O’nda tam olmak, belki de o’nda kaynolmak. Eksik olan ne yanın varsa O’nda bulmak ve dünyada ne kadar güzellik varsa O’nunla paylaşmayı arzulamak. Gördüğün her iyi şeyde ve duyduğun her mutlulukta buna eşlil edecek birini aramak ve onu bulduğunda kaybetmemek. Düşündüğün ne varsa o söylediğinde anlam kazanır, eğer yeterince seversen. Galiba bu hisleri asla hissetmeyeceğim ama aşk benim lügatimde böyle bişey.
Hayır kadının kendini tamamladığını var saydığı kişiyle kurduğu ütopik, dozajı yüksek bir uyuşturucu. Erkek için her şey laf ve yazıktır kadın bunları hep iş işten geçtikten sonra fark eder...
:) ben anlatıyımmı bulustuk al yazmalım calıyordu :) uni okudugum icin askerliğe gec gidiyorum tecilli askere gidicem görüşme durumu cok olmuyor ya gözleri doldu aktı yşlar benimde gözlerim doldu aşk öyle güzel bişey ki insana karanlıkta bile umut veriyor
https://i.hizliresim.com/j6gAgL.jpg İki insanın birbirine verebileceği en güzel şey sarılmak. Sarılmak, kavuşmaktır. Birine aşıksanız öyle bir sarılın ki aranızdan rüzgar bile geçemesin..
Birinde kendini bulmakta olabilir tamamlamakta olabilir ya da başkasında farklılaşmak olabilir. Aşk içindeki isteklerinin olmamasının tümüdür kime ne görede aşk warlığın değil yokluğun acısıdır. Bana göre ise aşk hiç bilmediğin mawi bir yolculuğa çıkmadır. Aşk birinde kendini bulmak değil onda kaybolmaktır
En İyi Cevaplar