Bu yüzbinlerce yıldır süregelen insan dişisinin hayatta kalma stratejisi. Hatta redpill forumlarında alfa fucks/beta bucks olarak geçer. Yani alfa siker, beta öder gibisinden. Kadınlar, eğer toplumumuz müsaade etseydi; ki doğu avrupa ve amerika'da feministlerin gitgide kazandığı güçle o tarafa doğru gidiyoruz. Açık hipergaminin temelleri örüyorlar. Bu demektir ki gidişat böyle olursa; kadınlar açık açık kanunlarında arkalarında durmasıyla birlikte, süper maskülen, süper yakışıklı, yağ oranı %5, süper seksi ve çekici ama beş parasız, başarısız sokakta yaşayan erkeklerle çocuk yapıp, hayatı boyunca çalışmış, didimiş, kölelik yapmış, sinir ve stresten saçları dökülmüş sırf bir yerlere gelmek için canını dişine takmış olan insanlarla evlenip, çekici erkeklerin çocuklarını bu adamlara büyütecekler :D üstelik kanunlarda bunu yapan kadınları destekleyecek :DDD çok boktan bir gelecek bizi bekliyor ahahaha
Tebrik ediyorum gerçekten çok güzel açıkladınız Bulamadım paylaşacaktım gelin kayinbabasindan hamile Kadın hakları kadına özgürlük zinanin suç olması gerikafalilik derken bu hep böyle devam edecek
En İyi Cevaplar