Üst perdeden konuşmak iticiyse onlar nasıl kabul görüyor?

Ben hayatım boyunca hep itici adam olarak ilan edilmiştim, nedenini hakikaten bilmiyorum. Halbuki samimi, kendimi kasmayan bir insandım ama üniversite ortamında insanlar hep boş konuştuğumu iddia ederek bana tepeden baktılar, benimle yüksek perdeden konuştular ve diğer insanlar da buna prim verdiler, güldüler eğlendiler.

Bir gün yeter dedim ve kendimi yaşça büyük gösteren bir imaj edinip yeni ortamlara bu sefer ben üst perdeden konuşarak girdim, insanlara durup dururken sataşıp el öptürmeye kalktım, aşağılamak için insanlara bahşiş veriyor gibi yaptım, insanlara aşağılayıcı lakaplar taktım bağırdım çağırdım, fiziksel özellikleriyle dalga geçtim, konu bana gelince de yine sesimi yükseltip ya da demogoji yapıp karşımdakini susturdum. Kimse bana tepeden bakamadı ama bu sefer de çevremde arkadaşım kalmadı, insanlar beni buluşmaya çağırmaz, telefonlarıma çıkmaz oldu. Şimdi ben şunu soruyorum; üst perdeden konuşmak iticiyse benimle üst perdeden konuşan insanlara kızlı erkekli ortamlarda herkes neden güldü ve prim verdi o zaman? Nerede yanlış yaptım?
Üst perdeden konuşmak iticiyse onlar nasıl kabul görüyor?