Merhaba, Bundan 12 yıl önce büyük bir aşkla eşimle evlendik. Evliligin daha ilk gunlerinden itibaren her iki tarafinda aileleeinin mudahil olmasina maruz kaldik. Bizi bize birakmadilar yani. Kavgalarimiz basladi. Evliligimizin 1 bucuk yilininin sonunda minik kizimiz dunyaya geldi. Ancak aileler bundan sonra daha da karismaya basladilar.. Lohusa sendromu da isin icine girdi, esimin issiz kalmasi da Kavgalarimiz artti ve biz bosandik. Aradan tam 10 yil gecti. Ne esim ne de ben baskalarini hayatimiza aldik... O istanbula tasindi biz bosaninca ailesinin yanina.. Yilda bir iki defa anca goruyordu kizimi ama internetten gorusuyorlardi. Bu arada cocugumuz buyudu. Bu surecte o da inatlasti kizima hic maddi destekte bulunmadi. Tek basina buyuttum. Onu ziyarete geldiginde de hep barismak istedi. Suanda kizim 10 yasinda ve babaya ihtiyaci artti. Aileler de nihayet sakinlesti. Benim de sevgim hala devam ediyordu. Barismak icin adimlar attim ama malesef biriyle internette gorusmeye baslamis.. Yuzyuze hic gorusmemisler ama video gorusmesi araciligiyla 6 aydir hergun gorusuyorlarmis. Bunu da eski esime barismak istedigimi yuvamizi artik toparlayalim cocugunhn buyudugunu babaya daha ihtiyac duydugunu soyledigimde ogrendim.. Kadin bana messengerdan mesaj atti.. ve cok cirkef bir mesajdi. aynen soyle " sen gecmissin, bizim onunla harika bir gelecegimiz olacak, yoluna git, cocugunu buyut, o bana her mesajini gonderiyor. Bizi rahat birak fahise".. sok gecirdim cunku seviye yerlerdedi. Ben de cevap olarak onun sadece internette gorustugu biri oldugunu aile meselelerine karsimamasini yazdim".. Bu arada eski esime kimsesiz oldugunu soylemis eski esim onu kormaya almis gibi davraniyor. Bir de kizimdan birden sogudu. Evlenip yeniden yuva kuracagini cocuklari olacagini soyluyor. Daha hic yuzyuze gorusmedigi biri icin beni azarliyor. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Konuya taraf tutmadan baktığımızda o kadının tepkileri çok sıra dışı değil. Onun bakış açısında siz mutluluklarına engel olmaya çalışan eski eşsinizdir. Yani bundan dolayı üslup olarak saygısız bir tutum içerisinde bulunmuştur. Ha peki size dair neden bu kadar dolu? Ona da eski eşinizin anlattığı şeyler ve olayları kendi cephesinden kişisel yorumlamaları etken olmuştur. Yani o çok iyi, düzgün bir insan ve ilişkide problem çıkartan taraf sizdiniz gibi bir durum. Sizin o kadınla işiniz yok. Sizin eski eşinizle de işiniz yok. Ha ne var ebeveynlik kapsamında baba rolüyle işiniz var. Zaten konuda kendinden çok çocuğunun durumunu gözeten, onun iyiliği adına neler yapabileceğini tartan bir anne görüyorum. Şu durumda iletişimi devam ettirdikçe daha da soğuması ve iyice uzaklaşması çok doğal. Çünkü sizin çocuğunuz adına yaptığınız olumlu adım onun hayatına olumsuz olarak yansıyor ve problemler doğuruyor. E haliyle eski problemler de ortada. Onun cephesinden bakalım eskiden de problemliydik şimdi de problem çıkıyor. Problemden de uzaklaşmak ister. Ha sizin cepheniz ne olacak? Onca fedakarlık var ortada niye tek başınıza tüm bunlar sizin sorumluluğunuz olsun ki? Haklısınız söyleyecek bir şeyim yok bu yönüyle. Ama durum ortada yani baba çocuk arasındaki ilişkiyi, ilgiyi, bağı siz yönetemezsiniz ki. Ha neyi yönetebilir neyi tartabiliriz çocuğun gelişiminde baba figurunun rol almamasından ötürü neler yapılabileceği tartabilir. Yaşadığınız kolay değil farkındayım. Hani kaybetmiş olunsa bile bir nebze çocuğa bunu işleme şansı var ama yaşarken olan ilgisizliğini çocuğa kavratmak zor. Kötülemek doğru değil, beklentilerini yükseltip onu hayali kahramana çevirmek doğru değil. Şu aşamada onları onlara bırakmanın daha olumlu olacağını düşünüyorum. Çocukla ilgili onun bu ilgisizlikten üzülmemeyi adına nasıl aktarım yapılabileceği yönüyle bir uzmandan görüş alınmasının yararlı olacağını düşünüyorum. Objektif bakmaya çalıştım. İnciten noktalar var ise kasıtlı olmadığını bilmenizi isterim.
123 Yorumla
Soran+1 yılKadinin tepkisi anormal. Birkere iliskileri yok ortada. Sadece sanal alemde web cam. den bir gorusmeyle ne cesaretle bana yaziyor? ve bana fahise diyebiliyor? Bu lafi soyleten eski esim farkindayim ama ne sebeple olursa olsun insan tanimadigi birini rahatsiz edip " fahise " diyebiliyorsa o onun seviyesizligini gosterir... ben yapamam mesela. Ucuz insan tepkisi bence... ben her zaman siddete hakarete karsi olan biriyim. Bir insan saldirgansa bunun nedeni ruhundaki basitliktir. erkek olsun kadin olsun. Ben boyle dusunuyorum. Saldirganlik yaparak kiz arakdasindan takdir bekleyen erkekler de bu sebeple hep konigime gitmistir. bu onlarin sevgisizliginin buyuklugunu gostermez. Bence tam tersine ruhundaki boslugu gosterir.
Soran+1 yılBenim eski esimle isim var. Daha 2 ay once barisma teklifinde bulundu bana. Ben de hissettim sanki artik bunca yildir karsilikli olanlari hatalri ve kizimin bana soyledigi son zamanlardaki sozleri ve yilalrdir ilk defa bu kadar net adim attim. Ama bunu ogrendim.. Onlari ogrenipte adim atmadim.
Siz sanalda yasanan web cam sohbeti icin cocugumun ve kendi mutlulugumuzu bosver mi diyorsunuz? ustelik kadinin hesabi sahte. sadece 2 begeni var. Kendini gizleyen web camden isini yuruten sahte biri icin?
Soran+1 yılve bence tarafsiz bir yorum degil. yine de tesekkurler.
Soran+1 yılNe dusundugunuzu tahmin edwbiliyorum ve sanki ikinci kisinin bakis acisiyla yazmissiniz izlenimi edindim. haksiz da olabilirim. ama ortada henuz bir iliski yok. Sadece sanalde edilen sohbet var. Eski esimin profilinde bekar yaziyor mesala hala ve o kadina dair bir kanit yok. O kadinin hesabi sahte. Yani sadece fotograf var. o forografdaki kisi de benim benzerim. Kadinin fakir ulkelerden birinde yasadigini ogrendim. Amacinin farkli olabilecegini dusunuyorum. Bana bu kadar saygisizca yazma sebebinind de bu derece hirslanmasinin da. Ben kizimi hic kullanmadim ona karsi. Bir kere bile. Ondan nafaka bile talep etmedim. Ama buna karsilik hep girosturdum ozel gunlerde yanimizda olmasini istedim.2 ay once barismak istedi. Ben de 1 ay kadar dusundum ve kabul etmek icin aradigimda bunlari ogrendim ve bu tatsiz mesajlasmayi yasadim. Suanda bir donum noktasindayim kizim ve benim adima.. Eger o kadinla devam ederse buraya getirip evlenebilir. Ve ozaman hersey daha da zor bir hal alir
- +1 yıl
Haksızsınız diyemem. Bu cepheden düşünmenizi sağlayan şey ilk anlatımda barışmak için adım attım ifadesine karşın, daha sonra ortaya çıkan 2 ay öncesinde barışmaya yönelik teklifin eski eşiniz tarafından yapılmış olmasıdır. Bu iki kalem konuyu bambaşka noktalara taşır. O nedenle uyuşmazlık olmuş ve sizi anlamadığım gibi, onu savunur pozisyonda bırakmıştır sanırım. Kendi bakış açım kapsamında zaten onun size mesaj atması doğru bir olay değil ki bir de üslup olarak seviyesiz bir dil kullanılsın. Ama hayatta her şey bizim dogrularimizla şekillenmiyor o nedenle yaptığına normal demeyip çok sıra dışı değil ifadesi kullandım. Bu yöntemle sürekli karşılaşıyoruz çünkü.
- +1 yıl
Bu tür paylaşımlara ben düşünce alışverişi kapsamında bakıyorum. İletişim aşamasında soran için gerçekten tartılabilir, bu yönüyle düşünmemiştim gibi noktalarda yakalanabilirken bazı durumlarda da sadece laf kalabalığı olarak kalır. Bu kapsamda eğer yararlı olabilir belki diye en ufak düşünceniz varsa yeni gelen bilgiler kapsamında oluşan düşüncelerimi paylaşımdan çekinmem. Ha bu iletişim yorucu da olabilir Zaten şu dönem sağlıklı karar almak için kafa karışıklığı değil esenlik lazım. Bu kapsamda iletişim sürdürüm tercihini size bırakıyorum.
Soran+1 yılBeim de amacim dusunce paylasimi. Belki benim goremedigimi gorebilmek. kirilma noktasindayiz. Kizim ve ben. Bu kadinin amacinin bambaska oldugunu dusunuyorum. O kullandigi sahte hesabi inceledigimde gordugum baska baska erkeklere daha birkac hafta once kalp biraktigi." photos liked by.." dan gorunuyor. Esime bunu gostermeye calistigimda hipnoz olmus gibi dinlemiyor. Ne yapmam gerektigini bilemiyorum.
- +1 yıl
İlk paylaşımlarda konu bir anne duyarlılığı iken diğerlerinde anneliğin yanı sıra eş kapsamında da şekillendi. Ortada şu gözüküyor. Eski eşinizin size yaptığı barışma teklifine karşın böyle bir şeye girişmiş olması. Burada önemli nokta bu teklife karşın tam şu an siz hangi pozisyondasınız onun için. Cümleleriniz içerisinde bunun cevabı da var. O barışmak ve yeniden bir araya gelmek isteyen kişi şu an farklı yönelim içerisinde. Bu işler sadece webcam olayına bakmıyor. Etkilenme durumu, sizin deyiminizle gözünün boyanması gayet mümkün. Ha tabi bizim nazarımızda ya insan kendi çocuğunu, belirli süre ilişkide bulunduğu eşini hiç bilmediği kişiyle olan bir iletişim şekline tercih eder mi saçma değil mi olarak görülür.
- +1 yıl
Zaten söylediğiniz veriler sıklıkla yapılan dolandırıcılık hikayeleriyle de eşleşiyor. O kadının amacı dolandırıcılık olabilir bu da mümkün. Ama benim asıl üzerinde durmak istediğim konu şu. Gayretiniz aile bütünlüğünü yeniden sağlama noktasında kabul. Peki ortada aile bütünlüğüne yeniden hazır bir eş var mı? Bence yok. Ha ne zaman olur şu yaşadığı süreç her ne ise onun bitiminde ya da ilişkisel bazda bir konuları olmadığında. Ama şu durumda o kadının etkisi altında ve sözleri onda bir yere sahip. Siz ne kadar onun bu yönlerini ortaya çıkarmaya ve ona ispatlamaya çalışırsanız o derece sizi geri plana iter hatta bu davranış için tepki verir.
- +1 yıl
Tam şu an içerisinde bulunduğunuz durumu kırılma noktasındayız ve dönüm noktasındayız şeklinde iki kez tanımlamışsınız. Karar anlamında elbette katılırım. Sürdürülen yaşama etki bakımından ne olduğuna bir bakalım. Evet öyle veya böyle çocuğunuzla birlikte geçirdiğiniz onca yıl var. Bundan sonra da geçecek onca yıl var. Ha ama madem eşlik kapsamında duygularımız da devam ediyorken neden bir araya gelmeyelim dedik. Olayların fitilini ateşleyen biraz da iki tarafında olumlu adım atmasiydi. Diyelim gelmedik ne olacak? Zaten bir araya gelmemiş şekliyle yaşam sürüyorduk. Yine bu yönde bir değişken olmayacak sadece değişkenimiz çocuğa uzaklaşması olacak. Tabi bunları diyorum da sizin beklentileriniz dair düşünceler açıklıkla dile gelmediği için atladığım noktalar olabilir. Bu durumda şu soruları kendimize sormak yararlı olabilir mi? Bu insan şu an yeniden bir araya gelmeye hazır mı? Hazır değilse benim bu yönde çaba gösterip hazır hale gelmesini sağlamak ilişkide neleri değiştirir?
- +1 yıl
Yeniden bir araya gelme konusunda ikimizde onca yılın ardından oluşan düşüncelerimizi birbirimizle yeterli düzeyde paylaştık mı? Yeniden bir araya gelme arzusu alışkanlık ve boşluğa mı dayalı yoksa hatalar ve ilişki yönetiminde ki eksiklikler yönünde olgunlasmasından ötürü mü? Bunlar özeliniz olabilir bana cevap vermek zorunda hissetmeyin. Sadece bir kez düşünmeniz yararlı olabilir. Ha tabiki cevap verirseniz veya eklemek düzeltmek istediğiniz yönlerini okurum.
Soran+1 yılSon zamanlarda benimle birakin biraraya gelmeyi kobusmuyor bile diger kisinin etkisiyle... Hayali bir dunyaya kapilmis gidiyor. Kadin ona guzellikle vaadediyor bence. cunku kadinin bana yazdigi da buydu."o artik benim bizi guzel bir gelecek bekliyor. sen haline uzul". Bana ettigi kufurun harici bublar... Kadin beni bu kadar tahrik etmeye calismasi da tuhaf. Ama neyse o degil suandaki konu... Internette yasanan gercekte hic karsilasilmamis birinin sozleri bunlar. ve tabi farkli bir ulkede olmasi kadinin ve dedigim gibi baska erkeklere de daha birkac hafta once yaziyor olmasi...
Beni uzen, esim yillardir surekli benimle barismaya calisti.. Surekli. Her ay.10 yil boyunca... ben onu hepreddettim.. Sebeplerim vardi buradan yazamiyorum. ama simdi kizim buyudu ve daha da ihtiyaci olmaya basladi hergecen gun. Bana sevgisine. Ben de bunlari dusunerek onun barisma talebine nijayt olumlu dondum . Ama o 2 ayda bu internete gorustugu kisiye kapilmis...
Soran+1 yılNe kaybederim ne kazanirim... esimin mali mulku yok. Tam tersine borclari var. Ve icki aliskanligi var. Ben cocugumu yanliz basima ve kendi ailemin destegiyle buyuttum. Bunun yaninda aileler bizi bize birakmadilar. bu surecte o toparlanamadi. Ama artik eski ben de yok. Onu toparlamak istiyorum. Cocugum icin kendim icin de. Eger ona destek olabilirsem birlikte basarabiliriz. Kizim onunla ve benimle mutlu. Kizim artik buydu ve bana destek olabiliyor. kizim barismamizi istedi ve en son teklifini buyuzden kabul etmek istedim. Ama gelin gorunki bu durum ortaya cikti.. kader mi bu bilmiyorum.. onca yil bekleyipte ben tam kizimin icin yuvam icin tamam demisken bunlarin olmasi... Bilmiyorum...
- +1 yıl
Bu olayda kızınız olmasaydı ve yine bu süreçte olsaydınız aynı çabayı gösterip bu niyetle hareket eder miydiniz? O insanla yeniden bir araya gelmeyi, onu toparlama yönünde gayret göstermeyi tercih edermiydiniz? Anlamaya çalıştığım nokta şu. Bu çabanıza ve düşüncelerinize baskın olarak etki eden konu sadece çocuğunuzdan mı kaynaklı yoksa evet çocuğum olmasa da o insan için ve onunla yeniden bir araya gelmemiz adına bu çabaya değer gibi net bir ifade kullanabiliyor muyuz?
Soran+1 yılNet cevap verebilirim kizim icin.
Soran+1 yılBen bunca yil baskasiyla evlenmeyi dahi dusunmediysem bunun asil sebebi de kizim. Kimsebicin bir dakika uzulecek biri de degilim zorlayacak da. Onu asla bahane etmiyorum. Kizimi asla kullanmadim. Onu bahane edip ek kurus nafaka bile almadim. Ama kizim buyuyor ve o boslugu artik hissedebiliyorum bebek degil artik. Ve onu boyle bir boslukta birakmak istemedigimi anladim. tabi yilalrdir eski esimin de beklemesi, ve buyuk yanlislarini gormemem her zaman beni sevdigini ve barismak istedigini soylemesi...
sqrtlarin hepsini dusundum.. kizim icin de benim icin de en iyisinin bu oldugunu dusundum bu yuzden barisma istegine bihayet olumlu dondum.. ama kader...- +1 yıl
Aşağıda ki yorumlarınızda kızınız nedeniyle yeni bir evlilik düşünmediğinizi okumuştum. Dayandırdığınız nedenler mutlak vardır. Tabiki bu yönde düşüncenize saygı duymaktan öte bir durum yok. Konuları düzene oturtma adına böylesine sorumluluk alıp çaba göstermenize dair net bir cevabınızın olması güzel. Bu durumda şunu sormak isterim. Bir çocuğun gelişiminde en önemli şey, rol model alabileceği anne baba ve onların arasında ki ilişkinin niteliği değil midir? Evet hepimiz olgunlaşıyoruz.
- +1 yıl
Geçmişte yaptığımız veya yaşadığımız sorunları belki şu an olsa kolaylıkla devre dışı birakabilecegimiz yöntem ve düşünceleri keşfediyoruz. Sizin bir tecrübeniz daha var. Evlilik ilişkisi içerisinde bulundunuz. Düzeninden tutun, hassasiyetlere, sorunlarından tutun tıkanma noktalarına kadar deneyiminiz oldu. Bu durumda eş kavramının ne kadar önemli olduğunun bilincindesiniz. Kaldı ki sizin durumun bir ara verme sonucu yeniden birleşme kararı alıp almama durumu değil de yeni bir başlangıç yapıp yapmama durumu olduğunu düşünüyorum. Çünkü ne siz o eskide kalan siz, ne de o eskide bıraktığınız o. Değişim süreci oldu.
- +1 yıl
Bu kapsamda birleşme kararından önce yeniden bir tanışma yapılması, düşünce, bakış açısı ve uyuma dair yeni dönem beklentilerin karşılaştırılması çok daha uygun olacaktır. Düşünün çocuk için bir araya geliyorsunuz ama birbirinize dair anlamlar aranızda oluşmuyor. O hanenin size ve ona ne kadar yük geleceğini ve sadece düşüncesel yorgunluğun bile yaşamınızı etkileyeceği ortada. Bu da ister istemez çocuğa yansır yine. Anlatmak istediğim sadece çocuk için bir araya gelme çok sağlıklı ve sağlam temelli bir karar olmayabilir. Çocuğunuz kadar sizin de ve onun da haneden verim almanız lazım ki işte o durumda sağlıklı bir ortamda yetişen bir candan bahsedebilelim.
- +1 yıl
Gerçi şu haliyle bunları tartma boyutu bir yana ortada başka sorun var. Onda da kendini boşa çıkartacak olan maalesef o insan. Böyle bir birleşmeye şu an hazır değil, hazır olsa bile uygun değil. Belkide bu size bir işaret. Şimdiye kadar hep onun isteği vardı ve şimdi kabullenmişken o ortada yok. Bu ilişkinin devamı bakımından aceleye getirmeden düşünmeniz ve değerlendirmeniz adına bir fırsat olarak kullanılabilir şu dönemler.
Soran+1 yılHersey zaten olacagina variyor. Mucadele etmemeye karar verdim... Hayirlisi... Tesekkurler yorumlariniz icin
En İyi Cevaplar
Bak normal bir aşk yani çıkma işi bile mantık uyumu gerektiren birşey. Evlilik ise bunun çok daha üst boyutu. Hatalarını sayıp seni üzmek istemem. Sana bunca yıl destek olmayan, kızını sallmayan biri ile neden yeniden denemek istiyorsun? Seni anlıyorum kızın için istiyorsun ama adam kızına bir şefkat göstermiyor ki. Mantıklı düşünelim yakın yaşların insanıyiz. Birbirimizi anlarız. Kızın babasız büyüyebilir. İstersen dava açar nafaka alırsın. Bu zor değil ama dik dur onurlu ol
11 Yorumla
Soran+1 yılKizima sevgi gosteriyordu maddi destek olmasada... ama ondan ilgiyi birden kesti. Kizimin uzuntuden agzinda yaralar cikti. Ve yuzyuze gormedigi biri icin simdiden boyle. Iliski var mi ortada? Toparlayabilirmiyim.. Bir de kadin benim benzerim... Asil aradigi benim aslinda bunu da goruyorum. Hatalar yapildi karsilikli.
+1 yılSenin eşin en adi şerefsiz! Bırak şunun neyini seviyorsun kendine çeki düzen ver kızını büyüt sonra kendine yeni bir hayat kur o da öyle yapıyor daha kendi kızına bakamayan bir adam ile nasıl tekrar bir evlilik düşünebiliyorsun? Zaten başkalarıyla da ilişkileri sağlam, uzun vadeli ve sağlıklı da olmayacaktır
Fahişe, onun peşini bırak diye sözler eden kadından da ne eş ne anne olur
Güçlü ol bırak peşini senin ona ihtiyacın yok evet kızının bir babaya ihtiyacı var ama o insandan ne baba olur ne eş sen kızının hem annesi hem babası olacaksın ve olmuşsunda
Ben kendimden biliyorum babasız birşeyler eksik oluyor evet ama anne yerini doldurabilir.
Bunlarıda atlatacaksın sakın güçsüz olduğunu gösterme ve ben biliyorum sen çok güçlü birisin ve bunu yapabilirsin
Bırak aklı başına gelsin kızı büyüdükten sonra bak nasıl ortalıkta havlayacak kızını bu adama kurban etme13 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim.. Bilmiyorum sizi tanimiyorum ama beni anladiginizi hissettim... Benim icin yazdiginiz guzel sozler moral oldu... Anlatamiyorum kimseye... Ben yapayalniz buyuttum... bir baba olarak o da demedi, tamam nafaka istemiyorsun cocuga da kendine de ama ben de babasiyim iste su da benden kizimin kursagindan gecsin.. Demedi.. hep ben mucadele ettim
. Tek basina. Gecenlerde babasi soguk konusmus internette kizim kendine gelmedi gunlerce... Kizim cok duygusal.. En cok barisma cabamin nedeni de uzulmemesi kizimin...- +1 yıl
Kızına hem anne hem baba olacaksın şimdi eski eşinin çok umrunda değil ama kızı büyüdükten sonra bak nasıl ihtiyacı olacak ona.
Şimdi güçlü olman gerekiyor eski eşin kızını üzüyorsa kızına hem baba hem anne olacaksın babasının boşluğunu hissettirmemeye çalış bir zaman sonra kızında babasıyla görüşmek istemeyecek
Eski eşini arama yalvarma kızımızın sana ihtiyacı var vesaire deme
Bir baba olarak o görevini bilmesi gerekiyor ve yerine getiremiyorsa bu onun sorunu
Onun şu an daha önemli işleri var yeni sevgili yapmal gibi
Sanırım eski eşin şu an duygusal bir boşlukta olduğu için geride bıraktığı kızını değil sadece kendisini düşünüyor
10 senedir düzgün yardımı dokunmamış zaten şimdi de onun yardımına ihtiyacın yok Allah sana güç sabır veriyor ki ona muhtaç kalmıyorsun
Dediğim gibi ben kendim babasız büyüdüm senin duygularını anlayabiliyorum annemin o zamandaki hallerini hatırlatıyorsun bana
Kızınla çok güzel vakit geçir masallar oku beraber kek yapın yemek yapın filmler izleyin - +1 yıl
Şimdi ona beraber daha güçlü olduğunuzu ve kimseye ihtiyacınız olmadığını göster. Umarım babası çok geç olmadan hatasını anlar ve yapması gereken görevi yerine getirir bir baba olarak
+1 yıl10 sene olmuş boşanmısın, bu evlılık bı daha olmaz..6 ay tanıdığı yüz yüze görüsşmedığı biriylede olucağını sanmam.. neyse, boş yere bir sürü stress
02 Yorumla
Soran+1 yılKadinin facebooktan hesabina baktim. Sahte hesap cok belli. Hic arkadasi yok mesela. ama fotograflari var ve bana cok benziyor. yani eski esimin tipi. Kizim her goruntulu aradiginda messengerdan "aradiginiz kisi Şu an goruntulu konusmada" uyarisi cikiyor. Biri var yani kesin.. Ben 10 yildir bekliyorum. Ama onu degil. Kizima iyi bir anne olmaya calistim. Kizimi cok sevdim. Ve hayat mucadelesinde zaman gecmis.
- +1 yıl
10 yıldır babalık yapmasını mı beklıyorsun, doğru mu anladım? olacak tabıkı 10 sene geçmiş, sımdıye kadar tekrar evlene bılırdı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılBak bu tür insanlar adamliktan nasibini almamış varlıklar. Lütfen bu adamı artık bekleme birak gitsin zaten gideli çok olmuş. Kızını buyutmussun bu yasa kadar buyutmeye devam edersin. Kadına gelince de azıcık vicdani olsa öyle bir mesaj yazmazdı sana. Allah seni bu tür mutsuzluklara surukleyenleri ıslah etsin
06 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten uzuluyorum. eski esimden azicik isik aldi bana bunlari yazdi. ben de kotu biri oldugunu gorebiliyorum. ici nefret dolu. Kizima firsat bulsa neler yapmaz
- +1 yıl
Sen kızını koru kolla. Ondan ve eski eşinden uzak dur. Asla barışma yolunada gitme kadın seni takıntı yapıp size zarar verebilir
Soran+1 yılKadini daha baslamadan uzaklastirabilmenin bir yolu yok mu?
- +1 yıl
Eski eşini istiyor musun hala? Yoksa kızınla yaşamaya devam mi edeceksin?
Soran+1 yılIkimizin de hatalari oldu. Ama 10 yil ikimizde kimseyi hayatimiza sokmadik. Bu saatten sonra kizimin daha da ihtoyaci oldugunu goruyorum, buyudukce ve akli basina geldikce. Ortada sadecw onun yasadigi sanal bir iliski var. Toparlamak istiyorum acikcasi. Ama nasil basaracagim bilmiyorum
- +1 yıl
O kadin emin ol pesini birakmaz rahat rahat
Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. o karı senin adamı kafeslemiş üzgünüm. bence çocuu bu durumda koz olarak kullanmalısın. çocuk seni özlüo baba baba die sayıklıo onu parka götürmen gerektiini sölüo vs her koşulda çocuu kullan. onu zayıf noktasından wur. o int. fahişesinide engelle muhatap olma. yuwanı kurtar bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet saolun tavsiyeniz icin.
Yoluna bak sana hayri olsaydı zamanında olurdu bu dk dan snra o adamdan ne çocuğuna baba ne sana eş olur birdha kesinlikle konuşma o kadın parasını yiyip tekmeyi basınca seninki köpek olcak kapında çok değil 1yil snra falan en fazla
10 Yorumla
+1 yılAttığı çirkef mesajları eski eşine gönder ve gerçek yüzünü görsün... Mahalle or. s. p. usu ile mi evleneceksin diye sor.
12 Yorumla
Soran+1 yılGonderdim. O da yine beni sucluyor. Gozu baglanmis gibi
- +1 yıl
Üstüne gitme... gittikçe değeri artar diğer kadının.. Bırak düşünsün biraz.
Aldatan karım bana onu gözetlemem için her türlü nedeni verene kadar hackleme fikrini hiç sevmedim. Son zamanlarda tavrından şüpheleniyordum ve karımı gerçekten seviyordum, bu yüzden ani tavır değişikliğinin nedenini öğrenmek için can atıyordum. Birkaç casus uygulama indirdim ama yardım için buraya gelene kadar hiçbiri işe yaramadı. Bu yüzden denemeye karar verdim, 10 saatten daha kısa bir sürede tüm faaliyetleri bana gönderildi ve sadakatsizliği doğrulandı. gmail'de andersontech65 sayesinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAptal mısın sen? Nasıl hala isteyebilirsin o adamı? Kızını tek başına büyüttüğün yetmezmiş gibi merak edip görmeye bile gelmiyor, ailesinin işin içine karışmasını engelleyemeyen kılıbık mesajlarını başkasıyla paylaşıyor. Nasıl bir kafa, gerçeğe dön.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum... Benim de kizdigim cok durum var. Ama hatalar karsilikli.. Ailemden cekindigi icin gelemedi sık sık. ona ragmen geldi.
Cevap sahibi+1 yılNeden maddi destek sağlamadı?
Soran+1 yılO inatlasti bence. Benim zorlanmami yalvarmami istedi... Aslinda maddi durumu var. Bir de sonrada bakti ben bakabiliyorum cok da onemsemedi heralde
Cevap sahibi+1 yılTamam işte bundan sonra o baksın maddi olarak.
+1 yıl10 yıl... biraz fazla beklemişsin. Şu an aklı havadadır eşinin aşk sarhoşluğu yaşıyordur, çabalaman nafile olur sen üzülürsün. Bir ilişkisi olmasaydı olurdu ama şu an yanlış zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılIliski sadece sanal.. Ama durum kotuye gidiyor. Sjmiden kizima mesafe koydu. Daha da kotulesmede yapabilecegim birsey var mi?
+1 yılİnternetten tanıştığı ve sadece videolarla görüştüğü birine nasıl kapılır insan ya harbi ergen
00 Yorumla
+1 yılKizinla birlikte mutluluklar diyebilirim canım. O seviyesiz adamın peşini bırak. Bide mslari ona atiyomus. Terbiyesiz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,6b cevap paylaştı. Evlenmeden önce düşünecektin her önünüze geleni adam sanmayın beter ol
03 Yorumla- +1 yıl
Eşler yıllar sonra bile ayrılabiliyor karşındaki kim olursa olsun 100% tanıyamazsın bu yüzden ilişkiler, evlilikler bitiyor
Hiç kimse boşanmak için evlenmiyor hele 10 yaşındaki bir kızın hayatını mahvetmek için hiç değil
Kınadığın başına gelecek
Soran+1 yıl@mizantropist Aynisini ben yazacaktim. Siz yazmissiniz. Hatta ben mi yazdim diye tekrar tekrar kontrol ettim... Evlenince bile insanlar degisebiliyor. Yillarca tanisa bile evlilige kadar numara yapanlar olabiliyor... ailesi duzgun diye evlenenlerde adam veya kadin bambaska ailesi iyi olsa bile kendisi kotu cikabiliyor. Evlilik bambaska birsey. sans sanirim.. o yuzden kimse kimseyi kinamasin.
+1 yılO adamdan sana hayır gelmez bu ilişki çoktan bitmiş Allah yardımcın olsun hayatına başka birini almayı dene
05 Yorumla
Soran+1 yılAlamam kizim var
- +1 yıl
Kızını kızı gibi kabullenecek babalık yapacak biri çıkar belki karşına
Soran+1 yılAmin saolun. Kizim var hayatimda. Baska biri cok ama cok zor
- +1 yıl
Hakkın da hayırlısı olsun kardeşimin de bahtı geleceği güzel olur inşallah
Soran+1 yılAmin. Saolun
+1 yıl10 yildir sen hic kimseyle biseyler yasamadin mi ask sevgi?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen onu cok sevdim. Ve bekledim. Sonra cocugun sorunlari okul vs surekli bir kosusturmaca zaman gecivermis. ben de saskinm. Kimse yargilamasin yadirmagamasin insanin basina yelmeyi ce anlayamiyor
- +1 yıl
Anliyorum cok iyi anliyorum Allah yardimcin olsun
Soran+1 yılAmin
Bir anlik gaflete dusmus aklinda cok fazla sey olmali bekle sadece bekle
00 Yorumla
+1 yılBaşka birini bul. Bu adamdan sana hayır gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen eski oldugundan bitirmen gerekiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği