Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Evli erkek ve faydaları;
1- Asla ve asla baskı kuramaz, kadını zorlayamazlar çünkü evlidirler ve kadın git dediğinde gitmek zorundadırlar.
2- hastalık riski çok azdır çünkü evli kişiler buna dikkat etmek zorundadırlar. Bu yüzden sağlık konusunda sorunla karşılaşma ihtimali 0’a yakındır.
3- Kadın yüzü görmemiş ergenler gibi 3 dk. de boşalmazlar çünkü tecrübeli ve kondisyonludurlar.
Eski patronumun bir tabiri vardı;
Evli erkek, çekirdeksiz üzüme benzer.211 Yorumla- +1 yıl
O yüzden mi boşanma oranları bu kadar fazla iyilerse kadınlar boşanmazdı. Genelde evlendikten sonra salarlar zaten. Ayrıca cinsel hastalık bulaştırma ihtimali karısına daha fazla. Yakın tanıdığımız bu yüzden hastalık kaptı. Baskı kurmama şeyi çok saçma baya baskı kuranları var ki bu zaten ilişki bile değil. Yani evlilikle başka kadınları çekmeyi düşünüyorsanız zaten karınızı sevmiyorsunuz kimsenin hayatını karartamazsınız. Direkt fhişe bulun zaten evliye bakandan farkı yok
- +1 yıl
@moongirlll55 boşanma oranlarının bununla alakasını çözemedim.
2- evli erkeğe git dediğinde gider çünkü evliliğini riske etmez. Eyliylen başka kadınlarla oluyorsa bunun sebebi karısını sevmemesi değil, onu bırakmaya gönlünün razı olmamasıdır.
3- tğrkçeni geliştirmek için biraz kitap okumalısın - +1 yıl
Sen ahlakını geliştir önce senden öğrenmem senin anlayacak kapasitene göre yazdım
- +1 yıl
O kadın onu seçtiyse iyidir diyorsunuz ya saçma sapan. O kadın onu boşuyorsa da bu kötü olduğu anlamına gelir. İyi olsalar boşanmaların yüzde 70 ini kadınlar yapmaz. Ayrıca karısını senle aldatan biri ne kadar güvenilir olabilir. Rahatsız edemez diyip evli biriyle ilişkiye girmek kadar saçma bir sebep bulamadım demekki bağlılık yok kadında iş yok
- +1 yıl
Önce Türkçe yazmayı öğren. Sevdiği için boşanmıyor değil. Babam anneme defalarca şiddet uyguladı her şeyi yaptı ama boşanmadı. Çünkü hazır bedavaya hizmetçi bulmuşken bırakmak istemezler düzenlerini mahvetmezler
- +1 yıl
Gerçekten seven erkek karısını kandıramaz arkasından iş çevirmez. Gerçeği söyler ki zaten artık sevgisi bitmiştir başkasıyla ilişkiler yaşıyorsa tek gecelik bile değil üstelik. Ayrıca belki hastalık kapacak karısına bulaştıracak hiv aids... Kimsenin buny yapmaya hakkı yok sen yapıyorsan karına izin verebilirsin hadi sen aldat karını
- +1 yıl
Kızının kocası da aldatırsa desteklersin Bi uza git şurdan yazma bida
- +1 yıl
O kadar kişiyle yaşayıp hastalık kapmamak haha. Bizim bir tanıdığımız kocası aldattığı için rahim kanseri oldu senin dediklerin ne rasyonel açıdan doğru ne de ahlak açısından
- +1 yıl
@moongirlll55 teşefonda yazarken harf hatası yapmak gibi çekincelerim yok. Cümlelerimin yeterince anlaşılabilir olduğu ortada.
Bedava hizmetçi gibi bakan tipler olabilir elbette ama bir çoğu baban gibi değil aldatan erkeklerin.
Aldatmanın en temel sebebi, kadının cinsel olarak hep köıyor olmasıdır. Bu durum erkeğe istenmiyor olduğuna dair süphe uyandırır ve istenildiğini gördüğü yerlerde de psikolojisi tamir olur - +1 yıl
@moongirlll55
Hastalık riski eblette var. Ahlak açısından da doğru değil ama çoluk çocuğu olan insanın da çocukları geride bırakıp gitmesi kolay değil.
Kır dizini evinde otur dersen de hayat geçiyor ve mutlu olmak erkeklerin de hakkı.
Erkeklerin hayattaki tek görevi para kazanmak değildir. Mutlu olmay da hakları vardır
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılEfsane de değil çekicilik de. Evli erkeğe bir kadının ilgi duyması iğrenç bir duygu. Erkek karşılık veriyorsa daha da kötü :l ilginin sebebi şu olabilir bazı kadınlar zoru elde etmeyi rekabeti sevdiği için yapar yani ama iğrenç yani benden uzak olsunlar
30 Yorumla
Evlendiyse demek ki bu itenilesi bir erkektir artilari daha coktur ve tecrubelidir deniliyor galiba😂😂😂 ya da kleptoman hanim kizlarimiz baskasinin esini de calivereyim. Nasilsa hastayim biseycik olmaz. Diyo da olabilir.. Her sekliyle igrenc bir dusunce bicimi olan bir durum bilemedim😂😂😂😂😂
30 Yorumla
Evli erkeğin neresi çekici olabilir Allah aşkına :) Çekici olmaktan çok uzaklar. O gözle bakılmazlar, bakılmamalılar.
63 Yorumla- +1 yıl
Sen başka kadınlara bakarsan başkası da seninkine bakar. Ayrıca başkasının artığı çekici değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. yanında kadın olan , aç olmayan erkek imajı , bazı kadınlarda çekicilik sembolü olabiliyor.. o adamı kendine baktırtabilme egosuyla başlıyor biraz da.. ve bir de , bu adam zaten sahipli ,, aç değil.. cebimde değil, bana ve cazibeme de aç / muhtaç değil dürtüsü... mantıksız ve saçma ama bunu yapanlar çok çok fazla var..
10 Yorumla
+1 yılHer halukarda bana mantiksiz geliyor bu durum. Aslinda buradaki bakis acisi ve sorulmasi gereken soru su olmali; "Saplantili ve duygularini ekstrem yasayan kadinlar mi evli erkeklere ilgi duyuyor yoksa normal psikolojideki kadinlar mi?"
Normal zihin yapisina sahip hicbir kadin evli bir erkek ile birlikte olmak istemez..30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli, nişanlı, sevgilisi olan erkekler birçok kıza çekici geliyor
Çünkü birlikte olduğu kadın o adamda ne bulmuş ya da demek ki uzun ilişki sürdürebiliyor diye düşünüp rotayı onlara çeviriyorlar
İçgüdüsel olabilir, yine de mantiklarini devre dışı bırakmayacak kadar salak olmasın şu kadınlar da. Başkasını bırakıp sana gelen seni bırakır başkasına gider.61 Yorumla- +1 yıl
İçgüdü olsa herkeste olur bu onun düşüncesi. Benim hiç aklıma böyle bir düşünce gelmedi. Ayrıca evliler iyi olsa boşanmalae bu kadar yüksek olmazdı demekki iyi bir seçim değiller. Hastalıklı bir düşünce
+1 yılEvli erkek tercih edilir çekiciliği de bahane edilir.
- Her şeyinize karışamaz
- Sürekli olarak komuta altında tutamaz
- Siz istersiniz o karşılar
- Fikir özgürlükleri sizden yanadır
Kör istedi bir göz Allah (c. c) verdi 2 göz sonrada evli erkek çekiciliği diye bunu size doğalmış gibi karşılamanızı sağlarlar.21 Yorumla- +1 yıl
Ay hiç bir avantaj değil ki bunların. Baskı istemediğine göre bu kadın zaten uzun süreli bağlılık istemiyor pars ihtiyacı gideriyor e bunun adı zaten var
kaçan balığın balina olarak görülmesi ve yanında ki kadına bakarak "lan bu tiple bu nasıl aldı adamı" adam beni gorse kesin onu bırakır bilinç altı ile adama alıcı gözüyle bakılmaya başlanmasından kaynaklı olusan kadın kadına rekabetin erkeğe yaraması halidir (Bknz; şeref-î mahlukatlıktan mahrum kalma) 😊
12 Yorumla- +1 yıl
He deyip geçtim.
- +1 yıl
Hastalıklı bir düşünce
+1 yılEvli erkek çekiciliği diye bişey yok karaktersiz çekimi var. Evli adam aldatmaya meyilliyse zaten potansiyel karaktersiz oluyo, evli adamla olacak olan zaten karaktersiz. E size mutluluklar o zaman biz aradan çekilelim.
50 Yorumla
+1 yılEvli erkeği tercih edenler orus*pu dur bunun başka bir açıklaması yok
91 Yorumlabazı ahmek kadınların düşüncesi şu yönde oluyor; bu adam evli demekki bazı şeyleri başarmış, belli kriterlere sahip. olmuş yani bu adam.
bu kafayla yaklaştıkları için evli erkekler çekici geliyor.
bu kadınların azalması lazım diğer iyi kadınlara yazık oluyor.20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBekar kızlar evli erkeği kullanıyor evli erkekte kullanıyor işte güvenilir her istediğini yapan evde mutsuz adam o kızla mutlu adamın acami sadece seks kız ise güvenip baba yerine koyuyor kötü bence kız gittiğinde adak baskı yapamıyor kız adamı tehdit Edip istediğini yaptırabiliyor zaten normal kızlar ya da normal erkekler evliliere bakmıyor ama artık bu toplum iyice zivanadan çıktı sapkınlık sapıklık çoğaldı
20 YorumlaKim tercih ediyor kaşar diye tabir ettiklerimiz mi karaktersizler mi? E onlar tercih etsinler ki bizde önümüze bakalim ahlak şeref karakter sahibi insanlari ayirmamiz daha kolaylassin..
50 YorumlaSaçmalık dengesizlik dünya iyice pisliğe bulandı artık. Öyle bişey yok pisliklere zemin hazırlıyorlar normalmiş gibi hava veriyorlar.
70 Yorumla
+1 yılevli erkeklerden uzak durun kızlar urusbuluk yapmayin sinirleniyom.
70 Yorumla
+1 yılBu erkek evliyse kesin bunda iyi bir şeyler vardır diye düşünüp o erkekleri tavlamaya çalışıyorlar. Şehir efsanesi değil kesinlikle aptal kızların götünden düşünmesi sonucu yaptığı hareket.
41 Yorumla- +1 yıl
O erkek iyi olsa hiç karısını senle aldatır mı? Bunu akıl edemiyorlar boşanma oranları niye yüksek madem çok iyiler de
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun evli erkek kadinla alakasi yok bence bir insanla 40 yil beraber kaldiginizi dusunun elbetteki bosluklariniz gecis donemleriniz olucak o donemde kendini nasil hissediyorsan o sekilde hareket edersin kimse tamamen sadik degildir herkes aldatir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela ablam nerde evli adam var göz koyuyor canım. Ruhsal sorunları olduğunu düşünüyorum ben, öz kardeşi olduğum halde bana etmediği kalmadı kaynana gibi resmen. Öz kardeşine İftira atan insan işte o yüzden ciddiye alamıyorum 😄
41 Yorumla- +1 yıl
Oha anlani bana yolla
+1 yılAslında burada ele alınması gereken konu evli erkeğin ya da kadının çekiciliği değildir. İlişki bakımından yaşanılması zor olan veya şöyle diyelim toplumca yasak sayılan bir ilişkinin bazı insanlara daha cezbedici gelmesidir. Gizli ve yasak bir aşk yaşamanın vermiş olduğu ilginç hissiyat bence insanı böyle ilişkilere sürükleyen en önemli faktördür.
20 YorumlaBekar erkekler varken neden evli erkeklere sarıyor bu kadınlar bende onu anlamıyorum, ya da evli erkeklerin neden eşlerine sadık kalamadıklarını.
Sorunun cevabıda gerçek...20 Yorumla
+1 yılBazı evlilerin çekici olduğu doğru ama her çekici evli değil. Sonuç olarak bu tez doğru değil. Şehir efsanesi diyelim.
30 Yorumla
+1 yılValla cekici falan degil
Evli kadin/erkegi cekici bulanlarin pckolojik sorunlari vardir bence62 Yorumla- +1 yıl
Nickin guzel :))
Bir yerde okumuştum, evli erkekleri kadınlar daha güvenilir buluyormuş.
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak her zaman vardı her zamanda var olacak. İnsanlar kalbine göre değil topluma göre birisiyle evlendiği sürece aldatmaların önüne geçemeyiz.
10 Yorumla
+1 yılHeyecan, elde edilmiş olanı tekrardan elde ettiğini sanma, karşısındaki kadını rakip olarak görme, haysiyetsizlik, karaktersizlik sanırım...
10 Yorumla
+1 yılÇekicilikten değil kişinin karakter yetmezliği ben kazanıcam arzusu geçici hevesleriniz için kalıcı hasar oluşturmayınız.
40 YorumlaCEM KEÇE muhteşem bir adam , fikirleri ve kendisi çok nokta atış..☺️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBurdan birine sorun. Evli kadın/erkeklerle ilişkisi olmayan var mı? Yoksa bile olacaktır zamanla. Çünkü biz de sonradan öğreniyoruz.
10 Yorumla
+1 yılGercek bak beckham la dornan a adamlar evli olmasa kimsenin ilgisini çekmez 😍😍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Zevk meselesidir.. Çoğu kadın uzak durmayı tercih ediyor
10 Yorumla
+1 yılHastalıklı, zorun peşinde koşmaktan zevk alan ve tenine saygısı olmayanlar grubu.
10 YorumlaTonla bekar var neyi tatmin etmeye çalışıyorlar. Sırf kadınlar değil erkekler de ayni kesede.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence evli erkeklere yanaşan çoğu kadın kendini ispatlama çabasında olan aptallardır. Yani şöyle düşünüyorlar "başka bir kadınla olmasına rağmen onu elde edebiliyorum" gibi düşüncelere girip kendilerini birşey sanıyorlar.
20 YorumlaBence böyle birşey yok, insan kimi seveceğini seçemez
20 Yorumla
+1 yılkolay olduğu için var bir çekiciliği bence..
birde kadınlar diğer kadınlarla yarışma halleri var..
bir adam evliyse, birisi seçmiştir onun mantığı..10 YorumlaVardır belki bir iki tane sapkın genele vurmalıl bir durum değil gibi gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞehir efsanesi böyle diye diye evli erkeklere veriyorlar gazı. Sonra karşı taraf evli olduğu için geri çekilirse de basıyor yalanı bekarım diye😏
10 Yorumla
+1 yılÇekici adam çekicidir zaten evli ya da değil çekici bulunur tabii eliyse uzak durmak gerekir
10 Yorumla
+1 yılNekadar inkar etselerde bu dogru. Yasaklar tatlidir
32 YorumlaÇogu erkek herçekten kendine çekiyo bazıları ise itici
22 YorumlaYok oyle bişey. Yanında karısı/kocası oldugunu göre göre evli birine bakıp ozellıkle evli olduğu ıcın onu cekıcı bulmak ancak orspu ruhların işi.
00 Yorumlavar maalesef oyle seyler su anki donemde ozellikle fazlasiukq var
20 YorumlaBence evli erkekleri neden tercih ediyorlar söyleyeyim 1 tecrübeli olması 2 daha çekici olgun olması 3 parasi için
10 Yorumla
+1 yılKadınlar Olgun sever.
Onlar için Bekar erkek; basit, çocuksu ve kolay ulaşılabilir olduğu için biraz da macera olsun diye evli olanlara sarıyorlar.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhlaksız doyumsuzlar..
ünlüler zaten bu akımın öncüleri11 Yorumla
+1 yılOppu ruhlu kadınların tercih ettikleri g@<@t adamların ne gibi çekiciliği olabilir?
11 Yorumla- +1 yıl
G@^@t adamların ne gibi çekiciliği olabilir?
Genelini bilmem, bana itici geldigi kesin. bir de evli oldugunu saklamaya calisani vaar ki. Dök benzini, cak kibriti gebersin.
20 YorumlaEvli erkekte kadında çekicidir çünkü tecrübelidir bilmem anlata bildimmi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkegin uzerine sinan. kadin. kokusu. diger. kadinlara cazip gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi bir şey değil ama var. Biraz mantıklı olsalar yapmazlar
21 Yorumla
+1 yılSaçmalık evli birini çekici bulmak ruh hastalığıdır
20 YorumlaBunda bisi varki evlenmis kapmislar cocugu mantigi olabilir belki.
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya karakter yoksunluğu bu.
10 Yorumla
+1 yılİmkansızlık ihtimali 😒
Zoru seven kadınlar için kontrol edilemez10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini pazarlayan kadınların avları olurlar genelde. Karşıdakinin bir kadına ait olduğunu bilip onu elinden almak bunların kendini tatmin etme şekli.
00 Yorumla
+1 yılKadınlara daha çekici geliyor. Evliyim dediğim her yerde normalde belki ilgilenmeyecek kadınlar bile ilgileniyor. Tabi ben asla oralı olmuyorum o ayrı :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Böyle bir şey yok bu senin uydurman
12 Yorumla
+1 yılSaçmalık ya azgınlıkan başka bişi değiş
30 YorumlaOrispuler de ondan püü
20 Yorumla
+1 yılBen istisnayım o zaman 😂😬
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılevli insan ilgimizi cekmez
20 Yorumla kadınların orrrrspuluklarının ve erkeklerin gvvvatlıklarının göstergesi bu
00 Yorumla
+1 yılEfsane, ben sevmem evlileri
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne