Kayınvalide yuzunden Nisan atılır mi?

Kayınvalide yuzunden Nisan atılır mi? Yani benim kayinvalidem yıllar once esini kaybettiği icinmidir bilmem hic gülme özelliği yok pek konusmaz sadece laf sokacağı zmam konusur. Oğlunu cok sahiplenmiş hic yanindan ayirmak istemiyor. En son geçenlerde ben ayri evde durmam ayrı gayri olmaz evlenince bana çocuk odasini verin yeter dedi bende olur mu öyle anne ne sen rahat edersin ne ben rahat ederim dedim gerekirse altınları takilari veririm sana ust kata güzelce ev yaptırirz dedim ne rahat edemicez swnde kadınsın bende kadinim ortamizda yatcak halim yok bir köşe de kalirim heralde dedi. sonra oğluna dondu ayse istemezse köye giderim oğlum napim gelin istemezee köye giderim ben dedi masumca. daha sonra bir gün gene tarhanadan konu acildi bende anne sizin tarhana bizimkinden farklı nasıl yapıyorsunuz dedim kötü amaclı değil oğlu gelince hemen sofrada ayse bizim tarhanayi begenmiyomus duydun mu dedi. Sonra bir gün sulardan konu acildi biz suyu genelde hazir alırız ya da yayla suyu doldururuz bana döndü dediki sen de bizim oranin sularına alisirsin biz hazir su içmiyoruz hazir su almayiz aliscan dedi. Sizce ben mi yanlis anlıyorum yoksa nisanliyken den böyle yapması ılerisinin cok kötü olcagi anlamina mi gelir
Kayınvalide yuzunden Nisan atılır mi?