AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Allah sizin gibileri kahretsin. Çocuk sapığından farksız sizin durumunuz
ya bence eve davet etme eğer illa yapıcaksan bu işi bir otel falan daha uygun olur hem gören eden olmaz o kadar çok istiyosa seni bir otel tutabilmeli
Kadere bak, şu an şeriatla yönetilmiyoruz. Yoksa işin bitmişti.
Oda gelecek bigün ve ağzına sıçacağız böyle ahlaksız namussuzlarin
Namussuz lafını katılıyorum ama ağzınadan sonrası hakarete giriyor. Bu şekilde hakaret etmemek lazım. Çünkü onların yerinde biz de olabilirdik. Her insanda nefis var. Fakat nefis var diye her istediğini yapamaz bir müslüman.
Haklisin hacı vayaq
Aldatorsa kendi kararı olur ayrıca ne şeriat meraklısısınız Atatürkün getirdiği cumhuriyeti kaldırıp şeriat getirilmesini istemek ne saçma bir istek
Şeriatı istemeyenin imanı kıttır diyor alimler, sen müslüman değil misin. Atatürk ve arkadaşları kimseye sormadan şeriatı kaldırdı. Bu halkın iradesini karşı yapılmış bir zulüm değil midir. Tabiki öyledir. Kimse kendi görüşleriyle bir milleti yönlendiremez. Şimdi de kimse kafasına göre şeriatı ilan edemez. Bunu halkın istemesi lazım.
Şu anda şeriat ile yönetilen Arap ülkelerini görüyoruz o ülkenin kadınlarını görüyoruz
Ayrıca şeriat istemiyorum diye müslümanlığımı sorgulayamazsın
Ve ayrıca Atamın getirdiği cumhuriyetin nesini beğenmiyorsunuz anlayamadım?
@anonim_tavşan33 akpye oy verenler şeriat istiyo
Sen hiçbirşey bilmiyorsun ki. şu an hiçbir ülke gerçek şeriatla yönetilmiyor. Şeriatın ne olduğu hakkında da bir fikrin yok.
Senin Müslümanlığını sorgulamıyorum, diyorum ki eğer müslüman isen Allah'ın hükümleriyle yani ısrarlı yönetilmeyi istemek zorundasın. Bu işler böyledir. Din oyuncak değildir. Ha dersin ki ben müslüman değilim, bu yüzden Şeriatı istemiyorum. O zaman seni anlarım. Tabi siz de dürüstlük yok ki.
Atatürk ve arkadaşlarının getirdiği sistem, islama düşman olan bir sistemdir. Ve millete sorulmadan kendi dinsiz düşüncelerini hakim kılmak için getirdikleri bir sistemdir. Zaten Atatürk bunları kendi Nutuk adlı kitabında da söylüyor.
Atatürk peygamber
Değil
Her şeriat istemeyen kişiye müslüme değil dersiniz
Siz Atatürkçülere de putperest dersiniz
Cumhuriyet islama düşman falan da değil aksine bütün dinlere saygı duyan adalet li bir sistemdir
Tabii şu anki cumhuriyetin içine edildi ama
Ha birde Atatürkü srvip sayanlar onu peygamber olarak görmez sadece ülkrsini kurtaran kişiye saygı duyar
Şeriatı istemeyen dinden çıkmaz. Ama çok tehlikeli bir düşüncedir.
Dediğim gibi sizde dürüstlük yok. Yani sizin bu zihniyetiniz islamın çoğu şeyine karşı çıkıyorsunuz, bir de biz müslümanız, islama karşı değiliz yalanlarına başvuruyorsunuz. Geneliniz böyle. Hiç inandırıcı değil.
Ben şeriata karşıyım ama islamın öbür bütün ilkelerine saygı duyup yerine getiririm bence televizyonda namaz oruç diyip tecavüze bir kere den birşey olmaz veya çocuklar evlenebilir diyen din adamlarını (!) çok dinlemeyin derim
şu an yalan söylüyorsun. Sen islamın çoğu şeyine karşısın. Konuşmalarından belli. Ayrıca islam hakkında hiçbirşey bilmiyorsun ve kafana göre yorum yapıyorsun. Bu konuşma boş bir konuşmadan başka birşey değil. Çünkü müslümanları sanki tecavüze birşey demiyorlarmış gibi göstermeye çalışıyorsun. Çocuklara da evlenemez diyorsun. Halbuki evlenmedeki şart kişinin ergenliğe girmesidir. Ergenliğe girdikten sonra kişi evlenebilir. Tabi sen islamdan bir haber olduğun için, çoğu şeye karşı geldiğin için bunları inkar etmen normaldir.
Sana müslüman olupta namazımı kılıp orucumu tuttuğumu ispatlamakla uğraşamayacam
Ben müslümanlar bişey demiyor demedim ama sizin tabirinizle din adamları çocuk tecavüze uğrayınca rızası var diyorlar ÇOCUKLAR evlenebilir diyorlar
Ha birde o din adamları hz. Muhammedi anlatırlar onun izinden giderler (!) ama lüksten hırsızlıktan hiç kaçınmıyorlar maşallah
Bunlar da yalan, iftira. Bunlar, sizin zihniyette olanların ülkeden islamı söküp atmak için başlattıkları müslümanları karalama kampanyaları. Birkaç hırsızlık yapan hoca görüpte bütün hocaları karalamaya çalışırlar. Halbuki hırsızlık yapanların da çoğu sizin zihniyette olanları parayla tutukları adamlar. Boşuna müslüman ayaklarına yatma. Her lafın, her hareketin müslüman olmadığına delildir. Bin kere de müslümanım desen kimseyi inandıramazsın.
Kimseyi de inandıramam kusura bakma Allah bilse yeter
Neyse bu konu çok uzadı saygı duyuyorum zihniyetine ama kimsenin müslümanlığını sorgulamaya hakkın yok
Tabi sizin Allah'ınız belli. Muharrem ince gibi yapmadığınız dinsizlik yok, bir de yalandan müslümanım diye milleti kandırısınız.
Şu anda siyaset yapmayacğım benim Allahım da müslümanlığım da seni ilgilendirmez bunu son kez söylüyorum inanan inanor inanmayan inanmaz
Bence sen git ve kekini ye 🍰
Mavili reis sen gercekten bir kralsın saygılar👏👏
Eyvallah
Trollse komik ciddiyse hic komik degil
Mutsuzsan bosan
Boşanmak çaremidir sizce? Ülkede boşanmalar bu yüzden arttı zaten mutsuzsan şöyleysen boşan ( şiddet aldatma vs. Hariç) neden konuşarak çözüme ulaşılmak denenmeden boşanma yoluna gidiliyoe
@unutulmazzz aldatacagina bosansin
Yorumlara yazmis kocamin umrumda degilim diye
Sen esinin seni aldatmasini mi tercih edersin bu durumda yoksa ayrilmasini mi
Her zaman soylerim sadik kalamayacaksaniz evlenmeyin ve eskilerle asla gorusmeyin
Farkındaysanız parantez içinde belirttim zaten aldatma şiddet gibi durumlar hariçinde diye
@unutulmazzz tamam iste demek ki cozemedikleri bir sorun var ki eskisiyle gorusuyor hanimefendi
@fangoria denediler mi onu bilmiyoruz ki bazı insanlar hiç eşiyle konuşmadan etmeden çözmeyi denemeden direk başka çözümlere yöneliyo ki eğer dediğiniz gibiyle boşansın sonrasında ne yaparsa yapsın
@unutulmazzz bence arkadas tam severek evlenmedi esiyle
@fangoria olabilir bu mümkün ama soran kişide hiç bir yoruma yanıt vermiyor ki ona göre yardımcı olalım büyük ihtümal troll soru bu tüm yorumlarq baktım göremedim bir yorumda cevabını
@unutulmazzz bikac cevap yazip gecmis troll olmasi muhtemel
Aynen :)
ya bu nasıl soruya
eşini aldatmak dogru kararmı falan bu senin tercihin
eşi doyurmuyorsa napsın illaki bir yerde patlak verecek
Demekki eşi mutlu edemiyor gözü dışarıda
Dogrur karar olmadigini biliyosun ama sewdigin icinde hersey goze aliyosun ewe davet etme bence gonlune soz gecremiosanda baska yerde bulusun
Iyimiss demek kocan doyuramiyorr😅
Onlada pek doymicaksin😅
Dogruluguna yanlisligina karar verebilecek yaştasın sanki bir düşün bakalim sence?
Niye evlendin o zaman adamın başını yakmışsın içinde var senin aldatmak
Konuşmakla aldatmış oldun zaten, boşver vazgeçme artık
''nasılsa öpüştüm o zaman veriyim bari'' kafası var sende. Mecazen tabi yoksa sende kafanın zerresi yok. Buda mecazendi. Yinede sende beyin yok. Buda mı mecazen oldu. Neyse sende mecazen hiçbir bok yok.
Yapma.. bunu yapacağına git eşinden boşan.. o bunları hakketmiyordur
Kadınların aşağılasmasi vol 99
Kadınların iyice bozulmasi loading 100 tamamlandı...
Kocan seni yeteri kadar doyurmuyor mu ki başka erkekleri arzuluyorsun
Salaklar A ya lütfen istersen bunla ilgili yaşadığım bir yol ayı anlatım
Çok yanlış bir karar. Vazgeçmek için bunun yanlış olduğunu anlaman lazım
Aklını başına toplamalısın yapacağın bu ne kadar zor bir evlilikte olsa evliyken yapılacak şey değil boşan ne yapacaksan yap
Sen eşinden boşan o da boşansın sonra ne yaparsanız yapın
İğreniyorum siz ve sizin gibilerden.
Allah blanızı versin.
eşinden ayrıl ve sevgilinde eşinden ayrılsın ne istiyorsanız yapın ondan sonra
Salak dalak seyler yapmayin ya namusunum nerde evlisin bide ayril sonra ne yapiyorsan yap. Onada mesaj at bidaha sana atmasin yanlis yaptik de
aldatacagin varsa aldatta simdi karsindaki adama haksizlik olacak bidurum varsa kocanı yolda bırakmamalısın..
ateş bacayı sardı yani daha önce bu sevgilinle cinsellik yaşadın mı?
Sonradan pişman olacaksın ama denemek değer siye de kanma
bu aldatma şeylerine deli olan benmyim ya başıma gelse kafayı oynatırım heralde
birde bunumu soroyorsun sen ve senin gibilerine yazıklar olsun hiçmi Allahtan korkmuyorsun
Eski sevgilini seviyomusun istiyomusun onu neden eve davet edeceksin
Adii basit ve acizsin yerinde yolunda bellidir senin
Umarım yakalanırsınız..
Sakın böyle bir hataya düşme
Çok doğru bir karar bacım aynı yoldan devam et
Sende o yolun yolcususun galiba
Sendemi aldattın kocanı
Bukadar ucuz olmayın artık ya
Siz nasil insanlarsiniz yahu pesss
Yazıklar olsun işte millete güven kalmıyor böyle
Aldatmamissa seni yapma
bunun şaka olduğunu söylesin biri
kafanıza göre takılın...
doğru karar değil. sen de eşinle git
Boşanın sonra da ne yaparsanız yapın
Olması gereken bu bravo
.
Boşanmadan asla,
.
Çok tehlikeli bir kadınsın
Kocanıda çağır sonra beraber kısır yapıp yersiniz.
İkiniz de yanlıştasınız.
allah ikinizi de paramparça etsin
Sence doğru karar mı? Bu kadar düşmeyin yahu.
Bence git cehennemde yan.
eşinin sana bunu yaptığını düşünsene
Eşine ihanet etme! O hesabı da kapat.
Bence görüşerek bir şansını denemelisin
seni 3 "ırıspı" mesajıyla uğurluyoruz.
Yemin ederim kocan olsaydm seni öldürürdum bacım.
Trol değilse Çok kötüsün
Esin neden şehir dışına çıkıyor sanıyorsun 😉
Vicdansızlık yapma
boşan o zaman
Karaktersizliğin lüzumu yok.
Senin gibi eşim olsa benzin döker acımam yakarım
Cok pisman olursun şerefin mi yok
Bacım bir dahakine grup da yapın bol vermeler
Sakın yapma. Sen zararlı çıkarsın.
Sakın yuvan dagilir. Istersen konuslm mi
Ama konuslm