Sevgilim benimle eğlenmiyor?

Merhaba arkadaşlar. Benim 2 buçuk senelik bir ilişkim var. Arada yaşadığımız ufak tefek tartışmalar dışında aramız çok kötü değil, hatta iyi sayılır. Ancak beni çok ama çok üzen bir durum var ve bu durum biz sevgili olduğumuzdan beri süregeliyor. Onunla mutlu olacağım şeyler yapamıyorum ya da onun mutlu olacağı şeyleri o benimle yapmak istemiyor. Neredeyse her gün birlikteyiz, ama yaptığımız en iyi etkinlik birlikte bir dizi izlemek. Mesela geçtiğimiz günlerde kendisi bana bir toplantısının olduğunu ve işten geç çıkacağını söyledi. Ama çalıştığı arkadaşlarından birinin instagramında birlikte yemek yediklerini gördüm ve ben toplantının işyerinde olacağını sanıyordum. Kendisi bu durumu bana kendi iradesinin dışında gerçekleştiğini söyleyip özür diledo ama ben çok kırıldım. Çünkü öncesinde 1 hafta boyunca dışarda yemek yeme isteğimi binbir bahane ile reddetmişti ve buna benzer olaylar defalarca yaşandı. Bir kere ayrılma noktasına geldik çok kararlıydım ayrılmakta ama özür diledi ve beni çok sevdiğini söyledi. Ben de onu çok sevmeme rağmen buna arık katlanamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim benimle eğlenmiyor?