Buna benzer cümleyi ben kurdum dün. Ben mutlu olmak istiyorum artık seninle dedim ama herkes kendi mutluluğunu düşünüyor sizi ağır kelimelerle kırıp sizi üzüyor ama kendi hayatına güle oynaya devam ediyor bu durumda üzülen tek kişinin siz olduğunu ve karşınızdakinin cabalamadigini görmek bir hayli üzücü oluyor.
Onu mutlu etmek zorunda değilim ki? Beraberken iki taraf da kendi kendine mutlu olamıyosa zaten aşk sevgi bitmiş. 7/24 kimse için şaklabanlık yapılmaz. O mutlu değilse demek ki ben de değilim. Bu yüzden sorun aramak yerine ilişkiyi bitirmek en doğrusu.
Eğer bana böyle birşey söylerse elbette ki sorunun bende olduğunu düşünürüm. Çünkü sevgilim bana bunu söylemişse gerçekten benden bunu görerek ve hissederek söylemiştir. Oturup konuşuruz eğer bende gerçekten sorun olmadığını farkedersem sevgilimde olan sorunu çözmeye çalışırım.
“Sen beni mutlu edemiyorsun” demek: sen iyi bir insansın ama sıktın artık senden ayrılmak istiyorum ama bahanem yok. Beni mutlu edemediğini bil ben yarılamıyorum sen terket beni.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İster istemez kendimde ararım. Herkeste aynı etkiye sebep olacak bir söz.
Kendi yaptiklarimi gozden geciririm. Bir de yapmadiklarimi. Sonra onun isteklerine bakarim. Eger elimden geleni yapmissam bu cumle nankorluktur, ayrilirim..
Karşımdaki insan da ararım benimle mutlu olamayacak insan yoktur bir insani mutlu etmenin bir çok yolu vardır ve ben sevdiğim insan için herseyi yaparim
En İyi Cevaplar