Valla kıskanırım ama günümüzde çoğu kişi kıskanmayı güvensizlik sanmaya başlamışlar... -Kız: Aşkım ben erkek arkadaşlarımla buluşmaya gidiyorum biraz da kız arkadaşlar var zaten. -Erkek: Hayır olmaz eğer gideceksen ben de gelirim yoksa hayır. ( ya da rica edebilir fikrine uyması için) -Kız: Ya of sen bana güvenmiyor musun? İlişkimizi gözden geçirmek istiyorum... biraz ara verelim lütfen... -Erkek: Neden? Ne alaka güvensizlik...( içinden şunu geçirir ben sana güveniyorum ama etrafında ki arkadaşlarına güvenmiyorum milletin öz babası bile öz kızına taciz ediyorken kimseye öyle kolay güvenemem seni korumak için sadece)
Sevmek ve sevilmek iki kişiyle olan bişey olduğu için başkasını araya sokmaya müsade etmeyiz. Seven insan öyle bir duyguyla sever ki yanında olmasa bile hisseder yanında kimin olduğunu, tehlikede olup olmadığını, üzülüp üzülmedigini. His ve duyguları gelişir sevdiği kişiye karşı. Öyle bir olur ki sevdiği herzaman yanında hisseder. Tabi bu duygular karşılıklı olunca iyi olur. Sevdiğin kişinin gönlü bir başkasını sevdiyse ve hala unutamadıysa onu sevmeyi denemeyin. Çünkü olmaz. Sen sevdikçe , o senden uzaklaşır. Ve yanınızda duruyorsa size acıdığı için oluyor.
En İyi Cevaplar