Nasıl açılmalıyım çok seviyorum.
Evlilik düşünüyorum onunla gelinlikle falan hayal ediyorum.
Evlilik düşünüyorum onunla gelinlikle falan hayal ediyorum.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Akraba evliligi tabikide olur. Hatta bazi yerlerde akrabayi daha uygun görürler "yabanci" gelin veya damat almaktansa. Ama tabi akraba oldugu icinde bir hayli dikkatli olmak lazim sonradan anlasamamazlik olursa. Simdi kuzenlerin ve en önemlisi sevdigin kuzeninle aran nasil iliskiniz nasil bilmiyorum. Ama normal hayatta baya konusuyor ediyorsaniz onun duygularin bir kismini ögrenebilirsin. Bence ilk basta önemli olan bu. Sonra annene söyleyebilirsin ciddi düsünüyorum diye. Oda Teyzenin agzini arar, kizini sana vermek istermi diye. Öyle pat diye birden istemeye gidilmez. Kizda zor durumda kalir belki. Hersey zamanla olur eger nasipse, sen hele bir meslegini hayirlisi ile eline alda. Hayirlisi olsun sonunda:)
Teşekkür güzel yorumun için İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin 😊
Ya kuzen kardeş gibidir ama siz yakın değil misiniz?
Değiliz
Nasılsınız peki yani hiç görüşmüyor musunuz
Yılda bir iki defa belki
Böyle düşünmen doğru ve etik değil. Adı üstünde teyzenin kızı yani akraban kan bağınız var bence vazgeçmeye çalış derim
Girme o toplara üzülürsün üzülürsünüz kızın yaşı senin yaşın kaç
İkimizde 21
Okuyo mu kız
İki yıllık menzunu hemşire
Hmm sen ne okuyosun
Lise mezunuyum askerliğimi yaptım uzman çavuş olmaya çalışıyorum
Olur gibi geliyor da kız sana davranışları nasıl
Emin değilim ya
Hee eminim gelinlikle..
Sorunun ahlaksızlığını örtmek için yazmışsın oraya bir yapmacık laf.
Allah biliyor ettiğim duaları hayallerimi fedakarlıklarımı inanmayabilirsin saygı duyarım iyi geceler
Bende kuzenime aşıktım sonra manitasını gördüm benden bir bok olmaz diyip aşkımı kalbime gömdüm
Akraba evliliği zararlı değil mi
Nikah düşüyor ve gerekli tahliller olumlu olursa da tıbben de bir sakıncası yok.
O zaman şahidiniz ben olam
İnşallah
Benimde evli kuzenlerim var yanı kuzeniyle evli olan bir çok yakınım var utanma acil
Mevzu utanmak değil işte nenemler kardeşsiniz diyor geçen annem şakayla karışık dedi de
Benim kuzenim diğer kuzenime anımsın diyodu şu an evliler 1 kizlari var
Abimsin
Mesleğimi elime alayım birde anneme istetcem ya
An iyisi ve sağlıklısı öyle olur emin ol Allah gönlüne göre versin tez zamanda sevdiğine kavuşursun insallah😊
Allah razı olsun yanlış anlaşılmalardan falandan filandan kaçınmanın en iyi yolu bu ya
Amin cümlemizden tabikide en iyi yolu Allahın emriyle istemek onur türlü akraba içinde duyulursa ikiniz içinde hoş olmaz
Aslında biraz ayıktırdım da ters bir tepki almadım bilmiyorum burda anlatmak ne kadar doğru da
Istersen mesaj at
Kac yasinda?
İkimizde 21 yaşındayız
Yuh diyorum
Ne yuhu ya
Körege sor
Ne demek bu?
Cıllık yani
Dalga geçmen için sormadım iyi geceler
Açıl söyle mesaj at
Demesi kolay uygun bir yolunu bulmam lazım
Tek bulunca konuş ya da mesajlaş bak bakalım nasıl yaklaşıyor sana karşı
Öyle olmuyor işte cadıdır biraz ortalığı birine katar ya onda da birşeyler olduğunu bilmeliyim
Açıl yani zor değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar