SEVERSEM Kabul ederim.. güvenlik görevlisi diye iliskidede güvenilir olucak demek degildir :) meslekle alakali degil..
güvenlik görevi olsa bile karakterine ailesine arkadas cevresine bos zamaninda neler yaptina bakarim20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya ya ne güvenilir ne güvenilir 😂😂 sadece 1 gece eğlenilir la bununla 😂
29 Yorumla- +1 yıl
:D :DD Tek gecelik ilişki Dd
- +1 yıl
YEah
- +1 yıl
😎delilik kanimizda akar bebek 😂😂😂😂
- +1 yıl
Yemek hazirlarsan daha iyi olurdu ama sen kovmayı sectin 😂😂😂
- +1 yıl
Ahaha peki. D
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Püff hacı naptın 😬 güvende tutulan ilişki 😂😂 hey bebeğim hadi benimle çık kız soracak neden cevap güvenli bir ilişki kızın cevabı aptalsın biliyosun dımiii 😂😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
:DDD :D Eğleniyorum hocamm
+1 yılGüvenlik görevlileri korumak için başka bir güvenlik görevlisi gerek. O yüzden kabul etmem.. :)))
11 Yorumla- +1 yıl
:Ddd d d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Güvenlikler hiçte güvenilir değil, sabaha kadar oturdukları yerden karı kız kovalıyorlar internetten.
20 Yorumla
+1 yılSeviyor isem evet. Yaptığı meslek önem arz etmiyor (mafya dışında).
30 Yorumla
+1 yılMeslekle mi görüntüyle mi ilgili soruya cevap vericez?
27 Yorumla- +1 yıl
Onun mesleğini bile bilmeden bir şeyler hissettiysem kabul ederdim. Başka kıstaslar öne çıkmış demektir. Ya yaş ya davranış ya olgunluk ya da espri anlayışı..
Siz sorduğuma cevap vermeyince kendim yazdım. - +1 yıl
Kafana göre cevap verebilirsin :) HEr ikisine de cevap verebilirsin anladığın başka bir şey varsa onunla ilgili cevap verelirsin tercih senindir :9
- +1 yıl
Önemli olan hisler zaten meslek sadece isim olarak kalır
- +1 yıl
Tamam. Verdim zaten :) hisler yoksa bana ev araba yazlık mücevher hepsi vız gelir tırıs geçer. Biraz argo bie tabir oldu ama. Burda çok fazla erkekten kadınlar ve paraya taptıkları yakışıklı kaslıysa ya da paralıysa iş bitmiştir! Gibi tabirler duyuyorum. Bu aslında bana okuyunca çok kötü geliyor ve bütün kadınların aynı gözle görülmesi de..😐😑
- +1 yıl
Bir kısmı bu şekilde yapacak bir şey yok güzellik ve yakışıklılık gözlerdeki şöleni sağlıyor. Tercihini bende tercih ediyorum aynı kafadayız
- +1 yıl
Bunu duymak güzel 😊
- +1 yıl
Elbette kulaklara huzur veriyor ben çıkayım yemek yiyeceğim tekrar gorusurus😊
Şimdi resimdeki şahsiyet etse bir düşünebilirim, düşündüm ve kabul etmem :D
11 Yorumla- +1 yıl
:) :)
- Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenlikçi olunca ilişki de güvenilir mi oluyormuş :D
13 Yorumla- +1 yıl
Daha yüksek ihtimal :D d
- +1 yıl
Sanmam ya :)
- +1 yıl
:) :)
+1 yılHahaha o nasıl bir fantazi dünyası yahu😂😂 Benim kocada Cnc yazılımcısı. Alüminyuma şekil verir gibi şekil versin hayatımıza diye onunla evlendim😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılNALAKA YAW 😂 sevdiğine olursan oda seni severse zaten güvenilir bir ilişkiniz olur illa güvenlik görevlisi olmasına gerek yok
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Meslege gore adammi secilirmis hiç?
o zaman bende kendime bir yazar bulayim. belki askimizin hikayesini yazar.20 YorumlaBazıları ne kadar ciddiye almış soruyu 😏
Hiç bu çocuğa hayır denir mi :))
Ben yakışıklı adamla ugrasamam kiskanirim zor yani11 Yorumla- +1 yıl
Diyosun
+1 yılpeki doktorla evlenmek hasta olmayacağınız anlamına geliyor mu
katille evlenmek ölmeyeceğiniz anlamına10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne diyor bu?
10 YorumlaHayır:DDD
Doktorla evleneyim hiç hastalanmayayım o zaman20 Yorumla
+1 yılİnsanı mesleğine göre yargılamam.
50 YorumlaBenim için önemli olan geçindirecek kadar helal temiz işi olması.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Güvenlik görevlisi olması bunumu gösterir 😂karakteride güvende 😂
20 YorumlaMeslegi evlilikte onemli olmuyor kisinin insan olsun yeter ki
10 YorumlaGüvenlik görevlisine önceden aşıksam, yaveri bile olurdum.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yatak performansı için hayat kadınıyla evlenmeye benziyor bu biraz. Her zaman doğru orantılı sonuç vermez.
10 Yorumla
+1 yılGörsel şekil itibariyle albenisi var yılan da güzel ama sokuyor onu ne yapacağız ?
10 YorumlaAldatmaca var 😊 güvenelim diye. Dış görünüşe aldanmam
10 Yorumla
+1 yılsevgiliye karsiyim hayir hem parasi bile yok o ne varoslar pek umrumda degil
13 Yorumla- +1 yıl
ask karin doyurmuyor kizlar evlenenler bir sure sonra sıkılırsiniz o yuzden para cokk onemli bunu unutmayin koca istiyosa gebersin ne onemi var salla😂😂
- +1 yıl
ayrica buda cokk tipsiz fotodami
- +1 yıl
onemli olan kocaniz degil sizsinizzz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenlik görevlisi kadınlara bayılıyorum ya güvenmesem bile denerim :D
10 Yorumla
+1 yılGuvenlik gorevlisiyle guvenilir iliski ne alak zaten en ufak olayda guvenlik gorevlilerinin cogu topukluyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruda kızların yine ne kadar çok dış görünüşe önem verdiğini anladık sözde ay yüreği güzel olsun derler
10 Yorumla
+1 yılYaptığı mesleğin benim için bir önemi yok. Kim olduğu benim için daha önemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır ama kylie jenner'ın eski güvenliği teklif etse kabul etmeyi bırak adamla mezara bile girmeyi düşünürdüm
10 YorumlaNe alaka her guvenlik gorevlisi guvenilir mi oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim orda ki avm de güvenlık gorevlısı Kızlar burda ki sümüklülere taş değil meteor çıkartır o kadar güzel yani 😁
10 Yorumla
+1 yılMesleğinin ne önemi var ki helalinden kazanıyorsa...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılitfaiye cagiralim gibi bisey oldu bu. rytwnyurydthrtt4
10 Yorumla İş sağlığı ve güvenliği uzmanı olursa hem sağlıklı olur hemde güvenilir 🙄
10 Yorumla
+1 yılAynen güvenlik görevlisi bir bayan güzel olurdu yani güvenliğimi sağlardı 😂
10 Yorumla
+1 yılEvet dedim hayat arkadaşım oldu 😊
22 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi sevindim senin adına :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu edecekse meslektaşım kabul ederdim😂😂😂
27 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D Etmezsen büyük balık kaçar
- +1 yıl
Hahahah görseldeki fenaa😀😀😀
- +1 yıl
Yakar geçer
- +1 yıl
Yakmakla kalsa iyi bu da neler yapar neler 😂😂😂
- +1 yıl
Bir sey yazardimda uygun degil😂😂
- +1 yıl
Hahahah anladı ben 😂😂😂
- +1 yıl
:D D d
Kelime oyunlarına gel. 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha :Dd
Güvenlik görevlisinden korkcan asıl😃
12 Yorumla- +1 yıl
Evet tam tersini yapacaktır
+1 yılEspri miydi bu şimdi 😑
11 Yorumla- +1 yıl
Troll
AKmak
Arzulanı yazmak
İstediğini dile getirmektir
+1 yılama yani bu da yapilir mi😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Yaparım bilirsin :D
Ebru Gündeş dinlemeni istiyorum :) - +1 yıl
😌😌
+1 yılgüvenlik görevlisi diye güvenilir olduğunu da nerden çıkardınız ya
10 YorumlaYukarıdaki edecekse kabul ederim😄
111 Yorumla- +1 yıl
Kız olsam bende ederdim adam efsane :D d
- +1 yıl
Kimmiş ki tanımıyorum
- +1 yıl
:D :D Kapmışlar çocuğu
- +1 yıl
😂😂😂bakarsan bağ bakmazsan dağ olur
- +1 yıl
😂oylesine canim ne isterse yazan biriyim sorularda oyledir neyse artık giden gitmiş gittiği gün bitmiştir senin için elbet başka bir yakışıklı ile tanisirsin 😄başka soruda başka yakışıklı bulacağım ona bakarsın 😊ben çıkıyorum gorisurus😊
- +1 yıl
Görüştük :) Hayırlı akşamlar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Benim gönlümde biri var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevsem veya ona karşı hoşlantım olsa evet kabul ederdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılMesleği değil, karakteri güven versin.
21 Yorumla- +1 yıl
Dogru
+1 yılGüvenlik görevlisi ilkokul mezunu be
20 Yorumla
+1 yılFotoğraftaki ise evet😃
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Meslek kriterim yok efendim.:)
10 YorumlaÇok saçma bir soru değil mi?
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir soruymuş😂
10 Yorumla
+1 yılDeğişik olabilirdi...
10 YorumlaGüvenlik diye güvenmemizmi gerek kanki
10 YorumlaAynen ornekteki gibi bir beyefendi mi olacak 🤔😂
11 YorumlaSorudan beynim yandı 😂😂
10 Yorumla
+1 yılne alaka guvenilir olmasiyla.
10 YorumlaÇıkardım belki ama evlenmezdim
111 Yorumla- +1 yıl
Ne için çıkardın o zaman?
- +1 yıl
Niye insan sınıflandırmasımı yapıyon senin mesleğin neymiş
- +1 yıl
Hayırlısı olsun gorev kutsaldır gün doğmadan neler doğar bu kutsal görevi kendine layık görmüş birisin gurur duy yüreğin sert keskin olsun yeter. kusura yanlış anladım bastan düşünceye gelince güzel dusuncelisin bu davranışını da takdir ettim 👍
- +1 yıl
Böyle olmalisin zaten bu işin temelinde yatan zaten yüreği olan soğuk kanlı duranlar. Ozelikle ön sıraya alınır bu kişiler Ben Askerliğimi er olarak bitirdim Acemi birliğim Isparta Eğirdir Dağ Komando , Usta birliğim sinir birlikleriydi o disiplini katı kuralları çok iyi bilirim çok iyi kavradım 🙂
- +1 yıl
Olmamıştır fazla kız aday sayıları düşüktür. Genelde erkekler olur yüksek rakamlarda. Temizliğe gelince dünyada ülkemize toprağımıza düşman çok var bu durumda bu zamanda senin gibi delikanlı yürekli insanlara ülkenin ihtiyarcı var helal olsun diyom bu cesaretini hiçbir tehdit kıramaz bu vatan için herşeyi göze alan vatan evlatlarına can feda olsun aynı dusuncedeyiz benimde feda olsun emin ol vatani görevimi yaparken 4 leş bıraktım ayaklarımın dibine muhabbet buraya gelmiş biraz açacam , 3 hain yakaladım onlarıda gebertiyodum komutanıma yakalandım elimden aldılar 3 nun kafasına namluyu dayadıydım tetiği çekip hazır etmiştim
- +1 yıl
İllaki emir neyse ona itaat etmek mecburi. Bizim mangaya da vur emri verildi mecbur vurdum hemde keyifle av ayaklarımın dibinde can verdi.🙂Bizim birlikte genelde infaz ederler hapis yok. Öyle tabi poh sıradan değil daha zorlu guruba giriyo alanı daha ağır daha disiplinlinli Komando erle gerçi arasında parmak ucu fark var eğitimde 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Fotoğraftaki güvenlikten bahsediyorsak evet😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı meslek çok da önemli değil bwnim içim
10 Yorumla
+1 yılBu genc guvenlikciyse cagirin nikah memurunu😊😊😂
10 Yorumla
+1 yılGörseldeki gibiyse :D
10 Yorumla
+1 yılGizlilik ve güven tek şartımız asdfsadd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Koru beni abla derim :)
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne