Kilolu rakamsal olarak söylemedim ama biliyor zayif olmadigimi. Goruntulu konusunca haliyle sadece yüzümü birazda kollarimi filan götüyor simdiye kadar bir sey soylemedi tabiki de ama aslinda fazlasiyla kiloluyum. Yanima gelemk istiyor bende erteliyorum sizce ne yapsam zaten diyet yapiyorum da o gelince en fazla ben 90 kilo filan olurum. 110 kilodan düştüm diyetle bazi gonderdigim resimlerde kendimi hafif ince gösteriyorum boyumda 1.60 civari. Simdi ne yapsam bilemedim ya 😢
Cevabın nedir?
+1 yılAdamı kaybetmemek için gerçeği söyleyememişsin. sanma ki bu sadece kiloluların sorunu. İşini yaşını fiziğini hatta karakterini insanlar herşeyini gizliyor. Sen ''bu adam gider'' mantığıyla buluş ve ne olacak gör. Beklentin büyük olmasın, daha az üzülürsün. Kendini ezme bir de. Belki karşına çıkan kişiyi de sen beğenmeyeceksin. Son bir not; erkekler cinsellik için her şeyi yapar, adamın niyetini öğrenmeye bak, aşk gönüzü kör etmesin
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak abim seni seven bedenin için sevmesin. Aklın mantığın kalbin için sevsin. Ben 179 boy 60kilo adamım ben 40 kilo kız da sevdim 140 kilo da. Seni kilo var diye beğenmiyorsa zaten hayatında durmasın. Dik dur abim. Dik dur canım. Zayıflama sadece sağlık için olur. Bu zayıf seviyor dedin zayıfladin birşey oldu 2 sene sonra bitti. Yenisi kilolu seviyor kilo al bu ne ya? Bedenini karıştırma aşk işlerine dik dur
44 Yorumla
SoranCok tesekkur ederim abim aslinda sevgilim asla bu konuya girmez hatta diyet yaptigimda bile ben seni her halinde seviyorum kendini zorlama der ama beni adar kilolu bilmiyor hani başta soylemem lazimdi ama sakladim başta söylesem bir sey demezdide simdi karsina pat diye cikamam sevgilim bir sey demezse de ben konduramiyorum kendime😢😢
- +1 yıl
Sorun aslında sende sen kendini kabul et ve sev. Sen sevmediğin zaman kimse sevemez seni sen de başka birşey sevemezsin. Kilolu insan kendi ile barışık ise zayıf kızdan daha iyi olur eğlenceli olur. Bu genel davranış olarak böyledir. Sanaldan reele geçmek biraz zor bir dönem dikkatli ol çok bağlanma. Güvenlik için kalabalık yerlerde ol. Zamana bırak. Temastan kaçın, konuları doğru seç cevaplarını da. Sakin ol
Soran+1 yılTavsiyelerin icin cok tesekkur ederimm abimm, sorun evet bende en azindan kendimle barisana kadar gelmemedi daha iyi olur
Kendine güven, kendinden emin ol. Senden bir tane daha var mı? Yok. Senin gibi düşünen biri daha var mı? Yok. Sen özelsin, değerlisin. Kendini sev önce bırak o ne isterse düşünsün. Sen böyle kafana takarsan çevrendekilerin daha çok gözüne batarsın. Rahat takıl kimseyi kafana takma, takıyorsan bile çevrendekilere belli etme. O geldiğinde de görüşün. O seni sevecekse önce kalbini sevmeli.
10 Yorumla
gelsin görsün, seni çok seviyor ise zaten kilonu sorun etmez, sonuç olarak karakterine de aşık olmadı mı? Eğer seni sırf bunun için terk ederse zaten seni sırf dış görünüşün için isteyen birinden kurtulduğun için sevinirsin. Bu arada diyet yapmaya devam et, kilo vermek kolay değil biliyorum, ben de bu yollarda geçtim ama sabır ve azimle başaracaksın insAllah
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
30Cevap
ilk başta yaptığın o sahe efektler Şu an seni böyle bunalıma sokuyor ve belkide ondan kötü etkiler brakıcak. siz akdınlar nezaman kendiniz olarak bir erkeğe yaklaşmayı öğreniceksiniz cok merak ediyorum. umarım dirayetli bir şekidle kilo sorunundan kurtulursun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılDaha fazla vakit kaybetmeden gerçeği söyle ne olacaksa olsun. Yazık sana da çektiğin eziyete, ona da yalan söylememiş olursun. Belki zaten kilolu seviyordur ayrıca kilolu insanlar zaman içinde verse bile yine alacaktır. Bu yüzden nereye kadar neyi saklayacaksin. Hem boşuna gelmemiş olur
00 Yorumla
+1 yılBirak gelsin. Nereye kadar erteleyeceksin ki? Seni gordugunde gayet normal karsilarsa ne mutlu sana gercekten seninseven birini bulmussun demektir ama sirf kilolu oldugun icin sorun cikaracaksa yol ver gitsin.
00 Yorumla
+1 yılhaftasonu bir akrabamın düğünündeydim evlenen kızın abisi zayıf kız arkadaşını da getirmiş kız 90 şurda dursun 130 falan var bir de dap dar giymiş herşey meydanda. demek istediğim gönül kiloları değil kalbi sever. senin utanacak hiçbirşeyin yok bu beden senin tercihin değil Allah vergisi. eğer sen kilolusun diye bırakıp giderse boşver dünyanın sonu değil. unutma Allahın sana yazdığı kısmet biryerde seni bekliyor.
00 YorumlaBende bir ara öyle düşünüp baya kilo verdim. Sonra da pişman oldum beni görünce şok geçirdi beğenmedi😂😂 seni seven böyle sevsin boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil kilo verdiniz
+1 yılHerkes söyle demişte 50 kilo bile olsan adam kafadan kilolu görücek yine. Söyleme gelsin buluş yemek yerken de ben diyetteyim kılın çok kilo aldım dersin
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyosa bunu sorun etmez hatta sen zayıflarken bile sana destek olur ama fiziğe bakıyosa orasını bilemem açık açık söyle anlat bence buluştuktan sonra ayrılırsa o daha üzer seni en azında şimdi psikolojını hazırla ve ona anlat
00 Yorumlakandır kandırabildiğin kadar boşver ya belki sever sevmezse de zaten sevmemiştir. oda önyargılarını bırakıp gelsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok yüzleşeceksin.
Yalana ne gerek var enininde sonunda ortaya çıkar. Bu seni daha çirkin göseterir onun gözünde.00 Yorumla
+1 yılYa zayiflamaya calis en basta kendi sagligin icin zaten belki bu bir motivasyon olur. Bence dogruyu ilk mesajla soyle bir test et korkucak bisey yoook
00 YorumlaHer şeyi anlatmalıydın gerçekten seven insan öyle şeylere bakmaz
10 Yorumlabiz evlilik hayali kurup eşimizi prensesler gibi yaşatalım diye hayaller kuralım ama gerçekleşmesin
birisi çıkar prensesi alır hayatını mahveder..00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz dese de sorun olur muhtemelen yavaş yavaş bırakır birden bırakmasa da
06 Yorumla- +1 yıl
Niye ben 58 kilo 170tim oglan benimle dalga gecti 160 70 kilo kizla beraberdi
- +1 yıl
Hava atiyorlardi bide bana
- +1 yıl
Bence siskolar daha atesli olur
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir de onların ateşi benimkini baya azaltıyor genelde ama öyle seven de var illa ki
- +1 yıl
Erkek milleti adrianayi aldatan rihannayi doven sizsiniz hala dis gorunusten yorum yapmayin
- +1 yıl
Sen sordun diye söyledim zaten dış görünüşe yorum yapmak pek haddime değil
+1 yılBunu gizlemen hoş omamış bence söylemelisin seni sırg görüntün için seviyorsa zaten o sevgi çöplük
00 YorumlaOlduğun gibi kabul etmiyosa sevmiyodur. Zamanla zayıflarsın bunu hesap etmiyorsa yol ver bence
00 YorumlaEn iyisi, doğruyu söylemek olur. Yüzyüze öğrendiğinde işin daha zor olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılbayılıyorsunuz triplere girmeye. sonra da ah aşk vah aşk demeye.
açık açık söyleyeceksin kilonu da kabul eden varsa gelecek.00 Yorumla
+1 yılBence söyle bilsin. Korkunun ecele faydası yok. Gerçekten seviyorsa fiziğe takılmaz inan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Siz görüsmeden sevgili mi oldunuz? vayy beee hayirli isler gencler
00 Yorumla
+1 yılSöyle ne geçecek yalanla eline? Seni seviyorsa böyle sevsin
Şahsen sevgilim balık etli olmamı çok seviyor kemik kızlardan nefret eder00 Yorumla
+1 yılKeşke en başında söyleseydin şimdi bu kadar düşünüyor olmazdın.
