- Sevgiliniz " Sen beni mutlu edemiyorsun artık.. " dese sorunu kendinizde mi yoksa onda mı arardınız?

#Arens

#Arens
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bende sorun vardir elbet ama o daha önce mutluyken simdi neden olamadi bir sorun var demektir bunuda sorgulamak lazim
Bana öyle diyorsa sorun bende gibi görüyor demek
Rica ederim.
Kesinlikle onda ararım
Onda ararım.
Cevap
23Cevap
Buna benzer cümleyi ben kurdum dün. Ben mutlu olmak istiyorum artık seninle dedim ama herkes kendi mutluluğunu düşünüyor sizi ağır kelimelerle kırıp sizi üzüyor ama kendi hayatına güle oynaya devam ediyor bu durumda üzülen tek kişinin siz olduğunu ve karşınızdakinin cabalamadigini görmek bir hayli üzücü oluyor.
Onu mutlu etmek zorunda değilim ki? Beraberken iki taraf da kendi kendine mutlu olamıyosa zaten aşk sevgi bitmiş. 7/24 kimse için şaklabanlık yapılmaz. O mutlu değilse demek ki ben de değilim. Bu yüzden sorun aramak yerine ilişkiyi bitirmek en doğrusu.
Eğer bana böyle birşey söylerse elbette ki sorunun bende olduğunu düşünürüm. Çünkü sevgilim bana bunu söylemişse gerçekten benden bunu görerek ve hissederek söylemiştir. Oturup konuşuruz eğer bende gerçekten sorun olmadığını farkedersem sevgilimde olan sorunu çözmeye çalışırım.
İlk iş kendinde ararım. Eğer ki söylediklerinde haklıysa beğenmediği yönlerimi değiştirmeye çalışırım.
Ama sorun ben de değil de ayrılmak için bahane üretiyorsa, o bahaneye söylediğine pişman ederim.
“Sen beni mutlu edemiyorsun” demek: sen iyi bir insansın ama sıktın artık senden ayrılmak istiyorum ama bahanem yok. Beni mutlu edemediğini bil ben yarılamıyorum sen terket beni.
İster istemez kendimde ararım. Herkeste aynı etkiye sebep olacak bir söz.
Kendi yaptiklarimi gozden geciririm. Bir de yapmadiklarimi. Sonra onun isteklerine bakarim. Eger elimden geleni yapmissam bu cumle nankorluktur, ayrilirim..
Ben elimden geldiğince, mutlu etmeye çalışırım zaten. Kendisi bundan şikayetçi ise hala, bu onun sorunu. Defolup gidebilir. :)
Kendini mutlu edecek birini bulsun yolu açık olsun niye kendimizde ariyalim olan bu ışte biz buyuz ne eksik ne fazla
Kendimde ararım ama değişime pek açık olmadığımdan sevdiğim insanı mutsuz etmeye devam etmemek için ayrılırım.
*Gecen bol olsun.*
Sorun ne bende değil, ne de onda, yanlış kişileri seven İkimizde olur
O yüzden söylüyorum hep, insan ruh eşini sevmeli
Demişti sen bana iyi gelmiyorsun versiyonunu. Aylar geçti hala kendimi suçluyorum oysa belki de başkası için bıraktı beni. bilemem...
Bunu demesine bile gerek yok, ben her dakika otomatik olarak sorun yaratıyor ve kendimde arıyorum... 🙄
Mutlu edemiyorsun demiş. Demekki sorun sende mutlu edemiyorsun artık. :)) şaka biyana heyecan bitmiş çok uzatmaya gerek yok
"Mutlu olmak " eylemini masaya yatırmak lazım. Ama yanaşmıyorsa sıkıntı mutlu olamayandadır. Aşk bitmiştir. Uzatmaya gerek yoktur.
Beni mutlu edemiyorsun demek zaten bencilce, hani ne oldu iyi günde kötü günde? Belki psikolojisi iyi değildir 🤷🏻♀️
Önce sorunu kendimde ararım tabiki de tek başıma kendi hatamı bulamam sonra sorunu onda ararım beni tek başıma bırakıp gittiği için
Eğer sorunları başkasında aramaya başlamışsa büyük bir sorun vardır... Oda kendisi
Direkt onun karakterinde ararım mutlu edemiyorsam demek beklentisi fazla diye düşünürüm..
Yo ikimizdede sorun yok ama uyuşmuyoruz demekki o şnsanla
Hayır sevgilim farkli seylerde mutlulugu aramaya baslamis demekki yolu acik olsun
Eger bende bir degisim olmamis sa onda ararimm heralde
Biçip tartar hangimizde olduğunu bulurum ve mümkün mertebe düzeltmeye çalışırım.
Onda ararım benim mutlu edemediğim kimse yoktur çünkü
Kendimde aradigim surece hep yenilirim. O yuzden artik sorunu karsimdakinde ariycam.
Karşımdaki insan da ararım benimle mutlu olamayacak insan yoktur bir insani mutlu etmenin bir çok yolu vardır ve ben sevdiğim insan için herseyi yaparim
Ben ayni bensem onda ararim sorunu ama. iliski baslarinda kendimde ararim
Sanki sadece bir tarafı mutlu etmek için ilişkiye başlıyoruz.
sorunu ilk bir kendimde arar sonrada karşı tarafta ararîn
Onda ararım. Ben sevdigim insanı elimden geldigince mutlu etmeye çalışırım..
O ilişkide ben mutlu isem ve ayrılmayı bn değil o düşünmüşse sorun benden kaynaklı diye düşünürüm
Ya bende oyle dedim ama pisman oldum -_- ama hakiketen etmiylrdu
Mutlu eden birini bul o zaman der çıkarım hayatından
Karşımdakine bakarım bir mutluluğu hakediyor mu diye
Elimden gelen herşeyin faxlasını yapıyorum. Eğer mutlu olamıyorsa sevmiyo demektir. Sorunda ondadir.
Kendimde ararım onda da ararım ama kendimi çok sorgularım
Ben kimseyi mutlu etmek için dünyaya gelmedim.
sevgilin yok di mi?
Bak doğru söyle :D
Ben aynı ben, onda ararım.
Kendimde ararım
İkimize bakarak suçlama yaparım.
#evilschild
Beklentileri değişmiştir..
Sorun onda tabiki
Mutlu olamayanda, neden mutlu değil?
Oyle dese direk ayrılırım
#ŞiZoFReN
Dusunurdum once tabiki , yani bilemiyorum
Kendimi bir sorgu odasına çekerim: )
mutlu edemiyorsam demekki bende bir iş var
Hiçbir şey aramam, ayrılırım :/
Ne konuda mutlu olacagina bagli
Karsimdakide ararim...
Belki de o memnuniyetsizdir.
sorun aramam, uğurlarım..
Önce bir sorgulardım
Kendimde
Sorun kimde demeye gerek yok. Bitmiş ilişki
Yallah mutlu edene derim
hiç kimsede eğer o kafasında bittirmişse.
Her ikimizde😊
Onda ararım daha ne yapam mkk
İkisi de.
Kendimde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar