Merhaba arkadaşlar sevgilimin Ailesi yüzünden sevgilim benden ayrıldı ailesini secti cok sevdiğim halde oda beni çok sevdiğini söylüyor ve ben buna inanıyorum 1 senedir beraberiz sevgilimle ailesi beni araştırdıgında bir takım birşeyler duymus bende sevgilime söyledim gerekenleri ailesi ile konusabileceğimi ispatlarsa sevgimden vazgececeğimi söyledim keza öyle bir durumda yok '' artık kimden duygularsa '' neymis babamla ilgili bazı şeyler varmıs annem iyi insanmıs felan dedi karsı taraf neyse sevgilimin ailesine ilk görüştüğümde elimde cicek felan yoktu annesi işte insan çicek felan alırdı gibisinden sersenişte bulunmus bende heyecanlı oldugum için o akşam unuttum gayet ailesi ile rahatca sohbet ettim her konudan tabii bende gevsemedim yanlıs anlasılma olmasın. edebimle oturdum kalktım saygılı sohbetimi ettim. o zaman bu zamana ailesi beni istemiyor. işte bu zamana kadar calısmıs sigortası neden yokmus sımdı 1,5 ay oldu sigortalı işe girdim fakat genede ikna olmuyor ailesi babamdan dolayı babam biraz alkol kullanıyor oda dengesini yitirmicek sekilde içiyor bu zamana kadarda ictiği halde ne anneme ne bana ne sevdiklerimizi kırdı incitti asla bir tokat dahi atmadı annemde bu halinden memnun fakat icmesin diyor genede. her neyse kısaca sevgilimden ayrıldım bana kac dediğim halde yapamam dedi kac kez söylediğim halde. onu cok seviyorum oda beni cok seviyor.. sizce ne yapmam lazım ya da onun ne yapması lazım.?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya koskoca forumda fikir verecek yokmu:((((((((((((
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım koskoca forumda bayan arkadaşlardanda fikir alsam:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler