Evet, herkes dökülsün bakalım :D Burcunuza göre ilk buluşmada söylediğiniz yalan hangisi, doğru bilmiş mi? 🤣🙌
Burçlar

Ne istediğimi iyi bilirim, kararlı bir insanımdır. Alışveriş yaparken yalan olabilir. Lakin ilişki konusunda hiç bir terazide kararsızlık yaşamadım ya da arkadaşlıkta 🤗
Cevap
42Cevap
Ama ikizler doğru söylüyor 9 ay oldu ayrılmadı daha baya uzun ilişki insanı djsjssj Kova zaten sıradan biri benle anlaşamayanın psikolojik sorunu vardır zati 😂
Hahahahahahah hiç güleceğimm yoktuuuu harbiiii bu nasıl bi yalaannn 😂😂🤭
hiç sabırlı değilimmm, kıskançlık nedir bilmemm miii🙈 sevdiğim insanı kıskanırımmm.. 🙂
Burca gerek yok kadının yalanı şu. Bildigğn kızlardan degilim elime degmedi kutsal bakireyim güven yoksa ben. Çok tutumlu yum faln
Hiç öyle alınganlıklarım yoktur trip felan atmam 🙄
Yine egodan vurmuşlar :( bu arada yengeç doğru erkek arkadaşından biliyorum hem alıngan hem pek tripli 😅
Kova burcuyum, söylenen şey yalan değil ki. Uyumlu birisiyim ve lütfen herkes gibiyim.. Kafanızda mit yapıyorsunuz.
Tam tersi değil uzun, kısa ilişki insanı bile değilim.
Çok da çabuk sıkılır ve bunları da söylerim 😂
Kendimden bahsetmem, oldukça sıradan biriyim hiiiç demem, bütün bu listeler fos çıkıyor farkında mısınız
Ilkte sonda 😂hiç yalan soylemem. Yalandan dolayi bitecegine gerekirse bastan adam gibi bitsin diye dusundugumden
Koç burcuyum sabırlıyım bunyalan değil ama kıskanırımm sonradan ama bunu içten değil direkt olarak rahatsız olduğumu dile getiririm ve bu ikili ilişkilerde yararıma olur.
Ben egoları olmayan kompleksiz bir insanım. Yalanı imiş 😑
İkizlerim ve cidden uzun iluşki insaniyim da severlerse, tutarlarsa
Daha önce kimseyle bulusmadim, onlar benle buluştu:Aslan😂😂😂
Akrep için uyduruk birşey söylemişler.
Şüphenin kralı akreptedir.
Yalanlar diyor zaten.
İkizler için yazılan yazı çok saçma olmuş, en sıkılgan ve özgür ruhlu burçlardan biridir.
Öyle de ama bu yazılar yalanlar zaten
Ahaha evet
Balık amma sallamis öyle ya. 😅😅 bogayim bu yalanı hep söyledim ilk buluşmaya özgü değil 😅
Gerçekten ne istediğini bilenlerdenim ama büyük konuşmayalım kardeşlerim başa bela olurr😌😌🤗🤗
Yok ya ben daha en baştan diyorum sorumluluğa gelemem bi anda sıkılıp bitsin dersem şaşırma falan
Yoo hiçte öyle bir yalan konuşmam öyle de eleştiririm ki olduğu gibi kabul etmem
Oldukça sıradan biriyim, herkesle her yerde uyumlu olurum BÜYÜK YALAN.😀
Ne istediğimi iyi bilirim,çok kararlı bir insanımdır.⚖😄
Gerçekten sabırlıyımdır ama , kıskanç değişim demem ki çünkü çok kıskancım hahahhaa 😄
Biriyle görüştüm zaten onada yalan felan söylemedim beceremem yalanı
hayır tam tersi doğruyu söylüyorum bir ikizler olarak bana güvenilmez diyorum çokta şeyapma :D
Çok sabırlı biriyimdir
kıskançlık nedir bilmem.
Koc burcuyum ama hic sabirli degilim ve cok kiskanirim tam tersi olmus
Eleştiririm. Eleştirmeden duramam. Sinir olurum. Kendimi tutamam. Tutsamda içimde kalır. Çok vasatsınız çook
Balık burcuyum. Balık a bak balık a 😂 😂 şaka bir yana cidden sevmem yalan dolan işim olmaz. Yalanla kazanacağıma doğruyla kaybederim.
Ama cidden ya ben egoly birisi değilim yemin ederim ua
Çok cömertim, herkesin kendi hayatını yaşaması gerektiğini düşünürüm.. Sksskskks
İkizlerim ve ömürlük ilişki insanıyım. Yalan değil karakter meselesi
İkizlerim ve bir bakıma dopru olabilir ama yay da çok doğruuu
Yalan valla hiçte kararlı olamam aksıne cok kararsızımdır 😃😃
Ama öyle sabırlı biriyimddir koc burcu olarak
Ahaha Aslan kesinlikle yalan. Egomuz var.
Ama nasıl da doğru nasılll😂😂😂
Hahaah koc yuzde yuz dogru
burcumu bu kadar taşıyamam ya ahajshsjshs
Uyumsuzum bunu kabul ediyorum
Sabırsız olduğum doğrudur
Yay burcu bence yalan değil 😂😂
Uzun ilişki insanıyım,
Kolay kolay sıkılmam 🤓
Akrep burcuyum ve asla öyle bişey demem yani 😊
İçimden geldiği gibi yaşarım demişliğim var 😅
Egoları olmayan bir insanmışım :D
İkizler yengeç balık gibiyim 😄 oglakla alakam yok