Tipsizim diye dalga geçiyorlar

sınıf taki arkadaşlar ben tipsizim diye dalga geçiyorlar özellikle burnumla dalga geçiyorlar bende çok üzülüyorum gözlerim doluyo resmen 18 yaşındayım artık canımdan ettiler burnum laz burnuna benziyo diye demediklerini bırakmıyorlar toplum içinde bile rezil ediyorlar . yok sen rüzgarda gidemessin yan felan burnundan . yok sana buradan bir çakarım burnun düzleşir felan ... artık ev den dışarı bile hiç çıkmıyorum iyice asosyal oldum utanıyorum birşeyler oluyo dışarı çıkınca baktıklarında benden tiksiniyorlar gibi geliyor o yüzden hiç kimsenin yüzüne bile bakamaz oldum artık burnumu gizlemeye çalışıyorum birisi görüp alay edecek diye . kafamı öne egiyorum . ama sınıfta en uzunları benim boyum 1.80 benle dalga geçen bebeler bizim sınıftaki bebeler hep 1.60 felan boyları neden beni böyle dışlıyorlar anlamıyorum estetik yaptırayım diyorum ama ailem karşı çıkıyo burnun sana yakışıyo felan diye ama dışarıda hiç öyle degil göz göze bile gelmemeye çalışıyorum insanlarla. ama övünmek gibi olmasın bu halimizede sonsuz şükürler olsun. para da var ama bu lanet burun yüzünden öz güvenim sıfır ya sizce ne yapmalıyım arkadaşlar herşey burun mu ...
Güncellemeler
+1 yıl
link

arkadaşlar internetten buldum fotoyu işte bu buruna benziyor burun.
Tipsizim diye dalga geçiyorlar