Sevgilimin telefonunu kurcalıyodum gizlice. Kankası wp kankalar grubuna kanka ipeği ne zaman donuyoruz yazmis (ipek benim ismim)
Ne demek bu?
Ne demek bu?
İpekcim sen en iyisi o çocuktan biran önce uzaklaş. Kendisinin öyle bir niyeti olmasa bu muhabbet dönmezdi cesaret edemezlerdi. Bildigin ipeği aramızda paylasicaz diyolar ay sinirlendim
Ya nasıl olabilir böyle bişey... Okudum yazılanları hiç beklediğim bişey değildi...
Başkas bir kız var ipeğe ne zaman döneceksin ( ilgi göstereceksin) anlamında yazmış bence. Çok şüpheli
Sırayla gülümsetecekler seni :D Ortalık malı yapacaklar cuğara niyetine sıraya geçecekler. Uzun eşekte altta kalan gibi muamele gösterecekler. Daha nasıl anlatayım?
Başka bir ipek olmasın? Eğer sensen sıkıntı ayrıl direkt grup girecekler veya çevir çak
Cevap
13Cevap
Anlamadın mı cidden?
Otomatik tamamlama hatası da olabilir, belki İpek'i ne zaman görüyoruz falan demek istemiştir. Çocuk p*çse dediğimiz gibidir.
Senı onlara yollu bır kız gıbı anlatmıs onlarda işin ne zaman bıtecek bıtınce bize gönder demek ıstemıs
Buradakilerin hepsi fesat , bence kelime hatası var o cümlede
Sevgilin ile kankasi güzel şeyler düşünüyor senin için
akıllı klavye hatasıdır umarım yoksa anlam çakınca haber ver ilerde bizde çakalım demek
Valla dikkat et kendine dondurecekler seni
Sende bu adama hâlâ sevgilim mi diyorsun
Ya anlamadım ki ne oluyo. Benim ismim geçince merak ettim.
Esrar ortamında kullanılan bir söz. Esrarın sırayla içilmesi anlamında. Yani demek istediği seni sırayla yapalım demiş. Sevgilin olacak şerefli arkadaşı yeniden gözden geçir
İpeği ne zaman mikip bana paslayacan
Yuh ne alaka?
Başka anlamı yok sen bilirsin inanma by
Çıplak resim varsa guruba atıyor olabilir
Ohaaa ohaaa sen hala konuşuyo musun onunla
birazda bn ypayim demek istemis
Derken?
Hoppidi hoppidi. 😉
sevştmi snle
Yok artik ya
Ne demek ki?
Erkekler soylemis bak