+1 yılYorumlara baktım da gene salak salak "gamer" kelimesinin anlamını bile bilmeden atıp tutanlar var. Bu işlerde bir aralar çok ilgilendiğim için açıklık getirmek istiyorum.1. si gamer diye illa 12 saat oynayacak diye bir şey yok. Oyun sararsa arkadaşlar da ortam varsa 15 saat (fazlası bile) oynanır. Ama çoğu zaman monoton gelir ve bu kadar sarmaz oyunlar. Anca yeni oyun çıktığında falan işte. Ben normalde günde 6 7 saat 2 aşağı 2 yukarı oynardım.2. si gamer diye asosyal olacak diye bir şey yok. Aşırı sosyal olmak belki imkansız ama ben en azından haftada 1 2 gün arkadaşlarımla buluşur eğlenirdim. Gamerdan gamera değişir sosyal olma durumu.3 su ve en salakça bulduğum yorumlardan maç sırasında sizle asla ilgilenmez. Simdi gamer demek bir çok farklı oyunu oynayan sürekli yeni oyunları deneyimleyen kişidir. Bu arkadaşlar sürekli lol, vs vs. arabalara gamer diyor. Biz onlara lolcü Cs ci diyoruz. Dogrusuda budur. Eger sevgilin lolcu veya Cs ciyse yani sürekli aynı online oyunları oynuyorsa durum 1 noktada doğru olabilir ama ben bu oyunları günde Max 1 saat falan oynardım. Ama hep düzenli oynardim. Onun haricinde de oynadığım bir çok offline "pause edilebilen"oyun vardı. Yani oyun arasında insanlarla rahatlıkla ilgilenebiliyordum. Birde şöyle bir yorum gördüm sürekli sınırlı olurlar vb. Surekli lol ve vs oynarsa evet sürekli sinirlenir masalar falan yumruklanır. Ama lol ve vs haricinde bir çok rahatlatıcı ve eğlenceli oyun var. Tamamen oyun tercihiyle ilgili bir durum bu. Gamer sevgili iyidir veya kötüdür demiycem. Arti ve eksileri vardır ayrı ayrı. Lutfen bilip bilmeden atıp tutmayın.
35 Yorumla- +1 yıl
Aydınlattığın için sağol 😄
- +1 yıl
Ne demek. Küçükte bir tavsiye vereyim. Gamer bir sevgilin varsa oynadığı offline oyunlarda ona eşlik edebilirsin. Bence çok mutlu olacaktır. Online oyunlarda şansını çok zorlama derim. Malum yenmek, yenilmek, hırs kalbini kırabilir.
- +1 yıl
Sevgilimle Human Fall Flat ve getting over it oynamıştık ve baya eğlenmiştik.
En İyi Cevaplar
Stalker :D
Hala önyargı ile yaklaşıyor insanlar bu duruma, bir türlü anlatamadık gerçekleri. 100 milyar dolara yaklaşan ve film sektörünün boyutunu geçen bir sektörden söz ediyoruz, bu artık bir meslek haline geldi. Oyun oynayarak para kazanmayı kim istemez? 24 saat oyun karşısında da değilim tabi, dışarıda çıkıyorum, biyerlerede gidiyorum. Ölçülü olmayı bildikten sonra ha gamer sevgili, ha pilot sevgili, ha mühendis sevgili hepsi aynı yola çıkıyor.13 Yorumla- +1 yıl
Sen sevgili yapma Ozan boş ver oyunlarınla mutlu ol 😕
- +1 yıl
Hayırlısı olsun :))
Gamer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gamer var gamer var. Kimileri oyundan para kazanırken kimileri de asosyalliğin dibine vurmuşlardır. Para kazanana saygı duyarım iyi kötü bende oynadığım için sevgili olurum benim üzerimde stress atar benden daha iyi oynadığı için haha :D ama asosyalliğin dibine vurup parazit gibi yaşayacak düzeyde amaçsız oyun oynuyorsa zaten sevgili olabileceğimiz bir sosyal hayat olmadığı için istesen de olamazsın:D
00 Yorumla
+1 yılGamer sevgili yapmak iyidir. Zordur ama iyidir. Iki tarafinda istekleri, zevkleri falan aynı olunca ilişki daha kolay yükselir.
Tek kavga nedeni, kaç kez kız oğlanın k. çını mortal kombatta ya da tekken de tekmelemiştir, oğlan da sıkılıp kızı paylamiştır. "Askım beni suclama. MK da kötü oynayan ben değilim!" Gibisinden 😂00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGamer dediğin adamla fotoğraftaki şeyi yaşayamazsın oyun oynarken seni görmez her şeyden uzak olur oyuna odaklanır kulaklığı takar hiçbir şey umurunda olmaz. :D
23 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya 😕
Cevap sahibi+1 yılDaha geçtiğimiz akşam haberlerde çıktı görmedin mi? Bir ülkede çok ünlü bir hava durumu sunucusu kadın, oyuncu sevgilisi tarafından terk edilmiş üstelik kadın manken gibi. Terk edilme sebebi sevgilisinin onunla birlikte iken oyuna odaklamamasıymış. :D
- +1 yıl
Anladım :d
+1 yılGamer bir kankam var ve beni de gamer yapmaya çalışıyordu. Ona ben boş vakitlerimi Ks'de takılarak veya resim yaparak geçirmeyi tercih ederim dedim gayet açık ve net bir şekilde.
Sonuç olarak ben de bir gamerim artık asd Sad but true23 Yorumla- +1 yıl
Gamer bir kankanın elinden kurtulmak imkansızdır :D
+1 yılGamer var gamer var gidipte saatlerini lol vb multi player oyunlara gömüyorsa olmasın daha iyi ama sevdiceğimle bir Persona ya da ne bileyim bir Metal gear oyunu bitirmek güzel olurdu.
00 Yorumla
+1 yılHayatının basit bir oyun üzerine kurulu olmasını istemem. Hele de bana ayırması gereken vakti oyun oynamak için değerlendiriyorsa işte o zaman sıkıntılı.
10 Yorumla
+1 yılTam hayalim çübkü ben de gamerım 😍
28 Yorumla- +1 yıl
Ay aşkım çok sağol ya😍
- +1 yıl
Ricalar aşkiletömm 😍
- +1 yıl
@Rhales :Dd tşkler kibar teklif için 🙏🏻ama reddedeceğim 🙁 pubg pek tarzım olan bir oyun değil zaten. Ben hikayeli video gameleri seviyorum. Last of us, tomb raider, the vanishing of ethan carter vs gibi
- +1 yıl
@Rhales herkesin ilgi alanı farklı tabi 😊😊
- +1 yıl
@Rhales eh işte 😎
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılgamer sevgili?
Para nereden gelecek? 7 24 oyun oynayan adamdan hayır mı gelir? Playstation yersiniz artık akşam yemeğinde.
Ben hiç oyun oynamam. Oyun oynayan erkeği de sevmem.34 Yorumla- +1 yıl
Gençler bırakın kim ne olursa olsun yav. Bildirim manyağı oldum 😞
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya lütfen küfür etmeyin. Kaldırmak zorunda bırakıyorsunuz.
- +1 yıl
Tamam neyse uzatmanın anlamı yok. Sakin olun..
Hayalin o olmasin
Cs go oyna masalari yumruklarsin kufur kiyamet
Ruslar
Hileler
Gamer adam icin yasam kaynagi oyundur
Seni sallamaz bile
Iyi oynuyorsa bir de
Seni camasir ipine assa unutur15 Yorumla- +1 yıl
Kötüymüş 😑
- +1 yıl
Hıı anladım 😬
+1 yılDün televizyonda kanalları dolaşırken görmüştüm. Adam oyunlar ve yaptığı yayınlar nedeniyle sevgilisine ayıracağı vakti olmadığını söyleyip kendi ülkesinin en popüler kızı olan sevgilisini terketmişti. Sevgiliyle veyahut eşle beraber oyun oynamak keyifli olabilir ama oyunlarını benden üstün tutan bir kadınla evli olmak istemem.
00 Yorumla
+1 yılBu kişiler bana göre sorunlu kişiler, bir tür bağımlılık. Uyuşturucu ne ise oyun da o. Artık büyüdük, çocukken aklımız yerinde değil haydi sabahlara kadar takılırdık ama şimdi sorumluluklarımız var. Bu sorumlulukların farkında olmayan biriyle olmaz, zaten yürütemezsiniz.
00 Yorumla-__- sorumu bu online oyunu pause edemedigimi bilen bir kız var mı oralarda bir yerde :D :D
28 Yorumla- +1 yıl
Nasıl? 😕
- +1 yıl
Hahaha 😄
- +1 yıl
Gamer sevgili hiç iyi bir fikir değilmiş 😕
- +1 yıl
Benimle alakası yok 😄
Beraber pes atarız evde iyi bile olur bence ckdkflfm
50 Yorumla- Gamer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamin biri sirf oyun oynamak icin sevgilisinden ayrilmis.. sevgilisi de en seksi hava durumu sunucularindan biriymis 😄

gamer sevgili ben şahsen gamer bir kızla yapamam çünkü nerede bir gamer kız görsem ağzını gerdire gerdire konuşuyor kürekle vurasım geliyor ağızlarına
00 Yorumla Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. İki cambaz bir ipte oynamaz. :) Su anki halden gayet memnun durumdayım.
00 YorumlaYaparım, üzüm üzüme baka baka kararır bende gamer olur çıkarım napalım :D
00 Yorumla- Gamer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSabah 11, akşam 12 çalışan biriyle ben nerede tanışacağım da aşık olacağım? Pek sanmıyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok yahu çok yorucu olur. Oyuna gösterdiği ilgiyi kıskanır, bilgisayarını parçalardım herhalde. :/
10 Yorumlapes bilen kız varsa söylesin, direkt evlenme teklif edeyim.
10 Yorumladaha mantıklı olurdu sanırım aptalca insanlara zaman ayırmaktansa gerçekten kendi olan biriyle zaman öldürmek daha etik geliyor
10 YorumlaGamer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben de bilişim sektöründe olduğum için ve gamer geçmişim olduğundan gamer kızlar ilgi çekici geliyor 😂🤗🤗 Ama biraz sorun yaşayabiliriz.. Birbirimize ilgi göstermiyoruz diye..
00 Yorumla
+1 yılNiye oyun oynamak suç mu? Oyun bir yerde zeka da geliştirir bunu unutmayın.
Sevgilinizle kafeden kafeye gezip boş boş takılacağınıza oyunlar ile daha eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.00 Yorumla
+1 yılEvet yaparım hatta lol oynayan bir kişiye aşıktım ama bilgisayarım lol ü açmıyordu berkeyle oynayamadım kalbini çalamadım lise 2 deyken
00 Yorumla
+1 yılAsla! ev arkadaşım gamer adam bir soruma beş dk sonra cevap veriyor. bilgisayarını alıp duvara çalasım geliyor.
00 Yorumla
+1 yılEn sevmedigim erkek tipidir ekranlarda yasayip gercek hayatla bagini koparanlar yahu cocukken mario oynadik iste tadinda birakin
00 Yorumla
+1 yılGamer bir kadın ise vay vay diyeyim , kıskançlık nöbetleri vs vs, erkek tarafından kaldırılması daha bir zor durum aslında.
00 Yorumla
+1 yılBir yere kadar yapabilirdim sanırım sürekli oyun oynayacak ve eminim o oynadığı oyunlara benden çok ilgi ve vakit verecek
00 YorumlaBenim bir arkadaşım bambaşka bir dünyaya ait olmasına rağmen yaptı, sonra kendi öğrenip inanılmaz güzel paralar kazandı, olabilir neden olmasın😅
00 Yorumla
+1 yılÇok basit ne aldatır nede aldatma potansiyeli vardır ama oyununa dokunursan senin hayatını s... :)
10 Yorumla- Gamer konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılArada oynamak güzel hoş ama bağımlısı olmak bana göre aptallık
10 Yorumla
+1 yılHer erkek oyuncunun hayalidir, oyunlardan hoşlanan bir kız bulmak...
00 YorumlaBizde öyleyiz 12 saat değil ama boşluk buldukça oynarız 😉😄
01 YorumlaGünde 1 kere oyun yeterli bence. Bu derece olmazsa olabilir.
00 YorumlaO kadar oyun oynamak artık başıboşluğun ileri düzeyi.
00 Yorumla- Gamer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAsosyal olduklarını düşünüyorum öyle tiplerle isim olmaz
00 Yorumla
+1 yılYaparım tabii ki. 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Yorumları oku istersen 😑
- +1 yıl
Okudum zaten hepsini ve kafamdaki gamer kelimesi farklı benim. 24 saat oyun oynayacak değilim ya 😅 Eğer o da. böyle deli gibi oynuyorsa olmaz zaten. Ama günümüzün vakitlerinin çoğunu oyunlara harcarız.
Ayrıca bana neden bağırıyorsun :/ - +1 yıl
Yoo asla öyle şeyler yapmam 😞
+1 yılOnun için Gamer olmak lazım. Yoksa o monotonluğa kimse dayanamaz.
00 Yorumla- Gamer konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılAsosyal sanal alemde hayatına devam eden biriyle olmazdım
00 Yorumla - Gamer konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapamam daha önemli uğraşları olmalı hayatta bir hedefi olmalı
00 Yorumla gamerlık gercekten ıyı kazandırıyor ama cok dengesız işler o işler..
00 Yorumla
+1 yılBende gamer olduğum için ikimizde oynarız işte ne güzel 😂
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen bir gamer olduğum için bir gamer sevgilim olsaydı eğer çok ama çok güzel olurdu o kıza bağlanmam için başka bir sebep daha bulmuş olurdum
00 YorumlaGamer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yaparım ama her hangı bir oyunda iyi olan bir kız tanımadım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir kadın olmalı ki o gameri o masadan kaldırabilmeli bunu yapabilen kişi yapabilecek sevgilidir.
00 YorumlaGamer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Oo süper olur ya dertsiz
20 Yorumla
+1 yılOyun degilde sadece bilgisayar alaninda ilerlese daha iyi olur
00 Yorumlahayir öyle birini istemem
30 YorumlaGamer konusunda 65,3b cevap paylaştı. Fazlası zarar
#hacıemre00 Yorumla
+1 yılgamer bir sevgili istiyom :)
10 Yorumla
+1 yılYaparım
00 Yorumla
+1 yılah bır gamer sevgılım olsa hayalim be :D
00 YorumlaGamer falan anlamam ama PlayStation bilmeli
00 Yorumla
+1 yılFotograftakiler çok tatlı ya 💗
00 Yorumla
+1 yılAşırı kaçmasa neden olmasın
00 YorumlaGamer konusunda 382 cevap paylaştı. Birlikte oynarız nolcak😌
00 Yorumla
+1 yılResim süpermiş ya valla özendim
00 Yorumla
+1 yılBelki bir ihtimal.
#evilschild00 Yorumla
+1 yılBirlikte oynarız işte
00 YorumlaPara kazanıyor sa neden olmasın
10 Yorumla- Gamer konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılYok ya, sinirimi bozar dozunda oynasın
00 Yorumla
+1 yılGamer olabilir eğlenceli
00 YorumlaGamer konusunda 18,3b cevap paylaştı. Aşırı olan zamanı gelince yoracaktır.
00 YorumlaTarzım değil, yapamam..
00 YorumlaBen olsam sevgiliyi alirdim elime
00 Yorumla
+1 yıl24 saat bilgisayar başında bir sevgili istemem
00 YorumlaHiç uğraşamam.
10 YorumlaBirlikte oynarız sorun olmaz.
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı