranış sekli aileden aldıgı terbiye ve yaşadıkları yüzündendir boyle burclara cok aşırı takanlara da ne bileyim belliki cins takıntılı sacma sapan insana denk gelmişsin burclara hic dikkat etmem ergenken ilgimi cekerdi dikkat ederdim bir süre bakinca takip edince burclari anlamsız ve sacma buldum insanların görüş yapısı farklı ama senin arkadaş sacmalamış gercekten galiba seninle sevgilimi olmak istiyordu yakin arkadaşliklarmi kurmak istiyordu bilmiyorum insanın burcuba degil karekterine baksınlar önce hosuna giderse arkadaş da olursun sevgili de olursun eş de olursun karakteri sağlam insanlarla neyse cok konuştum belki anlatmaya calışıyorken bende abarttım sanırım
00 Yorumla
+1 yılBurçlar genelde anlamsız ama çoğu karakteristik özellik %85-90 doğru oluyor valla. Eski sevgilim terazi burcuydu. Mıymıntı, melankolik, sünepe ve hep romantizm arayan bi tipti. Sonrasında da çok çektim zaten. Dedim ki teraziler benden uzak olsun artık. Şimdi biriyle konuşuyorum o da terazi burcu çıktı ama kalkıp da engellemedim yani. Sırf terazi diye engellemem. O da aynı eski sevgilim gibi o da gitar çalıyor ve romantizm-duygusal şeylere yatkın ama belli olmaz yetiştirilme tarzı, mizaç, tavır, hareket farklı şeyleri olabilir yani.
10 Yorumla
+1 yılHaha sokmam merak etme deseydin.
Burçlara göre ön yargı edinmek gerçekten çok cahilce. Belli ki konustugun insanin eski sevgilisi akrep burcuymuş ya da sevmediği birileri akrep burcu o nedenle böyle bir önyargı edinmiş.
Öyle olmadığını ispatlamana bile gerek yok bence. Sığ düşünen insanlar kolay kolay düşüncelerinden vazgeçmezler. 👌00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Burçların efendisi)) olduğu içindir belki kimbilir...
Akrepler gizemli ve zorlayıcı tarafları vardır.
Zaten zor burçtur.
Kolay kolay insanlara güvenmez, derdini paylaşmaz, herkesle samimi olmaz..
Akrep burcu kadının yalana tahammülü toktur.
Sezgileri güçlüdür.
Kıskançlıkları dillere destan olup zor beğenir, zor bırakan burçtur82 Yorumla
İkizler+1 yılOha hepsi ben
ilginç ve komik biriymiş o kişide, sırf akrep burcusun diye birini engellemesi çok saçma geldi bana, olabilir akrep olabilirsin ama bu ne kin bu ne nefret kardeşim, sen bir şey yapmamışsın bile ona, pes doğrusu boşver takma kafana üzülme sen, hatta sende engelle gitsin onu, ergen belliki deli heralde ilk defa duydum böylesini de tuhafıma gitti vallahi.
10 Yorumla
+1 yılYa tamam herkes aynı değil ama bu yaşıma geldim, akrep burcu kişileri kadar manipüleci insanlar görmedim, o kadar garip bir burç ki, eski sevgilimi haklı olduğuma emin olduğum şeylerde bile acaba diyerek alttan aldım ki ben haklıysam sonuna kadar savunan sırf bu yüzden 2 ay ailesiyle görüşmeyen biriyim, yani akrep burcu mümkünse herkesten uzak olsun, akrepler akreplerle takılıp takılıp birbirlerini manipüle etsinler
00 Yorumla
+1 yılBurç diye bisey yoktur insanlari saçma sapan şeylerle özellelliklerini söylemeyin herkes insandır fakat aile yapısı farklıdır burç diyosun atıyorum oğlak burcu sinirli diyorlar başka oğlak ta güzel yumusak huylu olsun ikisi farklıdır böyle şeylere inanmayın
00 YorumlaBurçlara göre hayatına yön verenlerin beyninden şüphe duyarım.
90 Yorumla
+1 yılCehaletin akademik yansıması o.
Böylesi cahil bir kafaya sahip olmak için nitelikli bir eğitim aldığı kesin.72 Yorumla
Oğlak+1 yıl🙏🧚♂️
Yengeç+1 yıl🤜🤛🌺
+1 yılDaha önceki ilişkilerinde akrep vardı sanırsam, çok saçma gelebilir ama kırmızı çizgi haline getirmişse bir şey diyemem.
00 YorumlaŞu Bahtıl inançlara dayanarak burçlara göre aşkı sevgiyi seçmeye çalışıyorlar ya tam a, salaklar benim gözümde herşey Allah'ın elinde burçların değil. Boşver üzülme ayrıldığına sevin bence
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle birşey var beyine insan kötü birşey yaşadığında oradan gördüğü şeyi kodlar bu göz rengi olur , saç rengi olur ırkı olur burcu olur yaşı olur adı olur ya da giydiği birşey bir renk bile olabilir yani belli ki oda bunu kodlamış beynine akrep burcu insan ile konuşunca kötü şeyler yaşayacağına inandırmış kendini bende de var bu durum ama öyle demem yani gene konuşurum bana kötülüğünü görmezsem devam ettiririrm ama kötülüğünü görürsem bırakırım bu ön yargı oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma da akreplerden çok darbe yedik 😊 Onu anlayabiliyorum. Ama akrepler iyi arkadaştır. dost kalına bilir iyi bir fuckbuddy olur ama evlilik düşünmek pişmanlıktır. Kendimden biliyorum çünkü.. çok canımı acitti bu akrep kızları. Kalbim halen yaralı
04 Yorumla
Koç+1 yılHmm neden akreplerden haz etmiyorsunuz peki
Cevap sahibi+1 yılHain oldukları için. Karaktersizler. Hiç ummadığın anda durduk yere ayrılırlar, ve aldatirlar.. akrep burcu tehlikedir...
Kaçamağı severler. Sevgili bile olmadan da seks yapabilirler. Cinsellik hastasıdır. Sanal seks yapmayani yoktur. Illahaki birilerine nude atmıştır 😆 ve basittir herkesle çıkabilirler. Internetten sevgili arayan kızların çoğu akreptir..
Yorumum silincek birilerinin zoruna gidecek kaldırılacak ama sen okur diye yazıyorum.. keşke bu yorum kaldirilmasa herkes görse akrep kızlarının gerçek yüzlerini..
10 tane akrep kızıyla tanismisimdir. 3 tane evli tanıyorum üçü de aldatıyor. Tanıştığım tüm akrepler aldatmaya meyilli. Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar. Benden uzak Allah'a yakın olsunlar diycem ama onlarla oynamak istiyorum ama içgüdüleri sayesinde onlar anlıyorlar çoğu şeyi. Oynayamiyorsun yani o seninle oynuyor 😊 oyuzden engellemekte iyi etmiş.. ben fuckbuddy kalmak isterdim ama onu bile yapamaz bu akrepler. Çok tehlikeli insanlar iyiki engellemiş. Yoksa kendine yazık ederdi
Koç+1 yılAhah Oğlaklar nasıl sence.. bende sevmem akrepleri bu arada seks düşkünüdür onlar
Cevap sahibi+1 yılSenin burcun ne? Burçların birbiriyle uyumuda önemli. Ters burçlar anlaşamaz. Oğlaklar genelde sadıktır zor aldatır ama aldatana rastladım... 3 yıllık nişanlısını benimle aldatmisti. Devir kötü ya kimseye güvenilmez bu devirde
Burçlara göre insan seçtiğini baştan söyleseydin ben hiç konuşmazdım deseydin
60 YorumlaAkrep grubu kadını ile ilişkim oldu ve benimle iken aynı zaman da başka bir adam ile de çıktını ve onunla evlendini facebook ta gördümde babasınin paylaşımında şok oldum bu da bana akrep grubu kadınının ıhanet eden sevdini aldatan bir grup oldunu gösterdi yani uzak durmak gereken bir burç akrep grubu
213 Yorumla
Yengeç+1 yılbizim sınıfta da akrep burcu erkek vardı okulda çıkmadığı kız kalmadı
Terazi+1 yıl30 yıllık akrebim hiç aldatmadım, akrep burcu dışındaki burçlar aldatmıyor kafası, ilginç.
Yengeç+1 yılyükselen ve alçalan da etki ediyor
Terazi+1 yıl@SosyoPsikopat benim bildiğim her burçtan aldatan çıkıyor, akrep burcu severse aşık olursa ondan sadık bir burç yoktur araştırabilirsiniz. Aldatanlar her burçta olduğu gibi tabiki akreplerde de çıkar o kötü akreplerdir, tamamını kıyasa almak yanlış.
Yengeç+1 yılprofesyonel ilişki koçuda anlatıyor en bağlı sadık erkekler oğlak boğa yengeçlerden çıkıyor en çok küsen balık çoğunlukta
Terazi+1 yıl@SosyoPsikopat Burçlar ile ilişki koçu ilgilenmez yanlış astrologlar ilgileniyor, zaten sadakati burca görede değerlendirmek akıl işi değil, kendimizi kandırırız.
Yengeç+1 yılhem burçlara ilgisi var hemde profesyonel ilişki koçu
Yengeç+1 yılhata falanda değil bütün veriler internette yazıyor
Terazi+1 yıl@SosyoPsikopat internet de herşey yazıyor, sizin beyanınızda benim astrologların beyanları da bol bol yazıyor, internet de yazıyor diye doğru olduğu manasına gelmiyor malesef, benim sadakatli olmam akrep kadınının sadakatsiz olduğu beyanını yalanlıyor demekki genele vurmamak gerekiyor, kişiliği oturmamış o kadar sadakatli olduğu düşünülen burç insanı var ki, hepsinin gözü fıldır fıldır dönüyor. Ben burcumdan memnunum.
Yengeç+1 yılistisnalar kaideyi bozmaz
Yengeç+1 yılayrıca onlar anket
Koç+1 yıl@SosyoPsikopat bende boğayım sevdiğimden başkasına asla bakmadım ve şu an da hoşlandım kız var ve oda beni kıskandı bende onu kıskandım ve ondan başkasına bakamıyorum ve sadece ona kızamıyor kötü söz söyleyemiyorum ve mudurumuz gidince onla konusucam artık mudur durmadan bizi izliyor
:))) takma ya mantıksız insanlardan kurtuluyosun bu vesileyle. Ben de kovayım ama akrep burcunun bi kötülüğünü görmedim. Her burçta ii ve kötü ünsan çıkıyo yani abartmayın bu konulara fazla önem verenler..
00 Yorumla
+1 yılBurçlar ile bir insanın nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlayamayız her akrep burcu aynı kişilik özelliklerini taşımıyordur çünkü insan kendi kişilik özelliklerini kendisi şekillendirebilir, onun yaptığı çok gülünç.
00 Yorumla
+1 yılCahil ezik kafası, ben olsam bende senin böyle ergence cahil düşünceye sahip olduğunu bilseydim zamanıma yazık etmezdim derdim. Bende akrep burcuyum öpsün başına koysun be, bulunmaz bir nimetiz resmen.
00 Yorumla
+1 yılValla ben burçlardan iyi anlıyorum ama Ben bile böyle yapmıyorum. Madem kötü kötü tecrübe yaşadın bunu kibarca dile getirebilirsin, bu şekilde yapılmaz ki... Ayrıca akrep. burcunu her konuda abartan. Bu şekilde konuşan insanlara ayar oluyorum. .
00 YorumlaBen anlamıyorum arkadaşlar burçlar bu kadar etkili mi sizce ben Şubat doğumluyum hangi burç oluyorum ve hangi burçlar benle iyi anlasir söyleyin de ona göre hareket edelim bari 😎
19 Yorumla
Aslan+1 yılGune göre değisir ama balık veya kova olmalısın
Aslan+1 yılHangi gün doğdun
Aslan+1 yılKova burcusun. Kova burçları genelde nazik iyimser ve zeki olur. Pratik düşünür
Yengeç+1 yılçabuk sıkılır, kolay vazgeçer
Aslan+1 yılYa ben şahsen burçlara inanıyorum ama körükörüne değil. Illa tutacak diye bir şey yok. Mesela ben burcumun neredeyse tüm özelliklerini taşiyorum ama baskasinin alakası yoktur gibi
+1 yılBazı insanlar akreplerden uzak suruyor sebebide anlaşamıyorum beni çok yoruyor der ikizler ve akreplere karşı biraz soguk bu burç işleriyle ugraşan insanlar
19 Yorumla
Akrep+1 yılBende akrepim aksine erkekler burcumu öğrenince daha da ilgili olup konuşuyolar benimle
Koç+1 yıl@hüzünlü1ponçikkk bilemiyorum benimde akrep burcu bi arkadaşım var baya iyi birisi kız ama normal arkadaş fakat bi koç kadını kız arkadaşım eşi akrep burcu nefret ediyordu akreplerden hayatımın içine ediyor diyordu ki cinsellikte bile çok dert yanıyordu kötü diye ki akrepler cinselliğe duskun denir ama o tam tersiymiş. Ben burçlarla insanları kategoriye sokmak yerine tanımaktan yanayım ön yargı baya saçma. Sonuçta aynı burçtan 2 insanın birbirinin zıttı oldugu çok yönü var.
Akrep+1 yılAynen öyle çok doğru düşünüyosun burçlara ya da başka bi özelliklere göre insanları kategorize etmek saçma
Koç+1 yıl@hüzünlü1ponçikkk yorumunu beğenme olsa +1 atardım yaşın 19 görünüyor ama olgun konusuyorsun bu bile ön yargılı olmamak gerektiğinin kanıtı. Aynen öyle her burcun yükseleni ay burcu falan var benim ay burcu akrep en iyisi insanları kendin tanıyıp tecrube etmek.
Akrep+1 yılTeşekkürler doğru olan bu bence
Koç+1 yıl@hüzünlü1ponçikkk iyi akşamlar.
Aslan+1 yıl@hüzünlü1ponçikkk akrep burcuyla ilgili, size aşıksa cinsellik ikinci plana atılabilir tarzı bir yorum duymuştum öne attıkları teoriyi kurtarmak için boyuna sallıyorlar işte ikizlerin de hakkına giriyorlar.
Aslan+1 yılPardon yanlış etiket @rastgelepasam
Koç+1 yıl@UtcdekiCheesecake Bana akrep burcu biraz abartılıyor gibi geliyor bu cinsel muhabbet dolayısı ile ( 2 başak kadını birisi ile bakışırken arzuladıgını görüyorken başka bir başak erkek yaklaşmadıgı surece hiçbir zaman cinsellik düşünmez kişiye göre değişiyor yani bu olay) özellikle o koç kadını arkadaşın eşinin akrep oldugunu duyunca bunların adı çıkmış 9'a inmez 8'e diyorum tıpkı ikizler gibi birçok insan ikizlere çok ön yargılı yaklaşır hatta dalga geçer ben ikizler burcumuyum da böyle yapıyorum acaba diye
+1 yılİnanmak lazım burcları akrep boğa ve Oğlak Burcları özelliklerini ısrarla belli eden burclardır istisnalar kaideyi bozmaz tabi ki ama genel olarak. Akrep ve Boğa burcu sıkıntılıdır ilişkiler de
10 YorumlaGöttünden uydurma alaka diyorum ben hocam. Bir de çoğunuz tutturmaz mısınız 'karşı cinste zeka çok önemli' diye. Dickkimi önemli.
20 Yorumla
+1 yılMillet kafayı sıyırmış hiç duymadığım şeyleri bu site de duyuyorum burca göre arkadaşlık, sevgililik, evlilik abii suyunu çıkarttınız heee.. 😑
20 Yorumla
+1 yılO bahane bence senden gerçekten hoşlansaydı ya da sevseydi boyle demezdi seven her zaman bir neden bulur senle görüşmek ya da konuşmak isterse ayrıca burçla ne alaka her burc insanı bir olmuyor
00 Yorumla
+1 yılBöylelerini çok arıyorsunuz sonra durum ortada , gerçekten nasıl buluyorsunuz bu tipleri gerçekten merak ediyorum. İğneyle kuyu kazsanız nasıl bir maden bulursunuz düşünemiyorum 😂
00 YorumlaBurçların belli özellikleri olur ve insanların karakterleri birbirinden farklı olsa da burcunun özelliği kendisinde kesin bir şekilde gözükür. Daha aksini görmedim. O yüzden konuştuğun kişiye hak veriyorum, demek ki akrep burcu anlaşamadığı bir burç ve yol yakınken dönmüş.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 406 cevap paylaştı.
s +1 yılHaksız da sayılmaz sanki aksjsk şaka bi yana sadece burca bakarak değerlendiren insan maldır. Bunun daha haritası var, 12 evi var, merkürü venüsü var gölge burcu var ohooooo 😂😂😂
00 Yorumla Erkenden kendi kendine off durumuna geçmiş şanslısın işte bu tiplerden kurtulduğun için. hayatını ilişkilerini bu şekilde yönlendiren çok var senin enerjini tüketmesinler bundan daha iyi.
00 YorumlaAkrep burcu ağır taştır kimse hakkından gelemez başkalarına kulak asma kurtulmuşsun burcu değil içkarakter belirler insanı takılma pek
14 Yorumla
Yengeç+1 yılAslında her akrep burcu böyle değil bir arkadaşım var ordan biliyorum.
Yengeç+1 yılTeşekkürler
Olağan durum. Kendi yaşındaki çocuktan anlayış mı bekliyorsun? Kendinden en az 4 yaş büyük birisiyle bu gibi eften püften konuları yaşamazsın.
10 Yorumla
+1 yılKusura bakma kahkaha attım xkcbcksbxjsbxkbdkcbd
Ve bende akrebim yani niye dışlıyolar bizi anlamadım10 Yorumla
+1 yılKonuşmak istemiyormuş burcunu da bahane etmiş bence
12 Yorumla
Soran+1 yılE tamam da insan gibi diyemiyor muydu böyle salak saçma haraketlere giriceğine
Aslan+1 yılHaklısın yaptığı şey çok ergence zaten 🤷🏼♀️
Kdkdksk yani bende burç sorarım onun içinde engellenmez fdks
11 Yorumla
Soran+1 yılErgense her b*ku yapar
Hiç üzme kendini, senle buluşmaya gelmeden önce beyin ölümü zaten gerçekleşmiş onun
20 Yorumla
+1 yılErkeklerde de var mı böyle burç takıntısı...
Şaşırdım şimdi20 YorumlaBu akreplerin bu kadar dislanmasindan biktim usandim. Adi cikmis bi kere. Akrep kadar basiniza tas dussun.
00 Yorumla
+1 yılSelamlar sende sunu söyleseydin : keşke bende senin bu kadar salak olduğunu bilseydim bende konuşmadım deseydin
00 YorumlaBen de akrebim . Sen kim kö. pek diyesim geldi arkadaşına 😂
Burçlara bu kadar inanan insanlar da ne bileyim biraz şeyler 🤢🤢🤮🤮🤮🤮00 YorumlaVay canım aslklkdaslkd burçlara göre insan ayrımı yapan insanlar bu sitede çok var sanırım, burçlara inananlar bana göre akıldan uzaklar
01 Yorumla
+1 yılAstroloji ve burçlar konularından kesinlikle hiçbir soru görmek istemiyorum. bunu kapatabileceğimiz bir ayar var mıdır?
00 YorumlaKişiliğe göre belirleyecek kadar bilgi ve beceri olmayınca arkadaşlarını burçlara göre seçmeye çalışan ergen davranışı.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle çok haklı bende nefret ederim akrep burçlu olanlardan kadın erkek fark etmez huyları suyları çekilecek gibi değil 🤮🤮 bir garip burç
00 YorumlaAkrep kadını zor ve azgın oluyor. Kendine güvenememiştir. Başa çıkamayacağını anlamıştır. Ya da burç uyumuna gereğinden fazla inanıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen akreplere kurban ol hemi! Bana biri böyle dese onu bulur bir şeyler derdim. Hadsiz! Zaten sinirliyim hepten delirdim, dingilin yaptığına bak ya. 👿
Akreplerin nesi var ya? Kova ve boğalarla anlaşamazlar sonrası yok.00 Yorumla
+1 yılKarakter, zeka ve davranışlar genetik, kültürel, sosyal etkenlere ve kişinin yaşadıklarına bağlıdır. Burç olayı ise bilimsel değildir.
00 Yorumla
+1 yılYa burçlarla kafayı bozmuş bir kesim var. Ucuz kurtulmuşsun. Öyle insanlar çok saçmalıyor zaten boşver
00 Yorumla
+1 yılBazı insanların burç takıntısı var malesef benim yoktur burçlara inansam da hiç takılmam kişinin yetişme tarzının daha etkili olduğunu düşünüyorum :)
00 YorumlaAkrep burcu anlaşılması zor bir burç. Şahsen benimde biri akrep burcuyum deyince uzaklaşasım geliyor
20 YorumlaBen konuştuğum insanın burcuna bakmam. Konuştuğunuz kişi abartmış ve saçmalamış.
10 Yorumla
+1 yılDaha önce akrep burcu biriyle çıkmıştır, uyuşamamıştır.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav yanlış anlamayında
kıskançlık sizde, hasetlik sizde
birine yakın hissetti mi sahibi sanma sizde
ulan laf taşıma sizde
dengesizlik sizde
daha ne olsun be kadın
ama hakkınızı yemiyim akrep kadını ateşli oluyo :D10 Yorumla
+1 yılAkreplerde korkmayın.. mars burcu akrepte olandan korkun.. yani benden🤣
13 Yorumla
İkizler+1 yılya evet
+1 yılNe alaka ya ben de akrebim. Nesi varmış akrep burcu olmanın anlamadım?
10 YorumlaBurçları sadece güneş burcundan ibsret sanıyorlar 😀
10 Yorumla
+1 yılEe bende akrep burcuyum ne yani adam mı yiyoruz 😹😹😹
10 YorumlaVerilmiş sadakan varmış böyle biriyle arkadaş olmak.
10 Yorumla
+1 yılBende tam tersi akrep istiyorum ama hiç denk gelmiyor mk 🤣
10 YorumlaÇok kişi var öyle 😅
Mesela bn başak erkekler vıınn ajshshwj10 Yorumla
+1 yılBen akrep burcu kadını ile konuşurum, benimle konuşabilirsin. Saygılar. O kişi de ergenmiş haklısın.
00 Yorumlao burç ile kötü anıları vardır veya sebep arıyordur :D
00 YorumlaAkrep biraz zor olsa da iyi bir eş ve dosttur. Bunu diyenin kafasını anlamak zor.
00 Yorumlaçok güldüm 😀 çocuk cok çekmiş herhalde risk almak istemiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne