Astroloji & Burçlar Tek bir burcumuz yok bunu biliyor musunuz? asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben mesela aslan burcuyum diye bunun bütün özelliklerini taşıdığım anlamına gelmiyor. Beni anlatan gezegenlerin yaptığı açılardır. Güncellemeler+1 yıl Merak yok mu ya Tek bir burcumuz yok bunu biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Aslan +1 yıl Astroloji candır gerisi heyecandır😋 bende aslanım soruyu soran kızımız 👍🏻Bendensin 1 11 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl 🌹❤️❤️❤️❤️😄yaşasın güneş aslanlık Yorumla avicenna90 Aslan +1 yıl İşte aslan neşesi diyoruz biz buna ateş güneş hepsi biziz🤣🤣🤣 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Yesss 😂 Yorumla avicenna90 Aslan +1 yıl Yasemin sakallıoğlunun bir parodisinde dediği gibi kendimi seviyorum canım kendim ay aynaya gidip bi öpim ben beni😂😂😂😂 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl 😂😂😂😂😂aslan güçtür. İyi ki varıız. Güneşizz yaşam kaynağı Yorumla avicenna90 Aslan +1 yıl Yalnız çokta megalomanız 😂😂😂😂😂 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Olsun o kadarcıkta😃asıl megalomanlar/ venüs aslan, merkür aslan, mars aslanlardır. bence Yorumla avicenna90 Aslan +1 yıl Venüs aslanı hakediyor bence ama ☺️ Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Doğru gerçi ama açılarıda önemli mesela bi tane tanıdım öyle aslan olduğun halde böyle egolu görmedim kare açısı çok herhalde Yorumla avicenna90 Aslan +1 yıl Hemen horoskop çıkarsaydın Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Baktım evet karmikmiş😒 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Terazi +1 yıl Benim terazi burçda çok linç yiyorum ya burçtan dolayı 0 8 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Evette o sadece güneş burcun. Tüm özelliklerini taşımıyosun Yorumla Korazonツ Terazi +1 yıl Ya benim anlamadığım neden benim burç um terazi diyince millet bi uzak duruyor ne var olm burçumda hava burçu miss gibi işte Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Bende anlamadım😃çok aşk dolu burç kararsız bi de ondan Yorumla avicenna90 Aslan +1 yıl Birde terazi dengesizdir bir anda parlar ondan da olabilir reflektör gibi mübarek😬😆 Yorumla Korazonツ Terazi +1 yıl @avicenna90 burç bozuk benim ya 😅 kimse sevmiyor zaten ani kararlar alıyom direk jssj 😂 Yorumla avicenna90 Aslan +1 yıl Allah yardımcın olsun belki 30 lu yaşlardan sonra yükselen burcun karakteri ile yırtarsın oda terazi izs geçmiş olsun😊😄 Yorumla Korazonツ Terazi +1 yıl @avicenna90 😅 Amin bakalım artık ne olacak bide ikizler + terazi oluyormuş yükselen üff tam kanser olurum jssj Yorumla avicenna90 Aslan +1 yıl Allah korusun töbe töbe😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yükselen de önemli bir de Çin Burcu 1 1 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Yükselen önemli çünkü ev konumlamaları onun sayesine biliniyo Yorumla
Korkuluk19 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Koç +1 yıl Eski manit geldi aklima 1 3 Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Neden😂 Yorumla Korkuluk19 Koç +1 yıl O da pek severdi astrolojiyi Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl Tüh Yorumla
ErkekAdamm_ Takip Et Xper 3 Yaş: 35 Başak +1 yıl Yükselenim Yay 0 3 Yorumla ErkekAdamm_ Başak +1 yıl Türk takvimi burcum ise AT Yorumla asyacim33 Aslan +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla ErkekAdamm_ Başak +1 yıl Ciddiyim :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Astroloji candır gerisi heyecandır😋 bende aslanım soruyu soran kızımız 👍🏻Bendensin
🌹❤️❤️❤️❤️😄yaşasın güneş aslanlık
İşte aslan neşesi diyoruz biz buna ateş güneş hepsi biziz🤣🤣🤣
Yesss 😂
Yasemin sakallıoğlunun bir parodisinde dediği gibi kendimi seviyorum canım kendim ay aynaya gidip bi öpim ben beni😂😂😂😂
😂😂😂😂😂aslan güçtür. İyi ki varıız. Güneşizz yaşam kaynağı
Yalnız çokta megalomanız 😂😂😂😂😂
Olsun o kadarcıkta😃asıl megalomanlar/ venüs aslan, merkür aslan, mars aslanlardır. bence
Venüs aslanı hakediyor bence ama ☺️
Doğru gerçi ama açılarıda önemli mesela bi tane tanıdım öyle aslan olduğun halde böyle egolu görmedim kare açısı çok herhalde
Hemen horoskop çıkarsaydın
Baktım evet karmikmiş😒
Benim terazi burçda çok linç yiyorum ya burçtan dolayı
Evette o sadece güneş burcun. Tüm özelliklerini taşımıyosun
Ya benim anlamadığım neden benim burç um terazi diyince millet bi uzak duruyor ne var olm burçumda hava burçu miss gibi işte
Bende anlamadım😃çok aşk dolu burç kararsız bi de ondan
Birde terazi dengesizdir bir anda parlar ondan da olabilir reflektör gibi mübarek😬😆
@avicenna90 burç bozuk benim ya 😅 kimse sevmiyor zaten ani kararlar alıyom direk jssj 😂
Allah yardımcın olsun belki 30 lu yaşlardan sonra yükselen burcun karakteri ile yırtarsın oda terazi izs geçmiş olsun😊😄
@avicenna90 😅 Amin bakalım artık ne olacak bide ikizler + terazi oluyormuş yükselen üff tam kanser olurum jssj
Allah korusun töbe töbe😂
Yükselen de önemli bir de Çin Burcu
Yükselen önemli çünkü ev konumlamaları onun sayesine biliniyo
Eski manit geldi aklima
Neden😂
O da pek severdi astrolojiyi
Tüh
Yükselenim Yay
Türk takvimi burcum ise AT
😂😂😂😂
Ciddiyim :D