Gizli Üye(30-35)+1 yılBende en yakın arkadaşımdan hoşlanıyordum dersler ve bazı ufak tefek şeyler haricinde kalan saatlerde hep beraberdik aynı evde yaşıyorduk. Ona hiç söylemedim ama diğer ev arkadaşımız uyarmış o ona rağmen bana hayatım, bebeğim diye seslenmeye devam etti hiçbir şekilde de bildiğini bana çaktırmadı tam tersine daha anlayışlı davranıyordu. Sonra ne mi oldu mezun olduk aynı şehirdeyiz yine ama eskisi gibi duygular beslemiyorum ona ve buluşmak için utanıyorum 😅 birde söylesem ne olurdu siz tahmin edin 😅 buda friendzone'a dahil oluyor sanırım 😅😅
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende iyi yapmışsın bence en azından umudunu kesmesi gerektiğini bilecek 😅 ben tepki almadığım için o zaman daha da umutlanmıştım 😅
- +1 yıl
biraz ücüzü bir hikaye ya 😅
insanlar duygularını net bir şekilde aktarabilse keşke
Cevap sahibi+1 yılBana farklı bir anı oldu çokta üzülmüyorum 😅 öyle kör kütük kendini hoşlandığı kişiye adayanlardan değilim şükür 😂 ama gerçekten sadece arkadaş olduğunuzu net bir şekilde anlaması gerekli yoksa onun için daha üzücü olacaktır 😊
- +1 yıl
çok haklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılÜç kere başıma geldi üç kere arkadaşlığımı bitirdim daha da erkek kanka olayına bulaşmadım bulaşmam böyle durumda direk muhattablığı bitirmek en doğrusu zor durumda kalıyo insan
21 Yorumla- +1 yıl
öyle
Yaşattım ama sırf çıkmak için çıksan daha büyük haksızlık o kişiyede. O konuyu açmadan kırıcı olmadan konuştum ve zaten anladı yani öyle niyetim olmadığını. En azından görünce selam verebiliyorsun kırmayınca, reddetmeden çözüyorsan durumu.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çok kadına "sadece arkadaşımsın" diyerek friendzone acısını yaşatmak zorunda kaldım. Sevmediğim, sevemeyeceğim hiç bir kadını almadım hayatıma...
102 Yorumla- +1 yıl
iyi yapmışsın
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Olması gerekeni yapıyorum her zaman.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
+1 yılTamı tamına 6 ayrı kızdan yedim bu Friendzone damgasını. Evet, senin de dediğin gibi cidden çok sinir bozucu bir şey, ve senin de o erkeğe öyle bir şey yapman hoş olmamış. Onun yerine gerçekten hoşlanmadığını söyleseydin çok daha az üzmüş olurdun onu. Biraz alakasız bir örnek olacak ama, bir bilgisayar oyuncusu, Minecraft’ın yapımcısına “Oyunu alacak param yok, korsan olarak oynayabilir miyim?” diye sormuş. Yapımcının da cevabı şu olmuş: “Evet, fakat üzülmeyi unutma.”. Yani şimdi sen de onu arkadaşın olarak gördüğünü söyleyip muhtemel bir yalan uydurmuş oldun, ki bu da senin kalbini kırmış olmalı, ki kırmalı da zaten. O çocuğun psikolojisi bozulursa %80 sorumlusu sen olmuş olursun. Son sözüm de şu olacak sana: Dolaylama yoldan korsan olacağına, doğrudan doğru ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an sevdiğim kişi de beni arkadaş olarak görüyor. Ben de seni seviyorum ama arkadaş olarak dedi. Ben her zaman senin yanındayım, ilk gün sana karşı nasılsam hala öyleyim diyor. Bir defterde ona olan duygularımı ve şiirler yazdım. Onun haberi yok. Fakat beni arkadaş olarak görmesi acı veriyor.
Yani senin kanka ayakları yapman olmamış.12 Yorumla- +1 yıl
: (
Cevap sahibi+1 yılBelki sevebilirsin, bir şansı hak ediyodur illaki o kişi. Ön yargılarından arın.
+1 yılHaksiz degilsin ama cidden erkekle kizdan sonsuza dek arkadas kalinmiyormus bunu yine bir kez daha anladim illaki bir yerden patlak veriyor bu iliskiler herzaman. Benim de basima geldi uzaklastim. Sonra itiraf edince baskasini seviyorum dedim uzaklastirdim.
10 Yorumla
+1 yılKendi ellerimle farkında olmadan friendzone da düştüm. Bir de bu friendzone u yaşattığım kişiler dr oldu.
10 Yorumla
+1 yılBunu yapman ona arkadaş olarak gerçekten değer verdiğini ve bu tarz bir olay yüzünden arkadaşlığınızın bitmesini istemediğini gösteriyor bence. Yaptığın yanlış değil hatta bu durumda yapılabilecek en mantıklı şeyler arasında diyebilirim. için rahat olsun ona o gözle bakmıyorsan zaten her durumda o üzülecekti çünkü bir insanın, özellikle aşk, duygusunu ne yapılırsa yapılsın olumlu sonuç alınmazsa her türlü üzülebilir.
11 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın
güzel yorumun için teşekkür ederim
- Diziler & Filmler konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılBen düşmedim düşmemde yani bir kiza yakin arkadaşımda olsa hoslaniyorsam direk söylerim çekinmem kaybetcek birşeyim yok bana da diyecegi cevap en fazla hayır olur boylece 2 mizde rahatça hayatimiza devam ederiz benimleyken düşen oluyordu ben senin gibi eziyet çektirmiyordum anlarsam direk söylüyordum olamaz böyle bir şey diye ims etmeme gerek yok ben dürüst insanim karşımdaki üzülmesin diye yalan söyleyecek ya da yapmacik hareketler yapmam
10 Yorumla
+1 yılyasamadim ben ama onlara demistim arkadas olarak goruyom diye cojk oldu aci cekmelerine bayiliyomuyum ne aman ben napim aski meski oyle😂
17 Yorumla- +1 yıl
hep uzaktan bakiyolar cesaret edemiyolardi
- +1 yıl
hadi ya
- +1 yıl
burcun ne evet😂
- +1 yıl
yay.
senin? - +1 yıl
benimde yay😂
- +1 yıl
Oha 😂😂
- +1 yıl
ne oha😂
Diziler & Filmler konusunda 6,4b cevap paylaştı. Foto ile bağlantısını çözemedim
ama her insan yaşamıştır bence14 Yorumla- +1 yıl
eskilere bir bakıyım dedim. sonra hüzünlendim. sonra da hortlattım bakalım kimler hatırlıyıcak diye
- +1 yıl
kdjdkddk
Yaşamadım ama yaşattım. İlişki düşünmeyince malum...
21 Yorumla- +1 yıl
bende aynı
+1 yılYaşamadım ama istemeden çok erkek arkadasımı düşürdüm iyi yapmıssın ama kanka kalamıyolar daha sonra benimkiler kalamadı yani
30 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılYaşatırım genelde. Iliski insanı değilim ben. 1000 kişi gelse 1'ini ancak seçebilirim sonra o kişi yanlış çıkar, ondan sonra siradaki gelsin olmaz yıl geçecek üstünden önce bir.
10 Yorumla
+1 yılBen friendzone ayağı çekmem.
Ya kardeşim dedim ya da sevdiğimi söyledim.
Gerçi hayatım boyunca bir kişiye sevdiğimi söyledim. O da beni sırtımdan vurdu.
Net olmalı insan.10 Yorumla
+1 yılyaşamadım ama buradan bir kızla konuştum sonra onu arkadaşıma ayarladım arkadaşımlda kalırken görseldeki fotoğrafa benzer şeyler oldu
14 Yorumla- +1 yıl
hadi ya
- +1 yıl
8 ay çıktılar Sonra kavga edip ayrıldılar 😂 geçen yazdı bu olaylar yazı berbat etti
- +1 yıl
abi zaten sanaldan sevgililikte bir gelecek yok ki
- +1 yıl
sana değil bunlar gerçeğe taşıdılar taşıdılar ama diğerlerinden farkı yoktu Yani herkes çıkmak için çıkıyor ya da çıkarları vardır
Diziler & Filmler konusunda 737 cevap paylaştı. Yaşadı eski sevgilimle karşılaştım naber kardeşim dedi bende sen kardeş fantezisi mi var lan her yattığına kardeşim mi diyorsun dedim
10 Yorumlabirisini sevmiyosan en guzel bahane bence
ya arkadaşım olarak görüyorum
ya da
kardeşim gibisin😏10 YorumlaEmpatı yapayım dedımde acım bırken 10 olur. Sevılıp sevmemekten gızlı bır zevk aliyosun. Cocugu dusundugun falanda yok.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 727 cevap paylaştı. Kimi erkek kadınlarla sınırını bilmiyor ve çok samimi davranıyor. Bu tarz hareketler gösterip " arkadaşımsın " demek yanlıştır.
11 Yorumla
+1 yılBence iyi yapmışsın aynı şey benim de başıma gelmişti sevdiğim de bir arkadaşımdı üzülmesini hiç istememiştim bir süre senin davrandığın gibi davrandım sonra o ben yapamıyorum diyince konuşmayı kestik. İyi bir arkadaşımı kaybettim yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadım ve yaşattım yaşattığını yaşarsın diye bir laf var mı acaba dhdjdkd
19 Yorumla- +1 yıl
olabilir djdjdk
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen de yakında friendzone yaşamaya hazırlıklı ol dhskskxkkx
- +1 yıl
ayy hayır ya
olmasın istemiyorum 🙈
Cevap sahibi+1 yılO zaman bana yaz sjdkkdkd
Cevap sahibi+1 yılAhaha şakaydı ama içime doğdu gibi sen de yakın zamanda böyle bir durum yaşayabilirsin dhdldkdk
- +1 yıl
deme öyle djkd
Cevap sahibi+1 yılBenim kalbim temizdir dedim bile dhdhdkdk
Cevap sahibi+1 yılHehe aynen teketekçi kızda yazdı mesela dimi
+1 yılOldu evett. İşyerinde soyunma dolaplarında kankalarına benim için Ağlamış. Neden beninle ilgilenmiyor diye. Halbuki ben Onu sadece bir arkadaş olarak sevmiştim.
21 Yorumla- +1 yıl
S... min ibn... si beğenip beğenmemek
+1 yılBu fotağrafı kim neden çekmiş ne alatıyor ve neden paylaşılmış hiç anlamlandıramadım?
Birde herşeye bir terim uydurulması gülünç😊
Evcilik oynuyalarmış gibi sanki ben "friendzone" yaşadım, geçmiş olsun...00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorken sever gibi yapmaktan ya da sevmeye çalışmaktan daha iyi bu yaptığın bence.
10 Yorumla - Diziler & Filmler konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç defa kur yaparken firendzonlanmıştım kötü oluyo 😂
10 Yorumla çok yaptım bunu bazen gerekiyor hiç beklemedigi bir anda kanka diyince yüzlerinin ifadelerini seviyorum
10 Yorumla
+1 yılSeni sadece arkadaşım olarak görüyorum dediklerim oldu.
Ama bana diyen olmadı hiç.11 Yorumla- +1 yıl
Amin inş.
+1 yılIgrenc birşey ama umut verip çekip gitmekten iyidir
10 YorumlaUf evet yaşadım daha sonra en nefret ettiğim ve kavgalı olduğum kıza aşık oldu 2 aydır sevgililer
21 Yorumla- +1 yıl
haydaa
Bende yaşadım çocuk çok yakışıklıydı boylu posluydu ama ona sevgili gözüyle bakamıyordum aslında o benim için arkadaştan öteydi nasıl diyim sevgili ve arkadaş arası gibi bişeydi 😕
00 YorumlaDürüst bir insansın belli ki en iyisini yapmışsın kutlarım. Olmayacağından eminsen boşuna umutlandırmaktansa bu şekilde baştan üzülsün daha iyi 👏🏻. kankam demen yeterli olacaktır böyle devam.
00 Yorumla
+1 yılBen hiç yaşamadım kızın elini tutarım zaten en başından karar veririm bu kız arkadaş mı olmalı sevgilim mi. Sonra öyle bir sorun çıkmaz. Ama yaşatmış olabilirim
00 YorumlaFreidzone ne arkadaş
Şu 2000 liler ne kadar garip
Şaçma sapan duygular, terimler yüklemeyin kendinize siz siz olun olgun olun.30 Yorumla
+1 yılYasattim ama benden hoşlandığını bilmiyodum ve ayrica yasadim da sevdiğimi bilmiyodu cunku. Boyle garip bisey oldu bide 3 ay sürdü bu olay ama güzeldi. Tek pisman olduğum sevdigimi soylememek.
10 YorumlaYani yaşattım bir iki kişiye iki tarafta zor durumda kalıyo
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYo ben haksız olduğunu düşünmüyorum. Çünkü belki aklında başka biri olabilir. Bu yüzden normal. Ben friendzone düşmüştüm biraz acı durum
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunu bende istemeyerek yaptım. Bana aşırı ilgili biriydi ama yani içimde en ufak bir his yoksa ne yapabilirdim? En doğrusunu yapmışsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi yapmışsın arkadasliginizda bozulmamış olur oda olmayacağını anlar ve yoluna bakar
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılBildiğimiz şeylere sonradan İngilizce isim getirmeyin ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de yapmıştım maalesef ama yine de engel olamamıştım çocuk utanmayıp ne arkadaşı ya ben senden hoşlanıyorum demişti 🙄
20 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 650 cevap paylaştı. 5 yıllık friendzone arkadasım var. Sorunda yok. Herkez yerini bilir yani
10 Yorumla
+1 yılValla Hiçte Çare Değil. KankaDiyip Kaynasıp Takılıp Kankaya Devam Eden Tanıdığım İnsanlar Var :D
20 YorumlaCıks.
Vodafone'nin yeni hizmeti sandım yeminle.21 Yorumla- +1 yıl
dsknd evet birkaç kişi de öyle yazdı
+1 yılFriendzone yasaklansın 😂😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
aynen 😂
- +1 yıl
Flört edemem sadece nikah sjsbsjbssjbdndndn
- +1 yıl
jajdjdkkdkdkd
- Diziler & Filmler konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFotoğrafla bağlantsını kuramadım :D
22 Yorumla- +1 yıl
fotorafı hoşuma gittiği için koydum sjjd
öylesine - +1 yıl
Normal de alakalı foto koyulur ama senin ki alakasız fakat dikkat çekici :D
Soldaki hariç jhjsjahjsa
Diziler & Filmler konusunda 520 cevap paylaştı. Adımlarımı çok sağlam attigim için ne yaşadım ne de yasattim bu yaşıma kadar.
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadimda yaşattımda kötü birşey ama devamının gelmesinden iyidir yinede
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. frıendzone düştüm maalesef ama açılamadım kız anladı zaten sonra arkadaş ayağı çektı
00 Yorumlaİki tarafta da oldum hoş olmuyor ama arkadaş olarak da kalmamaya karar verdim cunku kaldıkça ümit besliyor her zaman karşı taraf
04 Yorumla- +1 yıl
Bak sen kimmiş o hiç anlatmıyorsun 😂😂
- +1 yıl
Niye ya
Diziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Açıkça konuşmak yerine kendinden soğutmuşsun. Bana doğru gelmedi.
10 YorumlaKötü bir his kendini suçlu hissediyorsun ama bazen yapmak gerekiyor
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. gereksiz bir tabir oyle duygulari olan ve ogrendigin bir erkegin artik kankan olamiycagini ve firsat kolliycagini bilmen gerekir friendzone yapan kizlara hos gozle bakmam hic yanliz kalmiyim surekli birileriyle bisiler yapiyim kafasindalar
00 Yorumla
+1 yılkızların alayı böyledir görün bunları beyler açıklamıştım size az çok
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 372 cevap paylaştı. Fırizon diye okudum Allah kahretmesin 😂
11 Yorumla- +1 yıl
skjdkd
Hayır bana olan duygularının bende karşılığı yoksa direk herşey bitiriyorum, beni seven birine arkadaş kalalım kanka olalım gibi saçmalıklar demem bunuda ima etmem
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 44,2b cevap paylaştı. Bu durumla hep karşı karşıyayım aslında kiminle arkadaş olarak davransam da hep karşıdan ilgi görüyorum fazla beğeniliyorum bu da hoşuma gitmiyor çünkü insanlara yaklaşmaya korkar oldum artık 😄
00 YorumlaArkadaşız bile demedi hödük
11 Yorumla- +1 yıl
hödükmüş cidden
+1 yılbu yeni nesilden korkuyorum ben mk
23 Yorumla- +1 yıl
niyeki
- +1 yıl
ya değişik değişik terimler , akla hayale gelmez taktikler filan. ürkütücü geliyo bana :D
- +1 yıl
evet öyle birazcık
+1 yılDirek söylemedim ama dolaylı yollardan ima ederek yaşattım🤨
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılbunlarla urşmaya gerek yok ki ilişiğimi kesiyor ve imza;)
00 Yorumla - Diziler & Filmler konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılyeri geldi düştüm, yeri geldi düşürdüm. iki türlü de hoş değil
00 Yorumla
+1 yılBiz kızla 7 ay flörtleştik evine bıraktığımda sarılıyordu bile ama sonra gel gör ki ben seni arkadaş olarak görüyorum desin🙁😑
20 Yorumla- Devamını Gör (120)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat