Biri vardı aylarca bakistik hatta arkadaş gibi azıcık konuştuk ben ona çay verdim o bana çikolata aldı falan. O bana bir adım atsa ben kaçıyordum. Sonra o da kaçıyordu ben azıcık yaklaşsam o da hemen yaklaşıyordu. Bunlar sürekli oldu en son ben kaçınca o da uzaklaştı sonra instadan istek attım ona kabul etti mesaj yazdı laf arasında sözlü olduğunu söyledi. Ben de muhabbeti bitirdim hemen. Bu konuşmadan 2 ay geçti ne zaman hikâye atsam hemen bakar istisnasız ve profilinde sözlü olduğuna dair emmare de yok. Acaba çok fazla egosunu kırdım anlamdan intikam mı almak istedi benden? Ya da sözlüsü varsa bile instada hemen hikayeye bakılmaz ki ilgilenme demi? Ben herkese bakmıyorum hatta onunkilerine hiç bakmiyorum. Neyse bana da arkadaş çiçek almış ben de kim aldığını göstermedim öyle paylaştım bana çiçek geldi hayatımda biri var sansın diye😀 ne düşünür sizce? Diyeceksiniz niye instadan çıkarmadin çünkü çıkarsam hoşlandığımi belli etmiş olurum yok gibi davranıyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İstemem yan cebime koy hesabı seni ikinci plan olarak görüyor sozlusunden ayrılırsa sana yavsaycak boşta kalmamak için sana tavsiyem engelle 2. Plan olma
Engellersem ya da çıkarırsam iyice niyetimi belli etmiş olmayacal mıyım? Ayrıca ben de ara ara hayatımda biri var şansın gibi gizemli şeyler paylaşıyorum ama olunca direkt paylaşacam. Ya da dediğin gibi böyle şeylere girmeye gerek yok en büyük intikam instadan çıkarmak mıdır?
Ben zaten ona o şansı vermeyecem ama gelirse şayet yoksa bile sözlüm var gibisinden red etmeyi düşünüyorum. İnsana çok koyuyor bu durum.
Kesinlikle çıkar 2. Planda olma seni yedek olarak görmesin hatasını anlasın ulaşılmaz sansın
Tamam ama 2 ay geçti bu olay üzerinden çıkarmam etkili olur mu ki? 2 aydır çıkarmayan kız şimdi neden çıkardı olur? Erkek kafası olarak ne düşünürsünüz
2 ay boyunca düşüncesi şudur ne yaparsam yapım bu kız ben ona pas verince köpek gibi döner eğer sen şu an çıkartırsan seni bulamayınca şoka girer vay mq kaybettik bu seçeneği de der kesinlikle çıkar aklının başına geldiğini anlar
Ama hiçbir şey olmadı ki aramızda hoşlandığımi da söylemedim ona. Tabiki verdiğim sinyallerden anlar. O zaman der ki bu kıza sözlüm olduğunu söylediğim halde hala benimle arkadaş demekki umudu var benden öyle düşünür demi? Ki o da zaten her hikayeme anında baktığı için yedekler listesinde olduğum aşikar.
Ben saf saf düşünüyorum ki ben çok git gelli davrandim başta bir adım attım hemen kaçtım gormemizlige verdim. Sonra yaklaştım o da yaklaşınca yine kaçtım dekan böyle sürdü bu döngü bende herhlade üzdüm onu diye düşündüm ama seven zaten koşarak gelirdi demi
Net öyle düşünür bak bende bir erkek olarak bir kızın merhaba demesiyle bize aşıkmış gibi düşünürüz ki o sinyal felan başlı başına seni yedek yol gibi görüyor net eğer silmezsen böyle düşünmeye devam eder sen sil seni yedek olarak görmesin dinle beni
Böyle bir karakterin sildikten sonra bana mesaj atma olasılığı yüzde kaç? Sonuçta güya sözlüsu de var ya? Yüzü olmaz herhalde yazmaya ama ne bilim yazsa da pişman etsem onu döneceğimden değil de
Karaktersiz bu yazar %60 -65 civarı şu şekilde olur ayrılır sozlusunden ya senin için ayrıldım aklımda sen vardın dön felan diyebilir ya da yanlış bir şey mi yaptım takipten çıkardın diye sorar karaktersiz adı üstünde
Haklısın sonuçta ortada ciddi bir yanlış yaptı bana. Hatasını bilmesi gerek.
Bir de ben dün işe başladım arkadaş çiçek almış bana bende paylaştım. Kartın üstünü de kapattım. Tabi ki hemen baktı. Birde bugün çıkarsam onu instadan tam yerinde hareket olmaz mı? Birini buldum sana güle güle hareketi:) tıpkı bana yaptığı gibi
Oha tam zamanı aynı dediğin gibi şimdi o ikinci planda bile değil ipleri eline alırsın ben buldum sana eyw der gibi direk çıkar durman hata
Tamamdır Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Ne demek
Ben onu ancak yeni çıkardım instadan ama çok mutluyum öyle birisini çok daha önceden cikarmalimiysim dedigin zaman o gücü kendinde bulamamistim. Sürekli hikayelerime bakarak bana umut verip beni cepte tutmaya çalıştı pislik şimdi kendi düşünsün