Arkadaşlar wax kullandım, sprey kulandım aynı anda kullanmayı denedim yine de saçım en ufak rüzgarda bozuluyor ne yapmalıyım ? Ya da waxın markasından olabilirmi öylesine bir tane alıp geçmiştim
aynı benim saçlarım gibi seninkilerde bak köpük sür yuvarlak fön taraklarıyla tara tam yukarı doğru sonra elinle şekil ver ve sprey sık . Köpük sürünce spreyi çok sıkmayada gerek kalmıyo denemeni tavsiye ederim ama köpüğü çok dandik almazsan iyi olur :)))
aynen o
Wella SP wax al, işini görür.
Hocam aklımda axe vardı aslında ama bunada bir bakayım sağolun :)
Cevap
2Cevap
wax kullanma spreyde kullanma saçların güçsüz şampuan kullan
cinsiyet erkek ;)
Hocam mavi çıktığını sonradan farkettim :D
Ayrıca demek istediğiniz anlamadım güçsüz şampuandan kastınız nedir ?
daha çok güçlendirir saçlarını bak şöyle markalara güçsüz saçlar ince yapılı saçlar için diye
Hocam bildiğiniz sağlam marka var mı ?
komili var şampuanı head and shoulders var gibi gibi
Hocam şuan head an shoulders var 3ü 1 arada ama sadece kepekte işe yarıyor, clear for men aldım hiç yağlanmayan saçımı yağlandırdı ama bir kozmetik dükkanına gidip birisine sorayım en iyisi
dermatolağa tanış bire
Hocam bir saç içinde doktora gitmem ya utanırım ben orda söyleyemem :/
niye canım git bir şey olmaz
spreysiz waxsız öküz gibi duruyor saçların bozulsa bile elimle kaldırıyorum eski şeklini alıyor alıstırman lazm
Hocam yokya nerde elimle yaptığım zaman dahada kötü duruyor mecbur indiriyorum sağa yatırıyorum ama öyle de hiç sevmiyorum alışma gibi bir özelliğide yok saçımın çok değişik bir tip :D
benimde ole ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar