Benj erkek arkadasimla tanistigimda 16 yasindaydim kendisi 21 onunla tanismak icin 5 ay bekledim uzun suredir birlikteyiz hic bir sorun yok hatta uzun sure birbirimize yaslarimizi sorma geregi bile duymadik o kadar iyi anlasirdik :)
13 Yorumla
Soran+1 yılhmm sizde 5 sene :) o zaman bizimki bişey değilmiş gibi görünüyo :) ama acaba kız beni abi olarak görürmü oda var :) görmez aslında niye görsün sonra bende sokaklarda sevdiğim kız banaa abi deyince diye gezmek zorunda kalmam :D ama kız çok güzel ya reddedilmeyi tahammül edemem galiba ;)
- +1 yıl
onu sen bilirsin artik 15 yasinda hala oyuncakla oynayanlarda var 15 yasinda sorumluluk alanlarda var ona bagli ama abi olarak gormez tabiki git konus yani bide konusmana gore degisir nerde nasil taniyosun onu bilemem yani onada bagli ama bende erkek arkadasimla tanismak icin 6 ay neler yaptim sonunda tanistik yani :)
Soran+1 yılYani çocuk değildir. Ama onu daha önce 1 kere gördüm ama biraz uzaktan o beni görmedi. dahasını facebookta resimlerine bakarak :D çıkma gibi bir durumda olursa sadece yazın olabilr. üniversiteye hazırlanıyorum :) kızı başkasıda kaçırabilir hani o ara oda var :) çok kötüyümm :(
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbişey olmaz git konuş :) ama onun yaşı biraz senden küçük olduğu için biraz daha farklı yaklaş bence :) ne de olsa ergenliğe yeni girmiş :)
171 Yorumla
Soran+1 yılçok gaza getiriyosunuz gidip konuşcam en sonunda :D
Cevap sahibi+1 yılgit konuş gerçekten bak :D bende sevgilimle 15 yaşındayken çıkmaya başladım o da 18 yaşındaydı şu an 3.senemiz :) çok da mutluyuz önemli olan anlaşabilmeniz zaten :)
Soran+1 yılahh ahh nasıl içim gidiyo sen bunları yazınca bir bilsen :) şimdi o kızla ben birlikte olucaktım :) Sen normal karşılamışmıydın o zaman 15 yaşında iken :) yoksa nasıl oldu erkeğin marifeti miydi seni etkilemek :) az tüyo lütfen :)
Cevap sahibi+1 yılya tabi biraz farklı gelebiliyo :) ama zaten o yaştaki tüm kızlar kendinden büyük erkekleri inceliyor bu yüzden fazla kafana takma :) bence sadece onu sevmen yeterli birazda iyi davran :D hemen gidip direk söyleme de biraz gözünün önünde dolaş bakış at :) sonra biraz o da anlar bişeyler sonra git konuş :) kabul etmezse de çok fazla sorun etme bence kendine yazık etme :)
Soran+1 yılO beni daha önce hiç görmemiştir. Ha bişey var biz ilkokulda aynı okuldaydık :D o 5e giderken ben 8 :)) belki ordan sima olarak hatrlarda çok zor imkansız hatta :) yanında dolaşma gibi durumda olamaz çünkü ortamlarımız aynı değil.Zaten aynı olsa benden etkilenmesi %80 olurdu galiba :) bulunduğum ortamlarda kızlar peşimde :D yani ya bir arkadaşı aracılığı ile buluşup beni ilk defa görecek ve ben orda söylicem ya da bilmiyorum :) o anda kabul edermi onuda bilmiyorum :) ya az yardım lütfenn :((
Cevap sahibi+1 yılsiz erkekler bir yolunu bulup etkiliyosunuz zaten yardıma gerek yok bence :D ama etrafında kızlar olduğu için de seni sürekli birileriyle çıkan her gün koluna başkasını takanlardan sanmış da olabillir bir ihtimal :/
Soran+1 yılEtrafımda kızlar var ama ben uzak duruyorum onlardan :D utanmasalar yürürken koluma gireceler :D üstelik sohbetim olmayan kızlar.Ayıptır söymesi yakışıklıyım :) Zaten ben öyle kız meraklısı değilim :) Yani ben o kızı severken çıkmasam bile yine başka bii kızla göz göze ile gelmek istemem :)
Cevap sahibi+1 yılama bu senin duyguların senin içindekiler fakat dışarıdan bir kız bunu böyle algılamaz sen uzak durursun ama kızların belirli tipleri gelir peşinden :D
Soran+1 yılEvet yalnız biz o kızla aynı ortamda değiliz :)
Cevap sahibi+1 yılhmmm :)
Soran+1 yılhmm :) ne yapak ki şimdi :D
Cevap sahibi+1 yılonun olduğu ortamlar girmeye çalış onun hoşlandığı sevdiği şeyleri öğren ve yapabildiğin kadarını yap bence :)
Soran+1 yılDoğum gününü biliyorum ona bir hediye alsam arkadaşı aracılığı ile ulaştırsam nasıl olur :) gideri varmıdır :)) ama şimdi tanımadığın bir kıza ne hediye alınır oda var :) Sen ne dersin
Cevap sahibi+1 yılvaaaayyy süpermiş bence yap :) ama tabi nelerden hoşlandığını arkadaşından öğren ona göre hediye al yoksa sonu fiyasko olabilir :) ya niye alınmasın iççimden geldi de bişey olmaz :)
Soran+1 yılAslında öyle maddi değeri olan bir hediye alamıcam :) Benim fikrim şöyle, Önce onun bir fotoğrafını kara kalemle çizip çerçeveletmek yanındada kalp şeklinde bir kutu alıp bakkaldan aldığım bir sürü çikolataları içine doldurucam bildiğin çikolata sürüsü yapıp ona vermek :) nasıl ? Birde sen ne önerirsin :)
Cevap sahibi+1 yıl:O :O :O böyle bir hediye bana yapılsın direk evlenirim :D eğer resmin iyiyse çiz ama değilse bunu deneme bile :D ama çikolataya hiç bir kız hayır diyemez emin ol :D ama eğer dinlediği müzikleri alan biliyosan sevdiği sanatçının albümünü de alabilirsin :) ( castin falansa dediğimi takma ) :D :D
Soran+1 yılEvlenirmi :D resmim aslında iyi değil ama o resmi 1 ay önceden çizmeye başlıcam muhteşem bişey olucak :) Çikolata fikri sana güvenerek kafama yattı onu kesinlikle yapıcam :) yanına bide not yazarım :) Murat dalkıçın konserine gitmişti acaba onun albümünü mü alsam :) albüm cd şeklinde olucak değil mi ? :)
Soran+1 yılAslında briaz araştırdımda ferhat göçerin kalbe kiralık aşklar albümünü çok beğendim müzikleride çok güzel :) ama o ferhat göçer dinliyormu bilmiyorum. Murat dalkıçılın bir kaç şarkısı hariç hiç güzel değil.
Cevap sahibi+1 yılya neler dinlediklerini falan iyice öğren biraz onlarla ilgili bilgi edin eğer tanışır ve konuşmaya falan başlarsanız bahsedersin :) evet albüm cd olucak :) uygun fiyatlardan D&R gibi yerlerden bulabilirsin :)
Soran+1 yıltanışır ve konuşmaya başlarsak neyden bahsederim anlamadım :)
Cevap sahibi+1 yılya mesela murat dalkılıç ı seviyo ya onun şarkılarını falan öğren bil sonra konuştuğunuz zaman konu bulamadın diyelim işte sevdiği müziği sor onunla ilgili konuş hoşuna gider bence :)
Soran+1 yılhmm ama sen daha kızla tanışmadan kızla tanışmayı garantiye almışım gibi konuşuyon :) Bunu başarırsam seni yemeğe götürmek isterdim :) tüyoları hep alıyom senden :D acaba düşünüyom bir kıza doğum gününde bu kadar hediye almak onu küçültmek gibi olmasın yani sanki al sana hediyeler gözün doysun. biraz fazla gibimi :) Şu kara kalem i çıkartsam aradan daha iyi olur sanki ? :)
Cevap sahibi+1 yıloha :D naptın arkadaşım :D bir kıza bir erkek hediye verirse böyle bişey düşünmez yani daha doğrusu ben düşünmem :D ama karakalemi yapmak istemiyosan yapma :)
Soran+1 yılKalp şeklinde bir kutu alıp en altınada ferhat göçerin kalbe kiralık aşklar albümünü koyucam üstünede aldığım çikolataları albüm görünmeyecek şekilde doldurucam bir nevi sürpriz gibide olucak :) kızlar sürprizler sever değil mi :D albümü çikolataları yedikçe görücek :) kötü fikir mi :)
Cevap sahibi+1 yılbence süper denemelisin :) tabii ki severler niye sevmesinler :D
Soran+1 yılAslında Durum o kadar karışık ki :) bir hediyeyle olacak gibi değil.Hem doğum gününede daha çok var ;) Yakında bu kızın kuzen abisinin nişanı var 9 gün sonra. Hem kız hem erkek tarafına uzaktan akrabayız. bende orda olacağım.bu büyük bir fırsat olmalı tanışmak için :D
Cevap sahibi+1 yılhiç durma tanış hatta böyle o ortamda hafiften çarp falan... oha çok süpeeeeeer :D
Soran+1 yılBen kıza bakmaya kıyamazken sen çarpmamı istiyosun :) çok kaba :) sürekli kızla bakışşsam nasıl olur itici gelir mi kıza :D ne bilim kız 16 yaşında korkarmı nasıl yaklaşsam orda. Hem annesi felanda orda olucakk iyisimi annesiyle halamı tanıştırim :D
Cevap sahibi+1 yılya kabalığından değil :D hem sadece bakman niye korkutsun ki :) bak güzel fikirmiş tanıştır ;)
Soran+1 yılEvet öyle yapayim :) şimdi ben o nişanda kızın dikkatini çekmeliyim. Giyim kuşam saçlar felan yeterince dikkat çekerim heralde ama başka biseyler yapmam gerek :) off atla gel rizeye sen ben beceremicem :( çok aşığım :)
Cevap sahibi+1 yılarkadaş sen yaparsın bu kadar planı kendi kendine yapmışsın devamını mı getiremiycen :)
Soran+1 yılYaa ama bide olayın diğer tarafı var. Ben bu kizin en yakin arkadaşiyla aaramız boZUk. Sebebi yine kiz yüzünden. Yani olaylar çok karısik.sana anlatmadigim cok sey var. O şuan dişardaki herhangi bir kiz değil. O yüzden bu senden acınacak durumdaki yardımlarım :)
Cevap sahibi+1 yılooooo arkadaş senin bu halinden senaryo yazıp dizi çeksek muhteşem yüzyılı bile geçeriz ya :D ya sen onun arkadaşını napıcan boşver seninde yakın arkadaşın vardır ona söyle kızla konuşsun
Soran+1 yılYakin arkadaş larımın odunluğun şüphe ediyorum :) yani o iş yaş :D bir kiz her zamsn en yakın arkadaşını dinlemez mi ? :) kızla tanıştıktan sonra kendimi daha fazla tanıtmadan o yakın arkadaşından haklı olduğum halde yinede özür dlemeyi düşünüyorum. Yoksa o kızın kankasından duyacagı tek bir olumsuz eleştirnin benim donum olacağı kesin gibi :) yaa aşk bu olmalı galiba :)
Cevap sahibi+1 yılsanırım evet aşk bu olmalı :) ne yapmak sana doğru geliyosa onu yap bence :)
Soran+1 yılSenin fikir ve düşüncelerine ihtiyacım yok yani öylemi :D ama bence var :) . senle konuşarak içimdekileri paylaşmış oluyorum ve beni rahatlatan bişey bu dertleşiyor gibi hissediyorum kendimi. Burda yazmasam nerde yazıcam o kızla ilgili düşüncelerimi :) eğer sıkıldıysan söyle bir nokta koyarım
Cevap sahibi+1 yılnerden çıkardın böyle bir düşünceyi :o bir iinsana yardım etmek dertlerini dinlmek beni hoşum gider :)
Soran+1 yılHadi canım :) bu devirde kimsenin başkalarını� iyiliğı�ı düşündüğüne inanmam.üstelik dertlerini dinleyip yardim etmen bunları birde hoşlanarak yapması. Öyle bir kız varmi :) Ben melek nedir diye bişe sorduğumu hatırlamıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılsanırım bu yüzden psikoloji okuyorum :D
Soran+1 yılHayalimdeki mesleği okuyorsun :) Devlet temi özeldemi çalışmayı düşünüyon özelde ise şimdiden bolca çevre yapmaya başla :D yoksa sende diplomalı işssizler guruba girersin. Bireysel geliştirilebilecek bir meslek değil o yüzden vazgeçmişimdir o meslekten :)
Cevap sahibi+1 yılyok zaten ailede psikoloji okuyanlar vardı onlardan esinlendim :) ayrıca bu meslkete kendimi de bulmuş sayılırım harika :)
Soran+1 yılBende psikolog olmak istemişimdir ama bir erkek öyle kendi zevklerine göre meslek seçemiyor. İlerde bakması gereken bir ailesi olucak. Psikologların çok az bir kısmının iyi yerlede çalıştığı aşikar. ama sen kızsın :) ve doğru yoldasın. Psikolog hanım:) size bir sorum olucak bir kızın polislere bakışı nasıldır ? :) herşey para değil ama 2.5 milyar maaşı var ve artmakta. Birde ben niye bu kadar uzun yazıyorum :D normalde çok konuşan geveze biri değilim ama
Cevap sahibi+1 yılDur sırayla açıklama yapıyorum :D :
1. Bana soruyosan polis olmak süper meslek ama evde bekleyen ailen olacağı için biraz tehlikeli bir iş diyebilirim. Kızlar tabii duygusal yaratıklar olduğu için açıkçası bir polisle evlenmeyi bu durumu düşünerek kabul etmeyebiliyorlar.Ama edeni yok mudur ? vardır elbette. sana bu konuda destek olacak her zaman yardımcı olacak biri çıkacaktır karşına :) Bu işin bana göre maddiyatla pek alakası yok bence ya da benim düşüncem öyle olduğundandır bilemem :)
Cevap sahibi+1 yıl2.si çok uzun yazıyo olabilirsin ama konuşurken bunlar sadece 2 dakikaya sığıyor bunu unutma :D ha bide arada geveze olmak iyidir iyiii ;)
Soran+1 yılKızların duygusal olduklarını biliyordum ama onları hiç yaratık olarak görmemiştim :) Psikolog insanın kafasındaki düşünce bozukluklarıyla savaşırken bir polis dışarda kol gezen serseri topluma ve kendinlerine zarar veren insanlarla savaşır. Sizinki manevi savaş ama onlarınki fiziksel bir savaş. Bu yüzden tehlikeli.Düşünceli bir kızın bununla gurur duyması gerek bence. Sonuçta hiçbi polis mesleğini seçerken ölmek istemez değil mi ? yine herşey bu millet için.
Soran+1 yılArtık uzun yazarken karşımdakinin canını sıkmadığımı düşünüyorum beni rahatlattın saol :)
Cevap sahibi+1 yılama ciddileşme :/ ben sadece insanlar hakkındaki görüşlerimi söyledim benim gördüğüm incelediğim insanlar o izlenimi veriyolar ama tabii ki gurur duyan kızlar var elbette. ayrıca polis olmak kötü bir meslek değil ben bile bir ara istemişimdir polis olmayı . ve polis olmamış olsam bile sokakta gördüğüm polislerle sohbet eder konuşurum hem mesleğim olarak da iyi oluyor .Vatan için herşey yapılır can vermek ne ki...
Cevap sahibi+1 yılya uzun yaz boşver :D ben severim uzun yazıları :D
Soran+1 yılciddileşme derken ? Bu sene mezun olarak sınava hazırlanıyorum kafamda mühendislik var ama polislikde düşünüyorum. Polis sınavlarını girip kazanabilirsem büyük ihtimallde bir sene sonrada Özel hareketa geçerim.toplam 2.5 sene okuyorlar. Bu meslek daha tehlikeli. (Maaşı 4 bin ve operasyon başı ikramiyeleri var) Maaşı pek takma öylesine söyledim. Peki bunlar hakkında ne düşünüyosun iticimi yoksa diğer mesleklere göre dahamı ilgi çekici ve havalı :)
Cevap sahibi+1 yılya ciddileşme derken birden ciddi konulara girdin ondan dedim :D polislik güzel meslektir. aksiyonu bol falan :D ya bana göre öyle tabi :D ama ciddi bir meslek aynı zamanda. tamam dediğin gibi maaşı olayını takmıyorum :D ama özel harekat falan süper :) mesela benim tanıdığım çk kız var polisleri acayip karizmatik bulanlar :D yani böyle polis falan deyince insana daha hoş ve güçlü geliyor insan :)e tabi kızların çoğu da güçlü erkek sevdikleri için polislere ilgi fazla benim tanıdıklarda dahil :)
Soran+1 yılO zaman bir seçim yapmak zorunda kalsan yani eşinin mesleğini seçme gibi bir imkanın olsa hangisi dersin; 1.Düz Polis 2.Polis Özel Harekat 3.Mühendis elektik ya da bilgisayar mühendisi (günümüz şartlarında iş bulmak hayli zor iş bulamamış bir mühendis diyelim :D) zaten bulanlarda Bin lira bilemedin 1.5 la başlar en fazla. o paraylada ev geçindirmek çok zor :( hem mühendis olup 5 sene okuyucan ama polisler 2 senede mezun olup iş hayatına başlıyorlar :)
Soran+1 yılDüz polisler o kadarda güçlü kaslı olmuyor :D ama özel harekatçılar sokaktaki 3 kişiyi kolaylıkla etkisiz hale getirebilir :) yani yanında güvenle durabileceğin biri oluyorlar :) düz polisler gibi çalışma saatleride çok değil. şehrine göre değişkenlik gösteriyor bazıları 1 gün iş 1 gün tatil olarak çalışanları bile var :D 1 gün çalış ertesi gün al sevgilini gezin işte :D cebinde paranda var :D karizmatiksin insanlar sana saygı gösterir daha sayayım mı ;)
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam :D sen git özel harekatta çalış :) süpermiş yemin ederim :)
Soran+1 yılDalgamı geçiyorsun ? Nerde çalışmak istediğimi sana sormadım. Fikrini istedim. Ayrıca bu yemin etme ne neyin nesi :) Çocuk musun ? emir verir gibi git özel harekatta çalış diyosun. üzdün beni
Cevap sahibi+1 yıl:O kötü anlamda demedim . ben orayı istiyosun diye dedim insanların kararlarına karışmam ben yanlış anlamışsın deiklerim için özür dilerim
Soran+1 yılHayır asıl ben özür dilerim. Neden senin hakkinda hemen önyargılı davrandım ? Üstelik yazdığın şeye sinirlendim bile. Ben neden böyleyim
Cevap sahibi+1 yılya özür dilemene gerek yok benim hatamdı ben yapıyorum bazen böyle emir verir gibi konuşuyorum ama kötü anlamda değil orayı istiyorsun diye git çalış demiştim sanırım çalışabilirsin bnce iyi olur demem daha kibar olurdu. ben tersine teşekkür ederim hatamı söylediniz bende bundan sonra dikkatli olurum :) ayrıca sizde gariplik hissetmedim ben siz neden kendinize ben neden böyleyim dediniz ki ?
Soran+1 yılK.bakma sorunu uzun ve güzel bir şekilde gece 12 gibi cevaplarım şimdi az işim var. Ayrica bir psikologum olduğu içın mutluyum :) tesekkürler bunun için
Cevap sahibi+1 yılönemli değil :)
Soran+1 yıloff saat da çok geç oldu umarım beni beklememişsindir. 12 demiştim ama 1 oldu :( Bu saatte de yazılmaz ki. Yarın sana kafamda geçen psikolojik bunalımları anlatıcam :D Kolay ve basit bir yazı olmaması için yarın ilk işim onu yazmak olur. iyi geceler
Soran+1 yılYaw beni boşverde bugün rüyamda aşık oldugum kızı gördüm :) 2 gün kaldı nişana ;) orada onu kendime aşık etmem lazım :)
Cevap sahibi+1 yılhayırdır inşallah :) nasıl bir rüyaydı ? :) nişanda ne yapmayı düşünüyosun ? kızı kendine aşık etmek için :)
Soran+1 yılBilmem hiç bir fikrim yok :) yardımına ihtiyacım var ;)
rüyamda ben kızı sokakta görmüşüm ona böyle uzun uzun hayranlıkla bakıyodum. Gözüme o kadar güzel geliyoduki her bakışımda tekrar tekrar aşık oluyordum. oda anlamış tabi bir şeyler olduğunu sonra yolunu değiştirdi tabi benden o gittiği yoldan tekrar bakmaya devam ettim sonra arkasını döndü ve bana doğru yürüdü. Sanırım bir şeyler dedi bana hoşuma gitmeyen şeyler sonra çekti gitti. Galiba tokat da attı emin olamıyorum. Ve ben buna çok üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılrüyaların tersi çıkar derler :) demek ki sana güzel şeyler söyliycek :)
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yılama bana yardımcı olucak tüyoları vermedin :)
Cevap sahibi+1 yılowww pardon :) soru sormadın ki :) ama şimdi çıkmam gerekiyor bugün cevaplayamam ama yarın cevaplasam olur mu ?
Soran+1 yılelbetteki :) dürüst ve kibar psikoloğum :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :) samimi ve açıksözlü ks arkadaşım :)
Soran+1 yılyaşıyor musun?
+1 yılYas farki engel olmaz. Babamla annemin arasinda 10 yas fark var ama masaallah hala seviyorlar birbirlerini. Ama kizin biraz olgunlasmasini bekle mutlaka yanasacaktir. Arkadas olarak takilamaz misin cevresinde ?
12 Yorumla
Soran+1 yılBabanla annen de heralde tanışırken baban 25yaşında değildi :) kız 18 felan olsa sorun olmıcaka işte. Ayrıca annele baban Allah ayırmasın bneimde annemle babam arasında 7 yaş var :) üstelik annem babama 18 yaşında gitmiş :)) biraz delilik bu annemin yatığı ama :D
- +1 yıl
Annem 18 babam 28 gibi bir seyle evlenmisler iste dosto :)
Biraz bekle biraz sabir mutlaka kavusursunuz (Allahin izniyle)
+1 yılprofilini gizlemişsin ama yakalarlar ogul seni. abiler bulur seni oğulll. yapma diyeydim acaydım kollarımı gitme diyeydim
17 Yorumla
Soran+1 yılhehe tamam boş gevezelik yapma.
- +1 yıl
olum yasal değil bir kere ne konuşuyorsun :)
Soran+1 yılDışardan görende kızı yatağa attım sanır. Benim amacım kızla tanışmak. daha bir yakınlaşma ileriki yıllarda olabilir. mesela kız 18 yaşlarına gelince. Şimdilik kızı kaybetmek istemiyorum. beni anlamıyorsun sanırım
- +1 yıl
anlıyorum dostum anlıyorum esprıye alıyorum bunların hepsi gececek üni başlıyorsun orda onlarca yaşıtın kız olacak illa birine gönlün kayacak birinin gönlü sana kayacak üni bitecek askeriyede komutanın gönlü sana kayacak falan bir sürü şey ondan sen takma beni boşver .ama şöylede net birşey söyleyebilirim. her ne zaman çekingen olduysam kaybetmişimdir. gidip 2 kelime söylemek zor değil. Rezil olma korkusunu yenmelisin.
Soran+1 yılöncelikle Yorumun çok güzel. Evet üni sınavına hazırlanıyorum :) ordaki ortam içim söylediklerin cezbedici :) yani doğrusu söylrsem ders bile doğru düzgün çalışamıyorm nerdende gördüysem şu kızı :( ama gidip birde konuş diyosun yani şimdi ikilemde kaldım hocam :)
- +1 yıl
pat diye söleme tabi ama arkadaşlık istedigini söyle facebook u yok mu bunun yüzyüze söyleyemedigini buradan halledebilirsin
Soran+1 yılVar ama engelledim onu :) onda attığım mesajlar gitmiyodu facebookta mesaj kısmında diğer diye bir kısım daha var oraya gidiyo oda ordan görmüyodu :) zaten telefondan girdiği için :) bende baya yazdım böyle en sonunda engelledim :D ama kızı çok seviyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılOOO Delikanlı bir şey olmaz git konuş, kız 15 lik sen 18'lik ikinizde çıtırsınız hadi bakalım :)
24 Yorumla
Soran+1 yılKnuştuktan sonra olucaklardan sen sorumlu değilsin ama demesi kola geliyor o yüzden :)
- +1 yıl
Ama böyle bekleyerek te sonuç alamazsın değil mi?
Soran+1 yılSen benim yerimde olsadın ne yapardın? kız keşke aramda 1 sene olsaydı da dediğini seve seve yaparım ama değil işte hocam :(
- +1 yıl
Yav adamım o zaman 3 sene bekle :) Allah Allah bak ben 38 yaşındayım ve 34 yaşında bir kız bana yaşlı geliyor en fazla 30 olsun istiyorum anladın mı, 3 yaş fark fark değil anla bunu git konuş!..
Gizli Üye(30-35)+1 yıldha onceden bende de olmuştu. 3 yas normal aynen bende 18 yaşındayken 15 yaşında bir kıza aşık olmuştum
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir tanışma vs. oldu mu ? tavsiye edermisin :)
Cevap sahibi+1 yıltanıyodum zaten söyledim edebiyat yaparak tabii.. Reddetti beni arkadaş olarak görüyomuş :D
Soran+1 yılhmm yani edebiyat yapmıcam kıza :D
Cevap sahibi+1 yılkafana göre :D
Git konus bende 14 yasımdayken birini sevdim söylemedim sonra o acıldı bana biz kızlar büyük erkeklerden hoslanıyoruz git konus şu an 16 yasimdayim sevgilim 22 yasinda yakinda 4. Senemiz nisanlanacaz bide büyük olmayı sorun etmez kızlar
03 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadaşlar 2 yil oldu konuyu açali :D
Bu arada O harbi nasil oluyo 16 yasindasin 4yil birliktesiniz ama 14 yasinda birini seviyorsun sana açiliyor noluyor l*n :D zcnmmcxfbxzz- +1 yıl
kıza açıldın mı bari zamanında reis
Benim de başıma geldi ama toplum ne der kaygısı var bende de
00 Yorumla
+1 yılOlm siz delimisiniz ya ben 14 yaşındaki kızla tanıştım aramız baya bi hoş şu an arkadaşız
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat