18 yaşındayım 15 yaşındaki kıza aşık oldum ne düşünüyorsunuz ? normal mi kafayı yicem.

Sorum gayet açık. Ben 18 yaşında yakışıklı bir erkeğim. kızda 15 yaşında güzeller güzeli birazda sarışın çok çok güzel bir kız. Ve ben ona aşık oldum.İnsan seveceği kişiyiz seçemz derlerde , napıcam. içime atıyorum ama bu aşk beni yiyip bitiriyor. Kendisine söylesem mi acaba ne tepki alırım. Sizde yaşadınız mı böyle bir durum.Ayrıca başka hiç bir kızla birlikte olmak istemiyorum gözüm ondan başkasını görmüyor hani gitsem söylesem kıza ve reddetse ben biterim. Kabul etsede şimdi ayrı bir sıkıntı olucak gibi yaş farkından dolayı ama çok aşığım.Beyler bayanlar bir el atın. Ve ben bu kıza 4 aydır aşığım. Böyle bir aşk yaşanırmı not: öyle 2 ay çıkıp ayrılmak istemiyorum. Dürüst ve mümkünse ve anlaşabileceğimizi düşünürsek evleneceğim kız diye bile bakıyorum :) galiba delirdim
Güncellemeler
+1 yıl
Benim gibi bir durum yaşayanlar hiç mi yok? varsa sonu mutlu sonla bitenler var mıof kimsenin mi fikri yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızların hepsi karşı galiba :) hiç birincen cevap yok kızlar düşünclerini bekliyorum. Yani siz o kızın yerinde olsaydınız ? ayrıca kötü biri değilim yani kıza karşı hiç bir kötü niyetim yok.
Güncellemeler
+1 yıl
kız 16 da olabilir yani bende 19. yani 2014 e girdik yıl olarak bakarsak böyle. Haydi bekliyorum düşünceleriniz...
18 yaşındayım 15 yaşındaki kıza aşık oldum ne düşünüyorsunuz ? normal mi kafayı yicem.