02 Yorumla
SoranSevgili olmayi dusunmuyordum yoksa en bastan soylerdim
- +1 yıl
Anladım canım olsun sen öyle de güzelsin. Seni kiloların yüzünden yadırgayacak biriyse hiç olmasın hayatında daha iyi.
Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. seni böyle sevmeyecekse olmasın zaten. ama hata sende...
00 YorumlaBeden güzelligi üzerine kurulmus yüzeysel bir iliskiniz yoksa kilona takılmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Seni seven olduğu gibi sevsin diyeceğimde genelde sevmiyorlar o yüzden sen seç 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılresmen yalan soylemissin gercegi acikla. zaten seni olduğun gibi kabullenmiyorsa sevmiyordur yapcak bisey yok.
10 YorumlaSaklayamazsın sonsuza kadar engelleme gelsin. Seni seven böyle sevsin. Sevmeyene kapıyı göster
00 YorumlaDolgulu sutyen, fotoşop, ...
bir kendinizle yüzleşemediniz gittti.
Ruhunu guzelleştir. Karakterin düzgün olsun...10 YorumlaBence hiçbirşey yapma ben senin sevgilin olsam kilo vermeni istemem daha çok sevecek yerim olur hemde
00 Yorumla
+1 yılEngelleme gelmesini seni kilon için seven biriyse zaten gider ama seni sen olduğun için seviyorsa seni her halinle kabul eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZATen görüntülü konuşmuşsunuz görmüştür takma kafana bişe derse paslarsın. Ama sende zayıfla böyle olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şekilde bahane bul ertelettir. O zamana kadar iyi bir diyetisyene git aynı zamanda spora git. Ayda 8 kilo verenler bile oluyor
00 Yorumla
+1 yılBirincisi sevgilin degil Öyle netten gerçekleri gizleyerek sevgili olunmaz adamı oyalama soyle eger seni kişiliğin için begeniyorsa zaten vaz gecmez
00 Yorumla
+1 yılRahat ol seni kendinle barışık görüyorsa zaten ister eğer istemezsede karakteri bozuktur net
155 Yorumla
Soran+1 yıl@Pacer sırf kilomu söylemedim diye bana kalkip karekteri bozuk diyemesiniz. Bu sizin.
Soran+1 yılTerbiyesizligini
- +1 yıl
Ne alaka kendisiyle barışık olan insan mı karakteri bozuk oluyor bende kendimle barışığım kilolu değilim ama farzet ki kiloluyum kendimle barışık olduğum sürece isterse kilolusun şöylesin desinler benim umrumda olmaz he eğer karşıdaki insan istemiyorsa da güle güle derim👋
- +1 yıl
Bence siz kendinizle barışık olmadığınız için baya bir karakteriniz bozuk
- +1 yıl
Sen kilolu fotolarini incelt incelt gönder, erkekleri avucuna almak için her türlü sahtekarlığı yap ondan sonra cocuk bırakmak isterse çocuğu karaktersiz ilan et. Sence bu normal mi @İreeemmm27
Soran+1 yıl@Pacer fotograflari fazlasiyla inceltmiyorum. Goruntulu arama da zaten gercek yuzumu görüyor. Sahtekarlik yaptigim yok.
- +1 yıl
Yalnız yazıyı iki okuduğunuzu düşünmüyorum arkadaşımız demiş ki görüntülü görüştük kollarımı gördü karşıdaki insanın beyni varsa eğer anlar ki bu kız balık etli ya da karakteriz diyelim şişko diye dalga bile geçer ama öyle ve sizin gibi insanlar anca dış güzelliğe bakarsınız o yüzden hep üzülen taraf sizsiniz yazık
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya sen ne biliyorsun da ne konuşuyorsun kardeşim 30 yaşına gelmişsin ama hayatta insanın onurunu ve gururunu kırmamayı, insanları incitmemeyi öğrenememişsin eminim ki hödük geldin hödükte gidiyorsundur hanzoluk damarına işlemiş şu tavırlarınla abaza olan biri varsa oda senin o küçücük beynin 30 yaşındasın ama hayattan aldığın ders sayısı 0 yazık ya valla 😂 #pacer
- +1 yıl
İnsanları incitmek mi senin tabirinde dürüstlük? Ulan en azından 19 yaşındayım hayattan öğreneceğim çok ders var hatalarımla çıkardığım derslerle sen babam yaşındasın ama hala aynı beyin yapınla ilerlemeye devam et sizin gibiler olduğu sürece kızlar kilolarıyla barışık olamıyor gururunu onurunu incitiyorsunuz sizin gibilere acıyorum ya 😂
- +1 yıl
Kendine mi demek istedin o “gerizekalı” tabirini tamda üstüne bastın sana tam uydu adı üstünde canım 😂
Soran+1 yıl@Pacer senin sorunun benimleyse arkadaşa laf atmayi bırak. Kime saldiracagina kadar ver sonra lafini say ve git. Egosunu tatmin edemeden gidrmiyorsun herhalde.
- +1 yıl
Geri zekalı😄😄
- +1 yıl
Soran arkadaşım ne saldırması 30 yaşına gelmiş neyle uğraşıcağını şaşırmış nasıl prim yapıcam derdinde böyle gereksizler çok 😂
- +1 yıl
Bu sahtekarin kendi kendine tribi. 19 yaşına gelmissin okuduğunu anlayacak kabiliyetin yok. İnsanlari incitmeden kendilerini duzeltmezler ergen. Ha sen bu düzeltmeyi zayiflamak olarak anliyorsun. İdrak etme sorunun olduğu için normal. bir ara nörolojiye görün :) sıkıntın büyük. Beyin sapından omurilik soğanına giden yapilarda tikanma var büyük ihtimalle. Sen bu beyinle 23 ü zor görürsün :D 3-5 kişinin kilo ile goruslerine bakip kendinizle barışık olamiyorsaniz o sizin malliginiz. :d mal gelmissin bari mal gitme :D
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Yaşını başına almamış insanlar çok var.
- +1 yıl
Yanlız #pacer misin adı bile belli olmayan mahluk şu an da 2 üniversite okuyorum artı yurt dışına gitmeyi de sen ne biliyorsunda ne konuşuyorsun cahil hanzo 😂 Senin incitme tarzın buysa incitme kimseyi dedem yaşındasın ama dedim senden daha ileri görüşlü ama doğru yaşlılığa girince hastalıklar beyin fonksiyonları falan bir sağlıkçı olarak kestirebiliyoruz ne kadar acınası bir halde olduğunu allah bilir sen yüzünü de göstermemişsin ya acaba kendinden falan mı utanıyorsun yazık ya 😂😂😂😂
Soran+1 yıl@Pacer 10 sene önce öğrendiginiz biyoloji dersinden kalma bilgilerle insanlara laf etme becerinizi kutlasam mi yoksa tükürüp yere mi atsam bilemedim. Küçük çocuklar gibi lafı başka yöne çekip bizden tebrik mi bekliyorsun? Sizi önce saygıya davet ediyorum. Bir görüşün varsa üslubuna göre cevap verirsin olay biter. İnsanlara hakaret edip, bunu sürmek size ne kazandirir bir de bunu düşünün. Karaktersizlik dediğiniz kelimenin önce bir anlamina bakın. Sonra yorum yapın. Her yapilan yanlis, yalan karaktersizlige giriyor sizin o küçük dünyanizda. Lütfen at gözlügünüzü cikarin ve çevraye daha geniş bir şekilde bakin. Belli ki beyninizin yetebilecegi kadarini görebiliyorsunuz, bunun için once sizin nörolojiye daha sonra da psikiyatristle görüşmenizi tavsiye ederim..
- +1 yıl
Karakteri bozuk desem olmayan karakterin nesi bozuk olacak 😂
- +1 yıl
Soran arkadaşımıza sesleniyorum bu tür hanzo kılıklı hödükler bu tarz kibar yazılardan anlayamaz çünkü onun uslubu ona alışmamış o yüzden sizi anlayabileceğini sanmıyorum hayır birde benden büyük daha ince düşünmesi hayattan daha çok ders alması gerekirken küçücük çocuk gibi beyninin yetmediği cümleler kuruyor. Eee tabi yaşlanınca insanlar çocuklaşırlarmış yanlış dememişler 😂
- +1 yıl
Yaptığın hareketin adı sahtekarlıktir ve sahtekarlik yapan kişinin adi da karaktersizdir. Senin bu yaptığın hareketin burada "kizligim bozuldu, diktitip öyle evlenicem" diyen kizlardan farkin yok. Bugün zayıf gösteren fotolar gönderen yarin kocasi için kızlığını da diktirir ;) sana gelince @İreeemmm27 sahtekara göz yumana karaktersizin ortağı olan karaktersiz denir. Sana karakteri bozukta demek yanlış olur çünkü hic karakter sahibi olamamışsin. :D okuduğunu anlayamayan idrak yoksunu seni :D
- +1 yıl
Hayır ciddi anlamda beyin fonksiyonlarında sorun olduğunu yazışma biçiminizden ve aynı kelimeleri kullanışınızdan anlayabiliyorum ki az önce benim dediğim lafı bana söylemenizi de yaşlılığınıza veriyorum 😄 😂
- +1 yıl
Beyfendi kızlıkla ne alakası var hayır gerçekten siz hastalıklı beyninizle düşünmeyin 😂
- +1 yıl
Ki kız zayıf dememiş “hafif ince” demiş birde bana diyorsun ki okuduğunu algıla bence sen bir ne yazmış 100000 kere oku
- +1 yıl
Yurtdisina gidecekmis pacer i çözecek kadar İngilizce si yok malın :D iki universiteymis :D sen yurtdışina cikana kadar benim gördüğüm ulke sayisi 6 oldu geri zekali :D saglikciymis. Her saglik meslek lisesi mezunu da kendini sağlıkçı ilan ediyor :D 19 yaşında ve iki uni okuduğunu iddia ediyor. Herhalde açıktan okuduğu bölümü nimetten sayiyor :D hem caahil hem mal. :d bak gelecek olursan sira ayarlayabilirim nörolog arkadasimdan :D
- +1 yıl
Önyargılı beyinsiz herif hacettepede okuyorum artı Fen lisesi çıkışlıyım ulan senin sanki bir şey bildiğin varmış gibi gelip konuşuyorsun artı yurt dışına çıkıcam demedim zaten bir çok ülke gördüm şu yaşımda olgunca düşünebiliyorum senin hastalıklı beynin gibi mal mal koyun gibi bakmıyorum makarna ile mi besleniyorsun napıyorsun yaşlılık tabi artı açık okumuyorum hacette artı Ankara üniversitesinde ikinci bölümümü okuyorum bir şey bilmeden konuşma beyinsiz herif 😂
- +1 yıl
Sen mi yaşlı değilsin şu yaşına gelmişsin hala koyun gibi aynı cümleleri kuruyorsun ulan ne alemsin amca ya 😂😂
- +1 yıl
Sen o bile değilsin koyun 😂
- +1 yıl
Valla sen kimsinde sana ne inandırıcam Allah’ın denyosu
- +1 yıl
Allah in mali. Aynilarini kuran sensin geri zekali aptal. Ankara da okoncu okuyom. Okuduğu uzaktan egitimi ya da açık öğretim i hala nimetten sayiyor mal :D sen bunları buradaki ergenlere anlat :D fen lisesi çıkışli hala pacer i çözecek bir İngilizce eğitimi alamamis :D sahtekarin dostu sahtekar :D
- +1 yıl
Salak mısınız beyfendi şu an sizinle Türkçe konuşuyorum tabi sizin beyin fonksiyonlarınız ne kadar algılamasa da ikinci üniverisitemin eğitimini alıyorum artı açıktan ya da uzaktan eğitimde değil işte senin gibi bir ergene anlatmaya çalışıyorum ama dediğim gibi makarna ile beslendiğiniz için pek işlemiyor hastenimizde çok iyi bir hizmet veriyoruz uğramanızı temenni ediyorum 😂🙏
- +1 yıl
Acaba sizin ne okulunuz ne de eğitim hayatınız vardır evde yan gelip yatarak bir yerlerden birşeyler bekleyerek devam ediyorsunuzdur sorumsuzluk sizin adınız bence zaten ad koyacak bir cesaretiniz dahi yok 😂 adınız sorumsuz mu olsun yoksa hanzo mu😂 karar verin
- +1 yıl
Aynı anda iki örgün eğitim aldığımı nerden çıkardınız acaba beyinsiz bey😂
- +1 yıl
Ulan eğitimini söyleyecek cesaretin yok doğruyu söyle bu yaşta baba parası yemiyorsun demi 😂
- +1 yıl
Ülke görmüş hemde 6 tane 😂 ulan senin gibi bir hödüğü kim alsın ülkesine ne diye alsın koyun desem onlarda canlı onlara yazık 😂
- +1 yıl
Gel amca bekliyorum 😂 kapımız sizin gibi beyinsizlere de maleseffff açık koyun diye gelme ama almazlar sonra 😂
- +1 yıl
Ulan sen aldığın eğitimi söyleyemiyorsun cahil lise mezunu bile değilsindir eminim ki birde 6 ülke gezdim diye bizi yiyo 😂
- +1 yıl
Seni kim alacak nerden bulacaksın beni kapıdan içeri giremezsin sen bu cahillikle orta okuldan falan mezun olduğunu da düşünmüyorum ben senin bırak liseyi senin gibi gereksizi kim napsın baba parası mı yiyorsun bu yaşta anne parası mı? Meraktan soruyorum he şöyle dalga geçmiycem 😂😂
- +1 yıl
Senin gibi baba parası yiyen hayatta hiç bir amacı olmayan hayatı sadece klavye delikanlısı olarak geçiren (delikanlı dedim amca) hiç bir şekilde bir eğitime tabi tutulmamış olan bir insanla zamanımı harcadım ben eğitimli bir insanım ama sen hiç bir şekilde eğitimin e sinden anlayamazsın o yüzden senin gibi dengim olmayan biriyle konuşmayacağım ha üniversitemize de gel hastanemizede ben hep oradayım “davulda boş ama çok ses çıkarıyor” bu tabide aynı senin gibi klavyesine sığınan sana gelsin daha eğitimini yazamayan cahil amcamız boşsun gitte biraz kitap oku 😂
- +1 yıl
Yalanciligini su an teyit etmis durumdayim :D bir gazi de bir Hacettepe de bir Ankara da :D demek orada da gazi de iki de okuyorsun :D soru da burada kalsin ;))
Öğrenciliği meslek edinmiş olanlar burda mi? ↗ - +1 yıl
Hic aldattin mi sorusuna da evet demiş :D bir ayıp olduğunu biliyordum bunlarda kanit olsun
Kızlar, Hiç aldattinizmi? ↗
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye yalan söylüyorsunuz ki gelmeden alıştırmaya çalış yavaştan kilolu hallerinin resimlerini at
10 Yorumla
+1 yılO gelmeden gercek seni göster. Gelirse gelir gelmezse salla zayiflamaya devam et kafana takma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBunu daha önce bilmesi gerekiyordu. Eğer seviyorsada bir sorun olacağını düşünmüyorum
00 Yorumla Korse tak djfkdlsgşdşx neden böyle bir yalan söyleme gereği duydun swven her haliyle sever
00 Yorumla
+1 yılŞimdi kilonu kapatıcak kıyafetler seç ve kuaföre git makyaj yap
00 YorumlaHiç görüşmeden sevgili olabilmek büyük başarı.. Sanal aşk kalalım de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhımm kilon fazla. onunla konuşurken ilişkiye girmeyi planladınız mı. kiloların engel olurmu buna
00 YorumlaBen de kiloluyum ama saklamıyorum saklamadım da. İlgi için yalan dolana başvuruyosun gelip burda ağlıyosun sonra
00 YorumlaDiyette olduğunu söyle eğer yine sogur ise yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yıl1.60 boyda 90 kilo felaket 3-5 aydan önce kilolarının çoğunluğu gitmez çocuğu oyalayamazsın yani buluş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKacmak cozum degil gelmeden alistira alistira soyle bilsin sonra sende o da hayal kirikligiyla yikilir
00 Yorumla
+1 yılHmm hiç fotonu görmedi mi
02 Yorumla
SoranGördü de çogusunu incelltim
- +1 yıl
😂😂 keşke öyle yapmasıdin zayıflaya bilir sin seni kilon ilede seve bilir
Zaten seni gerçekten seviyorsa sorun etmiycektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kilona takacak kadarsa at çöpe gitsin ztn
10 Yorumla
+1 yıl:D yalancının mumu yatsıya kadar yanar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. vay haline insanların
00 Yorumla
+1 yılZaten gormus ise sorun etmez
00 YorumlaYanıma gelmeni istemiyorum de 🐣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılSeni seven boyle sevsin
00 Yorumla
+1 yılO gelene kadar kilo vermeye çalış😐
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cocugun yerinde olmak istemem
00 Yorumla
+1 yılOyle daha cok zrvk vetirsin hosuna gider
01 Yorumla- +1 yıl
Husmeniye
+1 yılBedenini değil seni sevmedi gerek akillim
00 YorumlaÇok itici bu yaptığın. Samimi hiç değil
10 YorumlaFizigine önem veren biri ise yol ver gitsin
10 YorumlaSeni hiç görmedi mi reel
00 Yorumlagelmeden soyle bence bilsin
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime kilolu olduğumu söyleyemedim ve 2 hafta sonra yanıma gelecek, nasıl engel olabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler