1.500-2.000
2.000-3.000
3.000-4.000
4.000 ve fazlasi
Sizin maasiniz ne kadar 😊
2.000-3.000
3.000-4.000
4.000 ve fazlasi
Sizin maasiniz ne kadar 😊
750 tl burs alıyorum ve aklımda bizim sınıftaki kızlardan biriyle evlenmek var veya bizim ünv.😊 maddi olarak öğrenci evi için gayet yeterli hadi biraz lüks yaşıyalım bide yarı zamanlı iş bulurum - bir kızın böyle bişeyi kabul etme olasılığı varmı? Tek başına hayal kurmak çok mu kolay yoksa😊
Anlamıyorum askerliğini yapmış en az 2milyarlık işde çalışan bir erkek gelene kadar sevgi nimetinden mahrum mu kalıyolar kızlar ya da çözüm olarak sevgili olmayı mı buldular... İyi çözüm benim sevgili konusunda hala net değil..
Ben çalışmam. Bana bakacaksa evlenirim. Yoksa başkasını bulsun.
Yok artik saka demi 😂😂😂
Maaş a mı bakılır eş seçerken ya
Meslek seçerken bile bakılmaması gerekli ki ömrünü geçireceğin bir insan da asla bakılmamalı , yoksa evlilik değil çıkar işi olur
Seçenekleri yazarken bile elin titremiş ☺️ Bu zamanda, aç kalmayayım, sosyal hayatım olsun, özel zevklerimi de ihmal etmeyeyim dersen, 20 bin civarında ancak..
Walla maaslari abartmiyim dedim ama site zengin cikti 😂😂
Cevap
83Cevap
Para tapmadim para kaptalist yönetimin elinde bir sermaye herkesi kendine köle yapamistir... Bence insan parayi kendi hayatimda bir arac olarak görmelidir
Onun dışında ise paranın kölesi olur ve parayı herseyden üstün tutar
Şimdi verdiginiz cvplar gibi mesela...
3000-4000 arası olsun. Zaten klasik öğretmen maaşı o kadar. 😄
3000 4000 arası işe başlayacağım için ve evlenene kadar da 7 olsa..
Yani kendi sevdiği işi yapsın. 2000 3000 ne olursa olsun maaşı.
Yeter ki param için sevmesin beni.
Kadın arkadaşlara kızmıyorum her sey para olmasada çoğu sey para Ben şu an 2500 alıyorum okul bitince 3500 4000 arası olur sanırım
Şahsen eşimden de civarı bir maaş beklerim sonucta ben bir şeyler için çabalamışsam ondan da bir şeyler beklerim
Herkes 3 -4-5 bin maaş alıyo kimse asgari ücret alıyrm yazmamış bayanlar açısından diyorum bende yıllardır asgari ücrette çalışıyrm azim yaptım şu an😊
Ben 2000 Tl alıyorum ve forex şirketindende aylık kazanç kârlık ise en düşük 1000 dolar tam tamına 5800 tl para çıkıyor
Rabbim ilk baslarda ona saglik versin ve kimseye muhtac olmadan kazansin yeterli ayrica yetismiyorsada ben devreye girerim. maasi degil, saglik yeterli diyorum.
Maaşa göre eş mi seciyoz napiyoz? Biz de eşşek değiliz herhalde kendimizi tartip ona göre kimlerle evlenecegimizi hesaplariz haddimizi de biliriz capimizi da
Hiç farketmez, isterse 500 kazansın. Ne yapalım rızık Allahtan geliyor sonuçta. Bende çalışırım kazanırım 3 5 bişeyler. Sevgi varsa huzurumuz hiç bitmesin. Maaşmış paraymış dert etmem.
12.000 tl maaşı olan bir sevgilim olmuştu bir zamanlar. Aileme dava açsa velayetimi alırdı heralde. Çok çetrefilli bir ilişkiydi, denk olmalı aga yoksa sıkıntı
Yok be ne doktoru bir inşaat firmasının hem pazarlama hem satınalma işini birarada yürütüyordu.
Eşimin maaşı ne kadar olur bilmem ama bana muhtaç olmasın. Ekonomik bağımsızlığı olsun ki gerektiği yerde dur diyebilsin. 20+ bin dolar güzel olur başlangıç için.
şu an ki maaşım 7900 tl net fakat sivildeki bir insan için yaşadıqı şehre qöre ne kadar maaşın yeteceqi bilinebilir Kahramanmaraş mesela 2500 tl ile kral qibi qeçinirsin 😇😇😇
hangi asker 8k kazanıyo?
geçici anladım
Eşim olmadıgı icin bunu hic düşünmedim ama düşünürsek 3000tl yeter herhalde. Ama çalışmasını istemezdim çünki benim maaşım ikimizde rahatlıkla yeter.8600tl alıyorum
Mesleginiz ne
Herkese sordum meraktan yani
Fark etmez..
Adam olsun, mutlu olalım, huzur olsun hiç önemli değil..
insan olsun yeter, toplamda aç kalmayacağımız bir miktar para elimize geçsin tamam.
Yüs bin tele olsun diyeyim de linç edileyim şuracıkta 😂 7,5 olsun bizim olsun en iyisi
Karakteri olsun da, maaşı yetersiz ise birlikte güle eğlene çalışırız, sağlığı yetersiz ise seve seve yardım ederim.
Karakter önemli.
ilerde 4bin ve fazlasını kazanacam işten dolayı
ticaret ve aileden kalanlarla 10k civarı muhtemelen aylık
Maaşım yok ama eşim olacak kişi en az 2000 almalı öğretmen olsa iyi olur mesela ama ise 2000 lira ile başlarım mühendisim neticede
şu an 3 bin alıyorum insallah bu daha da yükselecek. Eşim askeri maas alıyor
Peki sorun oluyor mu bu bazi erkekler cok takintili da
vayy ilginç bir ilişki bak bu
Yoo, neden sorun olsun ki?
Altta bazi erkeklerin yorumu varda bir tl bile fazla istemiyorlar cok sacma geldi sonucta ortak birikim olur
Aynen, benim eşim basta dert ediyordu ama maddi yönden sıkıntılarımiz azalınca duruldu.
En iyisi fazla para goz cikarmaz helal olmasi yeterli 😊😊😊
bana da benden cok kazanan kadın nasip et allahım amin
4.590 net maaşım var allah olmayana da versin emeklerimin sonunda oldu yani😊birde çalışan eş bulursam ne mutlu bana 🤔
Sevgi, saygı ve sadık biri olduktan sonra bir kuru ekmek bile kafi.
Aynen oyle be ama nerde o kriterler 😂
Bende sorucam bu soruyu😂hırsızlık yapıyım👍
Sor 😂😂😂
Aylık sabit gelirim 2500+ özel dersler (özel ders yoğunluğuna göre 5000 ila 10000 arasında değişebiliyor)
matematikciler çok kazanıyor yanlış anlama da ülkenin kötü olamsından kaynaklı bu düzenin değişmesi gerek.
yok be dostum aptal değilse matcılar her türlü en az 5k kaldırır
Kadının yaşı erkegin maaşıı sorulmazmış. Yettiği kadar açta açıktada kalmayacak kadar maaşımız belli 3.250
Biz birbirimizi sevelim beraber soğan ekmekte yeririz
@Attacking küçümsemiyorum tabiki. çağımız paranın gücünün geçerli olduğu bir çağ, tabiki aşk, sevgi, iyilik, insanlık bunların hepsi de önemli ama ne yazık ki birinci sırada değiller.
Asgari ücret ile ikimiz de calissak yeter sevgi saygı olduktan sonra
#mutlubirkız
Şimdi sevgilin yok sallıyon, oluncada niye az kazanıyorsun diyonuz tüm kızlar böyle
Sevgilim var ama hiçbir zamn ne kadar kazanıyorsun demedim ben onun parası ile evlenmeyecem. Bir yerlere gidince de genellikle bir ben bir o öder çünkü maddi durumunun ne kadar iyi olmadığını biliyorum
4000 civarinda kendi yagimizda kavrulup gidiyoruz iste
eh kendine yetecek kadar olmalı ki eğer benden bıkarsa özgür iradesi ile ayrılıp kendine yetebilsin
Nerede yaşadığına da bağlı ama İstanbul da yaşayan biri için aylık gelır 5000 olmalı en az he iki taraf çalışırsa da 3000 yeter erkek için
Sitedeki erkekler maşallah 15 bin tlnin altına inmemis 😄
Esimin maasi beni ilgilendirmez. Tek varisim ve olene kadar babamin muslugu akacak bana 😁😂
Sende kapitalizimin sermayesinden yararlaniyorsun demek 😂😂
seçkin kapitalizmin ne olduğunu öğren sonra espiri yap
Gonulun kondugu kisi para kazanmasa da olur derler eskiler..
Iste gunumuz sartlarinda bilemedim 😕
Beni sevsin çocuklarına babalık yapsın soğan ekmek yerim
Soganda pahali artim kuru ekmekle yetincen
Eşimin maaşı 2.800 benimde 3.600 çok şükür yetiyor...
4.000’den fazla olmalı okumama rağmen 4.000’den çok kazanıyorum.
Okumamama mı olacaktı?
Yoksa hem okuyup hep çalışıyorum gibimi. Yaşını yeni farkettim 😊
Mimarlık okuyorum da render çiziyorum. 😊
Harikasın hem genç, hem zeki 🤓. Beni seç. Hatta bu hafta gelin isteyin. 4000 de ben getiririm. Evi arabayıda üstüme yaparsın.😊
🙏🏻👏🏻
Şu an maaşım yok ama 2500 yeter büyük bir şehre gitmezsem
Eşimde 2000-3000 arası alsa iyi olur
Ne kadar çok olursa o kadar iyi.
Benim maaşım 4000 ve fazlası kısmında..
Maaş önemli ama karakteri daha önemli şükür oda tam yerinde evli ve mutluyuz
Normalde maaş muhabbetini sevmem ama madem sordun söyleyeyim. 4.000 ve fazlası.
Kaptan maaşı ne kadarsa o kadar alacağım inşallah :)
Sana bakabilecek ve kendine yete bilecek kadar tabiki
1500 yeter ben de o kadar olsam yeter yeterki mutlu olalim insan sogan ekmekte yese yeterki sevgi saygi olsun...
Maaşım yok :/
İstanbul'da 1 residenceım ve babamdan kalma hatırı sayılır 1 spor arabam var
Eşimin maaşı en az 10 bin tl olmalı
Boyu da topuksuz en az 175 olmalı
@hzn598 Hala anlamadın değil mi?
Maaşım yok
Çünkü babamdan kalma yüklü miktarda param var
Buna 'miras' diyebilirsin
Ve eş konusunda şaka yapmıştım
Bir çok kadınla takılabilirken neden kendimi bir kadına mahkum edeyim?
Akıl var mantık var :D
2 3 bin kazansa esim yeter bir 2 küsür bende kazanıyom oh gul gibi geçinir giderim😂😂 2bin maasi olan kadinlar bir adim one çıksın 😂😂😂
Ben yatayım o çalışsın hayalim mantık evliliği 😁😁😁
mantiken dusundugumde ailem 110 ile 120 kazaniyor. en az 30 demem gerekiyor. ancak sevgilim askeri ucret kazaniyor
@Caramon88 eeeee canim binali yildirim da ğ yi bilmiyor. bence bu konuda elestirilmesi gereken kendim deilim. turkce 2. dilim
ayni zamanda *asgari* ucret mi bilmiyoeum. en fazla 2 bin aliyordur.
maaşsızım şu an kendimi toparlarsam her ay 7-8 bin hedefliyorum
Benimki 9000. Yani para olarak bakmıyorum miktarına ama en azından çalışsın.
Bu gidişle 4000 bile yetmeyecek, dolara zam ona zam buna zam zamına zam
Ben 5000 falan alırım muhtemelen. O da bana denk olmalı.
Sanki babanızın evinden kırk dönüm arsayla geliyonuz ya
Ewt oyle gelicem 😂😂
Tabi tabi 😊🙈
Benim kalbim askim 40 donum yetmez mi 😂😂
O ayri bir tartışma konusu 😂😂😂benimki ölçecek ölçü birimi yok
😂😂😂😂😂
Ölçüler kifayetsiz kaliyo😉🙈Abdurrahim
Karakoç bile üstüne şiir yazamaz😂😂😂
Ne guzel
😉😊merci matmazel herkesin askı kendine kıymetli tabi
Maaş ne kadar yüksek o kadar iyi yani 4000 ve fazlası. Ben issizim😐
İsterse maşı olmasın benimki yeterde artarda
Maasım yok calısmıyorum gayrımenkul gelırlıyım ve alım satım bazen 10 bın gelırım
10 da olsa 20 de olsa yetmez insan oğlu oldugu kadar harcar
Türkiye de 4 kişilik aile 10 bin tl altı maaş alırsa ev geçindirmiyor
Allah ne kadarini nasip etmisse o kadar olmalı
Doğru bı seçenek güzel bir görüş tebrik ediyorum 🤔
Maaş takıntım yok geçinecek kadar
Fark etmez seveyim yeter ki.
3500 4500 arasi degisiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar