Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzellik sadece boy kilo oldugunu sanmiyorum...kiz kilolu olabilir ama cok güzel de olabilir, mesela gözleri ve dudaklari...
ayni seklde uzun boylu ve zayf bir kiz cok cirikin de olabilir yüz olarak...ne bileyim, hc memesi yoktur, elma seklinde popsu yoktur..aslında birine güzel mi değil mi derken toplu olarak karar veriyorum...yüz gözler nasıl bakıyot...dudaklar dolgun mu...burnu düzgün mü..ne bilim memesi va rmi...kiza benziyor mu..Güzel kız böyle olur bence.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul edelim ki goze hitap diye birşey var biraz goze hitap etmeli bir, kız mesela giyim ve parfume ben çok onem veririm kızı kız yapan cilvesidir ama bu cilve tutarında olmalı mesela davranış var bide egosuz olma ama egon olupta herşeye tepeden bakma sonra yemek yeme tarzı onemlidir konuşurken dikkate alma ve mimikler
20 Yorumla
ben kadınlarda önce saç sonra göz sonra tırnaklara bakarım.bence bir kız tırnaklarından bakımlı olup olmadıgı anlaşılabilir.onun dıışnda bacak kalça göğüs tabiki önemli.benim için ideal kız 1.65-1.70 boyları arasında düz uzun saçlı 50-55 kilo arası olmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler en başta kalça ve bele dikkat ediyor özelliklede kalçaya. Kız pek güzel olmasa bile güzel bir kalçası varsa ilgi çekiyor.
1.68 boya 55 kilo gayet güzel bir orantı11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEİG için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
1 yılBen ilk olarak yüzüne 2. Olarakta kalçasına bakarım yüz olarak gözleri çok ayrıkta yakında olmamalı orta derecede olmalı burnu çok hafif dik olmalı ve pürüzlü olmamalı düz ve hafif kavisli olmalı kalçası dolgun büyük yuvarlağımsı ve taş gibi olmalı ama sarkma olmamalı gögüsleride dolgun yuvarlağımsı ve büyük olmalı ve kalçasıda gögüsüde aşırı büyük olmamalı hiç doğal durmaz aksine kötü durur ve beyaz tenli olmalı son olarakta gözleri tamamen yuvarlak olmamalı böyle aşırı hafif çekiğimsi olmalı ben avrupalı beyaz tenli severim ama amerikan dahada güzel New Yorklu falan çok güzel ve ben tatlı sevimli sevmem Seksi ve ateşli severim
11 Yorumla- 1 yıl
Boyuda uzun olmalı 1.78 falan olmalı zayıf olmalı aşırı hafif kaslı olmalı yani sportif uzun sarı saçı olmalı veya kızıl gözüde yeşil ya da mavi olmalı kişilik olarakta küfürbaz ateist ahlaksız cinsellik seven biri olmalı o kadar şey saydım ama kötü bir insan olmamalı
- Saç Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıllink böyle olur
00 Yorumla fiziksel özelliklerinden bahsediyorsak böyle bir şey olabilir mesela:)
link14 Yorumla
+1 yıl1.68 e bence 50 kg daha guzel benım gözumden tabi...ve kızlarda oje ve ruj cok önemlı benım ıcın..cunku kadınsı durmaları sonrasında güzellık katıyor..yanı guzel görunmek ıcın oje ve ruj surmek degıl kadınsı durmak ıcın oje ve ruj surmek bence güzel yapar kızları
02 Yorumla- +1 yıl
50 Kiloya dusmeli miyim? 50 kilo olunca da cok zayif duruyor her kiz zaten erkege kilosunu Soylerken 3-4 kilo az soyler kadinlar kilo konusunda durust degiller
- +1 yıl
ben durust olcagın anlamında dedım...görusmeden kımseye demıcegıne göre kılonu sölemesende kımseye 50 olman ıyı olur bence..haa bu arada guncel sorunu ellerını aç ALLAHA sor
Saç Bakım konusunda 5,2b cevap paylaştı. Herkes'e göre değişen bir kavramdır bu bana güzel gelen başkasına güzel gelmeye bilir mesela bana göre Rosie Huntington güzel bir kadındır
11 Yorumla
Gizli SoranEstetik olması kötü değilmi?
Merhaba kardeş
Benim güzellik anlayışım biraz değişiktir.. Yüz olarak tarif et diyorsan; yuvarlak yüzlü ceylan gözlü kalem kaşlı kız tercihimdir. Ten rengi farketmez..
Boyu posu farketmez..
Biz insanın yüzündeki tatlılığa bakıyoruz...
İç güzellik dediğimiz şeyde ise; zaten bir kızda hakiki manada İslam Ahlakı var ise o bize kafidir.
Başka türlü kusur bizi alakadar etmez.30 Yorumlabende çil rahatsizligi var ama arkadas piyasadaki cillerin de hepsi kapilmis vaziyette.. :(
sempatiklik ararim, akici konusmasiyla herkezi kendine baglayabilir.. yuzunde biriyle bakistiginda onu etkilemesi gerrkmetedir, makyaj demiyorum ama en azindan goz kalemi... geriye tek bisiy kaldi, sasirtan ve bir o kadarda etkileyip hayran birakan bir giyinim tarzi10 Yorumla
+1 yılbir bütün olarak dikkat edilir. sorunun bu şekilde sorulmasını çok yanlış buluyorum. şu an istediğim bütün özellikleri sayarım ve bütün bunlara sahip birini bulurum ama o olmamıştır yeterince ahenk sağlanamamıştır. ama bazen hiç istemediğin özellikler seni şaşırtır ve çok güzel olurlar.
50 Yorumla
+1 yılTabii bende iç güzellik e çok önem veriyorum koruyup kollayacağım yuva kuracağım kadını da ona göre seçerim ancak gördüğümde beğendiğim kadın genelde şöyledir;
Beyaz tenli, dudakları belirgin saçı siyah ya da kumral, gözleri kahve veya siyah (ela falan da olabilir ama yeşil veya mavi göz çok tercihim değildir.) Gözleri ceylan gibi şirin ve güzel baksın ona her baktığımda kollarımın arasına almak istiyeyim ayrık da bitişik de değil kararında olsun burnunun kalkık olması önemli değil göğüs ve kalça konusunda çok birşey diyemem olmayacak kadar küçükte olmasınlar abartı iri de olmasınlar
Kısacası hepimiz öleceğiz ve göçecegiz bu cihandan ne güzellikler toprak olup gitti birçok güzellik de toprak olup gidecek yeter ki beni sevsin beni seven ve hürmet gösteren bir kadını korurum kollarım yanımdan ayırmam onu toprak olasıya kadar severim onunla gülerek eğlenerek kısacık hayatını şenlendirerek yaşarım yeter ki beni sevsin bende onun karakterini seveyim gerisi detay ayrıntı20 Yorumla
+1 yılbasda gozler ıyı olmalı cıldı dıslerı temız olmalı goguslerı en az 80 olmalı 85 olsa daha ıyı olur bacakları bıraz kalın olmalı kalcası guzel ve dolgun olmalı saclarının onemı yok her kıza ayrı sac yakısıyor cunkı boıy da 1,75 olursa tadından yenmez :D
22 Yorumla- +1 yıl
Gozleri iyi derken?
- +1 yıl
pırıl pırıl olmalı ölmüş tavuk gıbı bakmamalı :D
herseyine bakarm şahsen... İlk önce yüzü güzelliği burnu küçükmü dişlerine bakarım sonra fiziğine ne cok zayıf ta olmasın şişmanda olmasın normal olsun.. göğüslerine bakarım dik mi irimi normal büyüklüktemi . bacaklarına poposuna bakarım beni tahrik etcek şekildemi diye.. ha birde ağzına dudaklarına bakarım küçükmü diye...
01 Yorumla
+1 yılBen sana herkesin aklından geçirdikleri ile ortalama bir kadın resimi vereyim sen ona bak belki bir fikir edinirsin
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik göreceli bir şeydir sana güzel gelen bana güzel gelmeye bilir, herkesin zevki de ayrıdır, kalbinin güzelliği bazılarının yüzüne vurur ben buna inanıyorum gerçekten ama bence güzel kız melez olmalı çok hoşuma gidiyor.
10 Yorumla Mikelengelonun tanımına katılmakla beraber; "güzellik hic bir sey eklenıp cıkartılmasına gerek duymayan. yapılacak her degısıklıgın ancak onu kotulestırmesıne sebep olucagı bıcımsel durumdur" dıyerek alıntı yaparım =)
00 Yorumla
+1 yılgüzel kız huyu güzel, içi temiz, bakımlı, şık giyinen, her şeyden ahlaklı ve bir o kadar da ATATÜRK ilke ve inkılaplarına bağlı kızdır benim gözümde :)))
10 YorumlaKarşılıklı sevgiyi bulduğun zaman kendini güzel hissedersin zaten. Sana bunu yaşatacak kişiyi bulmalısın. Dünya' nın en güzeli olamasan da O' nun güzeli ol.
00 Yorumla
+1 yılher şeyden önce doğal olmalı güzelliğini makyaj malzemelerinden çekiciliğini parfümden almamalı bence:) bakımlı olsan zaten doğal olarak güzel olursun:) bakılı derken yüz temizliği vs. alan filan işte
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. maddi: adriana lima gibi olmalı deyipte kısa ve öz cevap vereyim
manevi : tribe girmeyen halden anlayan zırt pırt arayıp mesaj atmayan edep çiçekleri sararmamış oturup kalkmasını bilen vs00 Yorumladaha güzeli yapılana kadar en güzeli bu!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada dün gece bir kız nasılım diye osrdu 10 dk da 90 erkek cevapladı ya işte o kız harikaydı ya
01 Yorumla- +1 yıl
Adı neydi
aşırı güzel olmasına gerek yok, uzun boylu, toplu, dolgu kızları hoş buluyorum.
20 Yorumlabakımlı ise genellikle güzeldir. Makyaj yapmasın, kendine baksın. davranışları da düzgün oldu mu genellikle 10 üzerinden en azından 7 alır diye düşünüyorum :))
00 Yorumla''Sadece benim için süslenip, benim için giyinip beni önemseyen kadın bana güzeldir.''Geri kalanların bendeki kategorisi ''Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca''
10 Yorumla
+1 yılInce belli olmali saclari duz uzun ve siyah gozleri mavi ya da yesil tenide bembeyaz boyu uzun zayif olcam diyede oyle cubuk gibi olmasin poposu buyuk olmasin beli ince poposu kucuk olsun yeter yeterince detaylı oldumu
02 Yorumla- +1 yıl
Evet teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Bise değil
bir ortamda dikkat çekiyosa ve giydiği şeyler yakışıyosa o kız güzeldir.. ve hayatı boyunca iltifat çok işitmiştir:)
10 YorumlaTerbiyeli ahlaklı nazik zeki espirili güler yüzlü bunları bir bedene toplayabildiysen senden güzeli yok bu dünya da :D
40 YorumlaSaç Bakım konusunda 826 cevap paylaştı. Baktıktan sonra dönüp tekrar bir daha bakmaktan kendini alıkoyamıyorsan ve içinden maşaallah nazar değmesin diyorsan güzel kızdır.
Şebnem Schafer00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. "Ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça"
veya
"Güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa"20 YorumlaBu sitede güzel de güzel olmaz :) çirkin zaten burada yerin dibine sokulur.
Güzellik göreceli kavram bana güzel görünen sana çirkin sana güzel görünen bana çirkin... Gönle hitap eden hangisi ise o zaten güzeldir00 Yorumla5le çarpıp ikiye bölünebilen kızlar güzeldir. ya da kısık ateşte yarım saatte pişen kızlar güzeldir. gibi bir cevabı var mı sence bunun. nasıl erkekler yakışıklıdırla aynı.. sen ona cevap ver ben de buna veririm ;)
02 YorumlaNick boşuna cinsinsan değil
Güzeli güzel yapan edeptir. Edep ise güzeli sevmeye sebeptir.
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 696 cevap paylaştı. kalca bacak özellikle ücgen kalcalar cok cekici oluyor
10 Yorumla
+1 yılGüzelliğin tanımını yapabilmeyi beceren kişi Nobel edebiyat ödülünü de almaya hak kazanır muhtemelen
10 Yorumlagüzel olmak için önce kendini güzel bulmak ve güzel hissetmek gerekir. sonrası temizlik ve çok hafif (ama kaliteli markalarla) makyaj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde erkekler kişilik derler ama erkeklerin söylediği en büyük yalanlardandır fiziki güzel olmalı insanı baştan çıkartmalı yeri geldimi erkeği tatlı bir biçimde tahrik etmesini bilmeli kültürlü olmalı iyi giyinmeli zeki olmalı
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. bu kadar ayrıntı takıntı nedir arkadaş güzel kız dediğin 160 da olabilir boya çok takma yani
21 Yorumla- +1 yıl
yok kardeş 1.63 olarak söylüyorum kısa boylu kızlar güzel olmuyo genellikle
+1 yıl100 kişiye sorarsin bu kız güzel mi diye
%60-70 oran gelse yeter00 Yorumla
+1 yılçirkin kadın yoktur az voltka vardır :D tabiki doğuştan olunur güzellik sonradan eklenilebilen bir şey değil ki..
00 YorumlaBakımlı olur. Kendisini tanıyan, bilen , kendisine bakmasını bilen kız güzeldir zaten.
00 Yorumla
+1 yılgördüğünde kalbin ritmini değiştiren güzeldir benim için...#V
00 YorumlaGüzellik göreceli bir kavramdır sana bana göre güzel olan bir başkasıba göre güzel olmayabilir.
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. mavi gözlü sarı saçlı uzun boylu hafif beyaz tenli . klasik erkek cevabı cinderella :D
01 Yorumla- +1 yıl
öyle kız bulursan bana da haber ver ben de istiyorum
+1 yılAhlaklı,temiz düşünceli,hoşgörülü olmak gerekir.Fiziğin de orta bişey ise mutlaka birisini bulursun
10 Yorumla160-155 arası 45 - 50 kilo fındık burunlu yumuşak tenli, kibar, Türkçesi güzel olsun bide bana sadık olsun evlenim
00 Yorumlasadakatlı ve bana göre biraz daha olgun diyecemde daha benden olgun kız görmedim yaşıtlarımda :)
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. aşk kadar...
Aşık Veysel boşa dememiş,
Güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel kız içinde taşıdığı güzellikle güzel olur dışındakiler ona hava katar artı katmaz
00 Yorumla dedıgın kılo ve boy ıyı olabılır.bazı erkekler uzun boylu bazılarıda kısa boylu mınyon tıplı kızları sever.gogus ve popo kısmı da ekstra belırleyıcıdır
04 Yorumla- +1 yıl
Orta boylu seven erkek cok nadir o zaman ben evde kalıcam
- +1 yıl
Bence erkeklerde 1.80 ideal boydur kızlarda ideal boy ne
Her kız güzeldir kendine bakmayı bilsin güzel huylu ahlaklı olsun nerde ne yapcağını bilsin yeter
00 Yorumla
+1 yılsiyah saç beyaz ten, bembeyaz dişler birazda bakılacak bir yüzü olsun yeter :)
10 Yorumla
+1 yılKumral, boy 1.75, uzun ve güzel bacaklara sahip, tırnağı da uzun olsun bir zahmet. Ha bir de eli tombiş olmasın.
00 YorumlaSanırım böyle
00 Yorumlayemesine içmesine dikkat etmeli.bakımlı olmalı, giydiği elbise kendine yakıştırmalı,2kilo eksik 2 kilo fazla çok önemli deyil,önce insan olmalı
00 Yorumlagüzel kadın bakmasını bilir.
güzel kadın huzur verir.
güzel kadının yüzünde güller açar
panikten uzak relax olur.
uzar gider bu10 YorumlaCanım benim
02 Yorumla
Gizli Sorancildi bozuk ama güzel
sarışın, bembeyaz tenli,uzun bacaklı, zayıf ile balık etli arası bir kiloda, küçük burunlu,kırmızı dudaklı
13 Yorumla
Gizli Soranrus kızları gb yani :)
Gizli Soranbacak boyları çok iyi gerçekten
+1 yıledepli, adaplı, saygılı. egosuz. kısacası ALLAH ın kulu olursa o kız güzeldir.
10 Yorumlamesele güzel olmakta değil iyi insan olmakta.. güzellik gelip geçicidir değer yargıarıysa ömürlük..
10 YorumlaBelli olmuyor her kesimde güzel var ama burun küçük ve dudaklar dolgun olmalı cilt pürüzsüz
00 Yorumla
+1 yılsaygılı efendi oturmasını kalkmasını bilen her kız güzeldir benım için
20 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne