Uzun ilişkisi olmuş kız sevgilisiyle her haltı yemiştir o yüzden evlenmek pek akıl karı değil diyorlar sizce de böyle mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBu mantık çok yanlıştır toplum içinde zaten erkek yaparsa erkek kadın yaparsa başka bir şey oluyor işte bu mantık yüzünden ilişkisi uzun olan kızla evlenilmez diyorlar, peki bende şunu diyorum erkek olaraktan biz erkekler kendimize gelince namuslu kız deriz uzun ilişkisi olmasın deriz peki neden kendimiz gidip aylarca yıllarca başka bir kızla beraber olup yatıp kalkarız bize gelince namus da başkasına geldiği zaman namus değil mi? Namus kavramı sadece iki bacak arasında olan kızlık zarında olmaz akıl vicdan merhamet ve dürüstlük de olur kafa da olur o zaman eşinden ayrılan erkek de kadın da bir daha kimseye bakmayacak bu düşünce yapısı kadını köle olaraktan gören yatağa atayım çocuk yapsın zihniyeti o yüzden ben buna katılmıyorum düşünce anlaşma sevgi güven olduktan sonra bunun hiçbir önemi yok.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yatıp yatmadığıni değilde geçmişi unutup unutmayacağı şüphelendiriyor beni.
Kızlar bizim gibi değil. Hiçbir ilişkisini unutmuyor, özlüyorlar. O yüzden uzun ilişkisi olmuş kızlarla hayat kurmak bana zor geliyor.30 Yorumla
+1 yılYanlış bir düşünce. Günü birlik ilişki yaşayan insanlar ile evlenmek daha mı akıl kârı oluyor yani? Uzun ilişki yaşamış insanlar ile birlikte olmanın tek olumsuz yönü var. O da; yaşanmışlıkların fazla olması. Geçmişi unutamamak, geçmişte takılı kalmak gibi bir şey...
Yoksa o haltı yemesi ile bir ilgisi yok.73 Yorumla
Soran+1 yılİşte o yüzden evlenilmez zaten
Soran+1 yılAynı şekilde günübirlik yaşayan kızlarla da evlenilmez
- +1 yıl
Kesinlikle doğru bir tespit, geçmişe saplanıp kalmış oluyorlar. 5 yıl ilişkiden sonra evlenmiş 5 yılda evlilikten sonra boşanmış, 10 yıllık tek bir ilişki yaşamış bir kadın az buz çektirmedi bana. Kaç kez söylemişimdir 10 yıl tek erkekle geçireceğine 5 erkekle olsaydın diye. Fiziksel olarak ne yaşadığı önemli değil ama duygusal bir enkazla aman diyim aman.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic de bile. Ben hala bakireyim. Ustelik diger tur iliskilere de girmedim. Kisiden kisiye degisir. Erkek tarafi istiyor ama eger evlilik olmazsa ben kesinlikle iliskiye girmem, karsiyim.
23 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece ilişkiye girmek değil mesele unutamamak da var mesela sen ona karşı hala birşeyler hissediyorsundur
Cevap sahibi+1 yılBence erkeklerin cogu (Turk) ikiyuzlu. Oysa dinimiz (Muslumanlik, Islam) zina iki tarafa da haramdir buyuruyor. Erkek de temiz kalmali ya da kendi gibi zinakarla evlenebilir. Togbe etmek (tovbe yazilmaz) baska... Togbe eden taraf bir daha zina etmezse, evlenebilir.
Cevap sahibi+1 yılBen birlikte olmadigimdan hep aldatilip terkedilen oldum. O ne olacak? :) Daha beter ikiyuzluluk soyleyeyim mi? Bunu yapan eskilerim hep yattiklariyla evlendi. :D Bana erkek cinsini iyileme kardesim, bilirim ne b. ok cuvali oldugunuzu. Allah, kendim gibi zina karsiti birini cikartmadi karsima ama zina etmeme de izin yok dinde. Ya bizim erkeklere dini bilgi veremiyorlar ya da bilgileri var ama riyakarlar. Benim gibi izin vermeyen terk ediliyor ama sorsan tum erkekler temiz kiz ariyor. Allah belalarini versin oyle yapanin.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
24Cevap
+1 yılYanlış bir düşünce kısa ilişki yapsak suç uzun ilişki yapsak suç bir gidin işinize yaa makyakmisiniz nesiniz 1 2 hafta ilişkisi olup her halti yiyende var 5 6 sene çıkmış kendini koruyanda he bide şunu söyliyim kız bir erkekle ne kadar uzun ilişkisi olursa olsun şahsen kendi adıma konuşayım ben 19 yaşındayım suana kadar hiç sevgilim olmadı ama bir ilişkim olsaydı 6 7 sene uzun ilişkim sadık olmayan saygisiz... işte o zaman 6 7 sene felan demem o kişiye buz kesilir vazgecerdim ve vazgectikten sonrada daha o kişi umrunda olmazdi. O yüzden o düşünceden cikin benim bir arkadaşımin 1 aylık bir erkekle sevgililik dönemi oldu erkek ayrıldı kız nerdeyse 6 aydan beri antjdeprasan kullanıyor yani o düşünceden cikin çok saçma bir düşünce karşındaki insanın hareketlerine bak saygılı mi sadık mi ağır mi felan felan işte ına göre karar ver ve ayrıca sen bakir değilsen bakire istemeye kesinlikle hakkın yok karşındaki kız kabul ederse o ayrıdır ama onun dışında hakkın yok zaten siz erkekler ne kadar bakire kız isterseniz isteyin herkese Allah kendisi gibi olanı nasip ediyor ne kadar temizseniz o kadar temiz düşecek Nisa Suresinin Türkçesi Acta bir oku görürsün o zaman
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir yorumunda erkek ne kadar ilişki yaşarsa yaşasın yine de temiz ve bakire bir kız ister demişsin.
Peki ablacım?
Bu namus kavramı sadece bayanları mı kapsıyor?
Erkekte de namus kavramı yok mu?
Erkek istediği kızla yatıp , kalkacak;sefasını sürecek, evlenmeye gelince ehl-i namus bir eş arayacak?
Şunu unutma ne kadar temiz bir eş istiyorsan,
Bir o kadar da kendin temiz olacaksın.20 Yorumla
+1 yılYanlış bir düşünce 7 yıllık ilişkim var daha bir bok yemedim aşk sevgi bunlar temiz duygular kötü şeylerle berbat edilmemesi lazım ve gercekten sordugun soru dusuncesini aklindan geciren insanlari kınıyorum toplumumuzun kalbi çok fesat.
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan buna takılmazsın. Kızın uzun ilişkisi oldu diye noluyor anlamıyorum ki. Kısa kısa ilişkileriyle de yapmış olabilir. Yaptı diye onunla evlenilmez de diyemezsiniz. Bu düşünce yapısı çok yanlış bundan vazgeçin artık.
110 Yorumla
Soran+1 yılNeyden vazgeçelim pardon? Evet evlenilmez. Öyle bir kadını nasıl çocuklarımın annesi yapabilirim az mantık lütfen
- +1 yıl
Sen tertemizsin öyle mi? Hiç sevgilin olmadı hiç öpüşmedin hiç el tutmadın mı?
Soran+1 yılYahu onları ne karıştırıyorsun şimdi? Evet temizim 1 tanecik sevgilim oldu sadece.
- +1 yıl
Kendine gelince niye karışıyorsun oluyor ama değil mi? Sen nasılsan karşına öyle biri çıkar kimse kusura bakmasın. Yok öyle ben her haltı yiyim eşim temiz olsun.
Soran+1 yılErkeklerin bir çoğu bakire el değmemiş kız ister bu bir gerçek. Ki bence bakir olmayan erkekler bile isteme hakkına sahiptir kız da onu kabullenirse ne ala... Yani bu erkekliğin genlerinde var zaten her erkek kadınının ilki olmak ister
- +1 yıl
YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE.
Soran+1 yılTamam ama neden? Başka bir adamın sofrasına meze olmuş kadını hangi erkek kabullenir? Hangi erkek gururuna yedirebilir?
- +1 yıl
Yunus Emre kendi nefsine derki; "Yılandan eğri omurgan var. Birseyi duzelteceksen önce otur kendini düzelt."
30 YorumlaO kızlarda sonuçta o ilişkileri erkeklerle yaşıyor yani sizlerle kandırıp kandırıp ortada bırakmayın sizde
14 Yorumla
Soran+1 yılBizleri bağlamıyor kullandırtmasın kendini 😊
Soran+1 yılTamam da evleneceğin adamı bağlar mı bu bir düşün bakalım 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence alakasız yok iki haftalık sevgilisiyle çayır çimen gezenine şahit oldum. O iş belli olmaz. Güven meselesi
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlarla da evlenilmez ki
+1 yıl5 parmağın ayni olmadığı gibi her kız ayni değildir kac yyl ya ay olsalarda namuslu kizlar çok bazi namussuzlar diye herkesi öyle görüyorsunuz bu nasil bir mantık yani?
00 Yorumla
+1 yılUzun iliskisi olmus, her halti yemis erkekle evlenilmez diye de ben diyorum, napcaz?
318 Yorumla- +1 yıl
Alkışlamak istiyorum. Herkes kendi gibi birini bulsun. Neyse onu istemeli insan
- +1 yıl
Iviiiiit alkisla beni dhagajah :p
- +1 yıl
Allahım ya :D :D
- +1 yıl
:ddd ciddileselim tekrar. Evet, herkes sunabildigi kadar talep etme hakkina sahiptir.
- +1 yıl
Yorumlara bakılacak olursa soran arkadaş. Duygusal durumada değiniyor. Eğer kız ilklerini yaşadıysa onda fiziksel olarak. Unutması zordur. Aslında hiçkimse ne yaşadığını unutmaz. Bunun medenide hafızadan dolayıdır. Ama asıl önemli olan orada aklına gelince eski duyguların kırıntıları olup olmadığıdır. Bazı şeyler yaşadıysa durum zorlaşır. Ama sevmekten öteye gitmediyse birşey yaşanmadıysa. Hiçbir duygu kalmaz geçer hepsi
- +1 yıl
Bunlar beni baglamaz, fizikselmis duygusalmis. Ben sonuca bakarim. Insani o sonuca sürükleyen inanca, mezhebe, mideye bakarim. Eger müslüman degil"sen" ve bu tutumunun dini bir aciklamasi yoksa (ki dinde cinsiyet ayrimi yapilmiyor!) o zaman kisinin beklentisine bakarim. Eger böyle bir talepte bulunuyorsa, en az talep ettigi kadarini sunabilmeli. Bana göre bu iki durumda söz konusu olmasa bile, benim düsüncelerim bu konuda cok farkli. Herkes sadakat nerde baslar diye örnekler verirken ben (kadin ve ERKEK ICINDE) henüz gelecekteki esini tanimadan basladigina inananlardanim.
- +1 yıl
Orası öyle. Benimde takıldığım konulardan biridir bu. Geleceğini düşünmeden anı yaşama düşüncesine hoş karşılayamam. anı yaşayacağım derken seni bekleyen eşini kimse düşünmüyor. Seviyorum evlenicez diyorlar ama sonucu o kadar farklı ki... Düğün de bile herşey bitebiliyorken. Birisiyle evlenmeden herşeyini vermek herşeyi zora sokar. Seveceğim kişinin evlenip boşanmış biri olsa ben onu bile kıskanırım eski eşinden. Meşrudur olması doğrudur ama düşüncesi bile kalbimi sıkıştırır.
- +1 yıl
Sende ya akreplik var ya yengeclik. Bir yerde yay da yatabilir.
- +1 yıl
Hayır :D ne alakası var ki bu arada
- +1 yıl
Yükselen ve ay burcuna bak sonra tekrar konusalim.
- +1 yıl
Ikisini ini de biliyorum zaten. Terazi. Ay yükselenim fen fazla emin değilim ya boğa ya terazi ama büyük ihtimal terazi
- +1 yıl
Dogum tarihini ve saatini bana özelden yaz ben bakayim
- +1 yıl
Ben bakmasını bilmiyor muyum yani
- +1 yıl
Ahahahaha yeriiiiim kesin hakliyim :dd birde alingan
- +1 yıl
Seni kırmadan strese girmeden en mantıklı cevaptı bunun için alıngan anlaşılıyor olabilirim
- +1 yıl
Söyle bakalım baayan oradan hangi burça benziyorum ve nedeni nedir :) oradan ne kadar anlaşılabilir bilemiyorum ama :D
- +1 yıl
@Karanlık_Okyanus beni neden kiracaksin onu anlamadim? Dogum tarihini yazmak istemeyecegin icin mi :ddd daha neler. Bakmami istemiyorsan bakmam, bunda alinacak birsey yok. Saglicakla kal :)
- +1 yıl
Benim anlatamayacağım şey benden farklı ne göreceksin :)
Niye kısa ilişkisi olanlar her haltı yemiyolarmıymış?
16 Yorumla
Soran+1 yılAbi erkeklerin yorumlarını okursan anlarsın erkeklerin çoğunluğu uzun ilişkisi olan kızla evlenmek istemez. Çünkü uzun ilişki bir nevi evlilik gibi birşey olmuştur artık
Soran+1 yılYa işte mümkün olduğunca temiz kalmış kız bulmaya çalışıyor bütün erkekler
Soran+1 yılHani bir kaç kısa ilişki tamam ama öyle bir ton erkekle sevgili falan olmuşsa zaten uzak durulur.
Çok sevgilisi olanı da çok kişi dönmüştür dersiniz, bu kafayla düşündükten sonra kızlar ne yapsa kötü olur
00 YorumlaNe ilgisi var sen onu seçtikten sonra. Kötü saygısız biri değilse bir sakınca olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam işte öyle bir kız seçilmez zaten diyorum bende
zor bir ihtimal.
evli gibi bir başkasına bağlanmış bir kız şüphe uyandırır her zaman.
mutlu etmekte olmakta zor göründü gözüme Şu an10 Yorumla
+1 yılya bence kişiye göre değişir. Arada pişmanlık varsa ilişkisinden olabilir
10 YorumlaKıza bağlı yani. 3 günde çocuk yapacak seviyeye gelen de var, 2 sene elini bile tutmayan da 👍🤔
10 YorumlaBir erkekle cinsellik yaşamış olması halt yemek mi oluyor? 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynen bana da uzun ilişkisi olan erkek ile evlenme diyorlar!!!
10 Yorumla
+1 yılHayir bu ne sacmalik ya ne demek her halti yemistir. 2 3 ayda verenler ne o zaman cok mu namuslu? Ne kadar sacma dusunceleriniz var.
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece erkekler olarak namuslu kızlarla evlenmek istiyoruz
- +1 yıl
Ben 3 sene boyunca ciktim namussuz muyum yani. Mantik sacma uzun iliski olan kiz seymis hasbinallah ya. Siz erkekler cok mu masumsunuz ya da namuslusunuz
Soran+1 yılYa arkadaşım eşin nereden bilecek senin o adamı unutup unutmadığını? Ya da uygunsuz birşeyler yapıp yapmadığını değil mi ama azıcık düşünürsen hak vereceksin bana.
- +1 yıl
Kardesim kisi kendinden bilir isi. Illa her uzun cikan bir boklar yemis demek degildir. Gecmisi unutamayan hayatina biri almaz yani ben almam en azindan
+1 yılSadakat ve güven aşılıdır kendisi... tersini düşünenlerin aksine.
10 Yorumla
+1 yılHangi yüz yılda yaşıyoruz. Bu devirde herkes her haltı yiyor zaten sonrada bazıları namus edebiyatı yapıyor
10 YorumlaKısa ilişkisi olup herkesin elinden geçmiş kızlardan iyidir uzun ilişki yaşayanlar
10 YorumlaKim diyorsa onu kendisi de yemiş demekki. Kimseye güven kalmadı artık.
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir niye evlenilmesin siz çok mu sütten çıkma ak kaşıksınız?
00 Yorumla
+1 yılolsun ne olacak yani elden ele gezmektense tek elden almak mantıklı :D
00 Yorumlabaşkasının ne düşündüğünden çok, senin ne düşündüğün önemli...
00 Yorumla
+1 yılUzun ilişki yaşayan erkek te aynı durum da ona bakarsan!
20 YorumlaEvlenilmez eskisi dondu mu kafasi karisir ona döner seni onla kiyaslar.
00 Yorumla
+1 yılEn azindan uzun olmus ilsiki.. Siz de tej gecede halledin. O zaman sorun yok
20 Yorumla
+1 yılHalt yiyecek olan diyelim uzun ilişki de tek, yoksa uçana kaçana hem uzun ilişki yaşayabiliyorsa, evliliğe daha hazırdır o kız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. İnsanlar ilk gündende yapabiliyor bu yüzden süre önemli değil kız önemli
00 Yorumla
+1 yılHerkes aynı değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakasi yok 4 senelik iliskim oldu. Hiçbir şekilde bana bir yanlışı olmadı.
20 YorumlaMantık buysa eğer uzun ilişkisi olmuş erkek ile de evlenilmez
10 YorumlaNe alaka öyle şey mi olur bence yanlış bir yaklaşım
10 Yorumla
+1 yılHangi salak diyor onun ben aklını s.
01 Yorumla
Soran+1 yılGenel itibariyle bütün erkekler diyor yorumlarda görebilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNamussuz şeyler yapmadiysa evlenilir
00 Yorumla Her insan için geçerli değildir.
00 Yorumla
+1 yılKısa ilişkisi olanlar ne yapıyor sizce
00 Yorumla
+1 yılHer haltı yemesini geç o adamı unutamaz bile
00 YorumlaBilmem hiç öyle düşünmemiştim aslında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzunla alakasi yok yiyen ilk 1aydada yiyo
01 Yorumla- +1 yıl
Çok açık sözlüsün yaa 😂😂
+1 yılartık o işler kısa sürede hallediliyor..
10 Yorumlaevet dogru bir yaklasim..
00 Yorumla
+1 yılHayır saçma
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden saçma olsun ki? Erkekler bir kızın ilki olmak ister uzun ilişkisi olmuş kız herşeyi yaşamıştır zaten o yüzden pek mantıklı değil öyle bir kızla evlenmek
- +1 yıl
Neyse kendimden örnek verecektim ama gerek Yok. Doğruluk payı var ama uzun ilişki her seyı yaşamıştır kısa ilişkisi olan bişey yapmamıştır yanlış bence
Soran+1 yılYa erkekler olarak bir evlilikte en temiz kızı arıyoruz doğal olarak.
+1 yılZihniyetine hayran kaldım ya senin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılNe varmış zihniyetimde pardon? Yorumlara bakarsan bir çok erkek bu yönde cevaplar veriyor.
kımse ile evlenılmez ula
00 YorumlaEli eli, teni tenine değmediyse ben evlenirim.
00 Yorumla
+1 yılsenin anann uzunnn iliskisinde mi seni yapmis
22 Yorumla- +1 yıl
temiz kiz seni isticek mi bakalim ben istemem seni
- +1 yıl
ne bokk yedigin belli degil bosuna temiz kiz arama seni istemez
+1 yılEvlenilmez ben evlenmem
10 Yorumla
+1 yılKısa olanda yasıyor insanın içinde olucakkk zaten
10 Yorumla
+1 yılNeden kalip
11 Yorumla- +1 yıl
Yargilara takılıp kalıyorsnz ki.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenirim
00 Yorumla
+1 yılSorun cok yasarsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayir
00 Yorumla
+1 yılbelki
00 Yorumlaevlenilmez
00 YorumlaNe saçma
00 Yorumla
+1 yılEvlenilmez
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir
00 Yorumla
+1 yılBencede evet nsjdjjd
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun ilişkisi olmuş kızla evlenilmez derler sizce evlenilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler