Bana sözlüsü olduğunu söyledi hem de hikameye anında bakar anlamdiramadim beni mi deniyor?

Biri vardı aylarca bakistik hatta arkadaş gibi azıcık konuştuk ben ona çay verdim o bana çikolata aldı falan. O bana bir adım atsa ben kaçıyordum. Sonra o da kaçıyordu ben azıcık yaklaşsam o da hemen yaklaşıyordu. Bunlar sürekli oldu en son ben kaçınca o da uzaklaştı sonra instadan istek attım ona kabul etti mesaj yazdı laf arasında sözlü olduğunu söyledi. Ben de muhabbeti bitirdim hemen. Bu konuşmadan 2 ay geçti ne zaman hikâye atsam hemen bakar istisnasız ve profilinde sözlü olduğuna dair emmare de yok. Acaba çok fazla egosunu kırdım anlamdan intikam mı almak istedi benden? Ya da sözlüsü varsa bile instada hemen hikayeye bakılmaz ki ilgilenme demi? Ben herkese bakmıyorum hatta onunkilerine hiç bakmiyorum. Neyse bana da arkadaş çiçek almış ben de kim aldığını göstermedim öyle paylaştım bana çiçek geldi hayatımda biri var sansın diye😀 ne düşünür sizce? Diyeceksiniz niye instadan çıkarmadin çünkü çıkarsam hoşlandığımi belli etmiş olurum yok gibi davranıyorum.

Bana sözlüsü olduğunu söyledi hem de hikameye anında bakar anlamdiramadim beni mi deniyor?