Aşk ilişkilerinde kadın ve erkek birbirini tamamlar mı?
Veya aşk denen illet bunun tam tersi midir?

Veya aşk denen illet bunun tam tersi midir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
O’nda tam olmak, belki de o’nda kaynolmak. Eksik olan ne yanın varsa O’nda bulmak ve dünyada ne kadar güzellik varsa O’nunla paylaşmayı arzulamak. Gördüğün her iyi şeyde ve duyduğun her mutlulukta buna eşlil edecek birini aramak ve onu bulduğunda kaybetmemek. Düşündüğün ne varsa o söylediğinde anlam kazanır, eğer yeterince seversen. Galiba bu hisleri asla hissetmeyeceğim ama aşk benim lügatimde böyle bişey.
Bu arada profildeki melekten gözlerimi alamadım abi, Allah bağışlasın ne tatlı. 😇 ismi ne?
O benim. :):
Oo ismi bile mi 😄peki, ama çok sevimli cidden. Öptüm onun gözlerinden. Allah nazarlardan korusun. 😇🙏🏻
Hayır kadının kendini tamamladığını var saydığı kişiyle kurduğu ütopik, dozajı yüksek bir uyuşturucu. Erkek için her şey laf ve yazıktır kadın bunları hep iş işten geçtikten sonra fark eder...
:) ben anlatıyımmı bulustuk al yazmalım calıyordu :) uni okudugum icin askerliğe gec gidiyorum tecilli askere gidicem görüşme durumu cok olmuyor ya gözleri doldu aktı yşlar benimde gözlerim doldu
aşk öyle güzel bişey ki insana karanlıkta bile umut veriyor
Ask erkekle kadinin birbirini yemesidir. Sivri yanlarini torpuleme. Kut taraflarini sivriltmesidir. Bas agrisindan kurtarip dis agrisina dusurme, gribine sifa olup verem etmesidir. Sigarayi biraktirmasi alkolle tanistirmasidir.
Cevap
21Cevap
Ne tamamlaması? Tam kişiyi yarım eder..
https://i.hizliresim.com/j6gAgL.jpg
İki insanın birbirine verebileceği en güzel şey sarılmak. Sarılmak, kavuşmaktır.
Birine aşıksanız öyle bir sarılın ki aranızdan rüzgar bile geçemesin..
Evet.. Aşk dediğin birbirini tamamlamak, beraber gülüp ağlamak, en güzel anları beraber yaşamak..
Aşk mantığı alır götürür, geriye duygular kalır.
Tek beden olabilmektir. İki ayrı bedenin birbirine dokunması değildir aslında olay. :)
Aşkı basitleştirmek çok kötü. Oysa ne şifadır aşk lezzetini alabilene.
İlla kadınla erkek arasında olan bişi değildir misal bitki ve insan arasında da olabilir kadın ve aloe vera gibi
çok güçlü hoşlantılar , çok deli sahiplenmeler saplantılar , anormal tutkular yaşadım fakat Aşkı yaşamadım. Bilmiyorum
AŞk diye bir şey yoktur, sevgi vardır.
Sevdiğim biri beni tamamlar mı bilemedim bence tamamlama diye bir şeyde yok. 👀
Aşk hissetmek aşk bir nevi tükenmekdir çünkü aşk tek kişiliktir birbirini tamamlamak sevgiye girer aşk biter çünkü ama sevgi sonsuzdur
İki tarafında birbirinin eksiklerini yanlışlarını bilmesi ama ona rağmen sevmesi. Koruması ve tamamlamaya çalışmasıdır bence
İnsanların canı sıkılıyor, eğlenecek bir şeyler arıyorlar. Bu kadar anlam yüklemek saçma.
Tamamlamak şart değil bence kalp çarpıntısı bile asktaki dünyaya bedel
Beraberken belki tamamlarsın ya da öyle sanarsın sonrası hüsran olabilir.
Tamamlaması haricinde daha çok insanı eksiltiyor bence.🙂
Puzzle benzetmesini seviyorum...
Ya da anahtar kilit...
Beyin devre dışı kalır. Bu kadar hesap kitap içeren cümle de tanımaz Aşk illeti! Ne tamamlarsın, ne tam anlarsın!!!
Sanırım getirisinden çok götürüsü oluyor iki taraf içinde.
Aynn, birinin kulagı digernn gözü gibi hayata karşı birlikte butun olurlar eksik bir şey yapamazsn
Bir elmanın 2 yarısı olayı
Aşk evrimsel süreçte üremeyi ve o yavrulara bakıp koruyup kollamak için geliştirilmiş bir yöntemdir
Yok be kardeşim ne tamamlaması gelen vurur giden vurur şamar oğlanına döndük iyice😀
O zaman aşk bir ihtiyaç mı?
Mümkün.
Tam tersidir insanlar karşı cinste kendini tamamlayanı değil kendini tamamlamaktan çok uzağını çekici bulurlar
Kadinin kalbi cok yerinde olmus, tebrik ederim.
Teşekkür ederim.
Bence tam anlamasıdır. Tam anlarlarsa , birbirlerini o zaman tamamlarlar da .
Kadınlar cebe aşık olur erkekler göğüslere. Denklem basit. Fazla basit ondan yalnızım mk
Aşk değil evliliktir insanları tamamlayan.. Aşk sadece evliliğe giden yolda bir vasıtadır
Kadının kalbi yanlış yerde sanki
Evet aynen öyle
Sizin yanlışınız başkasının doğrusu olabilir.
Haklısınız olaya öyle bakmamıştım
Malesef hayır. Ask zit kutuplari ceker...
Tek yürek iki beden olmaktır.
Kısmen
Evet aynen öyledir. Ama "Aşk" artık yok maalesef.
Her birey yardımdır ve gerçekten aşkı bulan kişiler tam olurlar 👍
eksik noktaları bulmak..
Aşka inanmıyorum artık
Kesinlikle birbirini tamamlamasıdır
Birinde kendini bulmakta olabilir tamamlama
Birinde kendini bulmakta olabilir tamamlamakta olabilir ya da başkasında farklılaşmak olabilir. Aşk içindeki isteklerinin olmamasının tümüdür kime ne görede aşk warlığın değil yokluğun acısıdır. Bana göre ise aşk hiç bilmediğin mawi bir yolculuğa çıkmadır. Aşk birinde kendini bulmak değil onda kaybolmaktır
2 kisi bir bütün olur tabiki tamamlaması
Asimetrik olduğunu düşünüyorum sanırım.
Elbette ask i bulmak eksik olanı bulmaktır
Aşk, kalp ile beynin yer değiştirmesidir.
Evet tamamlamaktır bütün olmak
Beklentilerini bekletmemek
Tabiksii
Tabikide tamamlaması
Hayır
Evet tam olarak öyle
kesinlikle
Evet evet evet
Hayır...
O resim ne laaa
hayır
Evet