Bir sevgiliye "hayat enerjisini sömüren vampir" demek için hangi davranışları sergilemeli?

Bu tam olarak benim. Sürekli sikayet edecek birşey bulurum, sürekli isyan ederim hele ki ortak noktalarımız az ise konuşup paylaşacak bir konumuz olmaz, e biraz tembellik var ama amaa şeker gibi çocuğum işte bir yandan sömürüp diğer yandan hayat verebiliyorum
Gereksiz yere tartışma çıkarmak, patavatsızlık, her şeyi sorun haline getirmek, çözmek yerine kavga etmeye çalışmak.
Sürekli senin geçmişte yaptığın hataları kendi hatasinda gun yuzune cikarip her sekilde hakli olmasi , hata da yapip cenesiyle hakli olmasi. Sana yapamama dedigi seyleri kendisinin de yapmasi. Erkekler cenesiyle cogu seyi halledebiliyo !
Kıskançlıktan insanın ömrünü yiyen bir sevgili ve ikizler burcu sevgili..
Görüş
16Görüş
Bin kere söylemene rağmen hala aynı şeyi tekrarlaması.
Her şeyi kısıtlaması olabilir.
süreli hedseyden sikayet edoyorsa mesela enerji emer.. negatif bakiyorsa, olur yolunu aramiyorsu birseylerin uzak durmakta fayda var
Karışkan olması, yönetmeye çalışması kavgacı ve bencil olması bence
Eski eşim geldi aklıma şimdi, bu sebeple eski eşim diyorum zaten.
Kısıtlaması hep aynı konuları konuşması insanı tekrar ettirmek zorunda bırakması😒
Herşeyi yasak etmeli
Dır dır etmeli
Bize yasak olanı kendi yapmalı bu gibi şeyler
Bence bütün kötü özelliklerin karşımdaki insan da boy göstermiş hali olabilir
Narsist insanlar için "ruh emici " kronik akıl rahatsızlığı olarak tanımlıyorlar senin bahsettiğin insan tipi bu
Narsistler ile ilgili bir yazı atıım okunsun onedio.com/.../narsistik-kisilik-bozuklugu-olan-bireylerle-yasanan-iliskide-maruz-kalinan-7-psikolojik-durum-768393
Sürekli duygusal, melankolik
Gözünün cüzdanıma kayması kafi:)
Boynumu ısırırsa 😂😂😂
Red cevaplarını sık kullanması
Susmayan çene, bitmeyen trip..
Vaatlerde bulunup icrata geçmiyorsa
Şüpheci olursa tabiki.
Hayat enerjisini sömüren bir vampir gibi davranmak
Surekli trip atip küsmesi
Riyakar olması narsis olması.
Kiskancsa bunu cok iyi beceriyor.
En İyi Görüşler