İkizler burcu kadını arkadaşım var ne arkadaş gibiyiz ne sevgili ikizler burcu olanlardan yardım istiyorum?

merhaba arkadaşlar benim sizden bir sorum olacak başlıkta da belirttiğim gibi benim ikizler burcu bir arkadaşım var ama arkadaş gibi değiliz sevgilid neden sevgili gibi değiliz diyorum şöyle söyleyeyim bu arada uzun olduğu için çok özür dilerim okuyup öyle yorumlarsanız sevinirim ben kova burcuyum hemen herkes ile konuşur flörtleşirim kolay kolay sevmem neyse bassedeceğim kişi ikizler kadını ben ilk başlarda ilgi göstermedim aramadım sormadım hatta nasıl tanıştığımızı bile unuttum o benim adımı biliyor ben onun adını bile bilmiyorum neyse ben nasıl tanıştığımızı hatırlamadığımı söyledim ve tekrar tanıştık konuştuk baya zaman geçti ben hoşlandığımı söyledim normalde söyleyemem ama söyledim sonra bana arkadaş olmak istediğini söyledi iyide nasıl olur diye düşündüm çünkü gözleriyle kıyafetiyle dikkatimi üzerine çekmeye çalışıp yüzüne bakmadığım bilgisayar ile uğraştığım zaman ben buradayım diye yanı başımda el sallayıp gülen insan nasıl olur da arkadaş olmak ister diye düşündüm ve dedim bana söylediği şey ise 1 ay sonra üniversitesi biteceği ve gideceği için sevgili olamayacağımızı söyledi bende arkadaşlığını kabul ettim ama ona karşı arkadaşça duygular hissetmediğimi biliyor nasıl yürüyecekse artık ilk başta niyetinin arkadaşlık olduğunu söylemiş olsaydı o zaman direk arkadaş olurduk neyse arkadaş olduk olmasına ama ben çalıştığım yere yanıma çağırdığımda benimle konuşurken gömleğimi kravatımı düzeltiyor yanıma gelirken baş döndürücü kırmızı bir elbise ile geliyor kapıdan içeri girdiğinde gözleri ile gözlerimi kesiyordu benimle fazla konuşmayıp süzüyordu arkadaş olduğumuzu düşünmüyorum bu kadar dikkat çekici bir elbise ile gecenin saat üçün de gelmezdi neyse telefonla konuşurken özlediğimi söylüyorum ilgi duyduğumu söylüyorum beni neden aramıyorsun bana karşı ilgini mi kaybettin diyorum hayır ilgimi kaybetmedim diyor çalıştığı için vakit bulup arayamadığını söylüyor haftada 1 kez oda 5-10 dakika konuşuyoruz sorsan arkadaşız ama arkadaş gibi değiliz
Güncellemeler
+1 yıl
özet geçiyorum yardımınıza ihtiyacım var
arkadaşız ama arkadaş gibi değiliz ben birkaç kez hata yapsam da arada aramamı istiyor ama aramıyor ben aramasını istediğimde aramıyor üniversitesi bitmeden önce beni her ziyaretinde güzel giyinip beni kesen fazla konuşmayıp beni inceleyen kravatımı düzelten insan nasıl arkadaş arkadaşlık böylemi desem arkadaşlık bu değil sevgili gibi de değiliz haftada 1 kez konuşuyoruz oda 5-10 dakika oda konuşmak mı bence değil durum nedir hala anlamış değilim
Güncellemeler
+1 yıl
hiç kimse yardımcı olmayacak mı?
ben ikizler burcunun dengesizliğini huyunu tüyünü biliyorum ama arkadaş gibi görünüp arkadaş gibi olmama ve arayıp sormaması sizce nedeni nedir aradığım zaman ise 10 dakika anca konuşuyoruz oda haftada 1
İkizler burcu kadını arkadaşım var ne arkadaş gibiyiz ne sevgili ikizler burcu olanlardan yardım istiyorum?