Bana bakmaz o kız dedikleri için belkide güzel olan kızlar yalnız kaldı. Önyargılı değillermi sizce? Bir kızın güzel olması için karşı cinsinde yakışıklı/paralı ya da mükemmel olması gerekmiyor. Neden gözlerinde bukadar büyütürler?
Evet. Erkekler önyargılı davranıyor. Güzel kızlar mümkemmel arıyor diye bir şey yok.
Hayır. Doğru düşünüyorlar güzel kızlar hep yanına en iyisini arar yakıştırır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklerin “O kız bana bakmaz” psikolojisi yüzünden güzel kızlar yalnız kalmış olabilir mi?
Artık beni çok sıktı bu ilişki olayları. Yalnız kalmak istemiyorum fakat harekete geçince de bir çok kez aynı sonuca varıyorum. Kimse kusura bakmasın yaşıtım mı diyeyim artık yoksa yeni nesil mi bilemiyorum. Yaşıtlarım da ne bir vizyon, geleceğe dair fikir, yaşama dair fikir, enerji, mutluluk, gerçek kalite denen şeylerin hiç biri yok. Boş değerler uğruna kendilerini harcıyorlar. Herkes gibi olup, bir müddet böyle ilerledikten sonra farklı bir şeyler arıyorlar fakat en baştan farklı olanlardan kaçtıkları için herkes gibi olduklarını unutup, kendilerinden kaçmaya çalışıyorlar. Anlayacağınız yeni neslin hayata veya yaşama dair bir amacı yok. Tembel, üşengeç, bütün değerleri yok eden, yerine göre o ya da bu olan kendini bilmeyen bir nesil. Bu yüzden de güzelliğinden çekineceğim kimse yok. Hepsi kraliyet ailesi mensubu gibi dışarı da bir havalar bir haller boş egolar. Biraz akıl ve insaniyet arayışındayım. Gözüme güzel gözüksün gerisinin fiziksel olarak önemi fazla yok.
Bende aynı düşüncedeyim. Orta seviyeli yakışıklı biriyimdir. Bana hep çirkin kızlar baktı, güzel kızlar çok az bakmıştır. En iyi anlaştığım kızlar genellikle hep çirkin olanlar olmuştur. Çünkü bir çok güzel kız gibi kendi beğenmişlik duygusuna kapılmamışlardır. Ve bu çirkin olanların neredeyse hepsi kibar ve anlayışlı oluyorlar. Ben çirkin olanları pek beğenmiyorum ama durum böyledir. Bu gün güzel bir kız bulmak isteyen bir çok erkek paranın peşinde koşmaktadır. Maalesef doğru olma ihtimali yüksektir. Bana göre bu çağın aşkı para ile başlamaktadır. Kimseyi kandırmayalım. İnsanların derdi para olmuştur. Kim istiyor ki fakir biri ile evlenmek. Bu gün hala zengin ve fakir ayırımı var. Ve bu gün görüyorsunuz ki kimse mutlu bir evlilik yaşayamıyor. Çünkü aradıkları romantik, saygılı, neşeli, pozitif düşünen, her şeye şikayetçi olmayan, hoşgörülü, bilgili, anlayışlı, olgun, kibar insanları bulamamaktadır.
Bence bazi erkeklerin kendine guvenmediginden oluyor hani belke red edilirim diye cesaret edemiyorlar. Ama dogrusunu soylemek gerekirse bazi "guzel" kizlar da kendini cok begenmis, ego tavan, herkese tepeden bakan oluyorlar eh o zaman da zaten kimse yaklasmaz.
Hint kumaşı sadece espri amaçlıydı. Erkekler önyargılı davrandığı için ortada kalan güzel kız falan da görmedim. Soru bence kızlar neden egolu olmalıydı.
@FurkanCetinbas31 hmmm, herkesin egosu var olmazsa zaten yasayamazsin. senin dedigin sisirilmis ego herhalde; bu da genelde kendini sifir guveni olan kompleksli ve kibirli insanlarda olur. O insanlardan uzak durmak faydalidir.
Şöylee über yakışıklılar kızlar gelsin havasında ortalama ve altı da güzel kızlara yürüyor ama kızlar onları beğenmiyor. O yüzden yalnız çokk güzel kızlar
Aslında diğer diye bir seçenek koysaydın iyiydi. Bu devlette erkeklerin çoğu özgüven eksikliği yaşıyor. Çünkü hayatın yükü omuzlarında oluyor. Bir kadın iş sahibi olmasa da olur ehliyeti olmasada olur ama erkek için geçerli değil bu ve ilkokuldan itibaren bu baskıyı üzerinde hissedebiliyorsun inan. Daha sonra erkek çocuk hata yaptığında cahil ebeveynler destek olmak yerine yalnız bırakıp baskı uygulamaya devam ediyor. Sonra da ben büyüyünce bunu yapamayacağım şöyle olamayacağım psikolojisi kişi daha çocukluktan yiyip bitiriyor. Büyüyüncede "bir teklif edelim bakalım kabul red ona kalmış" demek yerine " bakmaz o kız bana neredee" diyor. Yani sıkıntı önyargı değil özgüven eksikliği.
Ya bu durumlar tamamen erkeğin kişilik yapısının nasıl gelistihi ile ilgili, çocukluk yaşlarında şekillenmeye başlar davranışlar , erkek mesela çok zeki efendi bilgili olabilir ama ailesi öyle baskı yapmıştır ki oyle çocuğa senden bişey olmaz demsitir ki çocuk kimseye laf diyemez hale gelir çok sevdiği bir kız bile olsa söylemez platonik yaşar çok yakışıklı olmadığı sürece kızlar da ilgi göstermeyeceginden çocuk kendi hakinde takılır o yüzden birine sıcaklık hissederseniz ona bunu soyleyin kız erkek fark etmez sevgiyi paylaşmayı bilin zamanla siz deger verdikçe değişir çocuk daha da güzelleşir bu durum kişilik bozukluğunun derecesine göre değişmektedir öyle her konuşanın da kişiliği sağlam olmuyor ülkenin yüzde seksen psikolojik sorun var her gün olaylar ölümler narsist kiislik yapısına sahip birçok erkek var neticede bu ülkede kız olmak zor Allah yardımcınız olsun ha bir de lütfen efendi erkeklerle dalga geçmeyin hislanmadiysaniz direk soyleyin
Evet çok doğru bir tespit.. Bir arkadaşıma babası bir akıl vermiş ve taktiği de çok doğru işliyor.. Bir gruba ya da bir mekana girdiğinde eğer ordan kız tavlamak istiyorsa o grubun ya da o mekanın en güzel kızına yanaşıyor.. Erkeklerin çoğu kız çok güzel bize bakmaz dediği için o kızların %80-90 ı yalnız oluyor diyordu.. :)
Aslında mükemmellik bir kenara çoğumuzda aynı şey olabiliyor. birinden hoşlanıyorsun gözünde o kadar büyütüyorsun ki hayatta işi olmaz benimle, düşüncelere sokan kişiler olmuştur hayatımızda onu kaybetmemek için cesaretimizi toplayıp yanına bile yaklaşmayız o konuda. benim başıma kısa süre önce geldi ve kahve içerken azından tek kelimeyi duyunca dumur oldum ve güzel bir ilişkimiz olmuştu. bu dünyaya kaç defa gelicez alacağımız 2 cevap var EVET / HAYIR. içinizde kalmasın. :))
Valla ben, güzel bir kıza karşı sadece üffffff çekmekten başka birşey geçiremiyorum Beni aşıyor kaldıramayacağım hissi veriyor Ezilir bükülür insan ya ozguvenli kız belli giyimine de çok dikkat ediyorsa Davul bile dengi dengine Ayağını yorgana göre uzat Atasözleri gibi
Hiçbir zaman " o kız bana bakmaz" diye beta erkeklerin söylediği bir cümleyi kullanmadım. Kızlar neymiş ki, neden kızlara tapayım ki? Alt tarafı bir kız. Çok güzel, çekici bir sürü kızla çıktım. Hatta red ettiğim bile oldu. Kadınlara tapan, kadınları üstün gören, feminist beta erkekler saçma davranıyor, kadınlara yalakalık yapıyor. Bunu yapmamaları lazım.
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrıca bu konuda bir tuhaflık da var. Kadın yalnız kalıyorsa, bu kendi eylemlerinin sonucudur. Kendi eylemlerinin sonucunda, suçu erkeklere atamaz. Bunu da genelde feministler yapıyor. Kendi hatalarını, eylemlerini ve bunların sonuçlarında istemediği şeyler olunca suçu erkeklere atıyorlar. Eğer ki sen erkeklerle sevgili olamıyorsan bunun sorumlusu sensin, erkekler değil.
Türkiyede güzel kıza yürümek salakçadır. Çünkü türk kızının çirkininde bile ebesinin şeyi gibi ego varken güzelinin egosu burdan aya yol olur.
Bir de aşağılama kültürü var bizim kızlarda. Iy bu tiple bana mı yürüyosun, ay sapık, öğğ vs. diye aşağılamaya yönelik konuşuyolar. Ha tabi hepsi öyle değil de %95 falan öyle.
Bu kız bana bakmaz diye değil de onun nazıyla tribiyle kim uğraşacak sonuçta elimi sallasam ellisi kafasında oluyo birçoğu belki de nasıl olsa daha iyisini bulabilirim düşüncesiyle birlikte oldukları erkeği sahiplenmedikleri için yalnız kalmaya mahkumlar
Ama şu var kızlardan hoşlanıldığı söylsenne terslenme olasılığı sanki dğşmanca yaklaşılmış gibi tersleme var genelinde medeni şekilde iki tarafta çözebilirken
Ya hem doğru tespit hem de yanlış. Güzel kızlar daha iyisini istiyor yani fizik olarak e gariban adam da gitmiyor ona haklı olarak gitse de hemen geri geliyor sorun o tanıma çabası hiç yok
Ne zaman güzel bir kız görsem ya parmağında yüzük var ya da kolunda karizmatik sevgilisi... asla boş kalmıyor güzel kızlar... hele bir de pırlanta gibi huyu varsa imkanı yok kapılıyorlar kapış kapış gidiyorlar...
Öz güven eksikliği olan erkekler için bu geçerli. yakışıklı sayılabilecek bir tipteyseniz ve öz güveniniz yoksa. kızı çirkin olan öz güveni yüksek erkekler kapar.
sadece güzellik değil yaşam tarzı, gündelik yaşantısı gibi konulardan sebep o kız bana bakmaz ya da bu kız benimle mutlu olamaz/mutlu edemem algısı oluyor ister istemez.
Bana ne ya ondan yeni denizlere acilcam gemide değil yatta baya yer var ama icindw bir ben var şuanda tatildeyim valla Ruslar falan var gerekirse Rusça ogrencem turk kızlarından bana yarar gelmiyor hep zarar hep zarar a*k
Bence sendr kabul et türlerin Egoist vr paragözler ) araban varsa senden iyisi yok lüks mekanlar mı ooo ya da geceleri arabada müzik dinlerken instaya bir story patlaat mesaj yağıyo hiç beklemediklerinden
Murat, O kızlarıda diğer bir istinai listesine atarım ben onları. Onların dertleri başka arkadaşım. Harca beni harcayım seni mantığındalar. Ciddi ilişki isteyen tipi yerinde olan bir kız asla boylelerinin peşinde koşmaz
Akrabalarında olmaması diğerlerinin böyle olmaması anlamına gelmiyor ama bununda ilk sebebi erkekler. Önüne gelen her kıza çirkin güzel farketmeden tonlarca mesaj atıyorlar sosyal medyadan vs kimseyle konusmuyorum o sebepten :)
Vala güzelse o kizdan korkarim yaklasmam yanina aldatir beni bin tane erkek vardir pesinden kosan diye düsündügüm icin standart güzellikte kizlara daha cok ilgi duyarim...
En İyi Cevaplar