başkasına yaptıklarını ona yapmayacaksın, her kadın özel olmak ister.. ona küçük süprizler yapacaksın.. onu dinleyeceksin ama boş boş değil sorular sorarak.. kötü anında yanında olacaksın, yanında olmasına izin vereceksin, bir liman gibi.. sadakat sadece dilinde değil, hareketlerinde zihninde ve tüm bedeninde olacak.. onunla çocuk olabileceksin.. yaralı noktalarını sarabilecek, onu mutlu hissettirebileceksin.. yazacaksın.. yazı yazacaksın şiir yazacaksın ona onsuzluğu anlatacaksın.. çokca sarılacak, fazlasıyla öpeceksin.. kıyamayacaksın, üzülmesine, mutsuzluğuna.. yeri geldiğinde onunla ağlayabileceksin..
Kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara.
Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu diyin mesela. Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız diyin onlara. Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürüyorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da. Yoksa turşunuzu kurmayacaklar; emin olun, hiç bir zaman asla. Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren. Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren. Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden. Yoksa çiçek çok da önemli değildir.
Bu konuda belli bir yolun olduğunu düşünmüyorum. Bazen ufak bir şey yaparsın mutlu olur, ertesi gün çok daha büyük bir şey yaparsın, ruh hali dalgalıysa mutlu olmaz. Kadının ruh hali çok değişken. Ama hangi koşulda olurlarsa olsunlar, iltifat onları kendilerine getiriyor. Tecrübe ile sabit 😂
Samımı gelıyorsa daha samımı olucaksın Senı cıkarsız sevıyorsa daha cok seveceksın Senı dusunuyorsa onu hep dusuneceksin Degerını bılıyorsa sevgını vereceksın Sadıksa ona dunyadakı tek kadın hıssı vereceksin Saygılıysa degerlı oldugunu hıssettıreceksın ve...
tanrı kadını yarattı ona bir göz verdi o beğenmedi lens takıp rengini değiştirdi ona saç verdi beğenmedi uzattı ya da kısalttı ve rengini değiştirdi dudak verdi estetik yaptı velhasılı tanrı kadını yarattıktan sonra onu memnun edemedi ki biz mi memnun edeceğiz?
Biz kadınlar cok bişe istemeyiz hiç anlatmadığınız seylere mutlu oluruz hele hele sevdiği insanın yüzündeki gülümsemesinin sebebinin kendisi olduğunu biliyorsa dünyanın en mutlu insanı oluruz ☺️
Vala hic edmeiyorim her ypli denedim edemedim gitti bende artik zerre mutlu etmem umursamam o baskalariyla mutlu oluyor bahanelerle ayrilmaya calisti iyi oldu sogudum
5 taşa mutlu olur seni seviyorum demek mutluluğunu artırır Kuaförden çıktığını mutlaka fark etmek ve muhteşem olduğunu söylemek Arabanın anahtarını vermek Kredi kartını limitsiz yapmak Yetermi bilemedim :)
Mutlu olmanın yolları arasında gezmek tozmak yiyip içmek eğlenmek olduğu gibi her insanın hazzinda hep bir seks vardır ve bunu yaparken mutlu edebiliyorsan o kadın emin ol mutludur zaten
💚Onu dinleyin. 💚Nasıl hissettiğini sorun. 💚Ne düşündüğünüzü açıkça söyleyin. 💚Değerli hissetmesini sağlayın. 💚Aldığı kararları destekleyin ve yanında olun. 💚Sevginizi göstermekten çekinmeyin. 💚Ona saygı duyun. 💚Verdiğiniz sözleri tutun. 💚Ona yalan söylemeyin. 💚Ona küçük sürprizler yapın. 💚İsteklerini, beğenilerini veya yaptığı işi küçümsemeyin. 💚Onunla ilgilenin. 💚Paylaşımcı olun. 💚Bir kadın olarak yaşamanın ne kadar zor olduğunu bilin.
En İyi Cevaplar