Hamileyim ve evimde yiyecek birşey bulamıyorum artık kızkardeşim ne yesem elime bakıyor artık sıkıldım:(

Almanyadayım kız kardeşim 3 aylığına yanıma geldi. bende 7 aylık hamileyim. Canımın istediği şeyleri alıyorum meyve yicek gibi ama erteesi gün kalktığımda yoklar mesela günde 2 ceviz doktorun ısrarı üzerine yiyorum kız kardeşim önüne koyduğu gibi yarım kiloyu bitiriyor ve ertesi güne yiyemiyorum. Bugün lahmacun yaptım sırtım ağrımasına rağmen akşam herkes doyduktan sonra kalanı 9 taneyi buzluğa attım canım istedikçe buzluktan çıkarıp yiyebileyim diye az önce kalktım 2 taneesi gitmiş bile kardeşimmi çok bencil benmi çok açgözlü oldum bilemiyorum ama canımın istediği hiçbirşeyi evde bulamıyorum alsamda durumumuzda hiç öyle iyi değil eşimi alıp hergün alışverişe çıkayım haftada 1 yapıyorum alışverişimi kardeşim ne yeşem benimle ne alsam benimle hiç düşünmeden gece sadece 1 elma yemek için uyandığımı hatırlıyorum 1 kilo almama rağmen 1 tane bile bulamıyorum :( kızkardeşim 18 yasında bu arada zayıf kilo almasını istiyorum ama normal yemeğini yiyerek kendim için yaptığım şeyleri veya meyvelerle tüketim yaparak değil sizce ona söylemeliyimiyim çekiniyorumda sonuçta misafir ama bende hamileyim ?
Hamileyim ve evimde yiyecek birşey bulamıyorum artık kızkardeşim ne yesem elime bakıyor artık sıkıldım:(