+1 yılbu fotoğraftaki sözü 1 kere yaşattım malum kişiye, çok zorlamıştı şansını yatıp uyumuştum.
Diğer gün nefessiz kalmıştım sanki, direk mesaj atmıştım sabah kalkar kalkmaz.
Bence;
bir erkek, tartışmada alttan alıyorsa değer veriyordur.
bir erkek, olay yerini terk eden kızın peşinden gidiyorsa değer veriyordur.
bir erkek, sırf üzülmesin diye kendine has tabularını yıkıyorsa değer veriyordur.
haa bana kalırsa kadınların canı cehenneme, zırnık değer yok o ayrı.113 Yorumla- +1 yıl
Bence çok güzel açıklamışsın da keşke canı cehenneme lafını hiç kullanmasaydın
- +1 yıl
@prensesagnes onu kullandırtan kişiye söyleyecen hanım abla
- +1 yıl
Hmm anladım peki
En İyi Cevaplar
+1 yıl-Her olayı alttan alıp, üzmemek kırmamak istiyorsa
-Anlayışın ve ilginin alasını gösteriyorsa
-Her daim onun rahat etmesini sağlamak için kendi rahatından feragat ediyorsa..
değer veriyordur. Daha da uzar böyle...116 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻çok güzel anlatmışsın
- +1 yıl
@prensesagnes Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Aynen kardeşim
- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Sen yorulma ben sana engeli atarım.
+1 yılBir erkek gerçekten sevdiğinde engel tanımaz, olmayacak her şeyi olur hale sokacak kadar güçlü bir sevgi ile sever.
Erkeğin gerçekten sevmesi dünyayı değiştirecek kadar güçlüdür. Abartılı bile gelse, gerçekten seven bir adamın önünde durabilecek bir engel yoktur. Belki ölüm hariç.
Tabi bir kadar güzel sevilen nadir kadınlar vardır.. şanslılar.41 Yorumla- +1 yıl
*bu
Bir erkeğin değer verme yetisi olduğuna inanmıyorum
180 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana verdiği sözü tutuyorsa seni seviyorum demese de olur.
10 Yorumla
+1 yılSırtında ki yüklere rağmen, karşılıklu sorunlarınızın sorumluluklarını alıyorsanız, kötü deneyimler sizi güçlendiriyorsa, iyi deneyimlerin toz pembe yapacağını biliyorsanız, erkek onca acısına rağmen hayatın sizle daha çekilir olduğunu belli etmek için bir kere gülümsüyorsa bile, anlarsınız :)
10 YorumlaGenel olarak şu an ülkemizde kıskanan erkek rövaşta, kıskanmanın boyutunu aşan erkeklere çoğu kadınımız iyi gözle bakıyor fakat bu yanlış. Öncelikle bir erkek size ahbabı gibi değil de daha nazik saygılı davranıyorsa, siz sizin için önemli bir şeyler anlatırken en az sizin kadar heyecanlı bir şekilde dinleyebiliyorsa bence onun için gayet değerlisinizdir. Bence “onunla konuşma” veya “bunu giyemezsin” demekle değer belli olmuyor.. :)
12 Yorumla- +1 yıl
Rövaştayı rövaşata diye gördüm öyle okudum. HEYECANlanmıştım bir an.
- +1 yıl
@BCeren1903 Galatasaray’lı olsaydın bende heyecanlanırdım, ama futbol dostluktur 👏🏻
Sizinle ilgilenme konusunda her koşulda fırsat oluşturabiliyorsa, sizinle konuşurken sözcüklerini doğru seçmeye çabalıyorsa ve gelecek hayallerine sizi katmayı ihmal etmiyorsa seviyordur. Aksi halde sevmiyordur. "Ama şöyle yapmıştı ama böyle demişti" vs hepsi hikaye. Bu üçü bir arada değilse se-vil-mi-yor-su-nuz...
00 Yorumla
+1 yılKolay kolay değer veren bir erkek olamadım, ancak kime değer verdiysem, en çok ondan uzak kaldım. Ona karşı yanlış bir şeyler yapmamak için, yaşadığınız dünyanın aldatcamacalarla dolu yönüyle, istemsiz olarak karşısına çıkmaktan korktum hep, çünkü ben onu daima aklın ve sonsuzluğun yolundayken gördüm, hemen yanı başımda, kendimle birlikte yürürken.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Haklıyken bile özür dileyip tartışmayı sonlandırma taraftarıysa, fazla ilgili ve karşisındaki kişiyi sürekli mutlu etme çabası içindeyse değer veriyordur.
NOT (söylemeden edemiycem): Böylelerine kadınlar eziyet eder ve o ilişki er geç son bulur. Sebebi bilinmemekle birlikte kesindir :))00 Yorumla
+1 yılBence size değer verdiğini anlamak için en kolay yol sonunun size dokunacağını bile bile bir işe devam ediyorsa sizi sevmiyordur ama bir iş yapmadan önce bu iş bu kızı üzerimi acaba ona zarar verir Mi benden soğurmu diye düşünüyosa size değer veriyordur sizin ne düşündüğünüzü önemser çünkü
10 Yorumla
+1 yılMesela bu gün birşey konuşursun herhangi bir sorununu anlatırsın, yarın o iş ne oldu diye merak eder. Değer vermeyen bunu yapmaz. Kendinden taviz verir değer veren. Yüzünü güldürmek için uğraşır.
80 Yorumla
+1 yılHer erkeğin değer verme modeli farklıdır... Herkesin tek bir ortak noktası vardır bir insanın değer verdiğini anlamak istiyorsak önce başka insanlara ve hayvanlara değer veriyor mu ona bakmak gerek çevresine değer vermeyen sanada değer veremez
00 Yorumla
+1 yıl@BayCey aka maymun Anlama "güclügüm" vardir, bunu güzel fark etmissin.. Erkeklerin anlama kitligi oldugu gibi :) anlatmaya degmeyecek tek sey bir erkegin beynidir.
20 Yorumla
+1 yılYaptığı davranışları sözleriyle desteklemesi lazım. Ama mühim olan konu size ne için değer verdiği? Hayatına girin ömrü olun die mi yatağına bir gece girin zevki olun die mi?
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı. kendine yapılmamasını istemedigin şeyleri ona yapmıyıcaksın bide bu ülkede tiyatrocu cok 2 davanış harekete deger verdigini düşünürsün bir gün bir bakmışsın başkası ile bunu biraz da senin hissedebilmen gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılherhangi önemli bir işini bırakıp ilgileniyorsa, konuşurken normalden fazka mutluysa falan buna benzer şeyler temel mantık olarak kıza kraliçe gibi davranması ve fedakarlık
00 YorumlaYaptığı hatalardan dolayı özür dileyebilmek mesela en önemlisi bence yaptığı hataları kabullenmeyip karşısındakinde hata arayanlar da var 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyun oynarken mesajına cevap veriyorsa 🙂
915 Yorumla- +1 yıl
Ya bizde oyun oynuyosak;)
Cevap sahibi+1 yıl@BCeren1903 o zaman headshot'ı yersin. :)
- +1 yıl
M6LWRC var rahatım👍
Cevap sahibi+1 yıl@BCeren1903 zula da döverim, cs:go da ezerim.
- +1 yıl
Baak Zula da dur. PRO olmasakda var alışkanlık;)
Cevap sahibi+1 yıl@BCeren1903 bizde pointblank’te en iyi 10 sıralamasındaydık. Asıl zor olan pb 😏
- +1 yıl
Bilemem artık orasını. Ben Zulacıyım.
Cevap sahibi+1 yıl@BCeren1903 kapışırız.
- +1 yıl
Çanakkale olur YALNIZ
Cevap sahibi+1 yıl@BCeren1903 farketmez. Persepolis’i daha çok severim.
- +1 yıl
adam haklı niye eksilediniz ki
Cevap sahibi+1 yıl@JetBlackGoat0 yapacak bişey yok. Oyunda oynamayalım, oturup arkadaşlarımızla sohbette etmeyelim. En azından gidip kız peşinde koşmuyoruz ama yaranamıyoruz. 😒
- +1 yıl
oyun bağımlısı erkekten zarar gelmez de bazen ihmal ediyorsunuz :'( anılar canlandı, bir zamanlar sadece oyunla kıyaslanıyodum :'))
Cevap sahibi+1 yıl@JetBlackGoat0 ben ihmal etmiyorum. O derece bağımlı değilim...
- +1 yıl
Oyun oynamayi birakiyorsa bence.
+1 yılAgir hakaretler etmiyorsa zor durumdayken seni bırakıp gitmiyorsa deger veriyordur
20 Yorumla
+1 yılSosyal medya veya diğer platformlarda görüştüğü 3. kişiler sebebiyle vicdanını rahatlatmak için kadrolu sevgilisine ufak tefek süprizler yapıyorsa
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmak yanlış ya çeşit çeşit insan var herkesin değer verme anlayışı farklı ama ilgisiz bırakılmak umursanmamak boşlukta hissettiriyor değersiz hissettiriyor
11 Yorumla- +1 yıl
Sonra da onu unutturacak değerli hissettiren bir şey yapabiliyor dedim ya çok çeşit davranış türü de var
Gözleri, ben bir erkeğin bana deger verip vermediğini ancak bana bakışlarindan anlarim çünkü bir insani yaniltmayacak tek şey gözleri :)
20 YorumlaBiz ne yapsak bep altinda bir sey vardir diye dusundukleri icin biraktim artik bam bam go next ugrasamam
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru. Eğer cidden severse inat gurur dinlemez hatalıyken uyuyamaz
30 Yorumla
+1 yılSon nefese kadar yanında oluyorsa daha değerli bir şey bulamamıştır.
10 Yorumla
+1 yılKavga da etsek, burnumdan ya da alnımdan öper asla sırtını dönüp gitmez
10 YorumlaHer şeyin en güzelini onun için düşünmesi, seçmesi ve yakıştırması
10 Yorumla
+1 yılKırmaktan korkuyosa, ilgili ve alakaliysa değer veriyordur.
10 Yorumlaiyi olup olmadığını bilmeden uyumuyorsa değer veriyordur bence.. 🤔🤔
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 629 cevap paylaştı. Bir sorun ve sıkıntınız olduğunda onu sorgulayan yargılayan değil o sorun ve sıkıntına çözüm arayan ve çözen insan size gerçek değer verendir
10 Yorumla
+1 yılpeki bir kadın kalbimiz kırık uyumamıza izin eriyorsa ne yapalım?
12 Yorumla- +1 yıl
Uzak durun. Kalbinizin kırık uyumasına izin veren sevmiyordur
- +1 yıl
Ayrıca kadınlar olay sicakken konuyu çözmeye çalışır. Yani konunun uyumadan önce hallolmasi gerekir. Biz de böyle.
+1 yılBana göre bir erkek eğer bir kadını gerçekten seviyorsa onun nefret ettiği davranışlardan kaçınır. Birazdaha kendini bazı konularda toparlar örneğin küs kalamaz bence
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılArenspulis erkeğin kaşarı.. beğeni alıp şımaracağına adam duruşunu bozma
01 Yorumla- +1 yıl
Adam ol duruşunu bozma
+1 yılUlan hep kalbim kırık uyuyordum, değer vermediğindenmiş demek...
019 Yorumla- +1 yıl
Yaa kıyamam dert ortağıyız
- +1 yıl
@harun1478 ulan demem birilerini rahatsız etmiş hahaha
- +1 yıl
@harun1478 Dayı bir inşaat mühendisinden ne bekliyorsun ki, ancak bu kadar olur işte hahahah. Hadi selametle :D
- +1 yıl
@harun1478 niye sordun?
- +1 yıl
@harun1478 proje çizmeyi ve proje okumayı illa ki herkes öğreniyor zaten. Başka türlü nasıl olacak bu iş. :D Hatta şöyle söyleyim ilk sene alıyoruz çizim derslerini. Daha sonra teknik bilgileri alıyoruz
- +1 yıl
@harun1478 Yani yeni mezunların aldığı maaşlar düşük ama sonra tecrübesine ve çalışmasına göre maaşta artışlar oluyor :) Kendi işini yapıp çok iyi paralar kazananlar da var, batıran da var. Devlete girip işini sağlama alan da... Her meslekte bu böyledir zaten, herkesin rızkı farklı, bilemiyorsun kim kazanacak kim kaybedecek
- +1 yıl
@harun1478 sektör mü kötü, ülkenin hali mi? :p
- +1 yıl
@harun1478 iyi dileklerin için teşekkürler. İyi geceler
- +1 yıl
@harun1478 erkek ağzıyla konuşunca askerlik arkadaşıyla muhabbet ediyormuşçasına keyifli bir sohbet oldu değil mi hahahahahah
Değer veriyorsa emin ol her davranışında hissedersin
00 Yorumla
+1 yılBirinin değer verdiğini/vermediğini anlamanın yolu yok.
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüğünü anlayıp noldu diye soruyosa. Yüzünü güldürmeye çalışıyorsa değer veriyodur .
00 Yorumla
+1 yılAkıllı olun kızlar, erkekler değer vermez..
Sadece amacına ulaşana kadar iyi oyun oynar o kadar.10 YorumlaSizi mutluluk gözyaşlarına boğabiliyorsa değer veriyordur 🤗
00 Yorumla
+1 yılBen ilk kez duyuyorum erkek değer mi veriyormuş hiç görmedim
04 Yorumla- +1 yıl
Sen daha beni görmedin nasıl bu düşünceye vardın kaldı ki bir insan çirkin diye onu böyle dışlayamazsın insan ol
- +1 yıl
verir. erkekler de değer verir
- +1 yıl
Ben neden görmedim hiç böyle birisini
+1 yılOnu zaten karşıda ki insan anlar. Konuşmalarından ve davranışlarından.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılDört elle yardım ediyorsa
Sürekli yanında oluyorsa
Çözüm sunuyorsa00 Yorumla Kötü zamanlarda yanında olmak, elini tutmak istiyorsa.
00 Yorumla
+1 yılSadece varlığı ile güven verici, anlayış sahibi ve yardımcı fikirleri yeterli kısaca..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence ne kadar romantik ise okadar değer veriyordur
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılDeğer veren gizliden gizliye korur kollar diye düşünüyorum
00 Yorumla Butun islerine ve yogunluguna ragmen tatli bir sozle gonul alabiliyorsa deger veriyordur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 18,3b cevap paylaştı. Erkek ne yaparsa yapsin kadin anlamak istedigini anlar.
00 YorumlaDiğer bayanların yanında iken davranış şekli bence !!!
00 YorumlaAnnesine anlatması ve onunla tanıştırması 🙄 Bu duyguyu bir gün tadarım inşallah..
30 Yorumlaİşi başından aşkın olduğu halde hatırlayıp en azından hal hatır sorması.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılSiz böylelerini seviyorsunuz bizde bu durumdan gayet memnunuz. Değer vermeyeceksin bir kadına doymuyorlar çünkü.
00 Yorumla
+1 yılAlltdan alıp kırmamaya ve değer gösteriyorsa dediğini yapiyosa terslemiyossa başka kız yoksa evet veriyodur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir harekette bulunmaktan ve bir söz söylemekten korkarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven erkek icten ixe aglsanda sevsigi üzülmesin diye ona ses cikartmayandir
Seven erkek sevdiği onun olmasada mutlulugunda mutlu olandir00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevildiğini hissettiren biri olmalı saygılı ve anlayışlı oluşu mutlu etmek için emek ve değer vermeli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılArensnuphis katılıyorum. D DD
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGece barışmadan uyumayalım diyen taraf hep bendim sanırım değer veren de ben oluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgece yatınca üstünü ört yemek yerken bitirip foto at vs. :D
10 Yorumla
+1 yılAğrı dağından uçtum, Çayır çimene düştüm..
Düştüm ırak ellere dile gelmez hallere
diyebiliyorsa değer veriyordur.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCs go, lol, zula değil sen diyorsa. Tuttuğum takım değil sen diyorsa seviyordur ötesini arama 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaaaa vallaha kirikk kalbim ama adamin tinladigi yok
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler