Yapan erkek seksi midir ?
Soru detayların çok uzun ya da çok kısa! Lütfen tekrar dene.
Soru detayların çok uzun ya da çok kısa! Lütfen tekrar dene.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tersi olsa seksi olurdu
Gecenin ikisinde sucuklu yumurta değilde daha hafif birşey olabilir
Sabah kahvaltıda ben yaparım sucuklu yumurtayı sevişme sonrası ve öncesi :-):-):-)
Şimdi sucuklu yumurtadan kasıt ne burada ne olarak anlamamız lazım? :))
Yok temel anlamıyla anlayacaksak cidden sıkıntı var demektir, en yakın hastanenin yolunu tutmak lazım...
Gecenin köründe acıktım diye yemek yapması çok tatlı olur ama çekici mi olur.. eh bir nebze. :/ neden Sucuklu yumurta allasen yaa? :(
Cevap
8Cevap
Ay hahahaha gece gece kahkaha attım :D seksi değilde romantik bence :p Sucuk kokan ağzınla sonra sevismek var bide :D
Oyleyimdir .s.s
Yemek ve seksilik cekici :)
Hayir sevimli gelir hem ben tost isterim sucuk sevmem
Salata olsaydı bir ihtimal de, yumurta yapıp getirirse kafasına geçiriveririm. Bilmesi lazım benim yumurtadan tiksindiğimi :(
Gecenin köründe yemek yiyen, bi' de sucuk yiyen hatun köylüdür abi. Bunu kabul edip yapan erkek de köy ağasıdır.
Kokoreç yapsa nikahı basarım o erkeğe ama nerdeeeeee. Anca sucuklu yumurta skdjfsdf
Ya Allah aşkına bir söyle, seksilikle gece vakti yemek hazırlamayı nasıl bağdaştırdın? Bu nasıl kafadır. Off ya.
Zorla seksilik çıkarttırmayın bro
Yedirin bir limonlu veya frambuazlı cheesecake ;)9
sabah kahvaltılarında tercih ederim sucuğu :D yaparsada seksi olucgnı sanmam:D düşünceli nazik biri olduğnu dşünrm :D
bahçelerde börülce gel bize bazı bazı ben annemi çok özledim yaşasın 23 nisan
cok komiksiniz ya seksilikle ne alakasi var allah askina? kafayi bunlar bozdular ha.
Bundan daha seksi erkek bulamzsınız bir kız sevgilisinden daha ne iytiyebilirki :)
Türkiye'de fazla rastlanmayan erkek modelidir, İdeal koca adayıdır. Not: Köylü milletin efendisidir.
"Ajdar" ile dalga geçen bir insan kendi korkuları ile dalga geçer. Çünkü ajdar "salak" tır, kendisi ajdarla dalga geçme yeteneğine sahip olduğu için ajdar gibi değildir. Ajdar azınlıktır, kendisi çoğunluktur. Kendisini destekleyecek ve dalga geçecek diğer insanlar muhakkak çıkacaktır, buna güveni tamdır." Kezban/Kamil komplekslerini aşın.
Yani ?
Tam senin erkegin olcak adammış ne diyim..
komik misiin.. seksilik le ne alakası var bununnn
:D :D gercekten komiksin anlasıldıı arkadasımm seninle ne isim olucak istediğim soruyu cevaplarım egon tavan yapmıss pesini bırakaymısım haspam!
sen problemlisin...
Bu çocuga ben çok laf ediyorum hiç sinirlenmiyor sen nası hemen sinirlendirdidn şaştım haa..
sucuğun markasına bağlı :(
aklını sucuk ekmele mi yedin :D
Bunu yapan kendini aşmıştır.0_0
poff ağzı kokar kanka ya :D
2 side ayrı dünyaların ayrı şeyleri .
Sucuklu yumurta ve seksilik... :)
Sosisli yapsın.
ne vardı bu kadar sucuklu yumurta yapacak ?
kalsın lütfen -_-
acaba nerden -_-
hahaha :D
ne yönden?
bilmez olur muyum seni :D
oyy canım,sağol ama kalsın :)
hayır acıkmış sevgiliyi bahane etmiştir :D
Değildir.
Yok daha neler
Açıkmışlardır...
ne alakası var:))
Candır can <3