Son güncelleme.
Dövme ne kadar can yakar?
Son güncelleme.
Yaptırceqin alana göre acı boyutları degişir ama ilk2 3 dk cok acıyo snra alısıyon o senin elinde dayanlmck bir acı deqil dövmeyi ne amaçla yaptrmadıqı unutma yeterli gülü seven dikenine kkatlanır ama dedikleri gbi dövme boyuttları büyükse 2 saatden snra acılar dayınılmaz oluyo yinede psikolojik olarak dayandıktan snra oh be me varmış dersin. d
Yaptırmadım ama yaptıran arkadaşım var söylediğine göre çok can yakıyormuş gözünden yaş gelmiş dövme ne kadar büyük olursa giren iğne o kadar çok olur zaten yaptırmayla bitmiyor işkencesi o bölgeyi yıkaman yasak kaşımak filan yok ki çok kaşınıyormuş
okurken gözümden yaş geldi ooppss
Acımıyor canım, masaj gibi geliyor.
Kalıcı dövme ciddi misin :D
hahha:)))ben pek benzetemedim:))
Ciddiyim 4 tane dövmem var. İlk bir kaç dokunuşta acıyor gibi oluyor sonra harbiden masaj gibi geliyor.
Cevap
13Cevap
ilk 1 saat sivrisinek ısırması gibi ama 1. saatten sonra( bu süre senin acı eşiğine göre uzayabilir) yavaş yavaş acı hissetmeye başlıyorsun.. dövme nekadar büyükse okadar çok acı çektirmiştir
saol :)
alkol içme kanını sulandırır daha çok acı çekersin başka kafa yapıcı maddelere yönel tabi dövme yapılırken tribe girip acımasa bile acı çektiğini düşünebilirsin :)
badtribe girmezsek sıkıntı yok haha
bonz takılma hayatını mahvedersin.. denedim gördüm.. ot dan şaşma
ip adresin gözüküyor millete açık alanlara yazma böyle şeyler
benim şimdiye kadar ne haltlar karıştırdığımı devlet zaten biliyor böyle ufak şeylerle bişi demezler :)
hahahaah :D ot tırt zaten ben devlet olsam önemsemezdim
tırt mı? kanalların yanlıştır senin
tırt derken vücuda verdiği hasar anlamında
mesele o kafaları vicuda en az zarar vererek yaşamak. ilk birkaç yıl hiçbirşey yokmuş gibi gelebilir ama birkaç yıl sonra kaybettiklerini gördüğünde çok üzülürsün. hele ki jam ve bonz sentetik olduğu için vicudunu mahvediyor ve bütün kişiliğini değiştiriyor. ben 6 ay boyunca her gün gramlarca içtim ve 6 ay sonra dönüp baktığımda 6 ay önceki benle aradaki fark uçurum gibiydi. benden ssana bir dost tavsiyesi doğaldan şaşma
anlatmana gerek yok :) gereksizce bilgim var bu konuda
Asıl parasızlıktan dövme yaptıramamak daha büyük acı dostum :/
ovvv senin durum daha acı :/
bir ara alanyaya gel yaptırırım:)))
oy oyoyoy:))süper!
yapması değilde sildirmesi daha çok can yakar. ilerde sildireceksen hiç yapma
hayır ben dik kafayım o konuda :)
ya bazı aşağıdakiler çok acıyor, gözden yaş geliyormuş falan diyor :)
fazla acımıyor yaaa bazı yerler mesela kemiğin daha yakın olan yerleri acır biraz:)
bak sen dövme yaptırmış insansın gel buraya
yani şimdi omzumdan biraz aşağısı çok acımaz?
acır ama fazla değil,dirsekler acıtabilir ama öyle bağırtacak kadar da değil:))
mesela diş çekilmesi mi daha çok can yakar, yoksa dövme mi :D
oha kıyaslamaya bak :)))lan dur beynim durdu bir an yazarken:)get ülen:)
diş çektirdim panpa bi- kıyaslama yapcam
valla diş çektirdim bende o hiç acıtmıyor mesela:)))dövme,ehh işte dayanılmaz değil:)yaptır sen yaptır hı-hı:D
senin şu kurukafayı kaç yaşında yaptırdın sen?
22 idim,ilk dövmem..diğeri öbür yanımda,anarşi dövmesi,ama o elle yapıldı:)
Anarşi mi peeeh :D
fuck the systen bro yaaa,firidım en iyisi:)
lan daha geçen müslüman oldun. ne anarşizmi :D
13 yıl geçti anam:))allaaam sen konuyu biliosun dinimis süpaneke amin:))
lan sus rezil. kolunda şeytan yıldızı var birde namaza duruyorsun :D
yoo ne namazı?ben kendime müsl...lllüü..müss...?!..nan?!
tüüü rezil seni.
vat iz buk vitin bitvin?yes ay nov...
olm sen ingilizceye girme. gördük senin ingilizceni :D
actually my English is very perfect,i was just kidding at the moment.Or did you just piss me off?!Hoooow emberrasing...
panpa ingilizce cümle yazarken, türkçe gibi kısa cümleler kurmamak daha iyidir :)
ohh?i didn't recognize that...panpa?what is panpa?something to eat i suppose:)))hmm?lan bir get yaaa:)
dude i i find your lack of mind disturbing
:D
dont worry about that,get used to it:))...duuuude:)
ben dude değilim hay senin :D
...bitch please:))AHHAHHHAHA
lan seni varya :D
sana çok ağır bir laf ederim ingilizcede bak. tek bir kelime .D
canımsın yaaa sevdiğim arkadaşımsın kıyamam la:)
Kıyma bana :'(
bana kıyanın boğazını keser, soluk borusuna ***** sokarım
;)
oooooooyyy:)tamam yavşama:)
sus lan yeter artık :D
:)
Can yakmıyor dövme sadece nekadar kararlıda olsan 2 ay sonra başlayan pişmanlıklar kötü.. ben pişman olmam deme herkes olur..
sen yaptırdın mı kalıcı dövme?
10 yıl önce neredeyse senin yaşlarında..
21 yaşındayım ben.
sen ne diye pişman oldun? dövmeyi mi beğenmemeye başladın
canım dövmeyide begeniyordum kararlıydımda.. ama işte 20 yaşındaki halimle 21-22-23-24-25 yaşlarında aynı olmuyor insan düşüncesi gelişiyor.. sonra vucutuna dünyanın en güzel projesini yapsınlar aynada vucutunun güzelliğini nasıl bozduğunu görüyorsun.. sildirttim neredeyse hiç belli değil.. birçok arkadaş tanıdın sildirten ama tam silinmeyen.. özellikle bayanlarda şuan bir furya ama inan okdar itici oluyorki.. anket yap dövmeli bir bayan erkekler tarafından hep yanlış algılanacak ve güvenilmez..
erkeklerin ne düşündüğü umrumda değil :) onlar zaten elde edemedikleri herkes hakkında kötü şeyler düşünürler
dövme konusuna dönelim. neden bedenim herkesle aynı olsun ki diye düşünüyorum. bir farklılık olmalı diyorum. ama tabi 40 yaşımda ne düşünürüm bilinmez
haaa bak bu da doğru
hımmm. herkesten farklı olmak :( .. sen herkesle aynı değilsinki seni sen yapan özelliklerin güzelliklerin hatta hiçbişeye değişemeyecegimiz eksilerin ve yanlışların var..seni sevenlerin bunlarla sevip beğenir.. sadece blogumda bunla ilgili bir yazı yazmıştım vaktin varsa okumanı isterim link
okurum saol :) yoo beni farklı yapan çok şey varda, o bile kesmiyor beni. sürekli değişiklik istiyorum
okumadım ama okuyacağım..resimlere gördükten sonra konuyu anladım gibi:)))sorana dedin ama bende geçerken uğradım...
lan sen bi- dur yeter :D
olur:)
sürekli değişiklik istiyorum dedin ama değiştiremiyecegin birşey yaptırmak üzersin..
sildirmek çok acıtıyor mu peki?
lazer hikaye ben asitle sildirdim.. çok kötü olmuştu..derim eridi.. sonra hızlıca iyileşti ve iz neredeyse yok..ama lazerle sildirenlerinkinde genelde bir karartı oluyor..
tamam saol yazdığın her şey için :) blog'una bakacağım
sırtına çiftleşen kurbağaları yaptır tamam mı nolur nolur :|
yok daha cool bir şeyler yaptıracağım
Birşeyler kullanırsan acımaz da kalıcı dövme de sıkıntılı be ablam :D O "birşeyler" daha sıkıntılı ;)
bugün bir haber gördüm adam kendisinden ayrılan sevgilisinin sırtına bok çizmiş sinekler falan var.kız da sanıyo ki aslan resmi var
Birşey olmaz merak etme.
Benim adımı yazdır. <3
yok isimli bir şey yaptırmayacağım .)
kız dediğin acıya dayanacak bişy olmaz korkma tatlım..
guzel soruu bende yararlanayım bari tesekkur :)
hahaha elbette. sende gözlemci olarak katıl :D
ya ınan 3 senedır tattoo salonun kapısına kadar gidip geri donuyorum yaaa :) hadi kız sen yaptır bende cesaretlenip yaptırırm belki :D hahaha
yok ben kesin yaptıracağımda, tattoo salonuna gitmeden önce bir şeyler kullanıp gitcem sanırım asdsasd
wuuuaaaaoowwww alkol kullan kız daha yuksegı tattoya değil bara kacarken :D haha
yok daha çok bedeni uyuşturacak bir şey lazım kenks. alkol işlemez :/ kız halimle nasıl dayancam o acıya
alkol kanı sulandırıyormuş ve daha çok acımasına sebep oluyormuş. aman sende içme ha :D
saglam bilgi oldu tesekkur pkei ne yapıcaz :) senden tavsıye almadan vucuduma kursun kalem bıle degdırmem :D
o zaman ekle beni. bağlantıyı koparmayalım yoldaş haha
Bi' şey olmaz yaptır gitsin.
hayatta yaşayabileceğin büyük acıların arasındadır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar