Kayınvalide yuzunden Nisan atılır mi? Yani benim kayinvalidem yıllar once esini kaybettiği icinmidir bilmem hic gülme özelliği yok pek konusmaz sadece laf sokacağı zmam konusur. Oğlunu cok sahiplenmiş hic yanindan ayirmak istemiyor. En son geçenlerde ben ayri evde durmam ayrı gayri olmaz evlenince bana çocuk odasini verin yeter dedi bende olur mu öyle anne ne sen rahat edersin ne ben rahat ederim dedim gerekirse altınları takilari veririm sana ust kata güzelce ev yaptırirz dedim ne rahat edemicez swnde kadınsın bende kadinim ortamizda yatcak halim yok bir köşe de kalirim heralde dedi. sonra oğluna dondu ayse istemezse köye giderim oğlum napim gelin istemezee köye giderim ben dedi masumca. daha sonra bir gün gene tarhanadan konu acildi bende anne sizin tarhana bizimkinden farklı nasıl yapıyorsunuz dedim kötü amaclı değil oğlu gelince hemen sofrada ayse bizim tarhanayi begenmiyomus duydun mu dedi. Sonra bir gün sulardan konu acildi biz suyu genelde hazir alırız ya da yayla suyu doldururuz bana döndü dediki sen de bizim oranin sularına alisirsin biz hazir su içmiyoruz hazir su almayiz aliscan dedi. Sizce ben mi yanlis anlıyorum yoksa nisanliyken den böyle yapması ılerisinin cok kötü olcagi anlamina mi gelir
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBak Ayşe kardeş...
Hayat kimseden ibaret değildir unutma bunu... Kendini kesinlikle ezdirme bu kim olursa olsun ama kim olursa olsun... Otur nişanlık olacak adamla konuş herşeyi... Şimdi senin annen böyle, yarın bir gün aynı şeyleri yaparsa ben çok üzülürüm de... Ana kuzusu bir erkekle birlikte olmak zordur... Hele kaynanayla birlikte yanyana olmak alt üst oturmak o hepsinden beterdir... Yatmadan yatmaya eve gideceksen ne diye ev kirası veresin ya da bir sürü para verip ayrı ev alasın!!! Ben Nişanlıyken düğünüme 2 günüm kalmışken ben yüzük atıyordum!!! Ve ne için biliyormusun? Sadece benden boş boş aptalca istenmeyecek şeyler istemesinden dolayı... kendini ezdirme, bu eşin için bile olsa!!! Unutma hayat kimseden ibaret değildir... Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış...23 Yorumla
Soran+1 yılBen kendi ayaklarımın üstünde hep durmaya Allaha cok sukur maddi durumumuz iyi ama gene de babama bile muhtac kalmak istemedim kendim çalışmak istedim çalıştım doğalgazlı evlerden şehrin göbeğin den kalkıp zeytin tarlaların icinde oturmaya razi geldim seviyorum die. Nisanlimin durumu iyi değil diye yıllarca çalışmayi. goze aldim. Beraber çalışırız borçları öderiz dedim. Babam ben arkanizdayim sizin dedi. Ben herseyi göze aldim onlar beni ezmeye çalıştı.
- +1 yıl
Allah kurtarsın... Diyecek bir şeyim yok kardeş...
Soran+1 yılAminn
En İyi Cevaplar
Ah şu kaynanalar. Tabi haklısın. Ama nişanı attığın zaman, tekrar bir evlilik yaptığında ya yine böyle bir kaynanan olursa. Bu durumda nişanlınin tepkisi önemli. Eğer nişanlın anneci bir adamsa bu iş yürümez. Ama eğer nişanlın sağduyulu, güçlü, akıllı bir adamsa kaynananı hiç önemseme. Öte yandan kaynananda haklı belki kendine göre. Sonuçta yalnız, dul. Bundan dolayı oğluna bağımlı. Belki sende yalnız ve dul bir kadın olsaydın oğluna bağımlı olurdun Ama önemli olan nişanlın. Eğer dengeyi kuramıyorsa ayrıl. Tabiki kaynananla yaşamayı istememek konusunda sonuna kadar haklısın. Ev üstüne ev olmuyor çünkü. Aslında bunlar nişan olmadan önce konuşulacak konulardı
112 Yorumla
Soran+1 yılNısan olmadan önce ev ustune ev olmaz diyordu bana ya bahveye ya da evin tepesine ev yaparlar diyordu Nisan olunca hersey değişti. Bu sefer yanliz kalamam yankiz yatamam demeye basladi tamam bir yandan haklidir ama biz onu atmıyoruz hatta anne bahcede korkarsin evin ustune takilarimla ev yaparız sadece yatma ayri olur demisligim var ama razi değil. Oğlu pek brisey demiyor gelin gelmeden bunlar konuşuluyor diyor. Konuları hic bir zamn ben açmadım annesi sürekli bunları söyleyince konular açıldı
Soran+1 yılNisanlim annem yukarda tek yatarken sen assagda rahat uyuyacak misin diyoer yasli olsa basimin üstünde yeri var ama daha 47 yasinda
- +1 yıl
O zaman evliliği uzun bir süre ertele. Evlilik için acele etme. Nişan atmakta iyi bir şey değil ama. Emin ol boşanmaktan daha iyidir nişandan dönmek. Ayrıca onunla evlenirsin ya da evlenmezsin. Belki de nişandan döneceksin, nasip. Kiminle evlenirsen evlen. Sakın takılarını kaynanan, kayınbaban için verme. Onlar senin ziynetin. Teklif bile etme. Hakkında hayırlısı olsun. Yanlış bir tavsiyede bulunmak istemem. Ama keşke başta yalan konusmasalardi. Anladığım kadarıyla nişanlın pasif bir adam. Kaynanayla da aynı evde yaşanmaz.. Zor bir durum. Nişandan dönmekte kolay değil.. Ama evlilik için acele etme derim ben.
- +1 yıl
Nişanlın pasif ve anneci bir adam. Ben öyle anladım. Tarafsız ve sağduyulu bir adam değil. Eğer annesinden etkilenmeyen, akıllı bir adam olsaydı kesinlikle nişandan dönme derdim. Nişandan dön demiyorum. Bu senin kararın. Benim kocamda annesinden, babasından etkilenen bir adam. Ama Allah'tan kayınbabam çok akıllı bir adam ve benimkiler köyde kalıyor. Sende haklısın kendine göre. Doğru kararı verirsin inşAllah. Allah yardımcın olsun. Şu insanlar niye en başında dürüst olmaz ki?
Soran+1 yılEvet bastan öyle demediler cok sinir oldum. Kendi kizi çalışıyor kizina kızıyor diyorki bok vardı ise girdin kartida kocana vermişsin onlara para kazandıriyon diyor. bir gun bende evlinince 1 kac yıl cakiscam sonra cikcam dedim çıkıp napcan çalışırsın çalışırsın borçlar var dedi. sasirdim kaldim. Ama agzimi acamadim tabi.
- +1 yıl
Asla kaynanadan anne olmaz. En iyi kaynanadan bile anne olmaz. Bak kızına merhamet ettiği kadar sana merhamet etmiyor. Halbuki biraz empati yapsa seni anlar. Kızına çalışma derken, sana çalış diyor. Sen birde altınlarını onun için harcamak istiyorsun. Benimde eltilerim var. Elti eltidir de ben bir defasında kaynanama güvendim. Eltimi kestim. Kaynanamda gitti bunu eltime yetiştirdi. Ama ben onun öz kızı olsaydım yapmazdım
Onun için kaynanamı hiç sevmem. Demem o ki kaynanaya güven olmaz. Kaynana kaynanadır. Ben çok pişmanım kaynanama güvendiğim için. Derdimi anlattığım için. Bu arada yorumları okudum. Nişanlın bir kez nişandan dönmüş. Buna rağmen annem mı diyor. Sonuçta nişandan dönmek kolay bir şey değil. Akillanmasi lazımdı. Eğer nişandan dönmesine rağmen hala akillanmamısta bilemiyorum. Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki? Ailen her ne karar verirsen arkanda olacak mı?
Soran+1 yılAilem her ne karar verirsem arkamda. Yani öyle diyorlar. Her zmanda öyle oldular daha annemden babamdan bir tokat bile yemedim el bebek gül bebek yetistim. annemde korkuyor haliyle böyle olunca bana böyle davranmasina üzülüyor
Soran+1 yılBöyle olunca insan evlenmekten soğuyor
- +1 yıl
Diğer yorumları az buçuk okudum. Nişanlın, nişandan dönmüş. Ve sen bunu daha sonra öğrendin. Acı bir durum. Neden daha sonradan öğreniyorsun sen bunu? Nişanlınin annesi dul. Belki o kadında kendine göre haklı. Çünkü tek oğlu. Aslında nişanlınin annesinin kafa yapısını değiştirmesi lazım. Böyle giderse oğlu daha çok nişandan döner Allah korusun. Şimdi düşünüyorum da Allah korusun benim kaynanam dul kalsa, tabi istemem. Ama Allah'tan tek oğlu benim kocam değil. 4 tane daha oğlu var ama anladığım kadarıyla tek oğlan senin nişanlın. Buda vahim bir durum. Asla seni kötü etkilemek istemem. Allah kalbine doğru olanı ilham etsin. Yolun açık olsun
Soran+1 yılNisanlanmis olmasini degil ayrılma sebebinin kayınvalide yuzunden olmasini sonradan öğrendim. Evet kendine göre hakli ama benim 77 yaşındaki nenem bile yanliz kalıyor evde elim ayagim tutuyor benim daha diyor ne zman tutmaz o zman gelcem diyor. Ya herseyi anlayisla karsilasa gene eyvallah ama simdidem herseye karışıyor herseyi para olarak bakıyor soz alisverisinde bile hic birşey alamadim neyin yanina gittisek pahali dedi bir gün kendi paramla ayakkabı aldım ertesi gün laf soktu şimdikikeer bir ayakkabıyı eskitmeden 2. Ayakkabıyı alıyorlar biz öyle yapmayız dedi. Bazen kendime acaba yanlış mi yorumluyorum diyorum ama bunun yanlış yorumlaması da yok gibi geliyor
- +1 yıl
Seni kötü etkilemek istemem. Hakkında hayırlısı olsun. Evlilik gerçekten kolay değil. O imzayı attıktan sonra ikinci bir hayatı başlıyor insanın. Kocanın aileside senin ailen oluyor istesende istemesende. Olmazsa bosaniriim demek olmuyor. Boşanmak evlenmekten daha zor. Kolay değil bir insanla aynı evi paylaşmak. İnsan yerine göre annesiyle tartışıyor. Benim sana nacizane tavsiyem olmuyorsa, olmayacak gibiyse zorlama.. Olmayacak gibiyse oldurmaya çalışma.
+1 yılTabi ki atılır ve bence at. Sana şimdiden bunları yapıyorsa evlendikten sonra daha fazlasını ve daha beterini yapar emin ol. Evlenince konuşulur diye bir dünya da yok, evleneceksin, her şeyini kabul ettirmeye çalışacak, itiraz edeceksin kavga çıkacak, sonra dayanamayıp boşanmak isteyeceksin o da ben boşanmıyorum diyecek. Bunlarla bir saniye bile geçmez ya, nasıl dayanıyorsun valla, helal olsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Hep annesidir yıllar once kocasını kaybetmis oğlunu cok seviyor dedim ama git gide abartmaya başladı. Kocasi öldüğünden beri oğluyla aynı odada yatmis hic geceleri yanliz kalmamis. Oğlu bir yandan annem dul demis sahip cikmis ama abartmislar simdi ben yanliz uyumam yankiz evde kalmam hep beraber yasariz diyor bizi yönetmek istiyor eski köy ınsanları gibi bir evde olsun istiyor
- +1 yıl
Tamam sahip çıkması güzel bir şey ama bu sahip çıkmak değil sahip olmak bence ve annesi oğlunun evlenmesini istemiyor olabilir, benden başkasına seni seviyorum demesin, benden başkasının ihtiyacını karşılamasın vs vs tarzı, bir nevi ruh hastalığı işte.
Soran+1 yılAynen oğlu elimi tuttugunda bile bakisi ile anlıyorsun kıskandığını oğlu kendi diyor zaten benim başkasına deger vermem annemi üzüyor diye.
- +1 yıl
E o zaman onlara güle güle demenin vakti kalmış, bu sana beddua bile ediyor olabilir he, ciddiyim yani şaka yapmıyorum asla, kaç kurtar kendini.
- +1 yıl
*vakti gelmiş.
Soran+1 yılOğlundan yana şikayetim yok o yapmiuiedur ama annesi yapıyordur kac. kere damadina yaptığını duydum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşin ana kuzusu mu? Önemli olan o. İlerisinin çok kötü olacağı anlamına geliyor bence. :D Bir de kendini acındırmalar falan, karaktersiz.
07 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi cok acindiriyor ne zman yan yana gelsek ben yanliz yatamam ben yanliz kalamam yanliz uyuamamam. Oğlum ise gidinde yanliz yanliz yiyorum yemeği diyor. Arıyorum bazen anne napıyon diye yanlizlik zor canim sıkılıyor diyor yani hep vurgu yapıyor agzimi agriyor alttan alta ima veriyor. Oğlu da annesine coj değer veriyor. Zaten annesi hic tek carsiya çıkmazmis oğlu onun sag kolu gibi olmus herseyde yan yana olmuslar oğlu. Annem evde akşamları yalnız die disari cikmaz evden ise isten eve hep anasinin dibinde bir yandan cok guzel eve sadik ev geçindirmesini biliyor ev adami gibi olmus ama fazlasi zarar annesi bebek gibi kendine deger verilsin istiyor
Soran+1 yılNisanlim
- +1 yıl
Bence eşinle de bu konuda anlaşamayacaksınız gibi görünüyor. İleride çok yalnız hissedebilirsin. O da artık koca kadın olmuş, nasıl kendi kendine yetemiyor anlayamadım. Turşusunu kursun oğlunun :D
Soran+1 yılZaten ilk nişanıni atmis oğlu simdi öğrendim oda bu sebeplerden mis. 2. Nisani da atıyor. Tursusunu kursun artik.
- +1 yıl
Bence de at gitsin.. O bu gidişle evlenemez.
Soran+1 yılInşallah dicem de demiyorum beddua etmicem. ALLAHH dişli gelin nasip eder belki..
- +1 yıl
Boşver ya, artık senin sorunun değil 😂
+1 yılNe katlanıyorsun şöyle insanlara?
Sevdaluğun da seni seviyorsa azıcık ağzını kullansın gözünü açsın.
Seviyorsun diye katlanacak değilsin !01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru sevmek yetmiyormuş. Oda beni sevseydi simcikden erdirmez di. Sen yokken annem vardi diyor simdi zaten hersey bozulmaya başlayınca
- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılHepsini geç sizin evde yaşaması ne ya sakın bunu kabul etme her şeyine karışır siz huzursuz olursunuz ağaç yaşken eğilir baştan tepkini koy
012 Yorumla
Soran+1 yılCok sinirlerim bozuldu. Annesi daha evlenmeden hamile kalmadan dogmamis olmamis çocuğa ismini ben koyarım diyor. bir gun ben kurandan isim koymak daha hayırlı bence dedim hemen biz ismimizimi değiştirelim o zman dedi. Sen yatarken ben hocayi okuttururum ismini öyle şeyleri gençler bilmes cahil cahil isim koyarlar dedi. Sonra ben hep balayına gitmek istiyorum balayida neymis bizim oralar bilmez gidilmiyor bizim oralarda sizde gitmezssiniz dedi. Bende biz gideriz anne 1 kere oluyor dedim 2 gun durup gelin dedi
- +1 yıl
Böyle giderse boşanırsınız gıcık oldum dokuz ay sen taşı o da sen uyurken isim koysun oldu canım şakın tepkisiz kalma kocana da de bunları olmaz kaynanana en uzak nerede oturabiliyorsan orada otur bıktırır seni her şeyine karışır cahil insan ya
Soran+1 yılUzakta oturmak imkansiz. Ev yaptirdim o kadar ne satarım ne kiraya veririm diyor. Annesini birakirmi zaten. Nisani atmak çözüm galiba cok üzülüyorum ama öyle bir hayati da yapamam diye düşünüyorum zaten cok laf sokamam duygusal sesizim dedemde ailem de cok ezecekler seni diyor
- +1 yıl
Hemen nişanı atma önce bir konuş onunla ne zamandır berabersiniz
Soran+1 yıl2 senedir cok konuştum banada annesine de biessy demiyor sallandiriyor. arada kalıyor oda ama. Sanki evlenince hersey değişecek oraya mahkumum gibi davranacaklarmış gibi doğuyor. annesi ona brisey diyor oğlu kendi fikriymis gibi bana söylüyor ben hissediyorum insan nişanlısını tanimazmi. Mesela normalde kıyafetime karismaZ zaten kapalıyım nerde ne giymem gerektiğini bilirim normalde karışmaz ama onlara gittiğimde annesi ona birşey diyor muhakakki ki sonra bugun giydiğini bir daha giyme etme diyor normalde brisey demiyor ama annesi görünce deniliyor bende anlamadım
- +1 yıl
Ayrılsan unutabilecek misin
Soran+1 yılBilmiyorum en kötüsü de o iste onsuzluk. Evlensem yapamam biliyorum çünkü onlar eski hayatlar gibi istiyor surekli berabee yensin beraber içilsin. Herşey nişanlaninca değişti. Nisanlanmadan önce brisey yoktu. Nisanlandikdan sonra kendilerine köle aramaya baslar gibi oldular
Ayni yerde yenikcek mis anne ile beraber yasancakmis satin ekmek yemezlermis köy ekmek yapmayı ogrencekmisi hic satin ekmek yemem diyor. Is yerinde hapur hupur götürüyor anlamadim. Klima almazmis sobasiz ev mi olur diyor. Günde 12 saat is yerinde çalışyorum gidis geliş 3 aaat yolculuk çekiyorum nasıl ekmek yapayım diyorum pazarları yaparsın diyor soba yakmak 15 dk ni almaz diyor bense sehrin gobeginde buyudm doğalgaz li evde. nisanlanmadan önce hersey güzeldi beraber ise gider geliriz ikimizde çalışıyoruz birbirmize yardim ederiz diyordu nişanlandık köy hayatı gibi hayat istedi- +1 yıl
Evlendikten sonra boşanmandan iyidir sevgiline böyle giderse ayrılacağını söyle
Soran+1 yılSöyledim zaten
- +1 yıl
Ee ne diyor
Soran+1 yılEv yapcaz tamam diyor. Ama annesi hala öyle demiyor. simdiki kizkar oğlu olsun anasi olmasin istiyorlar diyor annesi. Ortalarında yatcak değilim diyor annesi. Annesi hala bir ev yaparız uste demiyor hâlâ.
- +1 yıl
Valla ayrı ev garanti olmadıkça evlenme
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Hayatını mahvetmek istemiyorsan bence at ve kurtul..
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmek yetmiyormuş bunu anladim.
+1 yılOnemli olan nisanlinin tavri onun icin sana kızıyorsa veya onu haklı buluyorsa surekli onlardan bir cacık olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılBaslarda bana kızıyordu seninde de annen dul kalir o zman görürüm diyordu bende yaşlı olsa basim üstüne yerim var ama daha 47 yasinda ayni evde bir ömür devamli kalınır mi dedim. Hem anneni atmiyoruz ust kata gerekirse takikarimla ev yaptıririz yeri gelir beraber yeriz yeri gelir ayri yeriz dedim. Yatmaya eve ineriz dedim Oda annem yukarda tek yatarken sen assagida rahat uyuyacak misin dedi. sonra ben sinir oldum bastan öyle konuşmadınız yuzuk takikmadan once neden söylemediniz aileme bana dedim öyleyse bu is kalir dedim bu sefer yan çevirmeye başladı oglu tamam ev yapılır daha gelin gelmeden bunlar konuşuluyor evlenince konuşulur bunlar demeye başladı
- +1 yıl
Ya kararında etkili olmak istemem ama biraz ana kuzusu gibi nişanlın öyle biriylede hayat nasıl geçer bilemiyorum anneside dulmuş çok sıkintı yasarsınız
Soran+1 yılUmarım unutmak da kolay olur sürekli yan yanaydik beraber çalışıyorduk aylardır ise gitmiyorum istafa etmeye gittim kac kere müdürlerim kafani topla istafa yok vardiya değiştirelim diyorlar ne olcak bilmiyorum dayanmasi zor dayanamiyorum ama dayanmam lazim cok zor durumdayim
- +1 yıl
Dayanmak zorundasın evet kimse senden onemli değil bunu sakın unutma ilerde pisman olucagina simdi üzül
Soran+1 yılUmarım dayanirim. buda benim imtihanimmis.
Soran+1 yılSimdede ailem istemiyor ya beni kandirmaya çalışırlar kacalim die
Soran+1 yılKandirmaya çalışıyorlar olcakdi
- +1 yıl
Sakın diyeyim öyle bir durumda Allah korusun hem ailenden olursun hemde evlilik degil hapishane olur senin için
Soran+1 yılHaklisin. Hayatin bana verdiği en büyük ders sadece sevmenin yetmediği.
Soran+1 yılZaten ilk nişanıni atmis oğlu simdi öğrendim oda bu sebeplerden mis. 2. Nisani da atıyor. Tursusunu kursun artik.
- +1 yıl
Evlenmesin bence o
Soran+1 yıl😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Nisanlini kendine cevir o kadini uzak tutun kendinizden
05 Yorumla
Soran+1 yılImkansiz cok denedim. Annesine bağlı
Soran+1 yılHer yerde beraberlar annesi oğlu olmadan dışarı cikmaz yol iz bilmem ben diyor
Soran+1 yılO cilveler sevgiliken oluyor nisanlaninca ciddi konularda olmuyor maalesef. Nisanlanica aileler hersey ise giriyor sen cilve yapsan ne anasimin yanina gidince hersey değişiyorkoli
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka çocugu yok mu ya?
hayır kocaları yaşayan kadınlar da böyle bir oğlunu sahiplenme sanki bir erkek bunlarda var05 Yorumla
Soran+1 yılKizi var kizida evli. Kizida kayınvalide kayınpeder le yasiyor damadina söyleniyor bir ev almadi die. Kendi de istemiyor nasıl is anlamadim. Neymiş bu dulmus kızının kayınpederi varmis ondan ayni evde olmazmis
Cevap sahibi+1 yılne alaka ya? bu kaynanalar gercekten sorunlu. benim babamın da 2 kızkardeşi var mesela ama babanem paraları kızlara verir gelir bizde kalır
Soran+1 yılBen takıları verip uste ev yaptırmaya Bile raziydim o ev yapılsın bile istemiyor. Ben olurmu anne diyorum ayni evde rahat edemeyiz ikimizde diyorum bunun bayramları var kızlarin gelcek olur torunların gelcek olur kendi evin olmasi daha iyi hem ust kat dedim oğluna dondu gelin istemezse giderim ben oğlum köye dedi. Bu sefer de köye gitcek gelin istemedi dicek
Cevap sahibi+1 yılkeşke hiç bulasmasaydın bu aileye
Soran+1 yılKeske taniyip asik olmasaydim keske.
+1 yılTabi atilir etrafimda cok var onlardan
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
Uğraşılmaz onunla ayrıl.
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun dedemde evlikik tek kocayla değil esle ahbapla anneyle babayla herşeyle oluyor diyor sonra pisman olcan diyor
Soran+1 yılYok dedemde evlenme pisman olursun evlilik tek kocayla değil kayınvalide ilede oluyor simdikden böyle yapıyor sana manasinda diyor dedim yanlis anladın 😊
Soran+1 yılNişanlamadan annesini tanıamıyorsun iste malesef 😢😢😢😢😢😢😢😢 hersey is ciddiye binince dugune aylar kala ortaya çıkıyor
+1 yılAtilir detayi okumafim uzundu
02 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀
Soran+1 yılIcimi döktüm de biraz 😊
Ben atarım
05 Yorumla
Soran+1 yılBende ayrılıyoruz dedim ama baska sepeplerden. aradi beni ayrılmayın falan dedi bende ayrılcam dedim benim sozumun sende kıymeti yokmus demekki ayrılmayın diyorum dinlemiyorsun sende benim sozumun kıymeti yokmus demekki diyor
Soran+1 yılAskla yaklaşıyorum olmuyor mantık dur diyor ailem de artik istemiyor hem baska bir memlekette ayni yerde değiliz yani ayni yer. ama ilçeler farklı uzak. Annemde orlarda yanliz kalırsın ezilirsin ben burda harap olurum kizim napıyo ağlıyormu diye diyor
Soran+1 yılUmarım unutmak da kolay olur sürekli yan yanaydik beraber çalışıyorduk aylardır ise gitmiyorum istafa etmeye gittim kac kere müdürlerim kafani topla istafa yok vardiya değiştirelim diyorlar ne olcak bilmiyorum dayanmasi zor dayanamiyorum ama dayanmam lazim cok zor durumdayim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNisanlin nasil?
015 Yorumla
Soran+1 yılOnu çözemedim evlenince konuşulur onlar kadin cagiz benim bir zararım olmaz die düşünüyor ne zarari olcak diyo
- +1 yıl
Yok de şimdi anlasicaz de
Nasil olsa evlendik diye bence herseyi kabul ettirecek
Soran+1 yılDaha once 1 Nisan atmislar. Bende 2. Olcam oda annesi yuzunden mis galiba. Ilk nisani attılar die oğlu suyuma gidiyor. Ama annesi öyle değil
- +1 yıl
Emin olmadan evlenme
Soran+1 yılCok sinirlerim bozuldu. Annesi daha evlenmeden hamile kalmadan dogmamis olmamis çocuğa ismini ben koyarım diyor. bir gun ben kurandan isim koymak daha hayırlı bence dedim hemen biz ismimizimi değiştirelim o zman dedi. Sen yatarken ben hocayi okuttururum ismini öyle şeyleri gençler bilmes cahil cahil isim koyarlar dedi. Sonra ben hep balayına gitmek istiyorum balayida neymis bizim oralar bilmez gidilmiyor bizim oralarda sizde gitmezssiniz dedi. Bende biz gideriz anne 1 kere oluyor dedim 2 gun durup gelin dedi
- +1 yıl
arana bıraz mesafe koymalısın ya da nişanlınla sorunu açık açık konuş
Soran+1 yılCok konuştum konuyu kapatıyor annem kotu niyetke birsey demez onun içinde kötülük yoktur diyor
Soran+1 yılMaddi sıkıntılar çektik beraber yenirse az para gideer balayına gidilirse para gidee diye düşünüyor diyor. Dugun icin fotoğrafcı tutmaya gittik ona bile ne gerek var o kadar para vermeye telefonlar cekmiyor mu dedi bende hatira dedim telefondan çekilen ler hatira olmuyor mu dedi
- +1 yıl
Bence nisanlin Şu an alttan aliyor
Evlendikten sonra susmayacak annesinin dedikleri olacak
Durum onu gösteriyor bence artik kararini ver biraz kendini geri çek
Soran+1 yılGeri çektim zaten
Soran+1 yılAilem de istemedi biz istemiyoruz dedi oğlu bu sefer bana yalvarıyor gel kacalim die
- +1 yıl
Kaçma dönüp dolasacagi yer yine annesi annesini terketmez
Mantikli olani yapmissin sonradan ayrilmak zor olurdu
Soran+1 yılUmarım unutmak da kolay olur
- +1 yıl
Dur bakalim belki bazi seyleri yoluna koyar annesi ile ilgili sana deger veriyorsa eger ama sen adim atma
bazan olur
03 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılKonuştum annemin icinde kötülük yoktur onun icinde kötülük olmaz yanliz kalmakdan korkuyor annem. Icin ben bambaskayim o beni cok benimser bensiz yapamaz diyor
Bu konuya karismicem
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeksin diemi.
Soran+1 yılHmm anlasim
Soran+1 yılAnladım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?