- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kendine bakacak arkadaş, kimse kusura bakmasın ama; ben buyum beni seven böyle sevsin diye bir şey söz konusu değil. Sen daha kendini sevmiyorken başkalarının seni sevmesini beklemek saçmalık olur. İyi be, yayıp yatın hiç çaba göstermeyin, sonra da siz insanların dış görünüşüne ve fiziki özelliklerine önem veriyorsunuz diye yaftalayın. Evet bedenler er ya da geç buruşup çürüyecekler, ama bu her şeyi hiçe sayıp içerisinde bulunduğun zamanı kalitesiz yaşaman için bir neden olamaz. Uyum ve beraberinde sağlam bir karakter, asil, dürüst, sadık, vicdan ve merhamet sahibi biri olmalı. Böyle birini bulursanız bana da haber verin. :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiç biri. Yahu işten gelince kara kaş kara goz ilgi gostermeyecek sana yahut parasıyla sakinleşmeyeceksın sıkkın olduğunda o gür sakalları ya da baby face yüzü tüm stresini azaltmayacak. Kişiliği oturmuş birisi her an haz verir insana yanından bir an ayrılmak bile gücüne gider insanın ama maddiyatçı ya da yalnız dış gorunumune onem veren biri bir süre sonra kabak tadı verır. Kalp güzelliğinin tadını ne verebilir ki?
112 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun doğru didin
+1 yılİkiside olsun canım. Ne tipten ne de maddiyattan vazgeçelim. Tamam çok zengin olmasına gerek Yok, tamam brad pitt de aramıyoruz. Ama ikisinden de biraz olsun yani
22 Yorumla
Soran+1 yılMantikli.
- +1 yıl
ozaman özelde bekliyorum
+1 yılmaddiyat
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
sadece zengin bir erkekle mutlu olamam. yakışıklı bir erkekle kısa bir dönem mutlu olabilirim. ama ortalama görünüşte, zeki, düşünce şeklimin uyduğu bir erkekle bir ömür boyu. o bana zaten dünyanın en yakışıklı erkeği gibi gelecektir. maddiyat felan mühim değil :d
20 Yorumla
+1 yılBeyin önemli tipi olanı bu devirde kiralayabiliyosun ben o zihniyette değilim ama tıp artık kolayca bulunan bişey tipe bakan kadınların beni sadece tiple tercih ettiklerini anladığım vakit soguyorum çünkü yarın benden daha tipli birine gönülleri kayar onların hem tip hem beyin olarak bakılabilir ama
10 YorumlaKızlar kesinlikle tip , para , sosyal statü , kariyere bakarlar karaktere önem vermezler sevgiye saygıya önem vermiyorlar.
Zaten böyle oldukları için dirki ilişkisi olan kızların nerdeyse tamamı bir sure sonra aşk yok gerçek sevgi yok diye yaygara kopartıyor.012 Yorumla- +1 yıl
Benim sevdiğim o kadar da zengin değil, fazla yakışıklı da değil ama çok seviyorum ve çok aşığım. Sen hangi kızlardan bahsediyorsun
- +1 yıl
@Xmelisgirdxx istisnalar esas alınmaz genel durumdan bahsediyoruz gerek burada bu tarz sorulmuş onlarca soruya verilen cevaplara bak gerek diğer sosyal sayfalarda ve reelde kızların düşüncelerine bak görürsün.
Zaten evliliği önemseyen kız da yok varsa yoksa tarz kariyer popüler olmak vs vs - +1 yıl
Haklısın.
- +1 yıl
@Xmelisgirdxx bekar biri olarak gözlemlerim oldukça iyidir.
- +1 yıl
Ama istisna da var mesela ben varım. Küçük bir kesim kalmıştır belki de aşkından yanıp tutuşan 🙏🙏
- +1 yıl
@Xmelisgirdxx olabilir ve olması gereken şey de bu zaten hayırlısı olsun senin için ☺
- +1 yıl
Keşke. Teşekkürler senin içinde ㅋㅋㅋ
- +1 yıl
@Xmelisgirdxx benim henüz sevgilim yok gerçi burada uzun boylu biri var cok begendigim çok hoş biri ama iletişimimiz yok.
- +1 yıl
Mesaj at utanıyormusun 😅
- +1 yıl
@Xmelisgirdxx hayir böyle şeylerden utanmam ama kızlar çok farklı düşünceler içinde ve pek ciddi ilişki isteyen kız da yok şimdi mesaj yazınca da yılışık erkek falan muhabbetleri oluyor.
- +1 yıl
Sen bilirsin 😊
- +1 yıl
@Xmelisgirdxx sağol ☺
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılGuzellik yanina yakisan olduktan sonra anlami olmaz komsenin aksesuarı olmam kimsede olamaz
Maddiata bakıp satılık ilişki yaşamam yaşatmam
ALLAH için sevecek yanına yatağına değil ruhuna ahiretime yakışacak
Banka cüzdanı ile değil ALLAH huzurunda EVLILIK cüzdanı ile evet diyecek
Kaza bela hastalık yaşlılık olunca aldatan değil heveslik değil
Ömürlük sevecek sevilecek
Karakteri ile yakışacak geçici güzellik zenginlik ile değil00 Yorumla
+1 yılKimseyle evlenmeyeceğim, eğer evlenecek olsaydım zeki ve zekaya önem veren biriyle düşünürdüm bunu, esaslı bir gerçek şöyle bir söz eder, "akılsal yönden kendisini öne ve yukarıya çıkaran her kimse, günün birinde hayret verici bir şaşırtıcılıkla başarıyı yakalayacaktır." Aklını ve ruhunu yüceltmeyi öğrenmiş olan herkes, günün birinde istediğini ve hatta daha da fazlasını elde eder.
00 YorumlaMaddiyat tabii ki ama eğer karakter şıkkı olsa onu seçerdim. İnsanları tipine göre yargılamak bence maddi durumuna göre yargılamaktan daha kötü bir şey. Çünkü insan az da olsa maddi durumunu değiltirebilir çok çalışıp ama dış görünüş doğuştan. Toplumsal olarak kalıplara uymayanlara yazık değil mi o zaman
00 Yorumla
+1 yılİkisi de önemli değil çok saçma bir soru olmuş insanlık dışı gerçi insanlar da insan değil zaten..
Tip ve fizik geçici maddiyat da geçici önemli olan karakter kalp ve gönül güzelliği edep ahlak...
Çok yakışıklı ya da güzel biri bir anda tipsiz olabilir...
Zengin de fakir olabilir...
Kızlara gelince genelinden fazlası paraya bakar sonra tipe bakar çok az bir kısmı da karaktere bakar yazılanlar genel de laf olsun diyedir lafta herkes herşeyi icraata gelince sıfır...00 Yorumla
+1 yılEdep ahlak sadakat sevmeyi bilmesi yeterli tip ve fizik geçici geçici olan şeyler için sevmem kimseyi...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli kriterlerim var oyle cok yakisikli olmasini beklemiyorum gozler onemli ve atletikse, kendine ait bir karizmasi ve hos bir aurasi varsa, durusundan kalitesi belli oluyorsa okeydir.. Ne yakisiklilar var armut gibi.. Sadece tiple olmuyor yani.. Ve ayrica onemli olan ruh ve karakter. O ruh bedene hava katiyor.. Maddiyata gelince cok zenginlik beklemiyorum ama erkek dedigin becerikli ve taşı sıktı mı suyunu cikaracak cinsten olmali.. Becerikli ve zeki erkeklere tav oluyorum..
118 Yorumla- +1 yıl
O BU SU ISTIYONDA sende ne var ala ala ya sankı butun kızlar jenıfer lopez alala ala ya
Cevap sahibi+1 yıl@12kemal123 cok sey istemedim ki.. Ortalama bir tip ve kaliteli bir ruh.. Ben kendimi yeterli goruyorum ki bunlari siralamisim..
Cevap sahibi+1 yılHerkesin olayi farkli, birini gorursun dersin ki arkadas iste bu ve o sana dunyanin en yakisikli erkegi gibi gelir cunku ruhlariniz uyusuyordur
- +1 yıl
ahahah sen kendını goruyorsun sadece bu baskasının senı gordugu gıbı alatsan belkıde ılkınde tıkanırsın ahahah ondan gızlısınız ya hersey acıkca bellı
- +1 yıl
tbı tabı ondan kac kısı vardı sneı ngıbı m esaj attı dırek ıkıncı mesajda fake oldugu orataya cıktı bırısıde sısko cıkt ı :) sonra balık etlıyım yalanı var ahahahah
Cevap sahibi+1 yıl@12kemal123 senin benimle zorun ne simdi ya sjdns beni isteyenler cok sen dert etme ama benim gonlumun krali belli... Caz yapma djdbdb
Cevap sahibi+1 yıl@12kemal123 deli misin? Fake degilim ayrica sanane?
- +1 yıl
aahha anlıyorum ego tavan aynaya bakıp kendını fızıgı ıyı goren cahıllerdensın galıba :) valla acıdım gel spor paran ıben karsılayayım dıyetısyen felan ahahha :) bıde boy uzasın dıye amerıkadan ılac getırtırım ahahha ne dalga ama
- +1 yıl
tabı degılsın anlıyorum eger degıl ısen essekler gıbı anırırım sozum soz burda yorumda goruyorlar herkes gorsun eger bu fake degıl ıse essekler gıbı anıracagım net soyluyorum me saj at kanıtlım fake oldugun ukanıtlamayan essek olsun hadı
Cevap sahibi+1 yıl@12kemal123 arkadasim manyak misin?
- +1 yıl
ahahah donmeye basladı he tm he kac bakalım fake sen ı me saj at dedım tamdı gercek olsan bıle profılden bısey gozukmuyor ne bu korku ahahha
Cevap sahibi+1 yıl@12kemal123 beni kiskirtarak kendine mesaj attirmaya mi calisiyorsun?😂😂😂
- +1 yıl
hayır oyle nıyetım varsa sabah cenazem cıksın fake odlugundan yuzde yuz emınım dıye kanıtlayamazsam essek gıbı anırırım dedım ve kacıyorsun gercek olsan atardın profılden de bısey gozukmez dı zaten :)
Cevap sahibi+1 yıl@12kemal123 fake derken neyi kastediyorsun?
- +1 yıl
anlıyorsun ne oldugunu anlamamazlıga vurmaya claısıyor ulan kac dakıkadır gercek olsaydın zaten dırek atardın rıfıden bısey gozukmuyor kı neyın kafası bu yaızk aılenıze bakacak yuzunuz olsaydı fake olmazdınız
Cevap sahibi+1 yıl@12kemal123 ya sen ne tür bir manyaksin anlamadim ki... Hic derdim yokmus gibi bir de seninle mi ugrasicam bir yürü git ya...
- +1 yıl
ya he he tabı anlıyorum fake embesl senı
Cevap sahibi+1 yıl@12kemal123 zorun ne senin?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIkisi de önemini söz konusu evlilik makamına geldiğinde yitirmiyorsa neyleyim Medeni halin değişimini. .
50 Yorumla Hic biri onemli olan karakter. guzellik zmaanla kaybolur para bir anda kaybolur. karakter seninle mezara kadar gider
42 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıltipini beğendiğim birinin karakterine bakarım onu da beğenirsem tamamdır ama asla cebine bakmam, ne olursa olsun birlikte çalışır yuvamızı kurarız hazıra konmayı beklemek ezik işi
00 Yorumla
+1 yılKızların yorumları hep para maddiyat üzerine sonra kadınlar diyorki bizi nede meta olarak görüyorsunuz... eeee siz kendinize maddi bir değer koyuyorsunuz parayı veren dudukler diyorsunuz
00 YorumlaValla dost acı söyler, tipi iyi olsun maddiyatı çok olsun diye bakıyor kızlar. Ama ben erkek olarak bir kızda fizik ve orta halli bir akli denge arıyorum.
00 YorumlaKalp sevince tip falan hiçbir önemi kalmıyor. Erkekler genellikle reddedilen taraf olduğu için onlara tek tavsiyem kızları mutlu etmeye bakın. Hoşlanacağı şeylerle ona yaklaşın. ❤️😊
00 Yorumlaİkisi de değil. Evlendiysem tipini beğenmişimdir. İşi olsun ikimiz birden çalışıp geçiniriz. Sadakat ve sevgisi olsun bana yeter.
10 Yorumla
+1 yılAdamlıktan öte bir seçenek olamaz benim için. Evleneceği kişiyi tip ve maddiyata göre seçen insanlara diyecek bir şey bulamıyorum..
10 Yorumla
+1 yılŞimdi ilk önce kafa yapım uyması lazım uyduysa sorun yok normal güzellik fiziği iyi olsun sevgi sadakat olsun yeter başka hiçbir şey istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılMaddiyat desem bir kıvılcım gelir yok eder
Tip desem yaşlanır kendinden geçer
En iyisi normal meslek normal tip fazlasıylada hoşgörülü biri10 YorumlaAilesini geçindirecek kadar kazanması önemli. Kimseye bağımlı yaşamamalı. Zengin olmasına gerek yok. Kendisi gerçekleştirmiş biri olmalı. Tip geçici.
10 YorumlaTip ve maddiyata takılmayın.
Huy ve maneviyat daha önemlidir20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Son dönemlerde sıkça gördüğümüz üzere para olunca tip halloluyor
21 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar doğru tespit 👏👏
+1 yılNe para ne de tip benim sevdiğimde ikiside fazla yok. ama çok aşığım. Para bir yere kadar işe yarıyor yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 00 YorumlaHiç biri hepsinden azacik olsa yeter karakter adamlık olsun öyle pekte yakışıklı olmayan insanlar tanıdım ama karakteriyle cekici geldi bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Ortalama bir yakışıklılığı olsun. Maddi anlamda da benim kadar olsun. Bir de Amerikan vatandaşı olsun (dolar ₺6,46767778).
00 YorumlaMaddiyat olsun olmasın önemli değil. Olmasa bile birlikte her şeyin üstesinden gelebilirsek bundan güzel ne olabilirki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de çok önemli değil ama bu ikisinden hangisi dersen maddi durumu çok kötü olmadığı sürece tip
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılyemişim tıpını maddiyatını. bana zeka+manevıyat lazım. mutlaka zekı olmalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Bravo
+1 yılNe tip , ne maddiyat önce kafalar uyuşsun yoksa 1 ömür nasıl geçecek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanıma da gönlüme de yakışmayan adamın parasını neyleyim...
11 Yorumla- +1 yıl
Bekar ve seçici bir kadınsınız anlaşılan
+1 yılInan en dusuk maasi alsin ahlakli olsun yeterki yuzunde abdest almanin verdigi nur olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
İste cevap budur 👏👏👏👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Hiçbiri. Ben kendime kıyafet mi alıyorum ki bunlar önemli olsun! İnsan olması yeterli...
10 Yorumla
+1 yılHiçbiri önemli değil, evlilik gelecek planlarım arasında yok..
00 Yorumla
+1 yılBenim için maddiyat pek önemli değil karşımdaki insan hoşuma gitsin beni etkilesin yeter yahu😍😍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEfendilik daha önemli benim için. Ama hali vakti yerinde olursa da fena olmaz
00 Yorumla ikiside eşit oranda olmalı ne tek başına para yeterli olur nede tip
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaddiyata asla önem vermem. Uzun boylu düzgün fizikli ve doğal sarışın olmalı evleneceğim kız. Maddiyata önem veren kız veya erkekte rezil , eziktir net
00 Yorumlamaddiyat önemli sanırım ya bunu söylerken utandım biraz ama :D
00 Yorumla
+1 yılMaddiyat daha onemli ama bende tipsiz birini ben napim orasida var
01 Yorumla
+1 yılhuyu, kalbi önemli vs. diyen bayanlar bence atıyorlar kızlar ilk zengin mi değil mi ona bakıyorsunuz yemeyin bizi
00 YorumlaNe tip ne maddiyat. Karakter olmadıktan sonra neyleyim onları ben?
00 Yorumla
+1 yılerkek olarak cebine asla bakma tipi boyu posu önemli tabi bakımlı olanı her zaman tercih ederim
00 YorumlaHem zengin hem yakışıklıyım ama zengin kız bulamıyorum 😄
00 YorumlaTip iyi olsun birde ayaklaeı üzerinde dursun. Maddiyatdan daha önrmlisi ahlak. Zengin olması erkek balımından önemli olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılNe maddiyat ne tip. Ama tip olmayınca sevmek evlenmek zor buda bir gerçek. Ama en önemlisi bir erkek seni önce Allah ın emaneti olarak görmeli bunun farkında olmalı
00 YorumlaTip önemli sonuçta yıllarca o adamın yüzüne bakacam
10 Yorumla
+1 yılYa aslinda herseyden az ama adamlik karakter onemli
00 Yorumla
+1 yılİnsan oğlu olduğunu bilmesi yeterli ve canavara dönüşmemesi
00 YorumlaÖnce fikirleri düşünceleri güzel olsun sonra tipi bence
07 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Tip. suratina bakip igrendirdikten sonra parasini napayim
01 YorumlaTipli fakir, zengin tipsiz bu nasıl bir soru böyle 😂
10 Yorumla
+1 yıltipi olsun para sorun değil i kadar okul okuyorum kendim kazanırım
00 Yorumla
+1 yılKarakter daha önemli. Parası olması ya da olmaması kendisini bağlar.
00 Yorumlatipmi paramı tabikide para. :D huy deseydin tip yerine bari
00 Yorumlaİkiside önemli deqil edep ve namus bu devirde zor bulunan şeyler
10 Yorumla
+1 yılTip olsun tip maddiyat olur bir şekilde ama tip önemli..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbir kadın vardı "evlendiğin adam her gün 100 lira versin, yüzüne tükürsün, " diyordu.
01 Yorumla Benim ailemin maddi durumu gayet iyi. Karakter önemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zaten zenginim, güzelliği karakteri ve tabi maddiyatı da önemli benim için öyle gelip benim maddi gücümden faydalanamaz kendi maddi gücü de olacak ki denk olalım
00 Yorumla- Devamını Gör (196)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat