Merak ettim sorumun cevabını. 😁
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kova duygularını gerçekçi biçimde içinde yaşar, yapmacıklık yoktur. Yengecin tek derdi gözlerinin görüntüsünü nemli sevmesidir. Yengeç takıntılı ve elinden oyuncağı alınmış ağlak bir çocuktur. Kova gururlu ve gerçektir. Yengeç yeni bir liman buluncaya kadar sahte göz yaşları akıtmaya devam edecektir. Kova sizi derinlerde yaşatacaktır sizden habersiz.
Cevap
4Cevap
Yengeç burçları kovalara göre daima bir tık fazla duygusal insalardır. Nedeni ise yengeçler daima duygularıyla hareket eden insanlrdır.
tam tersine aksine yengeç burçlar arasından en duygusallar arasındadır. kova burcu da mantığıyla hareket eder, realisttir, çok duygusallığı ve alınganlığı sevmez yengecin aksine
En duygusal burç yengeçtir diye çoğu uzman anlaşmış.
Kova burcu minimum duygusalıga sahip iken kocaman vicdanı olan tek burçtur! Normalde duygusallığı vicdanla ölçeriz. Kova harika birşey istisna ve en değerli burç benim için.
Kova burcu ne kadar duygusal görünsede mantigiyla hareket eder. Yengec icin bu gecerli degildir. Yengecler duygu insanidir
Bu bence karakterle alakalı veya kişilik her kova duygusuz olmadığı gibi her yengeçte duygusal değil.
Yooo ben daha duygusalim
Bilmem kisiye gore degisir bence 😃
Ben yengecim ve duygusal değilim
burcakara bakmam pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?