Sevgili ile yapilabilecek keyifli ve kararinca ekonomik aktiviteler nelerdir demissin :) Once bir iki kisinin gözü tok ve kapasitesi yuksek olmali.. Haydi o zaman siralayalim ⬇️ 1.. Gunu birlik olmasada bir gece kalmali Ürgüp nevsehir kapadokya seyehati.. Kültür turuzmine girer... 2.. Eger vakit var ise dogu ekspresi ile İstanbul cikisli, kars son durakli seyehat edilebilir.. 3.. İstanbul icin diyebilirim yine bir gece kalmalı polonezkoy, agva veya cumhuriyet koyu gezmesi olabilir.. Cadir ile.. 4.. Bursa cumalikizika sadece espiri baabinda kahvaltiya gidilebilir.. kahvaltiya yetsiisilemezse oglen yemegine her neyse :) 5.. Adkim hazirlan seni aksam ayemege cikaricam deyip kokorec alip elde yiyerek kuzguncukta oturulup lak lak yapilabilir.. 6.. Balatta sokaklar arșınlanabilir, așk-ı rübada of ve icilebilir.. 7.. İstanbul sariyer de atatturk arboretumuna gidilebir... 8.. Her yil duzenlenen electonica festival festivaline cift kisilik kombine bilet alinip 3 gun boyunca deephouse esliginde dans edilip bira alkol tuketilebilir :).. 9.. bisikleti sirtlayip adakarda kesfe cikilabilir.. Eger yazsa alman plajinda denize girilebilir akabinde.. 10.. on yok :)
Kampa gidebilirsiniz, piknik yapabilirsiniz, birlikte televizyon izleyebilirsiniz, gece yıldızları izleyebilirsiniz. Tabi bunlar sadece filmlerde olur.
“elele yürümek- bunu yapabilecek miyiz?” diye sormak istemiştim sana: - herhalde -galiba kemal demirel’den yıllar önce işittiğim; belki kendi sözü olan- o sözü anımsamıştım: ‘sevgi, iki insanının birbirlerinin yüzüne bakmaları değil, birlikte aynı yöne bakmalarıdır.’ elele tutuşma edimini düşün - bunu, en başından başlayarak, kendiliğinden, doğallıkla, hiç yadırgamadan yapmıştık: benim sağ elim, senin sol elin; tıpatıp, içiçe, sımsıkı… öyle olurdu ki, sokağa, yürümeye çıktığımızda, ellerimiz sanki kendiliklerinden bilirlerdi tutuşmaları gerektiğini; aynı anda da, karşılıklı, birbirlerini bulup, kavuşurlardı. bu, birbirimize iletmekte olduğumuz anlam (lar) ın bir tür odak noktasıydı - sanki, ilişkimizin, somut, fiziksel, hatta ‘duyumsal’ temeli.. ve tabii, ‘yürümek’ - bu konuda kafamı nasıl bozmuş olduğumu biliyorsun:
y ü r ü m e - b i r l i k t e yürüme… -daha ulu birşey bilmiyorum. -sevişmek bile, bütün yakınlığıyla, yüceliğiyle, güzelliğiyle; ama patlayan ve sönen tutkusuyla, heyecanıyla, doyumuyla, birlikte yürümektan daha üstün değil- hele, bir de, birlikte gidilecek bir yer (bir amaç, bir erek) varsa… yürüyüş- ne kavram ama”
Gün batimi izleme sonra güneşten kaçıp ağaç gölgesinde oturup birşeyler yeme ve içme kitap okuma ya da sohbet etme , sabah kano turu, ya da vadi yürüyüşü , evde yemek yapmak tabi dans eşliğinde , motor yoksa motor kiralayıp dolaşma (birlikte müzik dinlerken ) , birbiriniz için bir dil oluşturma ( göz teması ile sevgi dersleri var , çok güzel birşey ) insan birbiri ile dargın durumuna düşmemek için bir çok antrenman var böyle. Sevgili ile çalışmak ayrı bir tat veriyor. Küçük oyunlar oynamak , şakalar yapmak sonra yabanci dil ogrenmek bak bir kız arkadaşı hatırladım sağolsun uzaktan çok emeği oldu. Kötü hissediyor insan. Ben şu an , neyse pozitif bakmak gerek , zamanı değerlendirmesi gerek insanların.
Nusrete gidilir ve birer buçuk porsiyon dana antrikot yenilir. Akabinde reinaya geçilir ve içkiler su gibi akarken erotik danslar sergileyerek sevgiliye sevişme isteği zerkedilir. Sonrada hiltonun kral dairesinde nefessiz sevişilir ve nefessiz kaldığınız için öleceğinizden sadece nusret ve ve reinaya vereceğiniz para ile güzel bir zaman geçirmiş olursunuz. Otelde beleşe geliyor. Eyyorlamam bu kadar
Pikniğe gitmek Bisiklet sürmek Tenis voleybol futbol Denize gitmek Sinemaya gitmek Yürüyüş yapıp sohbet etmek Şarkı söylemek beraber Dans etmek Cips çekirdek kola alıp güzel manzara olan bir yerde oturmak Lünaparka gitmek Spora gitmek Birlikte yemek yapmak yemek Saklanbaç oynamak
Sevgiliyle oynanacak oyunlar? ↗ Daha önce buna benzer bir soru sormuştum ama günün sorusu filan seçilmemişti seninki gibi 😀 neyse al faydalan cevaplardan 😀
Beraber müzik eşliğinde şarap içilebilir. Keyifli bir film veya tiyatro sonrası bir kahve Sigara içiliyorsa türk kahvesi eşliğinde gülüşmelerle dolu balkon sefası Adalara gezi ardından bisiklet. Kamp yapmak için kaçılabilir
Öte yandan kışın ucun tatil bulunabilir. Bu şekilde yazın yine ucuz bir tatil yapılabilir.
Çevre seviyesinin biraz yüksek olduğu deniz ya da göl bölgelerinde çimenlere oturup sevgilinizi dizinize yatırırsınız elinize hoş bir roman alır hafif hafif esinti altında sevdiğinize okuduğunuz kitaptan aldığınız haz paha biçilemezdir.
200 TL ye canlı müzik yapan bir yerde bir şişe votka enerji açtırın için işte... Sen ona bak aşkla O sana baksın hayranlıkla doya doya hisset hiç yoksa bir akşam aşkı doruklarda...
Evde film izle , oyun oyna, yemek yeme. Ama evin içinde olsun. Dışarda olursa insan ucuz 1 şey bulamaz. Helede artık döviz yüksek iken. Bence en iyisi evde beraber film izlemek.. sinemada izlemekte iyidir bence. Vereceğin para cebin de kalır...
Bence evde küçük yemekler hazirlayip kaplara çanta koyup cimlik bir yerde küçük piknik yapabilirsin ve sevgilinin de hoşuma gider ona kendi ellerimle yaptığın yemekleri getirdiğin icin
Hmmmm bir düşüneyim. * kocaman bir nefes alır* kek çırpma kek pişirme tavada krep hoplatma film gecesi yapma makyaj cezalı challengelar yapma mısır haşlama beraber yemek hazırlama vs vs vs vs
kıraathane gibi bir yere gidiyoruz çay içiyoruz içerken de telefondan oyun oynuyoruz veya bardak mısır alıp güzel bir yere oturuyoruz. parka gidiyoruz oturuyoruz vs
Şu an aklima bir kangal a101 sucugu alip cali cirpi toplayp pisirip yiyin demek geldi keyifli ve unutulmaz degisik guzel midenin doymasiyla beraber ruhda doyur diye dusundum arkadasim eheh :D
Evde yemek yapın oturun yiyin dicem ama kıymanın kg olmuş 45 tl :) bu aralar en güzeli iki üç soguk bira cekirdek sahil... dışarıda hayat hep size sürprizler sunar mutlaka bir şey cıkar eğlenirsin
Evde film izlemek, oyun oynamak, kamp yapmak, sahilde piknik yapmak, birlikte buz pistine de gidebilirsiniz ucuz sayılır mı bilmiyorum ama pahalı da değil.
En İyi Cevaplar