Eski eşimin yeni sevgilisi?

Merhaba, Bundan 12 yıl önce büyük bir aşkla eşimle evlendik. Evliligin daha ilk gunlerinden itibaren her iki tarafinda aileleeinin mudahil olmasina maruz kaldik. Bizi bize birakmadilar yani. Kavgalarimiz basladi. Evliligimizin 1 bucuk yilininin sonunda minik kizimiz dunyaya geldi. Ancak aileler bundan sonra daha da karismaya basladilar.. Lohusa sendromu da isin icine girdi, esimin issiz kalmasi da Kavgalarimiz artti ve biz bosandik. Aradan tam 10 yil gecti. Ne esim ne de ben baskalarini hayatimiza aldik... O istanbula tasindi biz bosaninca ailesinin yanina.. Yilda bir iki defa anca goruyordu kizimi ama internetten gorusuyorlardi. Bu arada cocugumuz buyudu. Bu surecte o da inatlasti kizima hic maddi destekte bulunmadi. Tek basina buyuttum. Onu ziyarete geldiginde de hep barismak istedi. Suanda kizim 10 yasinda ve babaya ihtiyaci artti. Aileler de nihayet sakinlesti. Benim de sevgim hala devam ediyordu. Barismak icin adimlar attim ama malesef biriyle internette gorusmeye baslamis.. Yuzyuze hic gorusmemisler ama video gorusmesi araciligiyla 6 aydir hergun gorusuyorlarmis. Bunu da eski esime barismak istedigimi yuvamizi artik toparlayalim cocugunhn buyudugunu babaya daha ihtiyac duydugunu soyledigimde ogrendim.. Kadin bana messengerdan mesaj atti.. ve cok cirkef bir mesajdi. aynen soyle " sen gecmissin, bizim onunla harika bir gelecegimiz olacak, yoluna git, cocugunu buyut, o bana her mesajini gonderiyor. Bizi rahat birak fahise".. sok gecirdim cunku seviye yerlerdedi. Ben de cevap olarak onun sadece internette gorustugu biri oldugunu aile meselelerine karsimamasini yazdim".. Bu arada eski esime kimsesiz oldugunu soylemis eski esim onu kormaya almis gibi davraniyor. Bir de kizimdan birden sogudu. Evlenip yeniden yuva kuracagini cocuklari olacagini soyluyor. Daha hic yuzyuze gorusmedigi biri icin beni azarliyor. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Eski eşimin yeni sevgilisi?