Merhaba herkess
Yepyeni benceme hoş geldiniz! Bu bencenin kendi aurası var. Neden, çünkü bence diyen dahil herkes aslan burcu eheh
Benceyi okumaya başlamadan önce bir dilek tutabilirsiniz bu arada, ciddiyim. Totem gibi düşünün 😂 Buraları bana bıraksanız ben uçsuz bucaksız saçmalarım ama siz okur musunuz o ayrı haha.
En sevdiğim zodyak burcu aslana geldik sonunda. Kendi burcum olduğu için biraz fazla enerji dolu olabilirim kusura bakmayınız.
Haydi birbirinden pırıl aslan burcu arkadaşlarımla yaptığımız soru cevaplarımıza geçelim. Keyifli okumalarr✨️

1. Ben aslan burcu olup astrolojiye ilgi duymayan kimse tanımadım. Sizin astrolojiye ilginiz var mı peki?
@Boavistaa Ee o zaman ilk kez beni tanımış olacaksın. Astrolojiye ilgim hiç olmadı sadece arada goygoy yaptığım oldu bilirsin sitede burçlar kategorisinde soru açılıyor onları cevaplıyorum sadece onun dışında bi merakım olmadı
@helene1 Bir Aslan burcu olarak astrolojiye bende ilgi duyuyorum, X’de günlük burçların gündemini takip ediyorum ama tabii her zaman inandığım söylenemez. 😄 Ama şuna inanıyorum, kişiliklerin burçlarla bir bağlantısı olmalıdır.
@fangoria Aslan burcu biri olarak aşırı bir ilgim olduğunu söyleyemem fakat genel anlamda en azından kendi burcumla ilgili olarak özelliklerimi taşıyıp taşımadığıma, anlaşabildiğim ve anlaşamadığım burçlara hakimim diyebilir.
@ÇiçeğiburnundaAnne Astrolojiye ilgim tabii ki var. Tüm burçlar hakkında az çok bilgiye sahibimdir sadece kendi burcumun özellikleri ya da burç yorumlarını takip etmem.

2. Kendinizde en gurur duyduğunuz özelliğiniz nedir?
@helene1 Bir çok özelliğimle gurur duyuyorum ama en çok sevdiğim yönlerimden sana en baskın olanı söyleyeceğim. Birinci olarak kendime olan güvenim. Hangi konuda ne olursa olsun "ben yaparım, ben bilirim, ben üstesinden gelebilirim" diyebiliyorum. Kısaca kendime ve potansiyelime inanıyorum .
@fangoria Genel olarak sempatik güler yüzlü ve merhametli olduğum söylenir. Beni tanıyan arkadaşlar en azından böyle söylüyor, ben onların yalancısıyım. 😄
@ÇiçeğiburnundaAnne Merhametimdir. Zaman zaman fazla merhametin başıma dert açtığını görsem de bundan asla vazgeçmedim ve en sevdiğim huyum olarak kalmasını dilerim.
@Boavistaa Kendimde en gurur duyduğum özellik sıcakkanlıyım, insanlara karşı kibar saygı ve sevgi içerisindeyim. Empati kurabiliyorum, başkalarının ne dediği umurumda değil. Kendi doğrumu kendim çiziyorum.

3. En çok hangi konuda övgü alırsınız?
@fangoria İnsanları hemen yargılamam elimden geldiğince tanımaya çalışırım ve zorda olan insanlara elimden geldiğince yardımcı olmayı kendime görev bilirim. Ayrıca diğer soruda söylediğim gibi sıcakkanlı güleryüzlu ve espriliyimdir.
@ÇiçeğiburnundaAnne En çok nezaketim konusunda övgü alırım. Çok naif bir insan olduğumu söylerler, konuşmalarıma dikkat eder kırmamaya özen gösteririm. Lâkin her aslan gibi sınırların aşıldığını gördüğümde pençelerimi çıkarırım.
Ama bu çok nâdir bir durumdur aslanlar olarak sabırlıyızdır ve kolay patlamayız.
@Boavistaa Hangi konuda övgü alıyorum hmm... dış özellik olarak boyuma ve fiziğime alıyorum. Bu aralar saç uzattığım için saçıma övgü almaya başladım. Karakter olarak övgüden bahsedecek olursak kibar, kafa dengi güleryüzlü olduğum söyleniyor.
@helene1 En çok cömertliğim ve anlayışım konusunda övgü alıyorum. Bir aslan burcu olarak paylaşmayı yardım etmeyi insanların hayatına dokunmayı çok severim. Birine bir nebze iyi gelirsem çok mutlu oluyorum.

4. Sizin için yardım almak mı, yardım etmek mi daha zor?
@ÇiçeğiburnundaAnne Genel olarak aslan burçlarını kibirli ve egolu görürler aslında öyle değiliz ya da biz farkında değiliz. Bundan kaynaklı mıdır bilmem ama yardım almak her zaman daha zor gelir bize "ben yaparım, ben üstesinden gelirim, ben güçlüyüm" modundayızdır. Bu yüzden yardım etmek her zaman daha kolay gelir.
@Boavistaa Ben yardım almayı sevmem. Kendi elimden geldiğince yapmaya çalışırım, bakıyorum olmadı en son başkasından yardım istiyorum. Kolay yardım ederim insanlara karşılık beklemem bence öyle de olması lazım.
@helene1 Benim için yardım etmek daha kolay, bir önceki soruda dediğim gibi insanlara iyi gelmeyi onlar için bir şey yapmayı severim. Yardım almak konusunda daha çok zorlanıyorum çünkü insanlara rahatsızlık vermekten çekiniyorum.
@fangoria Yardım almak daha zor geliyor bana nedense. Mümkün oldukça kendi işimi kendim yapmaya çalışırım maddi ve manevi olarak. Yardım etmek konusunda herhangi bir zorluk yaşamadım bugüne kadar.

5. Bir araya gelince en çok eğlendiğiniz burçlar hangisi?
@Boavistaa Yanımda olan kişilere burcunu sormuyorum. O yüzden burçları nedir, hangi burçlarla eğleniyorum bilemiyorum ama sorunu cevaplayacak olursak en son akrep burcuyla anlaşıyordum.
@helene1 Bir araya gelince en çok eglendigim burç ikizler. Çoğu yakın arkadaşım ikizler burcudur. İkizlerin biraz dengesiz olması umursamaz olması beni çekiyor galiba bilemiyorum, bana göre kafa dengi insanlar.😄
@fangoria Kendi burcum en başta geliyor. Sonra yengeç ve koç geliyor. Normalde çok iyi anlaşacağım ön görülen yay'larla pek anlaşmıyorum nedense.
Aslan burçlarının genelde egolu olduğu söylenir fakat bu zamana kadar egolusun diyen birini duymadım. Biraz değişik bir aslan burcuyum sanırım.🙂
@ÇiçeğiburnundaAnne Aslında bir, iki burç harici genel olarak tüm burçlarla anlaşabildiğimizi düşünüyorum. Fakat tabii ki de kendimize en yakın hissettiklerimiz Yay, Koç ve ikizlerdir.
Ne kadar burçların karakterlere etkisi olduğunu düşünsem de bunlar genel-geçer bilgilerdir her aslan ayrıdır özeldir.
✨️✨️
Okuduğunuz için teşekkürlerr🎉 Herkesin tuttuğu dilekleri gerçek oldu ajsj